- 7 Ağustos 2011
- 600
- 884
- 303
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.921
Benim oğlum da sürekli oturmak istiyor. Ama daha 4 ayı bile dolmadi doktora sormadan 5 dkdan fazla oturtmuyorumKızlar benim oğlan pek hareketli hiç yatmak istemiyor.geçen hafta hep oturmak istiyordu elinden tutunca doğrulup oturuyordu bu hafta da direk ayağa kalkıyor geçen hafta basamıyordu ayaklarının üstüne.çok hızlı ilerliyor şaşkınım valla.yastıkla oturtmaya başladım ama şimdi yetmiyor oturmak ayağa kalkmak istiyor hep
Sizde durumlar nasıl?
Aynen biz de 3.5 aylığız daha bu ne hırs anlamadım oturmayı geçtim ayaklarının üstünde durmaya çalışıyor elinden tutup kalkmasına izin vermezsem çok fazla ağlıyor.napcam nasıl oyalayacam bilmiyorumBenim oğlum da sürekli oturmak istiyor. Ama daha 4 ayı bile dolmadi doktora sormadan 5 dkdan fazla oturtmuyorum
Sleepy kullanıyorum arada bir sizdiriyor ama .Minies bebek bezi kullanan var mı ? Ya da sleepy şu instagram efsaneleri ve uçuk fiyatlar sonrasında değişim yapasım var.
Teşekkür ederim canım.ben de kullanmaya başladım. lcwaikikiden uzun kollu olanlardan ve polar olanlardan aldım. polar olanı daha giydirmedim. hm'den de torba tipi aldım. iyice kış gelince tulumun üstüne giydiririm diye düşünüyorum. yorgan vs. kullanmak istemiyorum. allah yavrularımızı korusun tabii ama çok tehlikeli. amcamın ikiz kardeşi 3-4 aylıkken o yüzden boğulmuş ölmüş. ondan çok korkuyorum. zaten kollarının altından geçirip örttüm hem yazın. tabii kışın yetmez kolların kapanması lazım.
tavsiye ederim ben, çok rahat kullanılıyor. biri bu;
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kiz-bebek/Tulum/2809803/548794
diğeri;
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kiz-bebek/Tulum/3234792/573315
torba olan ise;
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0487937005.html
Sodalı börek güzel oluyor mu? Pazar günü benim de misafir varBen şu an kızımı emziriyorum ve dinlenme molası ama ayrıldım tele bakıyorum.temizlik yapma günüm evrim berbatti süpürdüm oturdum uyursan kızım ki sanmıyorum gündü hiç uyku yok.toz alma ve yer silme işim var banyoyu çamaşır suyuyla yıkayacağım WC yıl de her yer berbat.saat 14:20 de diğer kızımı okuldan alacagiz
Cumartesi bebek görmeye gelecekler.
Menü düşünüyorum ağır misafirim var
Sodalı börek
Kadayıflı kek tatlısı
Yanına yaprak sarma pişiririm
Kurabiye yapmaya niyetim var bakalım
Ablamın eltisi gorumcesi kaynı gelecek
Akşam oturmaya son ağır misafirlerim:))
Canım rapor alabildin miH&m bizimkiyle aynı model ben çok memnunum
Biz de de öyle kızımın elinden tutunca kendini kaldırıyor tabi ben de çekiyorum harften önce oturur pozisyona geliyor sonrada ayağa kalkıp bi kaç saniye duruyor ellerim onu tutuyor bu aradaAynen biz de 3.5 aylığız daha bu ne hırs anlamadım oturmayı geçtim ayaklarının üstünde durmaya çalışıyor elinden tutup kalkmasına izin vermezsem çok fazla ağlıyor.napcam nasıl oyalayacam bilmiyorum
Aldım canım 10 gün sonunu kontrol bıraktı 8 gün daha verecek sonrasına tekrar bulmam gerekecek kızı 5 aylık yapmak istiyorum en azından benim dışımda kimseden biberon kabul etmiyor bu ara ben kapıdan çıkınca ağlamaya başlıyorCanım rapor alabildin mi
Bu sabah annemlere götürdüm ben doktora gidene kadar baksınlar diye ben gelene kadar gözünü yummamış, emerek yarım saat uyutabildim orda. Su an evdeyiz 1.30 saattir uyuyor hamak elim ayağım ilerde nasıl düzene girer bilmiyorumda şimdilik anı kurtarıyorAllahımmm ne olur bir cevap verin. Buralar sessiz sakin de artık çok darlandım. Kız bensiz uyku uyumuyor. Gerci uyudugu da maksimum 20 dk falan. Emerek uyuyayim, kucaktan inmeyeyim diyor. Emiyor gözü kapalı uyuduğunu düşünüyorum. Sonra yerine koyunca hemen gözünü açıp ağlıyor. Yani emeyim kucakta uyuyayim diyor. Yerinde güzelce uyusa bende dinlensem, işimi yapsamahhh ah. Resmen rehin aliyor. Pış pis yapınca da kabul etmiyor. Emzik almiyor resmen küçücük gtuyle beni oynatiyor Allahım yaa keşke bir çözümü olsa... Göğsümü de artik isirmaya basladi. Bir de o başladı
Aynıyız annem alıştırdı ellerinden tutup ayağa kaldırmaya çıldırıyor sürekli yapmak için biri ellerinden tuttuğunda başını kaldırıp kendini sabitliyor bacakları kendine çekerek kalkış pozisyonu alıyor acayip şekerAynen biz de 3.5 aylığız daha bu ne hırs anlamadım oturmayı geçtim ayaklarının üstünde durmaya çalışıyor elinden tutup kalkmasına izin vermezsem çok fazla ağlıyor.napcam nasıl oyalayacam bilmiyorum
Sodalı börekte güzel oluyor benim favorim patatesli çıtır börek efsane bence nefis yemek tariflerinde var tarifi sarmasi biraz eziyet olabilirSodalı börek güzel oluyor mu? Pazar günü benim de misafir var
Bende hiç sızdırmadı 3 numaraya geçtik 2 küçük gelemeye başladıSleepy kullanıyorum arada bir sizdiriyor ama .
5 ayda gaz sancısı varmı acebaKızlar merhabaBayağıdır yazamıyordum. Biz 5 aylık olduk büyüyoruz maşallah Zaman su gibi geçiyor. Sizler nasılsınız nasıl geçiyor bebişli günler
Ben ev hanımıyım normalde asla böyle bişey istemezdim ama şuna yetişemiyorum cidden maşallah sana ben genelde oğlum uyuyunca hemen yanına yatıyorum bendeuyuyprum bi yemek yapıyorum bide eşimin gömlekleri çocuğun çamaşırlarını falan yaptım bgn başka biley yapmadımKızımı Ana kucağına koyup evleri süpürdüm.
Sonra onu emzirdim biraz pispisladim uyuttum. Uyuyunca hemen işe giriştim.
Tozları aldım her yerin Sonra banyoyu Çamaşır suyuyla temizledim.
Büyük kızımın okul çıkış saati gelmişti Onu almaya gittim kızım evde uyurken.
Hemen aldım geldim Evim yakın okula.
Kızımla karnımızı doyurduk atıştır dık. Bebeğim uyandı onu emzirdim şu an kucağımda.
Şimdi onu tekrar Ana kucağına koyup evleri sileceğim.wc yi çifleyip temizliği bitireceğim.
Kalk otur kalk otur bölük pörçük oluyor ama yapıyorum sonuçta.
Ama zor tabi bebekle kesinlikle temizlikçi bayan anlamak lazım 15 günde bir çok yıpratıcı temizlik yapmak.vallq mis gibi oldu ev ama ben temizlik yapmaktan nefret ediyorum aslında çocuklar için yapıyorum inan:))çok bıktım temizlikten titizdim kendimi artık yorulmuş hissediyorum bıktım ev işinin kölesi olduk.
İmkanım olsun hep kadın çağırırım.
Kızimida diyorum yavrum bak oku iyi meslek sahibi ol çalış hep evini temizler sakın ev hanımı olma
Sancı olarak değil de gaz oluyor yine. Midesi çok bulanıyor.5 ayda gaz sancısı varmı aceba
Canım ikeanın ürünleri dış görünüş olarak güzel ama sağlamlık sıfır söyleyimYaa İstanbul'da yaşayanlar ne şanslı Ikea var orda mobilya seçenekleri fazla çok güzel ikeanin herşeyi.gezmek cokkk isterdim şimdi orda olup bu sıralar kitaplık ve çalışma masası Alican kızıma bakınıyorum bayılıyorum oradakilere
Aslında beş beş almak daha mantıklı haftasonuna gidiyor çünkü benim raporum bugün sondu bende yarın dolaşacağımAldım canım 10 gün sonunu kontrol bıraktı 8 gün daha verecek sonrasına tekrar bulmam gerekecek kızı 5 aylık yapmak istiyorum en azından benim dışımda kimseden biberon kabul etmiyor bu ara ben kapıdan çıkınca ağlamaya başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?