2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar benim oğlan pek hareketli hiç yatmak istemiyor.geçen hafta hep oturmak istiyordu elinden tutunca doğrulup oturuyordu bu hafta da direk ayağa kalkıyor geçen hafta basamıyordu ayaklarının üstüne.çok hızlı ilerliyor şaşkınım valla.yastıkla oturtmaya başladım ama şimdi yetmiyor oturmak ayağa kalkmak istiyor hep
Sizde durumlar nasıl?

Benim oğlum da sürekli oturmak istiyor. Ama daha 4 ayı bile dolmadi doktora sormadan 5 dkdan fazla oturtmuyorum

Benim oğlum da sürekli oturmak istiyor. Ama daha 4 ayı bile dolmadi doktora sormadan 5 dkdan fazla oturtmuyorum
Aynen biz de 3.5 aylığız daha bu ne hırs anlamadım oturmayı geçtim ayaklarının üstünde durmaya çalışıyor elinden tutup kalkmasına izin vermezsem çok fazla ağlıyor.napcam nasıl oyalayacam bilmiyorum

Teşekkür ederim canım.

Sodalı börek güzel oluyor mu? Pazar günü benim de misafir var

Biz de de öyle kızımın elinden tutunca kendini kaldırıyor tabi ben de çekiyorum harften önce oturur pozisyona geliyor sonrada ayağa kalkıp bi kaç saniye duruyor ellerim onu tutuyor bu arada

Allahımmm ne olur bir cevap verin. Buralar sessiz sakin de artık çok darlandım. Kız bensiz uyku uyumuyor. Gerci uyudugu da maksimum 20 dk falan. Emerek uyuyayim, kucaktan inmeyeyim diyor. Emiyor gözü kapalı uyuduğunu düşünüyorum. Sonra yerine koyunca hemen gözünü açıp ağlıyor. Yani emeyim kucakta uyuyayim diyor. Yerinde güzelce uyusa bende dinlensem, işimi yapsam ahhh ah. Resmen rehin aliyor. Pış pis yapınca da kabul etmiyor. Emzik almiyor resmen küçücük gtuyle beni oynatiyor Allahım yaa keşke bir çözümü olsa... Göğsümü de artik isirmaya basladi. Bir de o başladı

Bu sabah annemlere götürdüm ben doktora gidene kadar baksınlar diye ben gelene kadar gözünü yummamış, emerek yarım saat uyutabildim orda. Su an evdeyiz 1.30 saattir uyuyor hamak elim ayağım ilerde nasıl düzene girer bilmiyorumda şimdilik anı kurtarıyor

Aynıyız annem alıştırdı ellerinden tutup ayağa kaldırmaya çıldırıyor sürekli yapmak için biri ellerinden tuttuğunda başını kaldırıp kendini sabitliyor bacakları kendine çekerek kalkış pozisyonu alıyor acayip şeker

Ben ev hanımıyım normalde asla böyle bişey istemezdim ama şuna yetişemiyorum cidden maşallah sana ben genelde oğlum uyuyunca hemen yanına yatıyorum bendeuyuyprum bi yemek yapıyorum bide eşimin gömlekleri çocuğun çamaşırlarını falan yaptım bgn başka biley yapmadım

Canım ikeanın ürünleri dış görünüş olarak güzel ama sağlamlık sıfır söyleyim

Aslında beş beş almak daha mantıklı haftasonuna gidiyor çünkü benim raporum bugün sondu bende yarın dolaşacağım benimki de ağlıyor yere bırakınca bu aralar sürekli ilgi oyun istiyor . Herkes bu izni 6 ay sanıyor AA 6 ay değil mi diyorlar hükümet keşke 6 ay yapsa bu bebekler çok küçükler özellikle benim gibi bırakacak kimseleri olmayanlar icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…