- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.941
Canım göğsünde emerek mi yatıyor ? Öyleyse öyle yatmasına izin verme . Yatmaya yakın memeni ağzından çıkar .uyku eğitimi vermek istersen instsgramda baldananne var yazıları yöntemleri var yardımcı olur belkiAllahımmm ne olur bir cevap verin. Buralar sessiz sakin de artık çok darlandım. Kız bensiz uyku uyumuyor. Gerci uyudugu da maksimum 20 dk falan. Emerek uyuyayim, kucaktan inmeyeyim diyor. Emiyor gözü kapalı uyuduğunu düşünüyorum. Sonra yerine koyunca hemen gözünü açıp ağlıyor. Yani emeyim kucakta uyuyayim diyor. Yerinde güzelce uyusa bende dinlensem, işimi yapsamahhh ah. Resmen rehin aliyor. Pış pis yapınca da kabul etmiyor. Emzik almiyor resmen küçücük gtuyle beni oynatiyor Allahım yaa keşke bir çözümü olsa... Göğsümü de artik isirmaya basladi. Bir de o başladı
Bunu bulabildigime şükrediyorum canım 5 gün imkansız gibi bişeyAslında beş beş almak daha mantıklı haftasonuna gidiyor çünkü benim raporum bugün sondu bende yarın dolaşacağımbenimki de ağlıyor yere bırakınca bu aralar sürekli ilgi oyun istiyor . Herkes bu izni 6 ay sanıyor AA 6 ay değil mi diyorlar hükümet keşke 6 ay yapsa bu bebekler çok küçükler özellikle benim gibi bırakacak kimseleri olmayanlar icin
Ooo harika bir borektirSodalı börek güzel oluyor mu? Pazar günü benim de misafir var
Ama çok şirinlerCanım ikeanın ürünleri dış görünüş olarak güzel ama sağlamlık sıfır söyleyim
4 kullanıyorum oda ara sıra tazyikli kaka yapınca bele geçiyoryada alttan yanlardan sızıyor tabiBende hiç sızdırmadı 3 numaraya geçtik 2 küçük gelemeye başladı
Odası 24-25 ken ben de öyle uyutuyordum. Yanakları burnu bileklerinden yukarı kolları usumuyorsa iyi kabul ediyorum. Şimdi kalinlastirdim ben çünkü 22 dereceye dustuKızlar, bebislerin uyurken giydikleri fazla mı ? Ya da ben mi az giydiriyorum diyeceğim ama bilemedim şimdi :/ kızımda tek uzun kollu çıtçıtlı badi ve pijama altı oluyor çorapsız, üstüne kalın bebe battaniyesi ile uyutuyorum evim 25 derece . Yani üstünü de açsa emzirmek için aldığımda ayakları ensesi sıcak oluyor. Sıcak ta rahatsız ediyor bebekleri uyurken
Agzindan cekince ağlıyor hanım. O kadar derin uyku sırf çektim diye çöp oluyor bir iki çektim uyumasin diye de... Bu sefer karni tam doymadi da ondan mi ağlıyor diye de düşünüyorumCanım göğsünde emerek mi yatıyor ? Öyleyse öyle yatmasına izin verme . Yatmaya yakın memeni ağzından çıkar .uyku eğitimi vermek istersen instsgramda baldananne var yazıları yöntemleri var yardımcı olur belki
Mama kutusunun ölçeği ile 4 ölçek 120 " ml veriyorum, günde beş kere içiyordur ama bebeğim üç buçuk aylıkKizlar selam ben hala ayakta:) oglus kac gundur bu satte uyuyor.danismak istedigim bi konu var sizlere.mama veren annelere ozellikle..cewap yazarlarsa sevinirim.kucuk olcekle gunde kac kere ve kac cc veriyorsunuz???oglum bu ayin 18inde 5aylik olucak nasipse
valla canım eğer karnı tok , altı temiz ve yorgunluk yoksa koy donenceli beşiği yada oyun parkına bırak biraz ağlar ve susar. Benim kızı da bırakıyorum iki dakika ağlıyor ciyak ciyak sonra agular gülücükler keyfi yerinde baya takılıyor o yüzden her mık dediğinde almamak lazım .Bazen şeytan diyorki koy dönenceli yatağa ağlarsa ağlasın. Sen işine bak Allahın çamaşırını katlayamıyorum ya ev rezil durumda karnı tok altı temiz kakasını yaptı daha ne var ya, kanguruda dursa oda yok kafayı yiyeceğim
3 numara Prima premium kullanıyorum, kızım 6500 gr. şu an tam oluyor ve hiç sızdırma yaşamadım. 4 numara bence büyük gelir. Bu arada kızım gece çok az çiş yapıyor nedense.Arkadaşlar sabaha kadar çok çiş yapıyor oğlum bez dolup taşıyor. Her yandan çiş sızıyor bir haftadır. Şuan 6 kilo 4-9 kiloluk sleepy ve 3 numara Prima yetmiyor gece için. 4 numara alsam saçma mı olur?
Heryerde bas bas söyleniyor "ilk 6 ay sadece anne sütü".. Eee çalışan annelere doğum sonrası 8 hafta veriyorsun nasıl olacak? Bence düzenleme getirilmeli.. Gerçi bizim için iş işten geçti de artık..Aslında beş beş almak daha mantıklı haftasonuna gidiyor çünkü benim raporum bugün sondu bende yarın dolaşacağımbenimki de ağlıyor yere bırakınca bu aralar sürekli ilgi oyun istiyor . Herkes bu izni 6 ay sanıyor AA 6 ay değil mi diyorlar hükümet keşke 6 ay yapsa bu bebekler çok küçükler özellikle benim gibi bırakacak kimseleri olmayanlar icin
Canım sizin ilk bebekte ondan hemen aglayinca panik yapiyorsunuz.aglasin bişey olmaz karni toksa altı temizse anakucagina köy acil işlerini yap yoksa WC ye bile giremezsinBazen şeytan diyorki koy dönenceli yatağa ağlarsa ağlasın. Sen işine bak Allahın çamaşırını katlayamıyorum ya ev rezil durumda karnı tok altı temiz kakasını yaptı daha ne var ya, kanguruda dursa oda yok kafayı yiyeceğim
Valla aynı benimki.. Çıldıracağım. Burada ev işi yapanları hayranlıkla okuyorum.. Millet birde o uyudukça sende uyu diyor.. Uyumuyor ki.. Gündüz 3-4 kez dalmaya kalktı.. 10 dk en fazla.. Otomatik salıncakta sallanmaz, oyun halısında oynamaZ, oturmamı istemez.. Bugün kaç kez sendeledim, düşecektim.. Artık bittim yorgunluktan.. İki bacağımda da durduk yere morarma oldu, toplam beş yerde.. Derdi ne anlayamıyorum.. Gece oldu, korkularım başladı.. Saat başı kalkıyor, her kalkmada iyi ihtimalle 20 dk geçiyor.. Onu yatır, kendin dal, yarım saat oluyor.. Yarım saat sonra geri kalk.. O yarım saatte de sürekli ıhh, mıh sesi.. Birşey mi oldu diye bak sürekli..Bazen şeytan diyorki koy dönenceli yatağa ağlarsa ağlasın. Sen işine bak Allahın çamaşırını katlayamıyorum ya ev rezil durumda karnı tok altı temiz kakasını yaptı daha ne var ya, kanguruda dursa oda yok kafayı yiyeceğim
Ah ahahh çalışan annelere Allah yardım etsin.heleki su memur ve özel sektör çalışan kar arasındaki ayrımlar beni çok üzüyor.Heryerde bas bas söyleniyor "ilk 6 ay sadece anne sütü".. Eee çalışan annelere doğum sonrası 8 hafta veriyorsun nasıl olacak? Bence düzenleme getirilmeli.. Gerçi bizim için iş işten geçti de artık..
Kızlar her ağladığında almayinValla aynı benimki.. Çıldıracağım. Burada ev işi yapanları hayranlıkla okuyorum.. Millet birde o uyudukça sende uyu diyor.. Uyumuyor ki.. Gündüz 3-4 kez dalmaya kalktı.. 10 dk en fazla.. Otomatik salıncakta sallanmaz, oyun halısında oynamaZ, oturmamı istemez.. Bugün kaç kez sendeledim, düşecektim.. Artık bittim yorgunluktan.. İki bacağımda da durduk yere morarma oldu, toplam beş yerde.. Derdi ne anlayamıyorum.. Gece oldu, korkularım başladı.. Saat başı kalkıyor, her kalkmada iyi ihtimalle 20 dk geçiyor.. Onu yatır, kendin dal, yarım saat oluyor.. Yarım saat sonra geri kalk.. O yarım saatte de sürekli ıhh, mıh sesi.. Birşey mi oldu diye bak sürekli..
Diyorum kayınvalidesi kimse gelsin birazda o baksın :) Allah sağlıklarını versin ama uyku da versin
Mama kutusunun ölçeği ile 4 ölçek 120 " ml veriyorum, günde beş kere içiyordur ama bebeğim üç buçuk aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?