- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.961
Emziriyorum aynı zamandaEmziriyormusun peki ayni anda canim?sadece mama mi veriosun
Ben önceleri gündüz uyudu ben de yatayım diye çok denedim ama artık akıllandım hiç girmiyorum o topa. 20 dk lık uyusan nolcak. Daha çok moralim ve sinirlerim bozuluyor. Yetmiyormuş gibi bir de hasta ettim çocuğu. Öksürük hapşırık krizinden dün geceyi ayakta geçirdim. Ev işi falan çok lüks bence. Akşam yemeği yapabilirsem seviniyorum.Valla aynı benimki.. Çıldıracağım. Burada ev işi yapanları hayranlıkla okuyorum.. Millet birde o uyudukça sende uyu diyor.. Uyumuyor ki.. Gündüz 3-4 kez dalmaya kalktı.. 10 dk en fazla.. Otomatik salıncakta sallanmaz, oyun halısında oynamaZ, oturmamı istemez.. Bugün kaç kez sendeledim, düşecektim.. Artık bittim yorgunluktan.. İki bacağımda da durduk yere morarma oldu, toplam beş yerde.. Derdi ne anlayamıyorum.. Gece oldu, korkularım başladı.. Saat başı kalkıyor, her kalkmada iyi ihtimalle 20 dk geçiyor.. Onu yatır, kendin dal, yarım saat oluyor.. Yarım saat sonra geri kalk.. O yarım saatte de sürekli ıhh, mıh sesi.. Birşey mi oldu diye bak sürekli..
Diyorum kayınvalidesi kimse gelsin birazda o baksın :) Allah sağlıklarını versin ama uyku da versin
Yok canım ben yapamam 5 dk tuvalete girdim diye gözyaşları boynuna kadar inmiş, yarım saat içini çekerek ağladı. Bile isteye ağlatamamKızlar her ağladığında almayin
Onlar okadar akıllı ki ağlayarak yaptırıyor
Bazen göz teması bile kurmayın
İşlerinizi az az yapın yoksa yipranirsiniz
Evet yemek yapmak yeter ev işi de çıktı mı çok yoruluyorum gece iyi uyuyamayınca zaten düşük şarjla başlanıyor güne, gündüz uykusu hiç belli olmuyor o da zorluyor bir iki hafta da gelen yardımcım olsun istiyorum şansa bak hepsi dolu çıktıBen önceleri gündüz uyudu ben de yatayım diye çok denedim ama artık akıllandım hiç girmiyorum o topa. 20 dk lık uyusan nolcak. Daha çok moralim ve sinirlerim bozuluyor. Yetmiyormuş gibi bir de hasta ettim çocuğu. Öksürük hapşırık krizinden dün geceyi ayakta geçirdim. Ev işi falan çok lüks bence. Akşam yemeği yapabilirsem seviniyorum.
Bizimki gündüzleri sıkıntılı da gece uykusu düzeni oluşmaya başladı. Sizinki gece neden huzursuz acaba? Karnı tam doymuyor mu? Bizim en büyük problem açlık.
Aynı ben bacaklarım dayak yemiş gibi, sinirden yorgunluktan kocamıda öldüresim var.Valla aynı benimki.. Çıldıracağım. Burada ev işi yapanları hayranlıkla okuyorum.. Millet birde o uyudukça sende uyu diyor.. Uyumuyor ki.. Gündüz 3-4 kez dalmaya kalktı.. 10 dk en fazla.. Otomatik salıncakta sallanmaz, oyun halısında oynamaZ, oturmamı istemez.. Bugün kaç kez sendeledim, düşecektim.. Artık bittim yorgunluktan.. İki bacağımda da durduk yere morarma oldu, toplam beş yerde.. Derdi ne anlayamıyorum.. Gece oldu, korkularım başladı.. Saat başı kalkıyor, her kalkmada iyi ihtimalle 20 dk geçiyor.. Onu yatır, kendin dal, yarım saat oluyor.. Yarım saat sonra geri kalk.. O yarım saatte de sürekli ıhh, mıh sesi.. Birşey mi oldu diye bak sürekli..
Diyorum kayınvalidesi kimse gelsin birazda o baksın :) Allah sağlıklarını versin ama uyku da versin
İşe başladığım için sütüm daha da yetersiz boyutta ne yazıkki.. Emziremiyorum sağarak 1 günde toplasan 80 cc anne sütü anca içiyordur. O yüzden mama ağırlıklı besleniyoruz. 3 saatte bir 90 - 120 cc kadar mama içiyor. 3 buçuk aylık ama bebeğim.Kizlar selam ben hala ayakta:) oglus kac gundur bu satte uyuyor.danismak istedigim bi konu var sizlere.mama veren annelere ozellikle..cewap yazarlarsa sevinirim.kucuk olcekle gunde kac kere ve kac cc veriyorsunuz???oglum bu ayin 18inde 5aylik olucak nasipse
Ay Allah korusun canım yaa çok dikkat et. Ben hala uyurken korkuyorum başını yan tutmasını sağlıyorum. Reflü yatakları var aslında denedin mi hiç?Kızımın reflüsü var normalde mamasına koyulaştırıcı ekliyorum. Genelde beni emdiginde daha bir hortluyor. Sabah 6 dan beri beni emdigiyle uyuyup uyanıyor. Yarım saattir uyuyordu hamak bi yanda sallanmaya başladı. Allahtan baktım gözlerini kocaman açmış çırpınıyor hemen aldim yüzüstü çevirip sırtına vurdum nefes alıp ağlamaya başladı aklım gitti ya
Kaydırıyor kendini canım durmuyor orda hala daha ellerim titriyor o hali gözümün önünden gitmiyor.Ay Allah korusun canım yaa çok dikkat et. Ben hala uyurken korkuyorum başını yan tutmasını sağlıyorum. Reflü yatakları var aslında denedin mi hiç?
Allah korumuş. Çok geçmiş olsun. Dikkatinle ucuz atlatmışsınız. Hepimizin çok dikkatli olması lazım. Küçücükler daha, kendilerini kurtaramıyorlar.Kızımın reflüsü var normalde mamasına koyulaştırıcı ekliyorum. Genelde beni emdiginde daha bir hortluyor. Sabah 6 dan beri beni emdigiyle uyuyup uyanıyor. Yarım saattir uyuyordu hamak bi yanda sallanmaya başladı. Allahtan baktım gözlerini kocaman açmış çırpınıyor hemen aldim yüzüstü çevirip sırtına vurdum nefes alıp ağlamaya başladı aklım gitti ya
Çok geçmiş olsun canım yaa,iyi ki bakmışsın Allah korusun yavrularimiziKızımın reflüsü var normalde mamasına koyulaştırıcı ekliyorum. Genelde beni emdiginde daha bir hortluyor. Sabah 6 dan beri beni emdigiyle uyuyup uyanıyor. Yarım saattir uyuyordu hamak bi yanda sallanmaya başladı. Allahtan baktım gözlerini kocaman açmış çırpınıyor hemen aldim yüzüstü çevirip sırtına vurdum nefes alıp ağlamaya başladı aklım gitti ya
Bebeğim 4 aylik, saatle emzirmiyorum ne zaman ağlarsa o zaman veriyorum memeyi :) baya sık oluyor bizimki. İşe gittiğimde öğlene kadar bir kez veriyormus sutuArkadaşlar bebekleriniz kaç aylık ne kaç saatte bir emziriyorsunuz veya mama veriyorsunuz
3 ay 12 günlük emmesinde sınır yok sürekli memede kalmak isteyen bir bebek o yüzden genelde emiyor. Mamayı 4 ya da 5 saatte bir 120 cc veriyorum. Çok nadir 3 saate düşer mesela doktora gideceksem başkası bakacaksa eziyet etmesin diye falan. Toplamda gün içinde 480 en fazla 540 cc kadar içiyor. Bazen 12 saat boyunca mama içmediği oluyor geceleri emzirdigim için öyle olursa sabah tek seferlik 150 cc verebiliyorum. Doktoru 120 de ağlarsa 150 verebilirsin kilo alımı alt sınırda dedi ama ben vermiyorumArkadaşlar bebekleriniz kaç aylık ne kaç saatte bir emziriyorsunuz veya mama veriyorsunuz
Bebeğim 4 aylik, saatle emzirmiyorum ne zaman ağlarsa o zaman veriyorum memeyi :) baya sık oluyor bizimki. İşe gittiğimde öğlene kadar bir kez veriyormus sutu
Ben de 120 cc veriyorum genelde dediğin gibi dört saat idare ediyor emin olamamıştım dört saat fazla mı diye, emzirme konusunda ilk ay bebek ne zaman isterse idi yaa şimdi de öyle gidecek o zaman :) ama çoğunlukla emmeyi uykuya dalma aracı yaptı3 ay 12 günlük emmesinde sınır yok sürekli memede kalmak isteyen bir bebek o yüzden genelde emiyor. Mamayı 4 ya da 5 saatte bir 120 cc veriyorum. Çok nadir 3 saate düşer mesela doktora gideceksem başkası bakacaksa eziyet etmesin diye falan. Toplamda gün içinde 480 en fazla 540 cc kadar içiyor. Bazen 12 saat boyunca mama içmediği oluyor geceleri emzirdigim için öyle olursa sabah tek seferlik 150 cc verebiliyorum. Doktoru 120 de ağlarsa 150 verebilirsin kilo alımı alt sınırda dedi ama ben vermiyorum
120 cok degilmi canim kilo alimi nasil bir de hangi mamayi veriyirsunEmziriyorum aynı zamanda
3 ay 10 günlük kızım bir , bir buçuk saat ara ile emiyor hatta daha sık olduğu da oluyor ağlayınca veriyorum ve memede uyuyor :/Arkadaşlar bebekleriniz kaç aylık ne kaç saatte bir emziriyorsunuz veya mama veriyorsunuz
20 cc sütüm çıkıyor çünkü, bebeğime tadımlık niyetine :)120 cok degilmi canim kilo alimi nasil bir de hangi mamayi veriyirsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?