2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben önceleri gündüz uyudu ben de yatayım diye çok denedim ama artık akıllandım hiç girmiyorum o topa. 20 dk lık uyusan nolcak. Daha çok moralim ve sinirlerim bozuluyor. Yetmiyormuş gibi bir de hasta ettim çocuğu. Öksürük hapşırık krizinden dün geceyi ayakta geçirdim. Ev işi falan çok lüks bence. Akşam yemeği yapabilirsem seviniyorum.
Bizimki gündüzleri sıkıntılı da gece uykusu düzeni oluşmaya başladı. Sizinki gece neden huzursuz acaba? Karnı tam doymuyor mu? Bizim en büyük problem açlık.

Arkadaşlar migros da bebek bezlerinde 2. Aynı üründe %40 indirim var. Sanal marketten prima 2 adet 3 numara 2 adet de 4+ numara (nasılsa lazım olcak) aldım. Diğer tüm araştırmalarıma göre en uygun burası . Yarın indirimin son günüymüş. Aklınızda olsun.

Kızlar her ağladığında almayin
Onlar okadar akıllı ki ağlayarak yaptırıyor
Bazen göz teması bile kurmayın
İşlerinizi az az yapın yoksa yipranirsiniz
Yok canım ben yapamam 5 dk tuvalete girdim diye gözyaşları boynuna kadar inmiş, yarım saat içini çekerek ağladı. Bile isteye ağlatamam

Evet yemek yapmak yeter ev işi de çıktı mı çok yoruluyorum gece iyi uyuyamayınca zaten düşük şarjla başlanıyor güne, gündüz uykusu hiç belli olmuyor o da zorluyor bir iki hafta da gelen yardımcım olsun istiyorum şansa bak hepsi dolu çıktı

Aynı ben bacaklarım dayak yemiş gibi, sinirden yorgunluktan kocamıda öldüresim var.

Kızımın reflüsü var normalde mamasına koyulaştırıcı ekliyorum. Genelde beni emdiginde daha bir hortluyor. Sabah 6 dan beri beni emdigiyle uyuyup uyanıyor. Yarım saattir uyuyordu hamak bi yanda sallanmaya başladı. Allahtan baktım gözlerini kocaman açmış çırpınıyor hemen aldim yüzüstü çevirip sırtına vurdum nefes alıp ağlamaya başladı aklım gitti ya

İşe başladığım için sütüm daha da yetersiz boyutta ne yazıkki.. Emziremiyorum sağarak 1 günde toplasan 80 cc anne sütü anca içiyordur. O yüzden mama ağırlıklı besleniyoruz. 3 saatte bir 90 - 120 cc kadar mama içiyor. 3 buçuk aylık ama bebeğim.

Ay Allah korusun canım yaa çok dikkat et. Ben hala uyurken korkuyorum başını yan tutmasını sağlıyorum. Reflü yatakları var aslında denedin mi hiç?

Allah korumuş. Çok geçmiş olsun. Dikkatinle ucuz atlatmışsınız. Hepimizin çok dikkatli olması lazım. Küçücükler daha, kendilerini kurtaramıyorlar.

Arkadaşlar bebekleriniz kaç aylık ne kaç saatte bir emziriyorsunuz veya mama veriyorsunuz

Çok geçmiş olsun canım yaa,iyi ki bakmışsın Allah korusun yavrularimizi

Arkadaşlar bebekleriniz kaç aylık ne kaç saatte bir emziriyorsunuz veya mama veriyorsunuz
3 ay 12 günlük emmesinde sınır yok sürekli memede kalmak isteyen bir bebek o yüzden genelde emiyor. Mamayı 4 ya da 5 saatte bir 120 cc veriyorum. Çok nadir 3 saate düşer mesela doktora gideceksem başkası bakacaksa eziyet etmesin diye falan. Toplamda gün içinde 480 en fazla 540 cc kadar içiyor. Bazen 12 saat boyunca mama içmediği oluyor geceleri emzirdigim için öyle olursa sabah tek seferlik 150 cc verebiliyorum. Doktoru 120 de ağlarsa 150 verebilirsin kilo alımı alt sınırda dedi ama ben vermiyorum

Bebeğim 4 aylik, saatle emzirmiyorum ne zaman ağlarsa o zaman veriyorum memeyi :) baya sık oluyor bizimki. İşe gittiğimde öğlene kadar bir kez veriyormus sutu
Ben de 120 cc veriyorum genelde dediğin gibi dört saat idare ediyor emin olamamıştım dört saat fazla mı diye, emzirme konusunda ilk ay bebek ne zaman isterse idi yaa şimdi de öyle gidecek o zaman :) ama çoğunlukla emmeyi uykuya dalma aracı yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…