2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Her anne bebegine yetecek kadar sut uretebiliyor diyo uzmanlar biz niye uretemiyoruz acaba
Bu soruyu aylardır soruyorum, emziriyorum da sağıyorum gece de ynı şekilde o çay bu bitki şu meyve onlar da tamam netice ise yok, bundan sonraki endişem ve isteğim üç ay daha emzirebilmek az gelse de

20 cc sütüm çıkıyor çünkü, bebeğime tadımlık niyetine :)
Canım bebeğin seni emiyor mu? Yoksa benim gibi sağıp mı veriyorsun sende? Kendi fikrime göre 4 saat aralık biraz fazla. 3 saat aralıkla beslemek ideal diye düşünüyorum, bebeklerin mamayı 3 saatte hazmettiklerini duymuştum. Mesela 4 saatte 120 cc. vermek yerine 3 saatte 90 cc. vermeyi deneyebilirsin. Kızım 3 saatte bir 90 - 120 cc içiyor. Benim de senin dediğin gibi sütüm çok az geliyor, bir de işe de başlayınca her an sağım da yapamıyorum :/ Mama haricinde evde olduğum süre içinde ilaç niyetine sağıp veriyorum ben de işte.

Sağıyorum da, emiyor da özellikle uykusu geldiğinde emzik gibi yapıyor, aslında iki üç hafta öncesine kadar ben de 90 cc veriyordum üç saatte bir ama fark ettim ki daha da olsa içecek biberonu hemen bırakmıyordu boş boş bile çekiyordu bir de 120 deneyeyim dedim, mamanın kutusunda 3 aylık 150 ml yazıyor

150 veriyorum 3 saatte bir. 180 denesem mi diye dusunuyorum. 3 ay 20 günlük. Ama ben emzirmiyorum farkımız o

Ben sagmiyorum her aciktiginda emzirmeyi deniyirum bazen emiyo bazen reddediyo. Bende 3 saat arayla 60 cc veriyorum. Gunde 6 yi gecmiyor.

Çok geçmiş olsun canım ya . Neden öyle oldu acaba kustu mu

Çok geçmiş olsun canım ya . Neden öyle oldu acaba kustu mu
Kusmuş geri yutmuş yüzüstü çevirip sırtına vurunca yere kustu. Sonrasında da yarım saat ara ara kusmaya devam etti. Emdiginde çok kusuyor normalde ama hiç böyle olmamıştı daha önce, Allahım korusun yavrularımızı ömrümden gitti bugün

Kızlar bebeğimin ishal gibş olmuş fazla cıvıktı her zamankinden, aslında bugın akşam 6'da da kaka yapmıştı ama o normaldi şimdi niye böyle sıvı şeklinde olmuş olabilir

Kızlar bebeğimin ishal gibş olmuş fazla cıvıktı her zamankinden, aslında bugın akşam 6'da da kaka yapmıştı ama o normaldi şimdi niye böyle sıvı şeklinde olmuş olabilir
Olabilir canım. Bi çok şey etkileyebilir. Üşütmüş olabilir, emiyorsa senin yediğin içtiğinden olabilir... bir de mama alıyorsa daha sıvı yapmış olabilirsin. takip et bakalım, bi kaç güne kadar normal kabul ediliyor.

Tesekkur ederim canım, bir an endişelendim takip edeyim umarım ciddi boyuta gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…