2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bir ara ben de ishal oldu zannetmiştim o nedenle epey araştırmıştım. Aslında ishal diyebilmek için günde 3-4 kere su gibi kaka yapması lazım.
Evet ben de öyle okudum bir de sadece anne sütü alan bebeklerde böyle olabiliyormus, takip edicem artık

kizlarr ben yine benim tosuncugun vugun bize yaptigindan dolayi yaziyorum.yastiga herzamanki gibi yatirdim yere bildiqiniz elyaf döşek yaptirdim guzel bole yuwarlanmaya baslayinca falan iyi olur diye.
yatirdim arkami donup tekrar ona bakmamla bi baktim basini kaldirmis oturmaya calisir gibi we bir kez faha zorladi we oturdu bildiqiniz masallah.. sonra yana yikildi sizlerde durumlar bölemi beli acır diye korktum ayin 9 unda 4 aylik oluyoruz. cok guzel ece yapyorum guluyo. kucakta sadece önü dönük duryo etrafi inceliyo. yuzu bana donuk tuttugumda ne sac birakyo ne yirtilmadik yerim çiglik cigliga. memnun etmek gun be gun zorlasiyor. banyosunu hala hergun yaptiryorum.ewin sicakliqi 26 derece ama bu haftadan sonra 2 gunde bi yaptircam. bide aşı yeri baya yara gibi kabuk oldu.veeeeeee bide benim uyku duzen ewde kurulu bi tertip duzen kalmadi.
şükur rabbime.
onceden sabah kalkar herseyimi halleder aksama is kalmadi diyeee sıkılir is cikarirdim el isi yapardim simdi bi çişe bi banyoya girersem sewincimden ucuyorum.

Geçmiş olsun cnm, allah korusun

Merhaba kızlar.

Benim oğlum 4 aylık. Kalabalık istemiyor. Yabancı birini horunve ağlıyor. Kayinvalidem görumcem falan her hafta en az 1 kez görüşürüz . Onları bile ilk görünce ağlıyor.

Hele uyku saatine yakın yani akşam 8 gibi öyle yabancı biri görürse . Bi yerine bir şey olmuş gibi ağlayan ağlayan kıpkırmızı oluyor. Zor bela ayakta tempolu sallayinca dalıyor uykuya.
Bir de bu ara eve bebek görmeye misafir çok geliyor. Cumartesi bebek mevlidimiz var. Kara kara dusunuyorum nedennn

Parka, dışarıya cok cikarin bence. Gozu alışsın

Deliriciiim ! Son iki aydır resmen her kaka sonrası kıyafet değişiyoz.hep sırtına çıkıyor.doğduğunda sleepy kullandık iyiydi ama son zamanlarda karnına doğru çişi çıkıyordu bazen değiştik prima aldık o da çok kimyasal kokuyordu ve sırtına kaka sızdırdı.sonra 2 no molfix e geçtik çok iyiydi sonra büyüdük ve 3 no molfix aldık her kaka da sırtına çıkıyordu.bez değiştirmeliydik nette anlamlı bi yorum bulamadım kiminin beğendiğini kimi berbat diyordu
Velhasıl deneme yanılmaya devamdı.markette canbebenin ekstra ön arka bariyer kilit sist.vs yazan bezini aldım bi umut eve gelir gelmez onu bağladım ama birkaç saat sonra ilk bezde hüsrana uğradım .kıyafet yıkamaktan sürekli üst değişmekten helak oldum resmen.lütfen bi tavsiye verin.

Bak sen şuna şimdiden başlamış bizim re dört aylık olmamıza az kaldı bakalım bizde nasıl olacak

Ben doğduğundan beri prima kullanıyorum. Kaka uzun süre kalırsa bacaklarından sızma yapabiliyor. O nedenle sık sık kontrol ederim. Onun dışında çok sorun yaşamadım. Premium care da sırt kısmı daha uzun. Eğer kilosu çok değilse 2 numara premium care deneyebilirsiniz.

Mamaların arkasındaki miktar bana biraz abartı gibi geliyor yaa. Bilmiyorum her bebek farklı tabiki ama kızım 3 saatte bir 120 cc.'den fazlasını içemez diye düşünüyorum.

Kızlar bebeğimin ishal gibş olmuş fazla cıvıktı her zamankinden, aslında bugın akşam 6'da da kaka yapmıştı ama o normaldi şimdi niye böyle sıvı şeklinde olmuş olabilir
Bizde de olmuştu canım. 2 kez kakası çok cıvıktı ishal gibi. Sonraki kakaları düzeldi. Takip et bakalım, gün içinde sık sık ve sulu devam ederse doktoruna danışırsın.

İnsan tuvalete gittim diye vicdan azabı hissedermi oluyor işte en son dönencesiyle oynuyordu hangi ara çıldırdı o kadar ağladı anlamıyorum

Kelin ilacı olsa diyorum. 4 tulum sipariş verdim bugün değiş babam değiş

Yan bariyerlerini duzeltip disardan bosluk olusmayacak şekilde baglamalisin. Beline bir elin giriyorsa sıkı, gevşek arasıysa tamamdır o bez. Yani ne tenini sıkacak kadar sıkı olacak ne de sızacak kadar gevşek olacak. Kaka yaparken, yaptığını hissettiğinde yatır. Hem rahat yapar hem de önüne çıkmaz. Çoğu bez bir şekilde sizdiriyor. Ama tavsiye dersen ancak baglamayla ilgili problemdir diyebilirim

Yanlardan çıkmıyor dediğin şekilde düzeltiyorum bağlayınca.sırt kısmı için de kıvırma yaptım bazen düz taktım vs hep sırttan çıkıyor

6500 gr 2 numara artık küçük oluyo gibi. Premium care de 50 lira olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…