- 7 Ağustos 2011
- 600
- 884
- 303
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.101
Hala şiş ise tıkanıklık olmuş olabilir duşta masaj yapıp yumuşatsaydın biraz.yada şimdi sıcak havlu kompres koyup masaj yap canım sonra sağ ki boşalsın.yine olmazsa ve süt kanalı tıkanıklığı ise sorun, lahana ile uygulanan bi yöntem var nete yaz detaylarını görürsün canımKizlar benim bebegim hem emiyor hem mama iciyo bugun sag gogsumu emmek istemiyo cekiyo bisey gelmiyo sanki iyice sertlesti canimi yakiyo sagayim dedim 10 cc cikmadi bile elimle denedim yine yok gelen bisey ama hala sis ne olabilir ki ilik dusta aldim gecmiyo
Aynen canim hepsi farkli seyler soyluyor bana dememisti ek gidaya gecince sebzeden basla diye tesekkur ederim ogrenmis oldum:)Doktorlar da farklı şeyler söylüyor. Benim ki hiç Bisey tattirma dedi ve ek gıdaya başlayınca meyve ve tatlı şeylerden değil sebze ve çorba gibi şeylerden başla çünkü tatlıya alışınca sebze yemek istemiyormuş bebekler öyle dedi
dili dönyo icinde aynilar ayni.Evet çok şükür :) bizimki de desenlere ve avizeler e bayılıyor gülüyor bireyler söylüyor gibi sesler çıkarıyor
Hiçbir fikrim yok spiral hakkında canım.Canim adet olmadan spiral takilirmi bilgin vaemi
Ben 40ımdan bir gün önce taktırmıştım, doğal olarak adetli değildim, ancak bende sürekli kanama yaptığı için çıkarttırmak zorunda kaldım.Canim adet olmadan spiral takilirmi bilgin vaemi
Yani takiliyor degilmi bikac kisi takilmaz dedi deBen 40ımdan bir gün önce taktırmıştım, doğal olarak adetli değildim, ancak bende sürekli kanama yaptığı için çıkarttırmak zorunda kaldım.
Merhaba cnm, bi tanıdığım bebeği için kaka yapmayı unutuyor dediğini hatırlıyorum ama bundan yıllar önceydi o yüzden bu durum ile ilgili detayları tam hatırlamıyorum ama lavman yapıyoruz dediğini biliyorum, umarım düzelir tahmin edebiliyorum zorluğunu bi doktora danışSelam kızlar ben yeni katıldım araniza benim kızım 29 haziranda suni sancılar çekip açılma olmayınca ameliyatla dünyaya geldi. Göğüs ucum yoktu ben emdigini sanarken yavrum açmış hem sarılıktan hem ureden hastanede yattik. Kızım 15 gu hiç memeyi almadı sağıp verdim 15 günün sonunda memeyi aldı ama sadece 1 ay doktor kontorlune götürdüğümde bebegimin doymadigini düşünürek gittim malesef öyle de olmuş 1 haftada sadece 40 gr almıştı ve memeyi emmiyormuş demek ki tekrar sağıp vermeye başladım 10 günde 600 gr aldı. Ama bizim 2. Aydan beri bi sorununuz daha var kaka yapmıyor ben uyarmasam kaka yapmayı aklından bile geçirmiyor bu konuda caresizim var mi tecrübesi bilgisi olan. Hakkınızı helal edin biraz uzun oldu. Yavrularımızı sağlıkla büyütelim insallah❤
Tıpkı beni anlatmışsın. 4 aylik olduk uyku adına yoluna giren hiç birşey yok. Bu gece de 1 saate uyandi durdu. Gündüz uykusu zaten yok önceden gece uyurdu 1 sefer uyanırdı uykumu bari alırdım. Kendi kendine oyalanma zaten yok bütün günüm onu susturmakla geçiyor. Yorgunluktan delircem artık. 4. Ayda da umutlar çöp oldu resmenarkadaşlar kızım 4ünde 4 aylık oldu, dün gece neredeyse hiç uyumadı. Zaten 2 aydır uyanıkken memeyi reddettiği için uykusunda emziriyorum. Gündüz uykuları çok düzensiz. Uyuyunca emzirdiğimden, emerken ya da bırakırken uyanıyor. Bi şey yapamaz oldum zaten uyanıkken ilgileniyorum, hiç kendi kendine oyalanmıyor. Uykusungelince uyutmaya çalışıyorum, uyuyunca emziriyorum sonra da hemen uyanıyor zaten yine aynı döngüye giriyoruz. Gece normalde 8-9 gibi yattığında uyanmadan 12 gibi alır emzirirdim, 3-4 gibi kendisi emmek için kalkardı sabaha kadar da bir ya da iki defa uyanırdı. Son günlerde saat başı kalkıyordu. Dün uyumadı gibi bi şey. Ha bir de Doğumdan hemen sonra pamukçuğu çıkmıştı ama ilerlememişti çok fakat tamamen de geçmemişti son iki haftadır dilinin ucuna dudağına damağına yanaklarına yayılmıştı, emmesi de zayıflamıştı. Doktora götürdüm 3 dört tane ilaç kullanıyoruz şimdi. Bu akşam da yine yatmıştı 11 gibi kalktı, 12 buçuk gibi kalktı, demin yine kalktı. Artık sütümü sağmıştım, onu ılıtıp verdim aç mı ondan mı kalkıyor diye, onu da kana kana içmedi. Şu an sallıyorum ama hep bi el bi ayak oynama hali. Ben zombi gibiyim, çok yoruldum. Yorgunluğumdan ağlayacak haldeyim. Bir de ihtiyacım olan uykuyu uyuyamıyorum zaten ki normalde de uykuyu çok severdim. Ben yatmaya geçtiğimde illa ki uyanıyor. Artık nasılsa uyanacak diye yatmaya korkar oldum. Uzun oldu, bol bol yakındım kusura bakmayın,
Bizde de doğduğundan beri gece saat başı kalkmalı geçti.2 aylık olduğunda sadece birkaç gün 3-4 saatte bir uyanarak sanki 2 aylık olmakla birlikte uykularının düzene gireceği umudunu bu zavallı anasına verdi ki yorgunluktan delirmeyeyim!Tıpkı beni anlatmışsın. 4 aylik olduk uyku adına yoluna giren hiç birşey yok. Bu gece de 1 saate uyandi durdu. Gündüz uykusu zaten yok önceden gece uyurdu 1 sefer uyanırdı uykumu bari alırdım. Kendi kendine oyalanma zaten yok bütün günüm onu susturmakla geçiyor. Yorgunluktan delircem artık. 4. Ayda da umutlar çöp oldu resmen
Bana takılmıştıYani takiliyor degilmi bikac kisi takilmaz dedi de
Bu gece de uyumadı gibi bi şey. Uyanmaya başlayınca aç mı diye saydığım sütü verdim ama açlıktan değil anlamıyorum sürekli ıh mıh ne uyuyor ne uyanık. Bacakları hep havada 2-3 gündür bacaklarını havaya dikip sabit tutuyor, gece de bunu yapıyor. İki gündür ruh gibiyim, yemek de yiyemiyorum doğru düzgün..Tıpkı beni anlatmışsın. 4 aylik olduk uyku adına yoluna giren hiç birşey yok. Bu gece de 1 saate uyandi durdu. Gündüz uykusu zaten yok önceden gece uyurdu 1 sefer uyanırdı uykumu bari alırdım. Kendi kendine oyalanma zaten yok bütün günüm onu susturmakla geçiyor. Yorgunluktan delircem artık. 4. Ayda da umutlar çöp oldu resmen
Ya ben bu tempoyla işe başlayınca kafayı yerim. 3 ten beri saat başı çığlık sabah kaka yaptı hala çığlık. Açlıktan ölüyorum koca kişisi yatıyor hala beyefendi 2.30 a kadar ders çalışmışmış bananeyse sanki adam akademik kariyer yapsın diye bakmaya aldım. 15 dk ya kalkmazsa çocuğu alıp cekip gidicem bi yerde kahvaltı etmeyeBizde de doğduğundan beri gece saat başı kalkmalı geçti.2 aylık olduğunda sadece birkaç gün 3-4 saatte bir uyanarak sanki 2 aylık olmakla birlikte uykularının düzene gireceği umudunu bu zavallı anasına verdi ki yorgunluktan delirmeyeyim!
Yine bir umut o birkaç günü yaşayabilmek umudu ile ayaktayım
Sabah bende emdiği yetmedi diye 90 cc sağdıgım sütü verdim yok yine olmadı sürekli inliyorBu gece de uyumadı gibi bi şey. Uyanmaya başlayınca aç mı diye saydığım sütü verdim ama açlıktan değil anlamıyorum sürekli ıh mıh ne uyuyor ne uyanık. Bacakları hep havada 2-3 gündür bacaklarını havaya dikip sabit tutuyor, gece de bunu yapıyor. İki gündür ruh gibiyim, yemek de yiyemiyorum doğru düzgün..
Kabız olacak diye korkuyorum yoksa keyfi neşesi yerinde oluyor arada bi ıkınıp morarması saymazsak tabiMerhaba cnm, bi tanıdığım bebeği için kaka yapmayı unutuyor dediğini hatırlıyorum ama bundan yıllar önceydi o yüzden bu durum ile ilgili detayları tam hatırlamıyorum ama lavman yapıyoruz dediğini biliyorum, umarım düzelir tahmin edebiliyorum zorluğunu bi doktora danış
Sorma benim kocanın da bi faydası yok çocuk doğdu kursa yazıldı adam haftasonu hiç görmüyoz kendisini,haftaiçi de 3 gün iş çıkışı gidiyor.ben bire başlayan kızımı okula getir götür,ödev,ders,okul toplantısıve huysuz bebemin bakımı uykusuzluk yorgunluk ev işi misafir ...ay kısaca anlatmaya çalışırken yoruldum ve bunları yaşıyorumYa ben bu tempoyla işe başlayınca kafayı yerim. 3 ten beri saat başı çığlık sabah kaka yaptı hala çığlık. Açlıktan ölüyorum koca kişisi yatıyor hala beyefendi 2.30 a kadar ders çalışmışmış bananeyse sanki adam akademik kariyer yapsın diye bakmaya aldım. 15 dk ya kalkmazsa çocuğu alıp cekip gidicem bi yerde kahvaltı etmeye
Bizimoide kabuk tutmuştu banyo sırasında biraz kanadı normal sanırım dört gün sonra aşısı var nefret ediyorum ya çok ağlıyordili dönyo icinde aynilar ayni.
bizim verem aşısı yeri iltihap olmus normal diyolar.
bugun banyo ettirirken elim degdi akti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?