2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın güzel anneler bu sabah doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür kızım 4 buçuk aylık boyu 62 cm kilosu 7140 gram geldi ayına göre kilosunu fazla buldu günde 2 kere mama veriyordum bu ay yavaş yavaş mamayı bırakalım dedi demir ilacı verdi onu kullanacağız birde rotavirüs aşısının ilk dozu yapıldı 2.dozuda 5 buçuk aylıkta yapılacak

Emmezse durduramıyorumki sürekli ağlıyor öyle sakinleşiyor
Ne yaptınız canım? Kustu mu tekrar çok? Doktor işini ne yaptın?

Kız benim oğlan 3. Ayda 6900 dü, maşallah.. Doktor zamanına göre gayet iyi dedi de öyle fazla filan bulmadı.. Doğum kilosunu mu baz aldı acaba? Bizde rota aşısını 3. Ayda yaptırdık.. Diğeri 5. Ayda inşallah

Evet canım doğum kilosuna göre fazla dedi 3 kilo doğmuştu doğum kilosunun 2 katını geçtiği için fazla dedi rota aşısı için 3.ay şart değil dedi önemli olan 2 dozun da ilk 6 ay içinde 1 er ay arayla yapılması dedi bizde gitmişken yaptırdık canım

Ne yaptınız canım? Kustu mu tekrar çok? Doktor işini ne yaptın ?
Bu sabah yine oldu. Gece emince arkasına thickener yaptık kaşıkla zorla verdik işe yaramadı. Kusmasına alıştık zatende bu kendini boğma halleri yeni başladı. Dermanım kalmadı çok yorgunum. Haftaya salıya kadıköy acıbademe randevu aldık keşke daha erken götürebilme şansım olsaydı. Haftaya doktora giderken nasıl zaptedeceğimi kara kara düşünüyorum

Benimki de doğum kilosunu coktaaaan ikiye katladı ama doktor hiç olumsuz yorum yapmadı. Bı de rota aşısını en son 14. hafta yapılması gerekiyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…