- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.221
69la hamile kaldım 84 le bitirdim şimdi 67 kiloyum ben bol su yürüyüş ve yediklerime dikkat ederek verdim çoğu ilk iki ay gitti.ama gel Gorki koca kişisi biraz göbeğin var mekik çek diyor :/ çok gıcık
Ben de 60 oldum 1 kilo vermişimCheescake2 canım ben 83 e düşmüşüm bugün tam çok mutlu oldum 84,4 tüm 2 gün dikkat ettim sende durum ne
Gelir gelir canım ben 65 olunca 36 beden oluyorum o kiloları bir görebilsem keşkeBen de 60 oldum 1 kilo vermişiminşallah devamı gelir
Benim boyum kısa canım 1.62 yim hamilelikten önce 53-54 kiloydumGelir gelir canım ben 65 olunca 36 beden oluyorum o kiloları bir görebilsem keşke
1 yılda veriliyor diyolar canımBenim boyum kısa canım 1.62 yim hamilelikten önce 53-54 kiloydum
canım valahi giremiyorum eskisi gibi firsatim olmuyorBlackbluee1 balım sen nerelerdesinnnnnnn
O kadar sürmez inşallah .birkaç günde 1 kg farkedince umutlandım bi.gerçi ilk günlerde giden kilolar için yağ değil ödem diyorlar ama bakalım 2 ayda falan verebilirsem de yeter1 yılda veriliyor diyolar canım
canım valahi giremiyorum eskisi gibi firsatim olmuyor
Aa çok iyi yaa darısı bize olsun :)Bugün 3 ay 12 günlüğüz ve ilk dönmemiz oldu yatakta yüz üstüyken nasıl sevindim ya çocuğunun bişeyleri başardığını görmek insanı sevindiriyor ya
Tamamen dönebiliyormu bizimki yüz üstü kalıp sinirlenerek ağlamaya başlıyorBugün 3 ay 12 günlüğüz ve ilk dönmemiz oldu yatakta yüz üstüyken nasıl sevindim ya çocuğunun bişeyleri başardığını görmek insanı sevindiriyor ya
İnşlah canım bende birden görünce çok şaşırdım hiç beklemiyordumAa çok iyi yaa darısı bize olsun :)
Evet ya birden dönüverdiler debelenirken 2 kez falan daha denedim yaptı çok sevindim bizimkinde öyle sinirleniyordu dönemeyinceTamamen dönebiliyormu bizimki yüz üstü kalıp sinirlenerek ağlamaya başlıyor
Ne yaptınız canım? Kustu mu tekrar çok? Doktor işini ne yaptın?Emmezse durduramıyorumki sürekli ağlıyor öyle sakinleşiyor
Kız benim oğlan 3. Ayda 6900 dü, maşallah.. Doktor zamanına göre gayet iyi dedi de öyle fazla filan bulmadı.. Doğum kilosunu mu baz aldı acaba? Bizde rota aşısını 3. Ayda yaptırdık.. Diğeri 5. Ayda inşallahGünaydın güzel anneler bu sabah doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür kızım 4 buçuk aylık boyu 62 cm kilosu 7140 gram geldi ayına göre kilosunu fazla buldu günde 2 kere mama veriyordum bu ay yavaş yavaş mamayı bırakalım dedi demir ilacı verdi onu kullanacağız birde rotavirüs aşısının ilk dozu yapıldı 2.dozuda 5 buçuk aylıkta yapılacak
Evet canım doğum kilosuna göre fazla dedi 3 kilo doğmuştu doğum kilosunun 2 katını geçtiği için fazla dedi rota aşısı için 3.ay şart değil dedi önemli olan 2 dozun da ilk 6 ay içinde 1 er ay arayla yapılması dedi bizde gitmişken yaptırdık canımNe yaptınız canım? Kustu mu tekrar çok? Doktor işini ne yaptın?
Kız benim oğlan 3. Ayda 6900 dü, maşallah.. Doktor zamanına göre gayet iyi dedi de öyle fazla filan bulmadı.. Doğum kilosunu mu baz aldı acaba? Bizde rota aşısını 3. Ayda yaptırdık.. Diğeri 5. Ayda inşallah
Bu sabah yine oldu. Gece emince arkasına thickener yaptık kaşıkla zorla verdik işe yaramadı. Kusmasına alıştık zatende bu kendini boğma halleri yeni başladı. Dermanım kalmadı çok yorgunum. Haftaya salıya kadıköy acıbademe randevu aldık keşke daha erken götürebilme şansım olsaydı. Haftaya doktora giderken nasıl zaptedeceğimi kara kara düşünüyorumNe yaptınız canım? Kustu mu tekrar çok? Doktor işini ne yaptın ?
Benimki de doğum kilosunu coktaaaan ikiye katladı ama doktor hiç olumsuz yorum yapmadı. Bı de rota aşısını en son 14. hafta yapılması gerekiyor diye biliyorumEvet canım doğum kilosuna göre fazla dedi 3 kilo doğmuştu doğum kilosunun 2 katını geçtiği için fazla dedi rota aşısı için 3.ay şart değil dedi önemli olan 2 dozun da ilk 6 ay içinde 1 er ay arayla yapılması dedi bizde gitmişken yaptırdık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?