- 7 Ekim 2017
- 54
- 57
- 8
- 32
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.241
Rotavirus aşısı ücretli mi canimGünaydın güzel anneler bu sabah doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür kızım 4 buçuk aylık boyu 62 cm kilosu 7140 gram geldi ayına göre kilosunu fazla buldu günde 2 kere mama veriyordum bu ay yavaş yavaş mamayı bırakalım dedi demir ilacı verdi onu kullanacağız birde rotavirüs aşısının ilk dozu yapıldı 2.dozuda 5 buçuk aylıkta yapılacak
Mamayı kaşıkla yedir canım bişey olmazKızlar slm
Canım .Ok sıkkın. Bugün kızımı kontrole götürdük doktora 4 aylık oldu kızım tam 6 kilo geldi.cok az almış kilo çünkü tahlil yapıldı idrar enfeksiyonu çıktı.bu sıralar huysuzdu bizim kızın dışı kanatsız ya çıkacak diye ona yorduk
Huysuzluk meğerse enfeksiyondan mis
Sadece anne sütü alarak besleniyor çok az dedi doktor almış.diye ben şimdi ne yapsam sizce nasıl belesem mamada versemmi.
Su SMA PLUS MAMAYİ COK OVUYORLAR
ONA başlasam mı GUNDE İKİ KEZ VERSEM
MEMEYİ REDDEDER Mİ
Kaşıkla derken su formül mamayı nasıl yedirecegiz çok cıvık onu nasıl yer zor olmaz miMamayı kaşıkla yedir canım bişey olmaz
zor oluyor canım ama biberona alışınca memeyi bırakıyorlar maalesefKaşıkla derken su formül mamayı nasıl yedirecegiz çok cıvık onu nasıl yer zor olmaz mi
Evet canım devlet karşılamıyor kişinin isteğine bağlı yapılıyor 210 liraya yaptırdık bugünRotavirus aşısı ücretli mi canim
Bu hızda kilo alımı devam ederse ileriki aylarda sıkıntı olur dedi yok canım 3 ay sınırlaması yokmuş önemli olan ilk 6 ay içinde yapılmasıymışBenimki de doğum kilosunu coktaaaan ikiye katladı ama doktor hiç olumsuz yorum yapmadı. Bı de rota aşısını en son 14. hafta yapılması gerekiyor diye biliyorum
Kaşık biberonlar var onlardan alabilirsinizKaşıkla derken su formül mamayı nasıl yedirecegiz çok cıvık onu nasıl yer zor olmaz mi
Biberonla içiyor avent var bende onla günde iki kez versem memeyi redmi ederKaşık biberonlar var onlardan alabilirsiniz
Bende meme reddi olmadı aksine memeyi daha iyi kavramaya başladı philips avent ile mama vermeye başladıktan sonra. Hatta süt yeterli gelmeye başladı ve mamayı bıraktık.Biberonla içiyor avent var bende onla günde iki kez versem memeyi redmi eder
Peki doktor kilosunı az bulduktan sonra bir şey demedi mşKızlar slm
Canım .Ok sıkkın. Bugün kızımı kontrole götürdük doktora 4 aylık oldu kızım tam 6 kilo geldi.cok az almış kilo çünkü tahlil yapıldı idrar enfeksiyonu çıktı.bu sıralar huysuzdu bizim kızın dışı kanatsız ya çıkacak diye ona yorduk
Sadece anne sütü alarak besleniyor çok az dedi doktor almış.diye ben şimdi ne yapsam sizce nasıl belesem mamada versemmi.
MEMEYİ REDDEDER Mİ
Yok canım gayet normal.. 3 kilo doğdu ise ayda yaklaşık bir kilo almış maşallah.. Zaten bebekler günlük 25-40 gr arasında almalılar galiba.. Sen yine aylığına bak yavrunun, mamasız aç kalmasın, önce bire düşürürsün belki..Evet canım doğum kilosuna göre fazla dedi 3 kilo doğmuştu doğum kilosunun 2 katını geçtiği için fazla dedi rota aşısı için 3.ay şart değil dedi önemli olan 2 dozun da ilk 6 ay içinde 1 er ay arayla yapılması dedi bizde gitmişken yaptırdık canım
Çokk haklısın canım yaa.. Kusma büyük bir sorun.. İnsan uykuya dalamaz da.. Bu gece bizimki de nefessiz kaldı.. Babası bile uyandı sesine, atlayıp, çevirdi hemen.. O an ki uykularımı bile kızıyorum.. Birde bizde arada oluyor.. Rabbim inşallah tez zamanda kurtarsın bu kusmadan..Bu sabah yine oldu. Gece emince arkasına thickener yaptık kaşıkla zorla verdik işe yaramadı. Kusmasına alıştık zatende bu kendini boğma halleri yeni başladı. Dermanım kalmadı çok yorgunum. Haftaya salıya kadıköy acıbademe randevu aldık keşke daha erken götürebilme şansım olsaydı. Haftaya doktora giderken nasıl zaptedeceğimi kara kara düşünüyorum
İlk dozu mu 14. Haftaya kadar yapılmalı canım? Çünkü biz 3 aylıkken yaptırdık birde 5 aylıkken yaptıracağız..Benimki de doğum kilosunu coktaaaan ikiye katladı ama doktor hiç olumsuz yorum yapmadı. Bı de rota aşısını en son 14. hafta yapılması gerekiyor diye biliyorum
Doktorun ne dedi canım mama ile ilgili?Kızlar slm
MEMEYİ REDDEDER Mİ
Canım, Aile ve Sosyal politikalar bakanlığının verdiği doğum yardımı parasını aldın mı?Rotavirus aşısı ücretli mi canim
Evet canım ilk dozu 14. haftaya kadarYok canım gayet normal.. 3 kilo doğdu ise ayda yaklaşık bir kilo almış maşallah.. Zaten bebekler günlük 25-40 gr arasında almalılar galiba.. Sen yine aylığına bak yavrunun, mamasız aç kalmasın, önce bire düşürürsün belki..
Bize de doktor rota aşısının ilk dozu için 3.5 aya randevu vermişti.. Aile hekimliğinde hemşire, 4. Ay aşısı da olacak, iki aşı arası bir ay olsun, sen öne al randevuyu dedi de bende öyle öne aldım bakalım.. Şifa olsun yavrularımıza, Rabbim korusun inşallah..
Çokk haklısın canım yaa.. Kusma büyük bir sorun.. İnsan uykuya dalamaz da.. Bu gece bizimki de nefessiz kaldı.. Babası bile uyandı sesine, atlayıp, çevirdi hemen.. O an ki uykularımı bile kızıyorum.. Birde bizde arada oluyor.. Rabbim inşallah tez zamanda kurtarsın bu kusmadan..
İlk dozu mu 14. Haftaya kadar yapılmalı canım? Çünkü biz 3 aylıkken yaptırdık birde 5 aylıkken yaptıracağız..
Doktorun ne dedi canım mama ile ilgili?
Kız bebeklerin gelişim grafiğine baktım.. 4 aylık kız bebek için 6 kg %50'ye yani ortalamaya denk geliyor.. 4 aylık kız bebek en az 4.5 kg en çok 7.6 kg(yaklaşık) aralığında olmalı imiş.. Yani 6 kg ideal.. Tabi doğum kilosu ve bir ayda ne kadar aldığı önemli..
Bende aventle veriyordum memeyi almak istememeye başladı. Sonra biberonu kestim.Biberonla içiyor avent var bende onla günde iki kez versem memeyi redmi eder
Bize de bugün verdi günde 6 damla eğer kabız yaparsa iki günde bir ver dediKizlar demir damlasi kullanmaya basladinizmi. Bugun 4.ay asisinda saglik ocagi verdi ama netten baktigim kadariyla kimse memnun kalmamis.siz naptiniz?
Aynen benimki de ağlıyor sinirleniyorTamamen dönebiliyormu bizimki yüz üstü kalıp sinirlenerek ağlamaya başlıyor
Kaç gram almış canım ? Bizimki de bugün 6200 çıktı yarım kilo almış. Doktor normal dedi eskisi gibi çok kilo almayacak artık dedi .bence bu doktor önerisi yoksa mamaya başlamaKızlar slm
MEMEYİ REDDEDER Mİ
Asabi cadılarAynen benimki de ağlıyor sinirleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?