2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
merhabalar annelerrr :)
Süt sağma hakkında konuşulmuş, ben işe başlayalı 1 ay oldu gündüzleri işyerinde sağıyorum akşamlarıda normal emziriyorum, sadece anne sütü alıyor. Azalma gibi bir durum olmadı bende. Benim makinam mamajoo çiftli. Ben memnun kaldım yani almak isteyen varsa kuzenlerimde bu markayı kullandı hep.
Demir ilacı da sağlıkocağının verdiği bizde hep kusma yaptı. Bende bıraktırdım 3 hazirandan kontrolumuz var ozaman sorucam neyi önerir dr.umuz.

Günlerdir emmeyen bebeğim yarı uykulu iken deneyeyim dedim ve emdi ama diğer göğse geçerken durumu çaktı ve istemedi

Aynen canım, bazen sayayım diyorum 6-7 den sonra unutuyorum.. Gözüm kapalı emziriyorum resmen.. Zaten bu aylarda dışarı ilgi arttığından gündüz emmiyor.. Her tıkırdıya bırakıyor emmeyi.. Bizimki de işte 3-4 gibi bağırarak kalkıyor.. Gazlar iyice bıraktığından, keşke kakasını yapabilse.. Hoş, ben dün gaz ilaçlarını bıraktım.. Kendi kendine yapsın diye.. Birde bu yolu deneyeceğim..

Aynı benimki canım.. Doğduğu günden beri ne biberon ne emzik almıyor.. İlk günler süt gelene kadar mama ver demişti doktor, oğlum imkansız emmiyordu ama boş boş beni çekiyordu.. Birkaç kez anneme bırakıp dışarı çıktım, 5-6 saat sonra geldim.. Oğlum biberona direnmiş.. 5. Saatte, artık acıkınca belli miktarını içiyormuş.. Tabi annem bana sonradan söyledi bunları :)

Günlerdir emmeyen bebeğim yarı uykulu iken deneyeyim dedim ve emdi ama diğer göğse geçerken durumu çaktı ve istemedi
Bu aylarda etrafa olan ilgi arttığından tam uyanık emmemeleri normalmiş canım.. Bu yüzden bende gece her kalkmasında birde gündüz uykudan kalkmaya yeltendiğinde emziriyorum.. Kıpırdadığım an bırakıyor :)

İkisini aynı anda mi sagiyorsun performansı düşüyor mu

İkisini aynı anda mi sagiyorsun performansı düşüyor mu

evet canım aynı anda sağıyorum. Yoksa işyerinde yarım saatten fazla sağma ile uğraşmam gerekecek her sağımda. Bu 15 dk da boşaltıyor ikisini. Şuanda bir performance düşüklüğü yaşamadım yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bu makinayı.

Kızlar gratiste bütün ürünlerde %50 indirim var. Ben Uni Baby ıslak havlu,Uni Baby şampuan, Himalaya şampuan, losyon, bebek yağı ve bebek sabunu aldım. hepsi çok uyguna geldi tavsiye ediyorum aklınızda olsun. Yarın İndirimin son günü

Teşekkürler canım o markada aklımda olsun

Çiftli makine zaman açısından çok iyi keske ben de öyle alsaydım, sağma aralığın ne kadar oluyor

Kızımın ağlamasıyla uğraşıp duruyorum. Çok yoruldum
Canım dün uzun süredir konuşmadığım bi arkadaş aradı onun bi cocuguda kolikmis 5.ay bitince düzelmiş az kaldı inşallah seninki daha da erken biter . Gerçekten benimkide ilaçtan dolayı üç gün boyunca huysuzdu ve ağlıyordu ay dedim Silahım kronike sabır ver inşallah ne kadar zormuş

Valla asker şafak saymadı benim kadar 40 ı geçsin 3 ay olsun 4 ayı bitsin diye diye en güzel zamanlar kaçıyor. Uykusu geliyor ağlıyor uyutmaya çalışırken ağlıyor. Uyanırken çığlık atarak kalkıyor gülerken bile bi anda kıyameti koparıyor. Allah can sağlığı versin her haline bin şükür ama su kızın derdine derman olamamak tüketiyor beni. Yarın sabah dayısı gelicek eve kamp kuracağız. Kakasını yapsında 40 dk da hastaneye yetişsin diye doktor test istedi bizim hatun sabahları yapıyor sadece. Eğer alerjen madde çıkarsa yumurta ve eti kuruyemisleride keseceğim. Patatese devam :)

Allah yardımcın olsun, gerçekten büyük sabır ve metanet gerektiriyor kolik bebekler,ama biraz daha dayan geçecek inşallah biraz daha zaman, ileride güzel günler geçireceksiniz bebeğinle bunları düşünmeye çalış

Ek gıdaya geçmek beni biraz ürkütüyor karmaşık geliyor sanırım en kolayı emzirmek /mama imiş , kızım dört aylık henüz doktor birşey demedi ama yakın zamanda başlayacağımız için ön hazırlık yapmak istiyorum, önereceğinşz kitap ya d deneyimlerinizi var mı

Instagramda bu çocuk aç diye bi kitap ve 117 tarif var içinde birde umaykusun_memuleri bi bak istersen canm

Geçecek canım bugünlerde geçecek . Bizim kız gazliydi iki ay çok kötüydü geride kaldı bu da geçer .Inşallah alerjisi falan yoktur ben olmadığını kolik ten dolayı böyle olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…