- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.461
Benimki de yumuşak eskisi gibi değil benimde kıyafetlerim islanirdi şimdi yok sağım yapmaya çalışacAğım bakalım ne olacak böyle giderse bi iki ayda kesilir gibi duruyor zaten bi on gundur hiç kilo almamış o yüzden bi sagayim dedim ve sok oldum :/Ya bende bir gün dışarı çıkacakken sağayım dedim, bir ml anca çıkmıştır.. Ondan sonra tek göğsüm bitti.. Önceden ikisi de sert, dolu dolu olurdu, hatta penyelerim batardı.. Şimdi biri yok, diğeri de hiç sertleşmiyor.. Bir iki sağdım ama artmadı daneden böyle oldu anlamadım..
Deneyeceğim canım inşallah artarSağım yapmayınca kesin azalıyor canım ben sürekli sağıyorum düzenli sağ artar bol tatlı şeyler ye su iç biraz sütün artsın sonra bırakırsın tatlıyı
Philips avent kullanıyorum canimGece uyku o kadar tatlı oluyor ki uyanmakta zorlanıyorum sonra uykum kaçıyor
İnşallah artar canım.. Artıp artmadığını buraya da yazar mısın? Hem sağım yapmaya vaktim yok hem annemlerde unutmuşum zaten.. Yarıyorsa bende getirtip sağım yapayım..Benimki de yumuşak eskisi gibi değil benimde kıyafetlerim islanirdi şimdi yok sağım yapmaya çalışacAğım bakalım ne olacak böyle giderse bi iki ayda kesilir gibi duruyor zaten bi on gundur hiç kilo almamış o yüzden bi sagayim dedim ve sok oldum :/
Ben de onu kullanıyorum, elektriklisi mi, onun şimdi sessiz olanı çıkmış keşje aldığım zamana denk gelseydiPhilips avent kullanıyorum canim
Yazarım canımİnşallah artar canım.. Artıp artmadığını buraya da yazar mısın? Hem sağım yapmaya vaktim yok hem annemlerde unutmuşum zaten.. Yarıyorsa bende getirtip sağım yapayım..
Canım sadece anne sütü alan bebeklerde özellikle gerek duyuluyormus .çünkü anne sütünde demir miktarı azmış ve turkiyedeki çoğu kadında demir depolari yetersiz olduğu için bebek anemi olmasın diye veriliyor. 8.ayda test yaptırıp demir i yeterliyse bırakabilirsiniz dedilerKızlar , bebislere neden demir ilacı veriliyor? Mecbur mu yani , Burda öyle birşey yok ta merak ettim sadece. Yani kansızlık mi oluyor ki bebekte.
Canım bebeğin doymadığın da ağlamıyor muydu nasıl durdu o zaman öyle kaç gündür bunda bi gariplik olmalı benim oğlan memede süt azalınca ortalığı yıkar karnı açsaSaate baktım tam bir saattir sağım yapıyorum 55 cc çıktıne ara bu kadar azaldı sütüm ya.hani memeler bebeğe göre ayarliyordu kendini falan filandı kızım on gündür aynı kiloda olunca sagayım dedim gördüm . Nasıl kilo Alsın bu durumda zayiflamadigina şükür
Sessizi mi çıkmış ne zaman çıkmış ya ben 3 ay önce aldimBen de onu kullanıyorum, elektriklisi mi, onun şimdi sessiz olanı çıkmış keşje aldığım zamana denk gelseydi
Çok yeni instagram da reklamını gördüm :)Sessizi mi çıkmış ne zaman çıkmış ya ben 3 ay önce aldim
Canim valla sağmayınca azalıyormuş 2 saatte de sağsam aynı miktar 4 saatte de sağsam aynı ama kızım uyanıkken sağmak tam bi iskenceBenimki de yumuşak eskisi gibi değil benimde kıyafetlerim islanirdi şimdi yok sağım yapmaya çalışacAğım bakalım ne olacak böyle giderse bi iki ayda kesilir gibi duruyor zaten bi on gundur hiç kilo almamış o yüzden bi sagayim dedim ve sok oldum :/
Ben gece sağarken uyumuosam üstünü örtüyorum tabi uzun süre örtünce motor ısınıyor oda zararliÇok yeni instagram da reklamını gördüm :)
Hımm Ewt o da var, bir gün bebeğimle aynı odadaykem sağıyordum sesinden uyuyakaldı :)Ben gece sağarken uyumuosam üstünü örtüyorum tabi uzun süre örtünce motor ısınıyor oda zararli
Bebekler böyle yapınca bizim de kafamız karışıyor benim kızım da aç olduğu halde biberonunu istemez ama aç olduğu için ağlar iki dk sonra tekrar verirsin içer :) internette mekan yer değişikliği de meme reddi yapar okudum üç hafta ailemin yanında kalmıştım bir hafta oldu geldiğim, olabilir mş acaba diye düşünüyorumBi biberon süt olduğu zaman kızım yarısını bile içmiyor ama az sut olduğunda biberonu boş çekince üzülüyorum
Canım sütün yetmese aç kalsa yıkar ortalığı ya. Büyüyorlar artık ilk zamanlardaki gibi kilo almıyorlar ki emme süreleri bile kısaldı. Benim kiz etrafa bakmaktan emmeyi filan unutuyor. Sağım filan yapmıyorum zaten hiç zamanım yok. Canını sıkma bence emzirmeye devam.Saate baktım tam bir saattir sağım yapıyorum 55 cc çıktıne ara bu kadar azaldı sütüm ya.hani memeler bebeğe göre ayarliyordu kendini falan filandı kızım on gündür aynı kiloda olunca sagayım dedim gördüm . Nasıl kilo Alsın bu durumda zayiflamadigina şükür
Sağlık ocağı hemşiresi de 7.ayda test yapıp ona göre verelim. Dedi.biz de kullanmıyoruz şuanMerhaba anneler 4. Ayda demir ilacına başladınızmı götürdüğüm bi doktor verme 7. Ayda test yapıp eksikse başlarız dedi diğer doktor ise verilmesi lazım diyor yan etkileride çokmuş kararsızım siz ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?