2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benimki de yumuşak eskisi gibi değil benimde kıyafetlerim islanirdi şimdi yok sağım yapmaya çalışacAğım bakalım ne olacak böyle giderse bi iki ayda kesilir gibi duruyor zaten bi on gundur hiç kilo almamış o yüzden bi sagayim dedim ve sok oldum :/

Kızlar bebeğiniz memedeyken memeyi bırakıp kalkmaya çalışıyor mu ? Bu da hanım efendinin yeni huyu sanırım :/

Saate baktım tam bir saattir sağım yapıyorum 55 cc çıktı ne ara bu kadar azaldı sütüm ya.hani memeler bebeğe göre ayarliyordu kendini falan filandı kızım on gündür aynı kiloda olunca sagayım dedim gördüm . Nasıl kilo Alsın bu durumda zayiflamadigina şükür

İnşallah artar canım.. Artıp artmadığını buraya da yazar mısın? Hem sağım yapmaya vaktim yok hem annemlerde unutmuşum zaten.. Yarıyorsa bende getirtip sağım yapayım..

Kızlar , bebislere neden demir ilacı veriliyor? Mecbur mu yani , Burda öyle birşey yok ta merak ettim sadece. Yani kansızlık mi oluyor ki bebekte.
Canım sadece anne sütü alan bebeklerde özellikle gerek duyuluyormus .çünkü anne sütünde demir miktarı azmış ve turkiyedeki çoğu kadında demir depolari yetersiz olduğu için bebek anemi olmasın diye veriliyor. 8.ayda test yaptırıp demir i yeterliyse bırakabilirsiniz dediler

Canım bebeğin doymadığın da ağlamıyor muydu nasıl durdu o zaman öyle kaç gündür bunda bi gariplik olmalı benim oğlan memede süt azalınca ortalığı yıkar karnı açsa

Canim valla sağmayınca azalıyormuş 2 saatte de sağsam aynı miktar 4 saatte de sağsam aynı ama kızım uyanıkken sağmak tam bi iskence

Bi biberon süt olduğu zaman kızım yarısını bile içmiyor ama az sut olduğunda biberonu boş çekince üzülüyorum
Bebekler böyle yapınca bizim de kafamız karışıyor benim kızım da aç olduğu halde biberonunu istemez ama aç olduğu için ağlar iki dk sonra tekrar verirsin içer :) internette mekan yer değişikliği de meme reddi yapar okudum üç hafta ailemin yanında kalmıştım bir hafta oldu geldiğim, olabilir mş acaba diye düşünüyorum

Bana da öyle oldu ya sağdım verdim az bisey içti istemio diye düşündüm bozulmasın diye dolaba attım 10 dakika sonra çığlığı bastı ısıtmak zorunda kaldım bide

Canım sütün yetmese aç kalsa yıkar ortalığı ya. Büyüyorlar artık ilk zamanlardaki gibi kilo almıyorlar ki emme süreleri bile kısaldı. Benim kiz etrafa bakmaktan emmeyi filan unutuyor. Sağım filan yapmıyorum zaten hiç zamanım yok. Canını sıkma bence emzirmeye devam.

Sağlık ocağı hemşiresi de 7.ayda test yapıp ona göre verelim. Dedi.biz de kullanmıyoruz şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…