- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.521
ben de sağarak veriyorum ama benim en başından beri sütüm az geliyordu, hala da öyle. Sağdığımda 30 cc'yi pek geçmiyor malesef. Kızım da memeyi reddettiği için hep sağarak ne çıkarsa veriyorum.Kızımın keyfi isterse emiyo istemediği zaman mümkünatı yok almıyor memeyi üstüne bide çığlık çığlığa ağlıyor
Çiftli makine zaman açısından çok iyi keske ben de öyle alsaydım, sağma aralığın ne kadar oluyor
Kilo alımı nasil iyi mi bari mama da veriyor musun?ben de sağarak veriyorum ama benim en başından beri sütüm az geliyordu, hala da öyle. Sağdığımda 30 cc'yi pek geçmiyor malesef. Kızım da memeyi reddettiği için hep sağarak ne çıkarsa veriyorum.
Canım peki kek filan yenebilir mi bu durumda? İçerisinde yumurta oluyor ya :) Bende süt, peynir ve yoğurdu kestim güya.. Ama bir baktım kek yiyorum güzel güzel ya da sütlü tatlı.. Eve haftada üç gün misafir gelince yapıyorum, yapınca da yiyorumValla asker şafak saymadı benim kadar 40 ı geçsin 3 ay olsun 4 ayı bitsin diye diye en güzel zamanlar kaçıyor. Uykusu geliyor ağlıyor uyutmaya çalışırken ağlıyor. Uyanırken çığlık atarak kalkıyor gülerken bile bi anda kıyameti koparıyor. Allah can sağlığı versin her haline bin şükür ama su kızın derdine derman olamamak tüketiyor beni. Yarın sabah dayısı gelicek eve kamp kuracağız. Kakasını yapsında 40 dk da hastaneye yetişsin diye doktor test istedi bizim hatun sabahları yapıyor sadece. Eğer alerjen madde çıkarsa yumurta ve eti kuruyemisleride keseceğim. Patatese devam :)
Yenmiyor canım ben yapmıyorum tatlı dün arkadaş ekler getirmişti kocama yaradıCanım peki kek filan yenebilir mi bu durumda? İçerisinde yumurta oluyor ya :) Bende süt, peynir ve yoğurdu kestim güya.. Ama bir baktım kek yiyorum güzel güzel ya da sütlü tatlı.. Eve haftada üç gün misafir gelince yapıyorum, yapınca da yiyorum
Benim kızım da böyle kolikti 4.aydan sonra hafifleyip 6.aydan sonra da tamamen geçmişti.öyle bi ağlıyorduki biyerini kırdım sanırdın çok kötü günlerdi.2.bebeğe 6 sene sonra cesaret edebildim onda da yine kızım yalnız kalmasın diye,o kadr ürkmüştüm.seni çok iyi anlıyorum Rabbim yardımcın olsun ama herşey gibi bu da geçecek bak kızım abla oldu okula gidiyor kardeşi ile ilginelinyor vs şimdi iyiki diyorum canları sağolsun sağlıklı olsunlar da.Valla asker şafak saymadı benim kadar 40 ı geçsin 3 ay olsun 4 ayı bitsin diye diye en güzel zamanlar kaçıyor. Uykusu geliyor ağlıyor uyutmaya çalışırken ağlıyor. Uyanırken çığlık atarak kalkıyor gülerken bile bi anda kıyameti koparıyor. Allah can sağlığı versin her haline bin şükür ama su kızın derdine derman olamamak tüketiyor beni. Yarın sabah dayısı gelicek eve kamp kuracağız. Kakasını yapsında 40 dk da hastaneye yetişsin diye doktor test istedi bizim hatun sabahları yapıyor sadece. Eğer alerjen madde çıkarsa yumurta ve eti kuruyemisleride keseceğim. Patatese devam :)
Ay hadi çabuk yapsın insallahHastane otoparkında kaka nöbetindeyiz bu saatte
yok kuzum yapmıyor. 120 cc mama yedi üzerine emdi heryerime kustu. Emzirme odası tek kişilik orda kalamadım otoparkta arabada gelen geçenlerin mal bakışları altında emzir kussun.Ay hadi çabuk yapsın insallah
Tabiki :/ Mama ağırlıklı besleniyor kızım. O yüzden kilo alımı maşallah normal. Sadece anne sütüyle beslenmesi imkansız çünkü:/ İlk başlarda çok üzülüp kafama takıyordum ama yapacak birşeyin olmayınca sağlığına şükrediyorsun.Kilo alımı nasil iyi mi bari mama da veriyor musun?
Benimki öyle kaka filan yapmaz, anca idrar yapar da, hastanede beklerken onu da yapmamıştı.. Bekleyince kıymete biniyor..Hastane otoparkında kaka nöbetindeyiz bu saatte
DarlandımBenimki öyle kaka filan yapmaz, anca idrar yapar da, hastanede beklerken onu da yapmamıştı.. Bekleyince kıymete biniyor..
Yapmadı 90 cc daha içti üstüne kac kez emdi yok perisan olduk dönüyoruzResmen hepimiz bekliyoruzyaptı mı?
ÜzüldümYapmadı 90 cc daha içti üstüne kac kez emdi yok perisan olduk dönüyoruz
Ay bende mesaj attığım saate kdar yapmıştır çoktan diyordum.. Tüh yaa.. Evden yetişmez miydi?Darlandım
Trafiğe bağlı öğle saatlerinde falan imkansız yetişmesi, evde yapmasını bekleseydik kozyatağına gidicekti. Babam yetişmez diye tutturdu kadıköye gittik cocuk yanımızda diye ne yaptıysak olmadı. Kaç kez gaz masajı yaptım banamısın demediAy bende mesaj attığım saate kdar yapmıştır çoktan diyordum.. Tüh yaa.. Evden yetişmez miydi?
Popoya zeytinyagi falan olsa olmaz miydi? O kadar bekleyip de yapmaması cok kötü gerçekten. Ugrastirmis ya :/Trafiğe bağlı öğle saatlerinde falan imkansız yetişmesi, evde yapmasını bekleseydik kozyatağına gidicekti. Babam yetişmez diye tutturdu kadıköye gittik cocuk yanımızda diye ne yaptıysak olmadı. Kaç kez gaz masajı yaptım banamısın demedi
Onuda yaptım canım bu saat oldu hala yapmadıPopoya zeytinyagi falan olsa olmaz miydi? O kadar bekleyip de yapmaması cok kötü gerçekten. Ugrastirmis ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?