2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Kızımın keyfi isterse emiyo istemediği zaman mümkünatı yok almıyor memeyi üstüne bide çığlık çığlığa ağlıyor
ben de sağarak veriyorum ama benim en başından beri sütüm az geliyordu, hala da öyle. Sağdığımda 30 cc'yi pek geçmiyor malesef. Kızım da memeyi reddettiği için hep sağarak ne çıkarsa veriyorum.
 
Çiftli makine zaman açısından çok iyi keske ben de öyle alsaydım, sağma aralığın ne kadar oluyor

Gunde bazen 3 bazen 2 yapiyorum. Buda saat 8 aksam 6 arasi isteyken yani. Genelde sabah 6da emzirdiysem 10:30 - 15:00 gibi sagiyorum 2 defa yani.
 
Canım peki kek filan yenebilir mi bu durumda? İçerisinde yumurta oluyor ya :) Bende süt, peynir ve yoğurdu kestim güya.. Ama bir baktım kek yiyorum güzel güzel ya da sütlü tatlı.. Eve haftada üç gün misafir gelince yapıyorum, yapınca da yiyorum
 
Yenmiyor canım ben yapmıyorum tatlı dün arkadaş ekler getirmişti kocama yaradı
 
Benim kızım da böyle kolikti 4.aydan sonra hafifleyip 6.aydan sonra da tamamen geçmişti.öyle bi ağlıyorduki biyerini kırdım sanırdın çok kötü günlerdi.2.bebeğe 6 sene sonra cesaret edebildim onda da yine kızım yalnız kalmasın diye,o kadr ürkmüştüm.seni çok iyi anlıyorum Rabbim yardımcın olsun ama herşey gibi bu da geçecek bak kızım abla oldu okula gidiyor kardeşi ile ilginelinyor vs şimdi iyiki diyorum canları sağolsun sağlıklı olsunlar da.
Bu arada taze beybimiz de gece saat başı kalkan uyumayan memeden başkasını kabul etmeyen zor bi bebek ama ablaya kıyasen esamesi okunmaz.
Biri zorsa diğeri kolay olur çocukların diye söylerler ya hep benimkilerin kolayı bu işte
 
Kilo alımı nasil iyi mi bari mama da veriyor musun?
Tabiki :/ Mama ağırlıklı besleniyor kızım. O yüzden kilo alımı maşallah normal. Sadece anne sütüyle beslenmesi imkansız çünkü:/ İlk başlarda çok üzülüp kafama takıyordum ama yapacak birşeyin olmayınca sağlığına şükrediyorsun.
 
Ay bende mesaj attığım saate kdar yapmıştır çoktan diyordum.. Tüh yaa.. Evden yetişmez miydi?
Trafiğe bağlı öğle saatlerinde falan imkansız yetişmesi, evde yapmasını bekleseydik kozyatağına gidicekti. Babam yetişmez diye tutturdu kadıköye gittik cocuk yanımızda diye ne yaptıysak olmadı. Kaç kez gaz masajı yaptım banamısın demedi
 
Popoya zeytinyagi falan olsa olmaz miydi? O kadar bekleyip de yapmaması cok kötü gerçekten. Ugrastirmis ya :/
 
Kizima bakıyorum da sanki hiç değişmiyor. Büyümüyor gibi başkalarının çocuklarına bakıyorum. Gelisip büyüdükleri, degistikleri gözüme çarpıyor. Ama bizimki sanki aynı gibi. Her zaman gözümün önünde farkedemiyorum desem amenna ama kilosu az ondan herhalde. Çok kafama takıyorum. Cocuga bakamıyor muyum ne sütüm az şöyle fiskirircasina dolu dolu sütüm olsaydi ne var cok isterdim. Mamayi da sırf anne sütü alsın diye fazla vermiyorum. 4 buçuk aylik 5 kilo (((( kaldı ki iste yine mama verdim anca bu kadar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…