2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ah kızlar benim oğlan bi değişik .yazdıklarınıza bakıyorum sütünüzün az olduğundan şüphelenip sağıyorsunuz sağıp bebeğe içiriyorsunuz.yada mama veriyorsunuz vs.ben sağsam ne kaşıkla ne biberonla içmiyor sütümü,birkaç çeşit mama denedim onları da ne kaşıkla ne biberonla içmiyor.bana bişey olsa bu çocuk napacak çok üzülüyorum.
Hergün içmediği halde 30 cc mama yapıyorum 45 dk falan kaşıkla uğraşıyorum ağzından hep çıkarıyor bir kaşık yutmuyor.mecbur kaldığımız durumlar olursa diye(kısa süreli birine bırakma gibi vs) alışsın diye bunu hergün deniyorum 3 haftadır ama bi gıdım yol almadık nolucak böyle ya.
Kilo alımı yavaşladı Sütümü artırayım diye sağmayı düşünüyorum ama sağdığım sütü veremiyorum diye sağmaktan çekiniyorum.
Bi akıl verin nolur

Sürekli emziriyorsan sağmaya alışkın değilsen ilk başlarda çok az çıkıyor sütün bu sütün az olduğu anlamına gelmiyor bence.bebek emerken emin ol 2 katını çekiyor o memeden.yengemden biliyorum 3 aylıkken 8-9 kilo civarıydı oğlu çok çok sütü olan biri normalde her bebeğinde sütü yetmiştir.bi gün hastaneye gideceğinde benim makinamı kullanıp sütünü sağdı 40 cc zor çıkarmış makina.sonra bıraktım elimle sağmaya devam ettim 3-4 dk da 50 cc daha çıkarmış göğsünden.bence bebeğin kuvvetli çekimine göğüs alışıyor sürekli emzirince ve makinaya ilk başlarda çok süt gelemiyor.
Bu durumu sonradan kendimde de farkettim ama bebeğim yenidoğduğunda içiyordu şimdi kesinlikle içmiyor biberon veya kaşıkla.ben de sağmıyorum Artık

Benimde görümcem bana elektrikli medale makine vermişti ama ben onunla hiç süt çıkaramıyorum.ardindan wee nin el pompası ile sagiyorum gelmeyen süt geliyor.elektrikli acıtıyor bir de.ise.baslamadan elektrikli yeni bir tane alicam ama hangisini alicam.keske deneme imkanımız olsa.cesaret edemiyorum el pompasiyla da iş yerinde sağmak zor olur.

Canım bebeğin doymadığın da ağlamıyor muydu nasıl durdu o zaman öyle kaç gündür bunda bi gariplik olmalı benim oğlan memede süt azalınca ortalığı yıkar karnı açsa
Hayır garip olan da bu sabah uyanınca sütüm oluyor taş gibi olmasa da dolgunluk hissi var .sonra sönüyor ama kızım emiyordu sonra da doymuş gibi kendisi bırakıyordu ağzının kenarında sütte görüyorum amma demekki az var . Bi de bir meme veriyordum sadece diğer aciktigindada diğerini veriyordum.şimdi acıktığında ikisini de veriyorum içiyor meğerse doyduğu için değil memede süt bittiği zaman bırakıyormuş. aç kalmiyormus ama doymuyuormus onu anladım kilo verip almadigina gore

Benim kız da öyle üç dakikada fikri değişiyor bi veriyorum istemiyor tok diyorum tekrar deniyorum içiyor ikizler burcu diye mi ne :)

Evet kısa emiyor ama eskisi gibi sütüm yok biliyorum aç kalmıyor da tam olarak duymadığını düşünüyorum on gündür kilo almamış çünkü

Ben de uzun zaman sonra ilk defa dün biberon verdim tutmamakta direndi ucundan sıktım içinde Bisey olduğunu anlasın diye birkaç sefer en sonunda iyice acıkınca mecbur emdi . Bu bebekleri de anlamak zor biberon kullanırsın meme reddi başlar kullanmazsin biberonu reddeder :/

Olabilir mi acaba ya ? Ya mutlaka içiyor içme sesi var ama on gün hiç gram bile almamış yerinde sayıyor ben oyuzden sağım yaptım bence azalmış sütüm .kaşık biberonlar var ise yarar mi acaba sende ?

Kızlar demir ilacını hastayken bebeğe vermememiz gerekiyormuş intagramda bi doktor yazısından okudum bi de dişleri karartiyormus ardından su verilmeliynis özellikle bebeğinin dişi çıkan varsa dikkat etsin

Olabilir mi acaba ya ? Ya mutlaka içiyor içme sesi var ama on gün hiç gram bile almamış yerinde sayıyor ben oyuzden sağım yaptım bence azalmış sütüm .kaşık biberonlar var ise yarar mi acaba sende ?
Bugün çıkıp onlardan alıcam deneyeceğim.emzik kullanıyor normalde biberonu ilk başta emzik sanıp emiyo ama süt veya mama gelince titriyor içmiyor sonra emmiyor geveleyip tükürüyor

bende el pompası ile sağıyordum bir ay oldu işe başlayalı senin gibi terddütte kaldım elektrikli pompa almakta çünkü pahalı işe yaramasa para boşa gidecekti. bende letgo üzerinden satın aldım lansinoh marka ikili elektirkli gögüs pompası ama ben tek kullanıyorum bir gögsümü 8 dk diğer gögsümü 8 dk sağğıyorum boşalıyorgögsüm bazen 12 dk da sürebiliyor öneririm letgodan bir bak istersen neredeyse hiç kullanılmamış ürünler var kaynattıktan sonra birşey olacağını düşünmüyorum 3 4 ay için bence o kadar çok para vermeye gerek yok

Evet ordan bakayım bari bende el pompasına çok alıştım ben birde heryerde kolayca sagdigimi için ama ise girince süre sınırlı olacak elektrikli şart inşallah canımı acitmaz ve el pompası verimini alirim

Evet ordan bakayım bari bende el pompasına çok alıştım ben birde heryerde kolayca sagdigimi için ama ise girince süre sınırlı olacak elektrikli şart inşallah canımı acitmaz ve el pompası verimini alirim
ben el pompası çok canımı acıtıyordu bu hiç acıtmadı 4 saat bir sağıyorum iki kere bebeğimi alınca da hemen emziriyorum

Merhaba güzel anneler, hamileliğimden bu yana sizi takip ediyorum en sonunda dayanamadım üye oldum,4,5 aylık bir oğlum var,daraldığımda hep sizleri okudum moral oldu 5,700. Gram 62 cm oğlum,demir ilacı kullanmıyorum değeri yüksek çıktığı için 6.ayda tekrar kontrol edicez, sadece anne sütü alıyor genel bir bilgi oldu herkese iyi günler

Bugün çıkıp onlardan alıcam deneyeceğim.emzik kullanıyor normalde biberonu ilk başta emzik sanıp emiyo ama süt veya mama gelince titriyor içmiyor sonra emmiyor geveleyip tükürüyor
Benimde emziği alıyor Bisey gelmeyince tükürüp atıyor
Benim de 10 gündür kilo alımı yok xra221 ama bişey de içmiyor memeden başka
Hemşire bana kilo almasa da memeye devam et en azından bağışıklığı iyi olur diyor . Bilmiyorum doğru mu . Artık ya süt azaldı ya da doktorum un dediği gibi daha kalorili beslenmeliyiz ki sütün de kalorisi yükselsin .bence inatla devam et alışır kimi inatla günlerce haftalarca deniyor

Hmm, anladım canım merak etmiştim.

Aramıza hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…