- 18 Ekim 2018
- 249
- 350
- 18
- 38
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.541
Benim oğlum da 4,5 aylık 5,700 gram kilo ben takmıyorum normal sınırlar içerisinde alsın yeter ,kaldı ki bugüne kadar hiç hasta olmadı çok şükür demek ki sağlıklı önemli olan da bu benceKizima bakıyorum da sanki hiç değişmiyor. Büyümüyor gibibaşkalarının çocuklarına bakıyorum. Gelisip büyüdükleri, degistikleri gözüme çarpıyor. Ama bizimki sanki aynı gibi. Her zaman gözümün önünde farkedemiyorum desem amenna ama kilosu az ondan herhalde. Çok kafama takıyorum. Cocuga bakamıyor muyum ne sütüm az şöyle fiskirircasina dolu dolu sütüm olsaydi ne var cok isterdim. Mamayi da sırf anne sütü alsın diye fazla vermiyorum. 4 buçuk aylik 5 kilo (((( kaldı ki iste yine mama verdim anca bu kadar.
Bekleyince olmaz zaten kıymete binmişOnuda yaptım canım bu saat oldu hala yapmadı
Cok kilolu olsun aman tombis olsun demezdim hiç. Ama böyle de olunca azıcık alsın diyorum :) sağlıklı olması önemli evet haklısın da ne bileyim işte. Size de masallah canim ne yapalım canı icinde olsun da artık yeterBenim oğlum da 4,5 aylık 5,700 gram kilo ben takmıyorum normal sınırlar içerisinde alsın yeter ,kaldı ki bugüne kadar hiç hasta olmadı çok şükür demek ki sağlıklı önemli olan da bu bencesen de takıntı yapma mutluysa bebeğin gerisi illaki olacak ileride
Canım benimki de 5 buçuk kilo. Herkes aman zayıf deyip duruyor ama doktorumuz normal diyor kilo alımı. Doktorunu vaz al canım. Ayrıca mamaya alışmaz yaa. Bak biz 2 ay sadece mama verdik nerdeyse. Çünkü sütüm çok çok azdı. Mamayı bıraktıktan sonra atıyorum 3 hafta sonra falandı, bi gece aç olduğunu düşünüp mama yaptım içmedi. Ben de bu hafta gece mama takviyesi yapmaya başladım. Memeye hala çok düşkün, değişen birşey olmadıKizima bakıyorum da sanki hiç değişmiyor. Büyümüyor gibibaşkalarının çocuklarına bakıyorum. Gelisip büyüdükleri, degistikleri gözüme çarpıyor. Ama bizimki sanki aynı gibi. Her zaman gözümün önünde farkedemiyorum desem amenna ama kilosu az ondan herhalde. Çok kafama takıyorum. Cocuga bakamıyor muyum ne sütüm az şöyle fiskirircasina dolu dolu sütüm olsaydi ne var cok isterdim. Mamayi da sırf anne sütü alsın diye fazla vermiyorum. 4 buçuk aylik 5 kilo (((( kaldı ki iste yine mama verdim anca bu kadar.
Mama verince anne sütü üretimi azalır diyorlar canim. Hani emmeyip beslenmesi mama oluyor ya. Bu anne sütü alsın olayi o kadar kafa karıştırıcı o kadar yorucu ki. Ilk 6 ay anne sütü alsin diye her yerde yazdığı için insan yipraniyor. Olan süt de stresten, kafaya takmaktan gidiyor. Annelik çoğunlukla ikilem. Yapsam mi yapmasam mi. Hangisi doğru hangisi yanlış...Canım benimki de 5 buçuk kilo. Herkes aman zayıf deyip duruyor ama doktorumuz normal diyor kilo alımı. Doktorunu vaz al canım. Ayrıca mamaya alışmaz yaa. Bak biz 2 ay sadece mama verdik nerdeyse. Çünkü sütüm çok çok azdı. Mamayı bıraktıktan sonra atıyorum 3 hafta sonra falandı, bi gece aç olduğunu düşünüp mama yaptım içmedi. Ben de bu hafta gece mama takviyesi yapmaya başladım. Memeye hala çok düşkün, değişen birşey olmadı
Kaçıncı ayınızdasınız canmKizlaarrrrr selam iyi gecelrrrr herkeseee..biz ek gidaya basladik bile ogluusumlaaa❤2gundur sebze corbasi veriyorum.yiyoda cok skur biraz tasiyo agzindan ama yiyo bakalim.1hafta corba vericem.2.hafta meyve puresine baslicaz bakalim.
Canım doktor bana alt sınırda olmadıkça kilo az alsada olur en azından bağışıklığı yüksek olur sadece anne sütü ver dedi altı ay. Hayat boyu yiyecek zaten anne sütü her zaman olmayacak acele etme dedi mantıklı geldi sabretmeye çalışacağımMama verince anne sütü üretimi azalır diyorlar canim. Hani emmeyip beslenmesi mama oluyor ya. Bu anne sütü alsın olayi o kadar kafa karıştırıcı o kadar yorucu ki. Ilk 6 ay anne sütü alsin diye her yerde yazdığı için insan yipraniyor. Olan süt de stresten, kafaya takmaktan gidiyor. Annelik çoğunlukla ikilem. Yapsam mi yapmasam mi. Hangisi doğru hangisi yanlış...
Ek gıda alma zamanlari başlayacak ya insallah o zaman kilo alirlar artik
Dogru demiş bence de hakliCanım doktor bana alt sınırda olmadıkça kilo az alsada olur en azından bağışıklığı yüksek olur sadece anne sütü ver dedi altı ay. Hayat boyu yiyecek zaten anne sütü her zaman olmayacak acele etme dedi mantıklı geldi sabretmeye çalışacağım
Yoğurtla başlamadınız mı canım? Direk çorba ile mi başladınız?Kizlaarrrrr selam iyi gecelrrrr herkeseee..biz ek gidaya basladik bile ogluusumlaaa❤2gundur sebze corbasi veriyorum.yiyoda cok skur biraz tasiyo agzindan ama yiyo bakalim.1hafta corba vericem.2.hafta meyve puresine baslicaz bakalim.
Sagol canımCanım evin sıcaklığına bağlı biz kombiyi açıyoruz üzerine örgü battaniyesi var onu örtüyorum uyandığı zaman yanağına ellerine dokun sıcaksa tamamdır
Önceden üstünü açmıyordu şimdi döndüğü için açıluyır korkuyor insan üşüyecek diye
Bebegim 4 ay 3 gunluk oldu. Sutum iyice azaldi zaten mama takviyeli gidiyorduk kac cc mams icmesi lazim arkadaslar sanki artik doymuyo cok uyaniyo gece gunduz
Cocuk doktoruna canım ablamın da bebeğinin pipisi sismisti çocuk doktoruna gitti merhem verdi geçtiKızlar bebegimin pipisinin etrafi isilik gibi oldu dokuntu seklinde cildiyeyemi cocuk dr.una mi gitmwli acaba ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?