2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim oğlum da 4,5 aylık 5,700 gram kilo ben takmıyorum normal sınırlar içerisinde alsın yeter ,kaldı ki bugüne kadar hiç hasta olmadı çok şükür demek ki sağlıklı önemli olan da bu bence sen de takıntı yapma mutluysa bebeğin gerisi illaki olacak ileride

Cok kilolu olsun aman tombis olsun demezdim hiç. Ama böyle de olunca azıcık alsın diyorum :) sağlıklı olması önemli evet haklısın da ne bileyim işte. Size de masallah canim ne yapalım canı icinde olsun da artık yeter

Canım benimki de 5 buçuk kilo. Herkes aman zayıf deyip duruyor ama doktorumuz normal diyor kilo alımı. Doktorunu vaz al canım. Ayrıca mamaya alışmaz yaa. Bak biz 2 ay sadece mama verdik nerdeyse. Çünkü sütüm çok çok azdı. Mamayı bıraktıktan sonra atıyorum 3 hafta sonra falandı, bi gece aç olduğunu düşünüp mama yaptım içmedi. Ben de bu hafta gece mama takviyesi yapmaya başladım. Memeye hala çok düşkün, değişen birşey olmadı

Mama verince anne sütü üretimi azalır diyorlar canim. Hani emmeyip beslenmesi mama oluyor ya. Bu anne sütü alsın olayi o kadar kafa karıştırıcı o kadar yorucu ki. Ilk 6 ay anne sütü alsin diye her yerde yazdığı için insan yipraniyor. Olan süt de stresten, kafaya takmaktan gidiyor. Annelik çoğunlukla ikilem. Yapsam mi yapmasam mi. Hangisi doğru hangisi yanlış...
Ek gıda alma zamanlari başlayacak ya insallah o zaman kilo alirlar artik

Kizlaarrrrr selam iyi gecelrrrr herkeseee..biz ek gidaya basladik bile ogluusumlaaa❤2gundur sebze corbasi veriyorum.yiyoda cok skur biraz tasiyo agzindan ama yiyo bakalim.1hafta corba vericem.2.hafta meyve puresine baslicaz bakalim.

Son düzenleme:
Benim kız bebek arabasında yapıyor kakasını, ayaklarıyla kendini ittiriyor ön taraftaki yerden zart zırt yapıyor hatta arabaya koymadığımız ya da çok uzun durmadığı gün yapmıyor, tam komedi, arabayı tuvalet belledi

Canım doktor bana alt sınırda olmadıkça kilo az alsada olur en azından bağışıklığı yüksek olur sadece anne sütü ver dedi altı ay. Hayat boyu yiyecek zaten anne sütü her zaman olmayacak acele etme dedi mantıklı geldi sabretmeye çalışacağım

Dogru demiş bence de hakli

Kizlaarrrrr selam iyi gecelrrrr herkeseee..biz ek gidaya basladik bile ogluusumlaaa❤2gundur sebze corbasi veriyorum.yiyoda cok skur biraz tasiyo agzindan ama yiyo bakalim.1hafta corba vericem.2.hafta meyve puresine baslicaz bakalim.
Yoğurtla başlamadınız mı canım? Direk çorba ile mi başladınız?

Bebegim 4 ay 3 gunluk oldu. Sutum iyice azaldi zaten mama takviyeli gidiyorduk kac cc mams icmesi lazim arkadaslar sanki artik doymuyo cok uyaniyo gece gunduz

Önceden üstünü açmıyordu şimdi döndüğü için açıluyır korkuyor insan üşüyecek diye

BırskıpQUOTE="xra221, post: 57633301, member: 707729"]Kızlar bebeğiniz memedeyken memeyi bırakıp kalkmaya çalışıyor mu ? Bu da hanım efendinin yeni huyu sanırım :/[/QUOTE]
Bırakıp etrafa bakıyor inat edip almıyor memeyi ben de ısrar etmiyorum yemini yeni huylar çıkarıyorlar

Kızlar burada uni baby ıslak mendil alan vardı gratisten.. Ne kadardı?

Birde Carrefoursa da bebek bezlerinde indirim var .. 22 si son günmüş, bende yeni gördüm.. Umarım kalmıştır da alırız :)

Kızlar bebegimin pipisinin etrafi isilik gibi oldu dokuntu seklinde cildiyeyemi cocuk dr.una mi gitmwli acaba ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…