2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar Gündüz bebeklerinizin uykusu nasıl?
Bizimki iki gündür gündüz Sadece bir kez uyuyor
2 gibi ve 3 saat uyuyor bu da yeni çıktı

Günde 3 kez 2 saat arayla yaklaşık 1-1,5 saat uyutmaya çalışıyorum son 3 haftadır bu şekilde .4,5 aylık oğlum. Ama gece çok sık uyanıyo

Günde 3 kez 2 saat arayla yaklaşık 1-1,5 saat uyutmaya çalışıyorum son 3 haftadır bu şekilde .4,5 aylık oğlum. Ama gece çok sık uyanıyo
Gündüz Maşallah güzel uyuyormuş. Bizimki gece onda uyuyor Hatta bazen onbirde
gece 5 gibi kalkar emer geri uyur sonra yedide günümüz başlar.
Gündüz Uykunuz hiçbir zaman iyi olmamıştı zaten
Şimdi ise bir kez uyuyor ama Allah'tan uzun uyuyor. işlerimi hallediyorum

Canım Ben aldım 5'li Paket 19 lira

Zamaninda(gebeyken) a101de on liralik alisverise uni baby islak mendil indirimde beslisi 21den dokuz kusure dusmutu stok yapmıştım.memlekete gidince burda kaldi onlar.memlektte ebebeginkini almistim cok guzel dokusu muthis.o da bitti eve gelince smdi unibaby devam
gratiste izdiham olmus sanirim haberlerde gordum gidemedim ben malesef

Ya kizlar su uyku egitimi isi beni cok strese soktu olmuyor cook agliyor bebegim de stres oluyor sanki yavrum.ucuk cikti dudagimda cok kotu hissediyorum kendimi.gece yine emerek uyuyor.gunduzse emziriyorum sonra reflu yatagina yanima yatiriyorum dort bes gundur hala alisamadi cok agliyor sure aciyorum bana baka baka aglaya aglaya uyuyor.bazen daha kolay uykuya daliyor ama oncesinde emme muzik ve ben esliginde.kendi kendine uyumayi gectim gece daha az uyansa keske gece ayni uyaninca emerek uyutuyorum dort bes kez uyaniyor napcam bilmiyorum cok yiprandigimi hissettim bugun.kendi haline birakicam sanirim

Sizin de gece uykunuz çok iyiymiş, benimki 9 da uyuyo ama ilk uykusu 2 saat sonra 1 er saat arayla uyanıyo,bir ara çok güzeldi 9 da uyuyup 2 de ve 5te kalkardı,inşallah tekrar öyle olur gerçi o kadar alıştım ki saat başı kalkmaya bünyem kaldırmayabilir başka türlüsünü

Okuyunca gözümde canlandı. Bebegin iç ceke çeke ağlaması falan üzüldüm. Bence eğitim dedikleri duzeni sonraya erteleyin. Sonuçta bebeginizin mutluluğu önemli. Evet anne icin yıpratıcı ama bu gunleri bir daha geri gelmiyor. O yüzden bebeğin daha şimdiden üzülüp, ağlamasına gerek yok. Böyle düşünüyorum. Biraz daha büyüyünce belki kendi düzen oluşturur. Olmazsa da yeniden uykusunu duzene oturtmayi deneyebilirsiniz

Kıyamam kuzulara. Kızımda çok ağlıyo deniyorum mutsuz oluyo gerçekten. Pişpisleyip uyutuyorum 10 dakika sonra ağlaya ağlaya uyaniyo sinirden yıkıyo ortalığı. Ben de erteledim bu işi malesef

Artık uykusuzluk ve yorgunluktan çıldıracağım.. Oğlum dokuz buçuk gibi uyudu.. En uzun uykusu 11e kadar oldu.. Sonra üç kez kalkınca saate baktım, on iki buçuk.. 11den 12 buçuğa kadar üç kez kalktı.. Sonrası daha da facia.. Ben bu çocuğa nasıl eğitim verebilirim ki.. Ben mi çok beceriksizim bilemiyorum.. Bugün birde 4. Ay aşısı var.. Benimse adım atacak halim yok

Canım Ben aldım 5'li Paket 19 lira
Çok iyiymiş fiyatı yaa.. Yenidogan mı sensitive olan mı canım? İndirim zamanı bu kadar indirilen ürün normalde neden uçuk fiyat anlayamıyorum..

Kızlar baby&me nin ıslak mendilini kullanan var mı? Ona geçeyim diyorum.. Onunda 24 lüsü 64.90dan 109.90 A çıkmış

Selam kizlar uzun zamandir giremedim siteye.bebislerde sizlerde iyisnzdir insallah . . Benim kizim 4 gun once idrar yolu enfeksiyonu oldu aman dikkat kizlarda sık goruluyormus. Bayagi huysuzlasmsti meme reddi yapiyordu . Neyseki antibiyotikle biraz kendine geldi

Aynen ben de oyle dusunuyorum.tamam oteki turlu de cok yipratici devamli uyanmasi uyumamasi fln ama boyle de bebegin uzuluyor gibi geliyor o uzulunce ben de uzuluyorum.zaten gece emzirip uyuttugum icin cocugun da dengesi sasiyor nasi uyuyacagini anlayamadi:)) gece durmuyo emmeden kesinlikle.askiya aldim ben de

[QUOuyaaE="kulis, post: 57664849, member: 286885"]Kıyamam kuzulara. Kızımda çok ağlıyo deniyorum mutsuz oluyo gerçekten. Pişpisleyip uyutuyorum 10 dakika sonra ağlaya ağlaya uyaniyo sinirden yıkıyo ortalığı. Ben de erteledim bu işi malesef[/QUOTE]

Ben de canim erteledim az daha buyusun bakalim

Aslinda listede en basta yogurt war ama doktor once corbalardan dedi.yogurt daha sora dedi

Aynen yogurt ilk verilendir kendi mayaladigin yogurt.ilginc.benim dr da ogleden once yogurt ogleden sonra sebze puresi diye yazmis.bi tatli kasigi ile baslayp sonradan arttiriliyor

Ben iki uc ay onu kullandim cok guzel bi dokusu vardi yumusacik ben cok begenmistim.elimdekiler bitince yine ondan alicam fiyatlari az degil aynen zam da geldiyse yandik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…