- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.581
Yan dönüyor canım yüz üstü dönemiyor dahaKızlar bebekleriniz dönmeye başladı mı yattığı yerde?
Kızlar Gündüz bebeklerinizin uykusu nasıl?
Bizimki iki gündür gündüz Sadece bir kez uyuyor
2 gibi ve 3 saat uyuyor bu da yeni çıktı
Gündüz boya uyuyormuş canım geceleri ondan da sık uyanıyor olabilir bizimki 2 kere falan uyuyor toplam 1.5 saat hemen hemenGünde 3 kez 2 saat arayla yaklaşık 1-1,5 saat uyutmaya çalışıyorum son 3 haftadır bu şekilde .4,5 aylık oğlum. Ama gece çok sık uyanıyo
Gecmis olsun umarim ebnkisa zamanda duzelir enfeksiyon oldugu nasil anlasildi acabaSelam kizlar uzun zamandir giremedim siteye.bebislerde sizlerde iyisnzdir insallah . . Benim kizim 4 gun once idrar yolu enfeksiyonu oldu aman dikkat kizlarda sık goruluyormus. Bayagi huysuzlasmsti meme reddi yapiyordu . Neyseki antibiyotikle biraz kendine geldi
Ne gibi belirtileri olduSelam kizlar uzun zamandir giremedim siteye.bebislerde sizlerde iyisnzdir insallah . . Benim kizim 4 gun once idrar yolu enfeksiyonu oldu aman dikkat kizlarda sık goruluyormus. Bayagi huysuzlasmsti meme reddi yapiyordu . Neyseki antibiyotikle biraz kendine geldi
Gündüz uykusu olmadığı zamanlarda da gece sık uyanıyordu o yüzden gündüz uykusuna bağlamıyorum dün mesela gündüz toplam 4 saat falan uyudu akşam 9 da uyuttum ilk uyanışı 1 de oldu sonra 1-1,5 saat arayla uyandıGündüz boya uyuyormuş canım geceleri ondan da sık uyanıyor olabilir bizimki 2 kere falan uyuyor toplam 1.5 saat hemen hemen
Gündüz boya uyuyormuş canım geceleri ondan da sık uyanıyor olabilir bizimki 2 kere falan uyuyor toplam 1.5 saat hemen hemen
evet canım bendim :) Kasım 5'inden sonra çağırdı doktorumuz listeyi o tarihte verecek.Benim ki baslamadi henuz. Ek gida icin doktor liste verecek diyen sen miydin canim
Benimki bir haftadır dönüyor 3 gündür çok yoğunKızlar bebekleriniz dönmeye başladı mı yattığı yerde?
Ben çok memnunum canımÇok iyiymiş fiyatı yaa.. Yenidogan mı sensitive olan mı canım? İndirim zamanı bu kadar indirilen ürün normalde neden uçuk fiyat anlayamıyorum..
Kızlar baby&me nin ıslak mendilini kullanan var mı? Ona geçeyim diyorum.. Onunda 24 lüsü 64.90dan 109.90 A çıkmış
Beni aramadılar sağlık ocağından yarın kendi doktoruna soracağım aşısınıArtık uykusuzluk ve yorgunluktan çıldıracağım.. Oğlum dokuz buçuk gibi uyudu.. En uzun uykusu 11e kadar oldu.. Sonra üç kez kalkınca saate baktım, on iki buçuk.. 11den 12 buçuğa kadar üç kez kalktı.. Sonrası daha da facia.. Ben bu çocuğa nasıl eğitim verebilirim ki.. Ben mi çok beceriksizim bilemiyorum.. Bugün birde 4. Ay aşısı var.. Benimse adım atacak halim yok
maşallah canım. benim kızım 4 aylık oldu 4 gün önce. Henüz dönemiyor hiç yeltenmiyor da.. Ara sıra yattığı yerde bacaklarını havalandırıp yan atmaya çalışıyor o kadar. tam yan dönüp duramıyor da.Benimki bir haftadır dönüyor 3 gündür çok yoğunartık yüksek yerlerde bırakamıyorum ,yere güzel bi mekan oluşturucam oğlum için, 4,5 aylık oğlumw
Sağlık ocağından bana da haber vermediler.. Üstelik ben kendi sağlık ocağı hemşireme sordum ben dönüş yapacağım dedi dönmedi.. Kendi doktorumuz 30 ekim'de gidip yaptır 4.ay aşısını dedi..Beni aramadılar sağlık ocağından yarın kendi doktoruna soracağım aşısını
Yeni doğan değil canım mavi olan bu. Ben sleepy yeni dopan kullandım bir süre. Sonra sleepy zeytinyağlıya geçtim. Bu indirimdeki unibaby sleepy zeytinyağlıdan bile ucuza geliyordu aldım ben de.Çok iyiymiş fiyatı yaa.. Yenidogan mı sensitive olan mı canım? İndirim zamanı bu kadar indirilen ürün normalde neden uçuk fiyat anlayamıyorum..
Kızlar baby&me nin ıslak mendilini kullanan var mı? Ona geçeyim diyorum.. Onunda 24 lüsü 64.90dan 109.90 A çıkmış
Tami tamina ayni oglumdaki belirtiler.Kızım son 5-6 gündür huysuz çok :/ Bir de iştahsızlık başladı. 3 saatte 1 120 cc. mama içiyordu, 90 cc'ye düştü zar zor içiyor. İçerken başını sağa sola çeviriyor içmek istemiyor. Yatmak istemiyor, sırtı yere değince ağlıyor devamlı. Bir de ekstra salya artışı var. Elleri tüm parmakları devamlı ağzında.. Acaba diş mi çıkarıyor diyorum. Elimle bakmaya çalıştım ama bi kabartı farkedemedim.
Bizim ilçe küçük. Gratis de yeni açıldı. Çok farkında değil daha burdakiler galiba:)) ben hiç kuyruk beklemeden aldım valla. Hem de 1 yıllık losyon bebe yağı şampuan stoğumu yaparak :))Zamaninda(gebeyken) a101de on liralik alisverise uni baby islak mendil indirimde beslisi 21den dokuz kusure dusmutu stok yapmıştım.memlekete gidince burda kaldi onlar.memlektte ebebeginkini almistim cok guzel dokusu muthis.o da bitti eve gelince smdi unibaby devam
gratiste izdiham olmus sanirim haberlerde gordum gidemedim ben malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?