2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar Gündüz bebeklerinizin uykusu nasıl?
Bizimki iki gündür gündüz Sadece bir kez uyuyor
2 gibi ve 3 saat uyuyor bu da yeni çıktı
Günde 3 kez 2 saat arayla yaklaşık 1-1,5 saat uyutmaya çalışıyorum son 3 haftadır bu şekilde .4,5 aylık oğlum. Ama gece çok sık uyanıyo
Gündüz boya uyuyormuş canım geceleri ondan da sık uyanıyor olabilir bizimki 2 kere falan uyuyor toplam 1.5 saat hemen hemen

Gecmis olsun umarim ebnkisa zamanda duzelir enfeksiyon oldugu nasil anlasildi acaba

Ne gibi belirtileri oldu

Gündüz boya uyuyormuş canım geceleri ondan da sık uyanıyor olabilir bizimki 2 kere falan uyuyor toplam 1.5 saat hemen hemen
Gündüz uykusu olmadığı zamanlarda da gece sık uyanıyordu o yüzden gündüz uykusuna bağlamıyorum dün mesela gündüz toplam 4 saat falan uyudu akşam 9 da uyuttum ilk uyanışı 1 de oldu sonra 1-1,5 saat arayla uyandı ben şok, yani uzattım ama henüz düzeni yok kafasına göre takılıyo

Ben çok memnunum canım

Gündüz 2 yada 3 kez uyutuyorum bende hamak sağolsun. Toplamda 4-5 saati buluyor. Aksam uykusuna asla erken geçmiyor ama 8 de uyutma denemesine geçiyoruz bir sonraki öğünü geliyor hala uyanık. Gece 11 12 bazen 1 de uyuyor mutlaka 5 te kalkıyor

Beni aramadılar sağlık ocağından yarın kendi doktoruna soracağım aşısını

Benimki bir haftadır dönüyor 3 gündür çok yoğun artık yüksek yerlerde bırakamıyorum ,yere güzel bi mekan oluşturucam oğlum için, 4,5 aylık oğlumw
maşallah canım. benim kızım 4 aylık oldu 4 gün önce. Henüz dönemiyor hiç yeltenmiyor da.. Ara sıra yattığı yerde bacaklarını havalandırıp yan atmaya çalışıyor o kadar. tam yan dönüp duramıyor da.

Kizlar selam.esim oglumuza sulu dis halkasi almis.ama vermekte tereddut ettim.6.aya gireli 10gun oldu.veren warmi aranizda?elini surekli agzina sokuyor.korkuyorum birde erkenmi diye?

Beni aramadılar sağlık ocağından yarın kendi doktoruna soracağım aşısını
Sağlık ocağından bana da haber vermediler.. Üstelik ben kendi sağlık ocağı hemşireme sordum ben dönüş yapacağım dedi dönmedi.. Kendi doktorumuz 30 ekim'de gidip yaptır 4.ay aşısını dedi..

Kızım son 5-6 gündür huysuz çok :/ Bir de iştahsızlık başladı. 3 saatte 1 120 cc. mama içiyordu, 90 cc'ye düştü zar zor içiyor. İçerken başını sağa sola çeviriyor içmek istemiyor. Yatmak istemiyor, sırtı yere değince ağlıyor devamlı. Bir de ekstra salya artışı var. Elleri tüm parmakları devamlı ağzında.. Acaba diş mi çıkarıyor diyorum. Elimle bakmaya çalıştım ama bi kabartı farkedemedim.

Yeni doğan değil canım mavi olan bu. Ben sleepy yeni dopan kullandım bir süre. Sonra sleepy zeytinyağlıya geçtim. Bu indirimdeki unibaby sleepy zeytinyağlıdan bile ucuza geliyordu aldım ben de.

Tami tamina ayni oglumdaki belirtiler.

Kızlar oğlumu uyutuyorum yatağa yatınca 10 dk sonra sürekli ağlamaya başlıyor emziğini verip tekrar sallayıp yatağa koyuyorum sonra nida aynısını yapıyor bu bayadır böyle benim gibi olanınız var mı

Bizim ilçe küçük. Gratis de yeni açıldı. Çok farkında değil daha burdakiler galiba:)) ben hiç kuyruk beklemeden aldım valla. Hem de 1 yıllık losyon bebe yağı şampuan stoğumu yaparak :))
Ama kardeşim cinnet geçirmiş mesela. O kadar kalabalıkmış ki 8de dükkanın kepenklerini yarıya indirmişler yeni müşteri girmesin diye. 1.5 saat kuyrukta bekledikten sonra kasa teke düşmüş ve diğer sıradakileri bunların sırasına eklemişler. Kardeşim de başlarım bu işe deyip bırakmış aldıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…