- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #10.681
Bel genişledi nerdeee benim o incecik belim onu gözle görülür şekilde fark edebiliyorumNasıl oluyor sa artık :) bence belimiz genişledi, bel ve sırt kemiklerimiz açıldı biraz yanlara doğru , vücudu hazırlamak için daha fazla yükeyani ben öyle düşünüyorum :))
Benimde var ama 5 aya kadar yaptirmiycam dr sorup yapicam zararlı cnm dayancaz artık sprey aldim renk için sertleştirdi saçımı oyle biraktimKızlar saç boyama ile ilgili fikri olan var mı?ben ilk gebeliğimde ne boyattım ne kestirdim.ama şuan çok beyazım var rahatsız oluyorum
Ya bu yabancılar hep boyuyor burda, ünlülerde hep boyuyorBenimde var ama 5 aya kadar yaptirmiycam dr sorup yapicam zararlı cnm dayancaz artık sprey aldim renk için sertleştirdi saçımı oyle biraktim
Bende bekleyeceğim biraz bakalım bulacağız birşeylerBenimde var ama 5 aya kadar yaptirmiycam dr sorup yapicam zararlı cnm dayancaz artık sprey aldim renk için sertleştirdi saçımı oyle biraktim
Demek buyuyen bebismis gobek degilmis guzel haber bu buyusunler guzel guzelBen de hamile kalmadan once 52 ydim , hamile kaldığımda da aynı çıktım, nerdeyse İki aydır yiyorum hep, Ne biliyim kilo almışımdır dedim ama geçen pazartesi tartıldım yine ayniydim, ama pantolonların düğmeler ı kapanmıyor hatta kavusmuyor bileo
Demek buyuyen bebismis gobek degilmis guzel haber bu buyusunler guzel guzel
Aynen bende oyleyim esim yalwardi bugun doktora biseyler alacaz nolur soyle diye soylemediYaa güzel tabi ki minicikler hala. Dışarıya her çıktığımda ona birşey almamak icin kendimi zor tutuyorum. Sizde durum ne bilmiyorum ama herkes alıyor ya ben bakarken ama ben durduruyorum Kendimi cinsiyet belli değil diye.. Ama hep gözüm kalıyor
Haftaya medicalparka gidicem canim ucreti ne kadar bi bilgim yok amaKizceler bursada ikili test icin oneriniz var mi?
Patron karşısında ayakta uyuyan bir ben varGunaydin annelerrr yataktan kalkabilirsem hastaneye gidip kan vericem tiroide bakilcak... Allah calisanlara yardim etsin iyi ki birakmisim isi su usengeclikle zaten kovulurmusum
kızlar erken degilmi alışveriş için :) brn nasipse 7.5 aydan sonra herşeyini almaya başlıcam :)
Oy oyy ses etmiyorlarsa uyu gitsinPatron karşısında ayakta uyuyan bir ben var
Bencede erken , dun annem biseyler aldin mi filan diye sordu dur dedim bismillah :) ilkinde 26. Haftada baslamistim almaya simdi daha gec baslarim nasilsa oglumdan kalanlar da var baya rahatim bu konuda :)kızlar erken degilmi alışveriş için :) brn nasipse 7.5 aydan sonra herşeyini almaya başlıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?