- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #11.621
maşallah sana prensesHeyooo
Bakalım ben kendim için erkek diyorum neolcak bu 3. Gebeligim 2 gebeligimdede ne geçtiyse içimden oldu hayırlı sağlıklı evlat versin rabimmmaşallah sana prenses
Bu arada gebelik takvimi yapamıyorum nasil yapicammaşallah sana prenses
Kızlar kakao ve Hindistan cevizi yağını internette çok duymuştum kimse de kıllanma yapiyo dememişti. Sizin basiniza mi geldi ya da yakınıniza?insanlar bronzlaşmak için bile kakao yağı kullaniyo kıllanma yapsaydı kimse surmezdi heralde
aaa benim dr da bu sene hamilelerde ağır grip vakaları görüyoruz ve aşıyı tavsiye ediyoruz dedi normalde ben de pek aşıcı değilim de sen böyle diyince yaptırasım gelmediHayırlı olsun darısı başımıza
Benim de eşim sürekli hasta olup bana bulaştırıyor ondan esim iyi olunca grip asisi olacak ama eczacı bana hamileler olmaz demisti , benim doktoruma sordum aşıyı onermiyoz demisti. Bilgin olsun
Hadi hayırlı olsun canımmm ... sen 3ü ile de başedersin
Kesin değil mi ekliyorum paşanun haberini tabloya .
Bu arada gebelik takvimi yapamıyorum nasil yapicam
Aminn cumlemize canim insallahcnm Allah şifa versin sanada.AMİNNNN❣
Sagliklisi olsun canim Rabbim gonlunden geceni versin insallahBakalım ben kendim için erkek diyorum neolcak bu 3. Gebeligim 2 gebeligimdede ne geçtiyse içimden oldu hayırlı sağlıklı evlat versin rabimm
Dr kiza benziyor dedi kesinlesmesi icin biraz daha gecmesi lazim sanirim, orda bi bayanla sohbet ettik ona 12.haftasinda kiza benziyor demisler ve kizi olacakmis bakalim sagliklisi artik :) oglumda 12 haftada erkege benziyor demislerdi pipi olsa gorunurdu galiba diyorum ama hayirlisi artik bende en basindan beri kiz hissediyorum 3 hafta sonra bi daha gitcem kesinlesir diye umuyorum :)Canım kız olduğu kesin mi ?
amin cnmSagliklisi olsun canim Rabbim gonlunden geceni versin insallah
Dr kiza benziyor dedi kesinlesmesi icin biraz daha gecmesi lazim sanirim, orda bi bayanla sohbet ettik ona 12.haftasinda kiza benziyor demisler ve kizi olacakmis bakalim sagliklisi artik :) oglumda 12 haftada erkege benziyor demislerdi pipi olsa gorunurdu galiba diyorum ama hayirlisi artik bende en basindan beri kiz hissediyorum 3 hafta sonra bi daha gitcem kesinlesir diye umuyorum :)
Ay demeeAllah gönlünüze göre versin dün bizede erkek demişlerdi bugün radyoloji uzmanı kız dedi kafam karıştı benimde
GÜNAYDIIIIN :)
Bana da sağa ve sola dönünce çok kramp giriyor neden olur ki biliyormusun canım?
Kızlarrrr dr dan cıktımm ikili test yaptırmadım ensesine ve burnuna baktı gayet iyi dedi veeeee kıza benziyor dedi
Evet canım üzüntü daha kötü etkiliyor .Dün ebe baya korkuttu dedikleriyle ölüme kadar götürür diye bugün daha ılımlıydı . Heral korkutup diyete daha uymam için yaptı .Burdada biliyorm yüksek tansiyondan bebeğini kaybedenleriaklıma geldikçe ondan ağladım Rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağ salim kavusmamızı nasip etsin inşallah. Sanada geçmiş olsun Rabbim Acil şifalar versin canım
Bu arada gebelik takvimi yapamıyorum nasil yapicam
D duygukaanfatih ne yaptiniz gittiniz mi dr tekrar?
bugün detaylı ultrasona girdim radyolog bakti çok şükür 1.7 çıktı sonuç umarım güzel haberler alırsınız sizde
TeşekkürlerÇok araştırmadım canım ... kasılmalar ..büyümeler etkiliyordur . Normaldir yani
hadi hayırlısı canım ... bana da 12.haftada kıza benziyor dedi ..bakalım haftaya gideceğim 16. haftada ... netleşir inşallah .
senin de bekleyelim mi bir daha ki randevuyu , ekleyeyim mi prenses haberini tabloya
canım çok olağan bir durum , gebelikte tansiyon artışı ... önceden farkedip , önlem almak , gözlemlemek önemli . sende zaten bunu yapıyorsun ..daha fazla üzme kendini lütfen .
Eki Görüntüle 2075960 önce kişisel bilgilere gir .
Eki Görüntüle 2075959 ordan da hamilelik takvimine tahmini doğum tarihini bu şekilde yaz ve kaydet canım
çok sevimdim canım ... bu ölçümler çok hata kaldırır cinsten oluyor ..elle yapılıyor sonuçta ...
inşallah duygunun da iyi çıkacaktır
Canm ne dedi radyoloji sana doktorunun suphelerinde dogruluk payi buldumu bisey yoktur korkma teyzemede demislerdi masallah oglumuz 7 yasinda kocaman hiperaktif bide risk orani zaten bu kesin tani deilAllah gönlünüze göre versin dün bizede erkek demişlerdi bugün radyoloji uzmanı kız dedi kafam karıştı benimde
Elevit kullanmayın okuduklarınız doğru diye biliyorum. aynı içerikte olan decavit kullanin. Eczane değişmez parayla alırsınız.
Saglik ocaklari ücretsiz veriyor bilginiz olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?