2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar kakao ve Hindistan cevizi yağını internette çok duymuştum kimse de kıllanma yapiyo dememişti. Sizin basiniza mi geldi ya da yakınıniza? insanlar bronzlaşmak için bile kakao yağı kullaniyo kıllanma yapsaydı kimse surmezdi heralde

Ben sadece badem yağı yapıyor diye duydum bir dermatolog dan. Kakao yağı hindistan cevizi yağı önceden beri kullanırım ben bronzlaşırken nemlendirirken vucudumu kıllanma yapmadı.

aaa benim dr da bu sene hamilelerde ağır grip vakaları görüyoruz ve aşıyı tavsiye ediyoruz dedi normalde ben de pek aşıcı değilim de sen böyle diyince yaptırasım gelmedi

Canım kız olduğu kesin mi ?
Dr kiza benziyor dedi kesinlesmesi icin biraz daha gecmesi lazim sanirim, orda bi bayanla sohbet ettik ona 12.haftasinda kiza benziyor demisler ve kizi olacakmis bakalim sagliklisi artik :) oglumda 12 haftada erkege benziyor demislerdi pipi olsa gorunurdu galiba diyorum ama hayirlisi artik bende en basindan beri kiz hissediyorum 3 hafta sonra bi daha gitcem kesinlesir diye umuyorum :)

Allah gönlünüze göre versin dün bizede erkek demişlerdi bugün radyoloji uzmanı kız dedi kafam karıştı benimde

Allah gönlünüze göre versin dün bizede erkek demişlerdi bugün radyoloji uzmanı kız dedi kafam karıştı benimde
Ay demee dr baya bi inceledi bizimkini ama tabi yine ileriki haftalarda kesinlesir ben yine de kiz diye dolaniyorum valla kardesime filan da soyledim simdiden sagliklisi olsun ne diyelim

GÜNAYDIIIIN :)
Bana da sağa ve sola dönünce çok kramp giriyor neden olur ki biliyormusun canım?

Çok araştırmadım canım ... kasılmalar ..büyümeler etkiliyordur . Normaldir yani

Kızlarrrr dr dan cıktımm ikili test yaptırmadım ensesine ve burnuna baktı gayet iyi dedi veeeee kıza benziyor dedi

hadi hayırlısı canım ... bana da 12.haftada kıza benziyor dedi ..bakalım haftaya gideceğim 16. haftada ... netleşir inşallah .

senin de bekleyelim mi bir daha ki randevuyu , ekleyeyim mi prenses haberini tabloya

canım çok olağan bir durum , gebelikte tansiyon artışı ... önceden farkedip , önlem almak , gözlemlemek önemli . sende zaten bunu yapıyorsun ..daha fazla üzme kendini lütfen .

Bu arada gebelik takvimi yapamıyorum nasil yapicam

önce kişisel bilgilere gir .

ordan da hamilelik takvimine tahmini doğum tarihini bu şekilde yaz ve kaydet canım

D duygukaanfatih ne yaptiniz gittiniz mi dr tekrar?
bugün detaylı ultrasona girdim radyolog bakti çok şükür 1.7 çıktı sonuç umarım güzel haberler alırsınız sizde

çok sevimdim canım ... bu ölçümler çok hata kaldırır cinsten oluyor ..elle yapılıyor sonuçta ...
inşallah duygunun da iyi çıkacaktır

Benim zaman yaklaşıyor , detaylı ultrason için minik bir araştırma yapayım dedim ... Gittiğim hastanede bile 15 Ocak a kadar dolu imiş randevular ...
Karar verip bir an önce randevu almak lazım . 400tl imiş ...

Araştırma hast.nesini tercih edebilirim bu yüzden ...

Teşekkürler

Canm ne dedi radyoloji sana doktorunun suphelerinde dogruluk payi buldumu bisey yoktur korkma teyzemede demislerdi masallah oglumuz 7 yasinda kocaman hiperaktif bide risk orani zaten bu kesin tani deil

Elevit kullanmayın okuduklarınız doğru diye biliyorum. aynı içerikte olan decavit kullanin. Eczane değişmez parayla alırsınız.
Saglik ocaklari ücretsiz veriyor bilginiz olsun :)

ben aldım ama yarın saglık ocagına da gıdecegım ordan alırım olmazsa.. hala kayıt yaptırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…