2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bsy sormak istiyorum gerçekten bıktım bu durumdan gece saat 2 gibi laboboya kalkıcaktim devamli oluyor hamileligimin başından beri sanki kalça kemiģim çıkıyor resmen ağrısı beni öldürüyor 5 dk öyle felçli gibi hareketsiz kalıyorum az öncede oluyor özellikle oturduktan sonra kalmak istedikten sonra oluyor neden oluyor bu hiç bsy anlamıyorum ama canım acıyor

Kramp giriyordur belki. magnezyum kalsiyum eksikliğinden olur genelde çok acı verir bilirim

Lütfeeeenn takma bu kadar bebişe daha çok zararın dokunuyor ama sen üzülünce.BEN gebelik öncesindende tansiyon ilacı kullanıyordum.Şuan da da ona göre değiştirildi.Bazı topiklerde okumuştum sanki gebelikte tansiyonu çıkan arkadaşlar gebelikten sonra düşenler. Haline şükret tatlım.Ben böbrek nakillyim biçok ilaç içiyorum ve dktora güvenmekten başka çarem yok

Evet canım üzüntü daha kötü etkiliyor .Dün ebe baya korkuttu dedikleriyle ölüme kadar götürür diye bugün daha ılımlıydı . Heral korkutup diyete daha uymam için yaptı .Burdada biliyorm yüksek tansiyondan bebeğini kaybedenleri aklıma geldikçe ondan ağladım Rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağ salim kavusmamızı nasip etsin inşallah. Sanada geçmiş olsun Rabbim Acil şifalar versin canım

Kramp giriyordur belki. magnezyum kalsiyum eksikliğinden olur genelde çok acı verir bilirim
Ya kramptan daha kötü doktor herhangi bi ilaç verir mi kalsiyum destekleyici benim baya kansizlik var ama kan olacida vermedi doktor renk falanda iyice gitti iştah da yok napcam bende bilmiyorum

Maşallah canim detaylı ultrasonami girdin nededi dr

Resmen uyuyo :))
normal ultrasona girdim canım dr baktı burun kemiği var ense ölçüsü gayet normal dedi istersen kan da verebilirsin dedi ama istemedim

Bazen ben bitane gece kinder yiyorum küçük birde kefir cilekli
yookk kesmiyo beni ekmek yemem lazım illa :))

bir oğlan bir kız ne güzel hayırlı olsun ben de cuma gidicem çok heyecanlıyım
hadi güzel haberlerle inşallah canım :)

#mi-nick Hadi bakalım hayırlısı, darısı hayirla ve sağlıkla, kız bebek isteyenlerin başına bulantin vardı senin, demekki bulantı gerçekten kiz bebek olacağını işaret edebiliyor genel olarak.
evet canım ama şöyle oğlumda da aşırı bulantım vardı ve onda sürekli kusuyordum bi lokma yesem dahi çıkarıyordum iki üç hafta sürdü sonra kesildi bunda bulantılarım çok erken başladı hala devam ediyor ama kusmuyorum toplamda 3-4 defa çıkarmışımdır öyle yani :) hadi darısı size inşallah :)

Canım kız olduğu kesin mi ?

Ya kramptan daha kötü doktor herhangi bi ilaç verir mi kalsiyum destekleyici benim baya kansizlik var ama kan olacida vermedi doktor renk falanda iyice gitti iştah da yok napcam bende bilmiyorum
Doktorun 12.haftada kan ilacı yazmalı senin ağrıların magnezyum eksikliğinden olabilir.magnezyum verdi doktor bana

tahlil yaptır asm de kansızlık seni halsiz düşürür kramplar için magnezyum toz halınde oluıyor onlardan iste

Basım ağrıdı midem bulandı ama baş ağrısı tek taraflı di sonra bütün başıma dağıldı zonkluyordu basım sanki beynimden çıkacak gibi oldu öyle anladim
Tansiyon aletim geldi bugun sabah 11/7 cikti ama suan bas agrim yok bakalim takip edecem artik gun icerisindede insallah deildir

kızlar beli agrıyan var mı ilk zamanlar agrıyordu. şimdi yine başladı. birde göbeginiz ve belinizin yanı kaşınıyormu sizin?
Benim o belle imtihanda olan doktorlarin hatasi yuzunden gecici felclik yasadigim bi bel gecmisim war simdi ilk gunden beri agriyor dun temizlik yaptim hem bel hem kalcalara wurdu suan yuruyemiyorum desem yeridir Allah koly getirsin insallah

Benim dr. biooil i önermişti ama bende hindistan cevizi yağı var diye almadım hiç onu. Onu da araştırabilirsin.
Benim arkadaşım bebe yağı kullandı hiç bir işe yaramadığını söyledi. Doğum yaptı şuan gerçekten de inanılmaz derecede çatlamış kırmızı yarıklar halinde. Bünyeye göre de değişkenlik gösterir gerçi. Geçenlerde ınstagramda buse terim sayfasında gördüm lierac diye çatlak kremi önermiş. Araştırdım kullanıp memnun kalan çok kişi var. Bende kullanmayı düşünüyorum.eczanelerde satılıyormuş. Bilginiz olsun

Benim o belle imtihanda olan doktorlarin hatasi yuzunden gecici felclik yasadigim bi bel gecmisim war simdi ilk gunden beri agriyor dun temizlik yaptim hem bel hem kalcalara wurdu suan yuruyemiyorum desem yeridir Allah koly getirsin insallah
cnm Allah şifa versin sanada.AMİNNNN❣

Hayirlisi olsun cnm cok sevindim darisa bize on gün kaldı korkuyla doluyum beslenmene çok dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…