2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
özelde bile 15 ocak a kadar dolu dedi ya ... belki de bulamayız devlette zaten . yarın bir araştıracağım bende .
olmadı mecbur gittiğim hastaneye
Yaa ne kadar yoğunmuş öyle..
Ben de devlette sadece ikili testleri falan sıkıntılı olanlara bakılıyormuş diye duydum. Özeller bile dolu ise devlet çok zor .

Kizlar merhaba ne zamandir giremiyorum.bugun kontrolum vardi onu gittik doktor centik gördüğünü söyledi 15+3 deyim sizde bu durumu yasayan var mi ? Uterin Arterde Çentik diye yazmis kağıda canim sıkıldı moralim bozuldu

Üzülme cnm kötü birşey yoktur ilkkez duydum dr nededi

Aynen walla esim erkek hissediyor surekli oglum diye sesleniyor onada diyorum ben yapma ya kizsa ya hissediyorsa uzme yawrumu anca melegim kuzum diye sewiyorum hadi bakalim hepimiz bian ewwel ogrenirde artik isim asamasina geceriz insallah

Aynen walla esim erkek hissediyor surekli oglum diye sesleniyor onada diyorum ben yapma ya kizsa ya hissediyorsa uzme yawrumu anca melegim kuzum diye sewiyorum hadi bakalim hepimiz bian ewwel ogrenirde artik isim asamasina geceriz insallah
Benim de aynı eşim isimler hazır allah nasip ederse kiz olursa asmin eliz erkek olursa cinar nasil sizce

Cok sewindim canim Rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin yawrularimizi insallah imtihan her turlu zor bir gun olsada ama yinede bir gunluk imtihanlar wersin cok sukur kafan rahatlamis miniginde seninle rahatlamistir

bende var canım birinde çok z diğerinde tehlikeliye yakınmış... iki taraflı mı tek taraflı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…