- 11 Ocak 2017
- 4.507
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #11.661
Yaa ne kadar yoğunmuş öyle..özelde bile 15 ocak a kadar dolu dedi ya ... belki de bulamayız devlette zaten . yarın bir araştıracağım bende .
olmadı mecbur gittiğim hastaneye
ayrıntılı ultrason canım ama daha oluşmayan bölümler olduğu için 20. haftada tekrar gidecegim
ense kalınlığı fazla çıktığı için biz mecbur kaldık o yüzden erken gittim doğru hafta 20. haftaymış zaten canımAnladım canım. Iyi yapmışsın bizde 20 yi bekliyoruz.. ayrıntılı içinnn
Ben 2 haftayi gecince zaten bunalima giriyorum 5-6 hafta hayatta bekleyememBizimki de 5. 6 haftada bi
Ben 2 haftayi gecince zaten bunalima giriyorum 5-6 hafta hayatta bekleyememarada da devlete gidiyorum
Oldumu simdi cnmSata 18 eylul yaz o zaman canim benim de 25 haziran :)
Gecen hafta oldu birkere korktum bidada olmadikızlar su gibi akıntısı olan var mı
Üzülme cnm kötü birşey yoktur ilkkez duydum dr nedediKizlar merhaba ne zamandir giremiyorum.bugun kontrolum vardi onu gittik doktor centik gördüğünü söyledi 15+3 deyim sizde bu durumu yasayan var mi ? Uterin Arterde Çentik diye yazmis kağıda canim sıkıldı moralim bozuldu
Aynen walla esim erkek hissediyor surekli oglum diye sesleniyor onada diyorum ben yapma ya kizsa ya hissediyorsa uzme yawrumu anca melegim kuzum diye sewiyorum hadi bakalim hepimiz bian ewwel ogrenirde artik isim asamasina geceriz insallahHadi hayırlısı olsun bakalım ... beni de dürtüyor bir şeylerözele gidiyorum zaten , istesem yarın giderim de ... işte yine görmezse net diye bekliyorum .
dün dedim eşime ... ya tamam kız/erkek Rabbim sağlık sıhhatli nasip etsin de , hani ne bileyim bilsem ..ona göre seslensemböyle pek isimsiz kaldı ... oyyyyy güzeeeel kızzzzımm desem ... ya daaa oyyy paşam benim ...
kısacası meraktan çatlıyorum bend e
Benim de aynı eşim isimler hazır allah nasip ederse kiz olursa asmin eliz erkek olursa cinar nasil sizceAynen walla esim erkek hissediyor surekli oglum diye sesleniyor onada diyorum ben yapma ya kizsa ya hissediyorsa uzme yawrumu anca melegim kuzum diye sewiyorum hadi bakalim hepimiz bian ewwel ogrenirde artik isim asamasina geceriz insallah
Cok sewindim canim Rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin yawrularimizi insallah imtihan her turlu zor bir gun olsada ama yinede bir gunluk imtihanlar wersin cok sukur kafan rahatlamis miniginde seninle rahatlamistiraminn sağlıklı olsunda kız erkek gerçekten farketmez
bizde dün yakindakilere erkek dedik
gerçekten omrumdenömür gitti dün çok kötüydüm araştırdıkça daha kötü oldum şükürler olsun ıyi çıktı Allah kimseye yasatmasin insallah Duygu da guzel haberler verir
radyoloji uzmanı tüm oluşan organlarını tek tek inceledi her şey yolunda sağlıklı dedi her şeyden önce burun kemiği oluşmuş buda çok önemliydi dedi ölçüm olarak zaten çok daha az çıktı ölçüm yaparken bebeğin pozisyonu çok önemliymiş. kan sonuçlarım çok iyi çıkmıştı zaten devlette araştırma hastanesinde yaptirmistim dün özele gittim ense kalınlığını fazla çıkardı işte o yüzden panik olduk tabi. Allah sağlık versin tüm bebeklere
Guzel isimler elizin anlami ne ilk defa duydumBenim de aynı eşim isimler hazır allah nasip ederse kiz olursa asmin eliz erkek olursa cinar nasil sizce
Kız isimlerini ilk defa duydum canım.. Ne demekmiş?Benim de aynı eşim isimler hazır allah nasip ederse kiz olursa asmin eliz erkek olursa cinar nasil sizce
İnsallah canim ilk cocugum ikisinede gonlum her turlu razi saglikli olsun yeterkihayırlı güzel haberler azalırsınız insallah Allah gönlüne göre versin
Kizlar merhaba ne zamandir giremiyorum.bugun kontrolum vardi onu gittik doktor centik gördüğünü söyledi 15+3 deyim sizde bu durumu yasayan var mi ? Uterin Arterde Çentik diye yazmis kağıda canim sıkıldı moralim bozuldu
Asmin kircicegi eliz cennetteki meyve prenses demek cnmKız isimlerini ilk defa duydum canım.. Ne demekmiş?
Cennetteki meyve ve prenses demek cnmGuzel isimler elizin anlami ne ilk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?