2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allah razi olsun canimmm içim tuhaf bir şekilde rahattı bu arada cinsiyette erkek dedi canım :) ikinci oğlum olacak inşallah

Ben kullanıyorum Hindistan cevizi yağı ni hep , hamilelikte öncede ama killanma falan olmadı

Canım geçirdi isen bir daha geçirmezsin zaten .
Ben de oğlumdan geçirmiştim 35 yaşında ... ama rahmetli annem hep derdi , sen su çiçeği geçirmedin diye .
Sen geçirdiğinden eminsen olmaz bir daha

Allah razi olsun canimmm içim tuhaf bir şekilde rahattı bu arada cinsiyette erkek dedi canım :) ikinci oğlum olacak inşallah

hadi bakalım annesi hayırlı olsun 2. paşa

Mrb kızlar nasılsınız maşallah cinsiyetler belli olmaya başlamış benimde haftaya cuma 2 li testim inş benimde belli olur ya bu arada benim bu gun karnım ağrıyo ağrıdan çok gergin hissediyorum sizdede oluyomu birde hiç bişey yiyemiyorum yemek kokuları çok ağır geliyo bana sürekli bir bullantı halindeyim herşeyden tiksiniyorum

İyi akşamlar kızlar . 13+2 deyim aniden kanamay la hastahaneye geldim .bebek çok şükür iyi. Aşağıda rahme yakın duruyor dedi. Bugünlük burdayım dualarınızı bekliyorum.

Canım benim çok geçmiş olsun.. canını sıkma inşallah bebişine bişey olmaz allahım onu korur.

İyi akşamlar kızlar . 13+2 deyim aniden kanamay la hastahaneye geldim .bebek çok şükür iyi. Aşağıda rahme yakın duruyor dedi. Bugünlük burdayım dualarınızı bekliyorum.
Geçmiş olsun canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun. Rabbim bebeğini korusun sağlıkla kucağına al inşallah

Rabbim sifa wersin yawrunu bagislasin canm bian ewwel duzelirsiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…