2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hayirli olsun:) ilk sen mi ogrenmistin grupta erkek diyenlerin cogu kiz olucak zaten:) odem oluyomus bebeklerde erkek saniyolarmis

Evet cnm haklisin.Park yatagi alalim bebis buyuyunce ona baza aliriz bu park besikte ikinci bebise kalir guzel olur yani hemde ekonomik:) En guzeli taşinılabilir olmasi Katlanabiliyor dimi ?

Yani sen hem park yatak hemde genc odasi gibi baza falanmi aldin cnm odasina?
evet canım ilk bebegimde cocuk odası aldım baza şeklinde değilde altından yatak çıkanlardan almıştım bildiğin takım şeklinde kendi odamizada park yatak alıp koymuştum onda yatıyordu ama çoğunlukla yanımızda yatıyordu memeye bagimliydi resmen öyle olunca da yatır kaldır yoruluyordum emzirip aramıza alıyorduk

Evet cnm haklisin.Park yatagi alalim bebis buyuyunce ona baza aliriz bu park besikte ikinci bebise kalir guzel olur yani hemde ekonomik:) En guzeli taşinılabilir olmasi Katlanabiliyor dimi ?
Evet canım küçücük kalıyor zaten dört kenardan ortaya birleşiyor. Şemsiye gibi kalıyor..

geçmiş olsun ben yaşamadım ama hamilelikte yaşanabiliyor diye biliyorum

gözünüz aydın sağlıkla gelsin insallah

arkadaşa sormuşsun ama ikinciye hamile olduğum için yazayım dedim canım park yatak alacaksan bence beşiğe gerek yok k.v oda alacaksa cocuk odası aldırmadı tavsiye ederim canim bebek odası çok kısa süre kullanılıyor sonra tekrar masrafa girme hic . 2.5 yıl bizim odada yattı oğlum sonra odasına geçti şimdi 5.5 yaşında ıyi ki cocuk odası almışım diyorum

85 kiloyla hamile kaldım utanasım geldi şu an
bende 74 kg la hamile kaldım ve hizla kilo aliyorum veriliyor takma kafana

bizim ki çok pahalı bir markanın değildi canım ona rağmen kirilmadi yerin varsa genişse koyacağın yer büyük olanlardan al çok haşir hasur değildi bizim terketmesi imkansız bence cunku uzerine yatak koyuyorsun kademesi var zaten yukarida yatiyordu benim oglum

Kızlar bir saat önce çalışırken bir anda bıçak saplanmış gibi bir sancı yaşadım ama saniyelik , geçti hemen ama ay diye tepki verecek kadardı yani :/ aranızda yaşayan oldu mu?
banada sürekli oluyor hatta bugün sırtımı kütleteyim dedim karnima bicak saplandi sanki . dr magnezyum yazmisti regenesis max kullaniyorum icinde var diye almadim ama alip kullanmak lazim galiba

Cnm gunlerimiz ayni:) Cnsiyeti ogrenebildn mi snn:)

Hayirli olsun:) ilk sen mi ogrenmistin grupta erkek diyenlerin cogu kiz olucak zaten:) odem oluyomus bebeklerde erkek saniyolarmis

Aynen ilk benim doktorum demisti.iki hafta ust uste erkek dedi pipisini bile gosterdi ciktisini aldi falan devlet hastanesinin cihazi kotu oluyor.ikili testi ayni hastanede ultrason odasinda bakti kiza benziyor dedi uc dört gün sonra

Bilgilendirdigin için tşk ederim canm .şu sıralar o kadar kafam bozuk ki anlatamam hiç bsy düşünemiyorun yemek yemeğe isteği sıfır kansızlık tavan yapti bitmeyen baş ağrısı halsizlik o kadar arti ki namaz kılarken bile yoruluyorum gece idrara çok çıkıyorum aşırı rahatsız ediyor şu içmeye korkar oldum annem hasta aklım onda darmadağınık oldum en çokta annemi merak ediyorum offf azaman öncede eşimle tartisk daha doğrusu ben sinirimi ondan çıkardım ağlama krizi tuttu neyse ki özür diledim ondan ah bu hamilelik ne kadar zor Canım Diyarbakır çok güzeldir de ben bile gezmedim desem ben aydın'da büyüdüm 7 yıldır burdayız ama daha tarihi yerleri görmüş değilim nasip bebeğimle gezeriz artik

Yatakla beraber satilmiuormu bparkbyatak cnm?

Benim. Dun oksururken oldu. Ben de senin gibi tepki verdim baya canim acidi.rahim kaslarinda iç baglarda agri olabiliyormus sanirim
Benim bir anda oldu bide, öksürürken vs değilde anlık, o yüzden biraz korktum ama çok şükür saniyelikti yani . Sanırım normal

Kizlar ev tipi anakucagi sizce gereklimj islenirken ozellikle ???
Ben aldım ilk bebeğimde, ev tipi tiny love marka , ama şu basit olanlardan Hani demirli, sallanan, titresimli, müzikli vs. Çok işime yaradı, Yeni doğduğunda minik oluyorlar ya ona yatırıyorum gündüz :)

Tam bu işte, oyuncakları vs çok güzel, 15-18 kiloya kadar dı yanılmıyorsam.

Eklentiler

• Screenshot_20171207-180137.webp
    14 KB · Görüntüleme: 60
İnşallah canım, çekirdek ailenle güzel olur..
Annene de Rabbim şifa versin inşallah.. Tez zamanda sağlığına kavuşsun.. Takma kafana.. Yemekte çok önemli değil.. Yiyebilirsen süt, nesquik ye.. Bende sade tost, gözleme yiyebiliyorum.. Su içemiyorum bile.. Doktorun da vitamin hapını verecektir hem.. İlginç şekilde belirli haftalarda baş ağrısı hepimizde var.. Geçecek inşallah bu zamanlar.. Üzme kendini Rabbim şifamızı, bebelerimizin sağlığını versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…