- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #11.841
37 kilo ne beeeÇok az çıktı benim :) ben 37 ile hamile kaldım 42 yim şuan çok şükür. O yüzden gobus biraz pirtladi
Inşallah canım en önemlisi o onlar iyi olsunlar da
Hayirli olsun:) ilk sen mi ogrenmistin grupta erkek diyenlerin cogu kiz olucak zaten:) odem oluyomus bebeklerde erkek saniyolarmisYaaa kizlar doktordan ciktimbebisimizin cinsiyeti kesinlesti kiz dedi erkekten kiza döndü yanii Allah gonlume gore verdi sanırım ama en önemlisi bebisim saglikli.dunki paranoyakliklarima bi sure ara veriyorum kipirdayip duruyordu ama ben hissetmiyordum hic birini tabi
Aynen canım büyük beşik almış olsam büyüyenlerden alırım yani ilerde kullansın diye. Bu sefer olursa 2. Çocuk o zaman o na da yatak lazım olacak.
oda daralmasin diy ben park beşik alıp 1 . 2 sene sonra da ranza yaptırmayı düşünüyorum ileriye dönük odayı daraltmaz. Zaten çocuk odaları küçük oluyor
evet canım ilk bebegimde cocuk odası aldım baza şeklinde değilde altından yatak çıkanlardan almıştım bildiğin takım şeklinde kendi odamizada park yatak alıp koymuştum onda yatıyordu ama çoğunlukla yanımızda yatıyordu memeye bagimliydi resmen öyle olunca da yatır kaldır yoruluyordum emzirip aramıza alıyordukYani sen hem park yatak hemde genc odasi gibi baza falanmi aldin cnm odasina?
Evet canım küçücük kalıyor zaten dört kenardan ortaya birleşiyor. Şemsiye gibi kalıyor..Evet cnm haklisin.Park yatagi alalim bebis buyuyunce ona baza aliriz bu park besikte ikinci bebise kalir guzel olur yani hemde ekonomik:) En guzeli taşinılabilir olmasi Katlanabiliyor dimi ?
geçmiş olsun ben yaşamadım ama hamilelikte yaşanabiliyor diye biliyorumselamün aleyküm kızlar uzun süredir giremiyordum işlerimin yoğunluğu beni perişan etti resmen Allahtan devlet hastanesi pazartesi rapor verecek 10gün de belki rahatlarım biraz ya bu sabah 2saat durmadan burnum kanadı aranızda yaşayan var mı burun kanaması
gözünüz aydın sağlıkla gelsin insallahYaaa kizlar doktordan ciktimbebisimizin cinsiyeti kesinlesti kiz dedi erkekten kiza döndü yanii Allah gonlume gore verdi sanırım ama en önemlisi bebisim saglikli.dunki paranoyakliklarima bi sure ara veriyorum kipirdayip duruyordu ama ben hissetmiyordum hic birini tabi
arkadaşa sormuşsun ama ikinciye hamile olduğum için yazayım dedim canım park yatak alacaksan bence beşiğe gerek yok k.v oda alacaksa cocuk odası aldırmadı tavsiye ederim canim bebek odası çok kısa süre kullanılıyor sonra tekrar masrafa girme hic . 2.5 yıl bizim odada yattı oğlum sonra odasına geçti şimdi 5.5 yaşında ıyi ki cocuk odası almışım diyorumCanım sen tecrubelisin bende park yatak düşünüyorum. Hem anne yani gibi hemde odadan odaya götürürüm.. Ama kendi odasına da beşik almalı miyim yani oda yapacağız k.v. alacaklar ama onlar genç odası alalım diyorlar kararsizim.
bende 74 kg la hamile kaldım ve hizla kilo aliyorum veriliyor takma kafana85 kiloyla hamile kaldım utanasım geldi şu an
bizim ki çok pahalı bir markanın değildi canım ona rağmen kirilmadi yerin varsa genişse koyacağın yer büyük olanlardan al çok haşir hasur değildi bizim terketmesi imkansız bence cunku uzerine yatak koyuyorsun kademesi var zaten yukarida yatiyordu benim oglumKizlar hayirli aksamlar.park yatak daha once kullanmis veya park yatak hakkinda bilgisi olan warmi?saglam mi mesela?cocuk sanirim 4 yasina kadar yatabiliyormus.hareketli diyelim mesela tepinirken cocuk kirilabilirmi?yada neye gore almali?kimisi terletiyor diyor dayaniksiz diyor.boyutlari ne olmali en buyukmu tercih etmeli???anneler fikir verin
banada sürekli oluyor hatta bugün sırtımı kütleteyim dedim karnima bicak saplandi sanki . dr magnezyum yazmisti regenesis max kullaniyorum icinde var diye almadim ama alip kullanmak lazim galibaKızlar bir saat önce çalışırken bir anda bıçak saplanmış gibi bir sancı yaşadım ama saniyelik , geçti hemen ama ay diye tepki verecek kadardı yani :/ aranızda yaşayan oldu mu?
Evet canım küçücük kalıyor zaten dört kenardan ortaya birleşiyor. Şemsiye gibi kalıyor..
geçmiş olsun ben yaşamadım ama hamilelikte yaşanabiliyor diye biliyorum
gözünüz aydın sağlıkla gelsin insallah
arkadaşa sormuşsun ama ikinciye hamile olduğum için yazayım dedim canım park yatak alacaksan bence beşiğe gerek yok k.v oda alacaksa cocuk odası aldırmadı tavsiye ederim canim bebek odası çok kısa süre kullanılıyor sonra tekrar masrafa girme hic . 2.5 yıl bizim odada yattı oğlum sonra odasına geçti şimdi 5.5 yaşında ıyi ki cocuk odası almışım diyorum
bende 74 kg la hamile kaldım ve hizla kilo aliyorum veriliyor takma kafana
bizim ki çok pahalı bir markanın değildi canım ona rağmen kirilmadi yerin varsa genişse koyacağın yer büyük olanlardan al çok haşir hasur değildi bizim terketmesi imkansız bence cunku uzerine yatak koyuyorsun kademesi var zaten yukarida yatiyordu benim oglum
banada sürekli oluyor hatta bugün sırtımı kütleteyim dedim karnima bicak saplandi sanki . dr magnezyum yazmisti regenesis max kullaniyorum icinde var diye almadim ama alip kullanmak lazim galiba
Hayirli olsun:) ilk sen mi ogrenmistin grupta erkek diyenlerin cogu kiz olucak zaten:) odem oluyomus bebeklerde erkek saniyolarmis
Bilgilendirdigin için tşk ederim canm .şu sıralar o kadar kafam bozuk ki anlatamam hiç bsy düşünemiyorun yemek yemeğe isteği sıfır kansızlık tavan yapti bitmeyen baş ağrısı halsizlik o kadar arti ki namaz kılarken bile yoruluyorum gece idrara çok çıkıyorum aşırı rahatsız ediyor şu içmeye korkar oldum annem hasta aklım onda darmadağınık oldum en çokta annemi merak ediyorum offf azaman öncede eşimle tartisk daha doğrusu ben sinirimi ondan çıkardım ağlama krizi tuttu neyse ki özür diledim ondan ah bu hamilelik ne kadar zorZermina
Aile hekimliğinde istersek tahlil yapıyorlar canım.. Senin kadın doğum doktorun istiyor tahlili yani..
Devlete gidiyorsan, kendi tahlillerini yapıyorlar, zaten ücretsiz yapılıyor.. Birde öyle aile hekimliğinin testini de kabul etmiyorlar.. Ben testlerimle gittim de bakmadılar, bir daha yapılsın dedi doktorÖzel hastaneye gidiyorsan, orada pahalı olduğu için aile hekimliğine gidip doktorunun istediği testleri söylüyorsun ve yapıyorlar..
Benim de bir kere tansiyon ve kilom ölçüldü, kayıt açıldı.. Tetanoz aşısı için gün verildi.. 20. Hafta gibi de gelirsin kalp atışını dinleriz dedi.. Şaşırdım hatta, cihazınız var mı diye..öyle hastanelerdeki gibi değil, küçük birşey, sadece karnına dayayıp, kalp atışını dinlemeye çalışacağız dedi..
Üzülme yani canım.. Ben testler ücretsiz olsun diye gitmiştim..
Diyarbakır da güzel derler..
geçmiş olsun ben yaşamadım ama hamilelikte yaşanabiliyor diye biliyorum
gözünüz aydın sağlıkla gelsin insallah
arkadaşa sormuşsun ama ikinciye hamile olduğum için yazayım dedim canım park yatak alacaksan bence beşiğe gerek yok k.v oda alacaksa cocuk odası aldırmadı tavsiye ederim canim bebek odası çok kısa süre kullanılıyor sonra tekrar masrafa girme hic . 2.5 yıl bizim odada yattı oğlum sonra odasına geçti şimdi 5.5 yaşında ıyi ki cocuk odası almışım diyorum
bende 74 kg la hamile kaldım ve hizla kilo aliyorum veriliyor takma kafana
bizim ki çok pahalı bir markanın değildi canım ona rağmen kirilmadi yerin varsa genişse koyacağın yer büyük olanlardan al çok haşir hasur değildi bizim terketmesi imkansız bence cunku uzerine yatak koyuyorsun kademesi var zaten yukarida yatiyordu benim oglum
banada sürekli oluyor hatta bugün sırtımı kütleteyim dedim karnima bicak saplandi sanki . dr magnezyum yazmisti regenesis max kullaniyorum icinde var diye almadim ama alip kullanmak lazim galiba
Benim bir anda oldu bide, öksürürken vs değilde anlık, o yüzden biraz korktum ama çok şükür saniyelikti yani . Sanırım normalBenim. Dun oksururken oldu. Ben de senin gibi tepki verdim baya canim acidi.rahim kaslarinda iç baglarda agri olabiliyormus sanirim
Aynn cnm bnce park yatak alalim cocuk 3 4 yasina gelince bi yatak baza vs. Aliriz. park yatakta ikinci bebise kalir:) insallah bana boylesi mantikli geldi.Rabbim o günleride gosterir insallah
Evet canım ev tipi olanlar da bence aynı işlevi yapar diye düşünüyorum. Yani bebek arabasının ana kucağı olursa ayriyetten bi tane de ev tipi almam sanırım..
Ben aldım ilk bebeğimde, ev tipi tiny love marka , ama şu basit olanlardan Hani demirli, sallanan, titresimli, müzikli vs. Çok işime yaradı, Yeni doğduğunda minik oluyorlar ya ona yatırıyorum gündüz :)Kizlar ev tipi anakucagi sizce gereklimj islenirken ozellikle ???
Ben aldım ilk bebeğimde, ev tipi tiny love marka , ama şu basit olanlardan Hani demirli, sallanan, titresimli, müzikli vs. Çok işime yaradı, Yeni doğduğunda minik oluyorlar ya ona yatırıyorum gündüz :)
İnşallah canım, çekirdek ailenle güzel olur..Bilgilendirdigin için tşk ederim canm .şu sıralar o kadar kafam bozuk ki anlatamam hiç bsy düşünemiyorun yemek yemeğe isteği sıfır kansızlık tavan yapti bitmeyen baş ağrısı halsizlik o kadar arti ki namaz kılarken bile yoruluyorum gece idrara çok çıkıyorum aşırı rahatsız ediyor şu içmeye korkar oldum annem hasta aklım onda darmadağınık oldum en çokta annemi merak ediyorum offf azaman öncede eşimle tartisk daha doğrusu ben sinirimi ondan çıkardım ağlama krizi tuttu neyse ki özür diledim ondan ah bu hamilelik ne kadar zorCanım Diyarbakır çok güzeldir de ben bile gezmedim desem ben aydın'da büyüdüm 7 yıldır burdayız ama daha tarihi yerleri görmüş değilim nasip bebeğimle gezeriz artik
Türk parasına vurunca 350 _400 gibi bişey yapıyor ama belki oralarda daha uygundurFiyatlari n3kadar cnim?birde fotosu warmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?