- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #11.821
Bence de canım bende park yatak düşünüyorum en mantıklı o geliyor. Boş bir oda var çocuk odası..
ama yine de park yatak almayı düşünüyorum.
Oda yapmayı düşünmüyorum sadece park yatak ve dolap alacağım allah nasip ederse..
bu tarz birsey Eki Görüntüle 2076333
Kizlar hayirli aksamlar.park yatak daha once kullanmis veya park yatak hakkinda bilgisi olan warmi?saglam mi mesela?cocuk sanirim 4 yasina kadar yatabiliyormus.hareketli diyelim mesela tepinirken cocuk kirilabilirmi?yada neye gore almali?kimisi terletiyor diyor dayaniksiz diyor.boyutlari ne olmali en buyukmu tercih etmeli???anneler fikir verin
Canım ben anne değilim ama kardeşim kullandı biliyorum. Bazıları çok naylon gibi oluyor.. Ama bazıları gayet kaliteli..
Zaten kilo sınırlaması var 15 kilo falan işte zaten bilgilendiriyorlar. 3 yaşına kadar yatabilir rahatca kırılmaz yani sanmıyorum..
Yoktur besik gibi oluyor tam yatiyor. Baya pratik birseye benziyor sallaniyorlarda.ama fiyati 400falan herhalde daha hesapli birsey de alabilirimNekadarmis canim fiyati arastirdinmi?birde hep boyle dikmi duruyor bu?
Annesin cnm cnim Nasil anne degilsin :) kyamam..iste alirken nelere dikkat etmek gerek blmiyorum kafam karisik cnm.en buyuk boyutlu olanimi almak gerek?sen ana kucagi alucakmisin?
Yoktur besik gibi oluyor tam yatiyor. Baya pratik birseye benziyor sallaniyorlarda.ama fiyati 400falan herhalde daha hesapli birsey de alabilirim
Yani benim ilk bebeğim..
Park yatakta ici en az 70 cm olsun diyorlar rahat hareket etmesi açısından.. Ana kucağı da alicam tabi ki küçükken çok gerekli. Ama travel bebek arabalarıyla birlikte kombine satılıyor diye biliyorumm..
Onu evde kullanma şansımız varsa ben onu kullanmayı düşünüyorum.. hem evde hem dışarda..
Biraz kararsizim tatlim. Konusunca boyle fikir oluyorAma cok kullanilmaz canim bu ya?zaten cocuk oturtulmaz ki oturma ayi gelemden.anca yatirilir oda cok az kullanir sanirim bunu
Biraz kararsizim tatlim. Konusunca boyle fikir oluyor
Evet canimAynen.. :) ama sanki cok gerekli deil gibi.birde mesela mutfakta islenirken filan tasi odadan odaya yatar pozisyonda.dimi?
ZerminaBen Diyarbakırda yaşıyorum burdaki sağlık ocağı genel olarak hiç bir şey bakmiyolar bu bana dediği 20. Hafta gel aşı için şikayet edicem bu ne bilmiyorum sistem berbat hiç bir hamileyle ilgilenme yok kalp atimina bakılmıyor tahlil bile doğru düzgün yapmıyolar
Bebek arabasininbpusetinimu diosun cnm?
Bence de canım bende park yatak düşünüyorum en mantıklı o geliyor. Boş bir oda var çocuk odası..
ama yine de park yatak almayı düşünüyorum.
Oda yapmayı düşünmüyorum sadece park yatak ve dolap alacağım allah nasip ederse..
Kizlar hayirli aksamlar.park yatak daha once kullanmis veya park yatak hakkinda bilgisi olan warmi?saglam mi mesela?cocuk sanirim 4 yasina kadar yatabiliyormus.hareketli diyelim mesela tepinirken cocuk kirilabilirmi?yada neye gore almali?kimisi terletiyor diyor dayaniksiz diyor.boyutlari ne olmali en buyukmu tercih etmeli???anneler fikir verin
Benim. Dun oksururken oldu. Ben de senin gibi tepki verdim baya canim acidi.rahim kaslarinda iç baglarda agri olabiliyormus sanirimKızlar bir saat önce çalışırken bir anda bıçak saplanmış gibi bir sancı yaşadım ama saniyelik , geçti hemen ama ay diye tepki verecek kadardı yani :/ aranızda yaşayan oldu mu?
Aynen mantikli cnm.bende bebek odasi dsunuyordum ama herkes sadece park yatak al diyor.ilerde gencbodasi alirsin diyor
Aynn cnm bnde ole yapicam Buyuk besikte kullanisli ama bi yerden bi yere tasinmasi zor Misafirlige gidince bile bn gotururum park besigi :)
Bence cok mantikli biz h. Sonlari hic evde durmuyoruz normalde cocuk bize ayak uydurursa Park yatak bizim icin ideal. Ben iste bi de anakucagi dusunuyorum ev tipi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?