2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Suan benimde fikrim bu canim...ayni dusunuyoruz :)

Canım ben anne değilim ama kardeşim kullandı biliyorum. Bazıları çok naylon gibi oluyor.. Ama bazıları gayet kaliteli..
Zaten kilo sınırlaması var 15 kilo falan işte zaten bilgilendiriyorlar. 3 yaşına kadar yatabilir rahatca kırılmaz yani sanmıyorum..
Iç genişliği en az 70 olması iyi olur

Annesin cnm cnim Nasil anne degilsin :) kyamam..iste alirken nelere dikkat etmek gerek blmiyorum kafam karisik cnm.en buyuk boyutlu olanimi almak gerek?sen ana kucagi alucakmisin?

Annesin cnm cnim Nasil anne degilsin :) kyamam..iste alirken nelere dikkat etmek gerek blmiyorum kafam karisik cnm.en buyuk boyutlu olanimi almak gerek?sen ana kucagi alucakmisin?

Yani benim ilk bebeğim..
Park yatakta ici en az 70 cm olsun diyorlar rahat hareket etmesi açısından.. Ana kucağı da alicam tabi ki küçükken çok gerekli. Ama travel bebek arabalarıyla birlikte kombine satılıyor diye biliyorumm..
Onu evde kullanma şansımız varsa ben onu kullanmayı düşünüyorum.. hem evde hem dışarda..

Yoktur besik gibi oluyor tam yatiyor. Baya pratik birseye benziyor sallaniyorlarda.ama fiyati 400falan herhalde daha hesapli birsey de alabilirim

Ama cok kullanilmaz canim bu ya?zaten cocuk oturtulmaz ki oturma ayi gelemden.anca yatirilir oda cok az kullanir sanirim bunu

Bebek arabasininbpusetinimu diosun cnm?

Zermina
Aile hekimliğinde istersek tahlil yapıyorlar canım.. Senin kadın doğum doktorun istiyor tahlili yani..
Devlete gidiyorsan, kendi tahlillerini yapıyorlar, zaten ücretsiz yapılıyor.. Birde öyle aile hekimliğinin testini de kabul etmiyorlar.. Ben testlerimle gittim de bakmadılar, bir daha yapılsın dedi doktor Özel hastaneye gidiyorsan, orada pahalı olduğu için aile hekimliğine gidip doktorunun istediği testleri söylüyorsun ve yapıyorlar..
Benim de bir kere tansiyon ve kilom ölçüldü, kayıt açıldı.. Tetanoz aşısı için gün verildi.. 20. Hafta gibi de gelirsin kalp atışını dinleriz dedi.. Şaşırdım hatta, cihazınız var mı diye.. öyle hastanelerdeki gibi değil, küçük birşey, sadece karnına dayayıp, kalp atışını dinlemeye çalışacağız dedi..
Üzülme yani canım.. Ben testler ücretsiz olsun diye gitmiştim..
Diyarbakır da güzel derler..

Kızlar bir saat önce çalışırken bir anda bıçak saplanmış gibi bir sancı yaşadım ama saniyelik , geçti hemen ama ay diye tepki verecek kadardı yani :/ aranızda yaşayan oldu mu?

Aynn cnm bnde ole yapicam Buyuk besikte kullanisli ama bi yerden bi yere tasinmasi zor Misafirlige gidince bile bn gotururum park besigi :)

Aynenn cnm bide cocuk ordan düşmesin mii Guvenilir mii kullananlar yardimci olursa cok memnun oluruzz:))

Kızlar bir saat önce çalışırken bir anda bıçak saplanmış gibi bir sancı yaşadım ama saniyelik , geçti hemen ama ay diye tepki verecek kadardı yani :/ aranızda yaşayan oldu mu?
Benim. Dun oksururken oldu. Ben de senin gibi tepki verdim baya canim acidi.rahim kaslarinda iç baglarda agri olabiliyormus sanirim

Aynen mantikli cnm.bende bebek odasi dsunuyordum ama herkes sadece park yatak al diyor.ilerde gencbodasi alirsin diyor

Aynn cnm bnce park yatak alalim cocuk 3 4 yasina gelince bi yatak baza vs. Aliriz. park yatakta ikinci bebise kalir:) insallah bana boylesi mantikli geldi.Rabbim o günleride gosterir insallah

Aynn cnm bnde ole yapicam Buyuk besikte kullanisli ama bi yerden bi yere tasinmasi zor Misafirlige gidince bile bn gotururum park besigi :)

Aynen canım büyük beşik almış olsam büyüyenlerden alırım yani ilerde kullansın diye. Bu sefer olursa 2. Çocuk o zaman o na da yatak lazım olacak.
oda daralmasin diy ben park beşik alıp 1 . 2 sene sonra da ranza yaptırmayı düşünüyorum ileriye dönük odayı daraltmaz. Zaten çocuk odaları küçük oluyor

Bence cok mantikli biz h. Sonlari hic evde durmuyoruz normalde cocuk bize ayak uydurursa Park yatak bizim icin ideal. Ben iste bi de anakucagi dusunuyorum ev tipi

Ayn cnm bnde misafirlige gidince gotururumm guzel olurr:) Ev tipi ana kucagida guzel fikirr Ilerleyen zamanlarda alisak fotolar paylasirzz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…