2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ay ufak bir odam var ful bebek şeyleri ile dolu , oğlumdan kalan yepyeni gibi resmen, mama sandalyesi, oyun halısı, ana kucağı, bebek oyuncaklari vs vs. Heyecanlandım şimdiden, demem o ki , ikinci çocukta olsa o eşyaları görmek, tekrar kurmak , ortaya çıkarmak harika bir duyguymuş , Rabbim o günleri hayırla göstersin inşallah hepimize

Kızlar nub dan anlıyan varmı Bi bakarmısınız

Eklentiler

• WP_20171207_20_08_25_Pro.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 102
  • WP_20171207_20_08_25_Pro.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 90
Ayy canım allah razı olsun amin inşallah hepimiz sağlıklı birsekilde alırız benim 16sında kontrol var umarım iyidir yemekanka yemiyince vicdan azabı çekiyorum resmen o n iyi olsunda rabbim sanada bebeğine sağlık ve uzun ömürler versin inşallah

kesinlikle canım 1i 2 si yokmuş bu işin aynı heyecan oluyormuş bende alışveriş yapmak için heyecanlanıyorum biri erkek biri kız dedi kaldık ortada

kesinlikle canım 1i 2 si yokmuş bu işin aynı heyecan oluyormuş bende alışveriş yapmak için heyecanlanıyorum biri erkek biri kız dedi kaldık ortada
Allah hayırla sağlıkla, gönlünüze göre versin inşallah :) 18. Haftada falan aslında net oluyor, ondan öncesi belli olmuyor. Benim arkadasimada kiz dediler İlk önce daha sonra 20. Haftada bir kez daha bakılınca erkek olduğu belli oldu :) hayırlısı olsun

Aminn canım, hepimize ve yavrularımıza inşallah.. 16sında görünce, rahatlayacaksın Allahın izniyle..

canım erken donemde ellerindeki aletle duyamıyorlar kalp atışını sağlık ocaklarında o yuzden 18. hafta ve sonrasında ne zaman ıstersen gıdıp dınleyebılırsın.. ama gerek kalmıyor cunku hareketlerı hıssetmeye baslıyorsun o donemde gitmeye gerek kalmıyor :)

Saol canım hiç bi bilgim yoktu valla

park yatak kaç yasına ladar kullanılıyor ben normal beşik bakınıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…