- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #11.861
Tam bu işte, oyuncakları vs çok güzel, 15-18 kiloya kadar dı yanılmıyorsam.
Evet canım, oğlumda çok severdi , oyuncakları çok kullanışlı, üstünde ışıklı ve müzikli yengeç vardı onu heryere taşıdık resmen :) rengarenk rahatlatan ışıkları var, bakalım bu üzüm çekirdeği sevecek mi abisi gibiCok tatliymis cnm rengarenk
Ayy canım allah razı olsun amin inşallah hepimiz sağlıklı birsekilde alırız benim 16sında kontrol var umarım iyidir yemekanka yemiyince vicdan azabı çekiyorum resmen o n iyi olsunda rabbim sanada bebeğine sağlık ve uzun ömürler versin inşallahİnşallah canım, çekirdek ailenle güzel olur..
Annene de Rabbim şifa versin inşallah.. Tez zamanda sağlığına kavuşsun.. Takma kafana.. Yemekte çok önemli değil.. Yiyebilirsen süt, nesquik ye.. Bende sade tost, gözleme yiyebiliyorum.. Su içemiyorum bile.. Doktorun da vitamin hapını verecektir hem.. İlginç şekilde belirli haftalarda baş ağrısı hepimizde var.. Geçecek inşallah bu zamanlar.. Üzme kendiniRabbim şifamızı, bebelerimizin sağlığını versin inşallah..
kadın doğum dr u erkekCnm gunlerimiz ayni:) Cnsiyeti ogrenebildn mi snn:)
yok canım ayrı alıyorsun yani o zamanlar öyleydi değişti mi bilmiyorumYatakla beraber satilmiuormu bparkbyatak cnm?
Ay ufak bir odam var ful bebek şeyleri ile dolu , oğlumdan kalan yepyeni gibi resmen, mama sandalyesi, oyun halısı, ana kucağı, bebek oyuncaklari vs vs. Heyecanlandım şimdiden, demem o ki , ikinci çocukta olsa o eşyaları görmek, tekrar kurmak , ortaya çıkarmak harika bir duyguymuş , Rabbim o günleri hayırla göstersin inşallah hepimize
Allah hayırla sağlıkla, gönlünüze göre versin inşallah :) 18. Haftada falan aslında net oluyor, ondan öncesi belli olmuyor. Benim arkadasimada kiz dediler İlk önce daha sonra 20. Haftada bir kez daha bakılınca erkek olduğu belli oldu :) hayırlısı olsunkesinlikle canım 1i 2 si yokmuş bu işin aynı heyecan oluyormuş bende alışveriş yapmak için heyecanlanıyorum biri erkek biri kız dedi kaldık ortada
Aminn canım, hepimize ve yavrularımıza inşallah.. 16sında görünce, rahatlayacaksın Allahın izniyle..Ayy canım allah razı olsun amin inşallah hepimiz sağlıklı birsekilde alırız benim 16sında kontrol var umarım iyidir yemekanka yemiyince vicdan azabı çekiyorum resmen o n iyi olsunda rabbim sanada bebeğine sağlık ve uzun ömürler versin inşallah
Canım her seferinde kalp atışına baksın demiyorum ki teyzem antalyada konuşuyoruz kızı hamile falan benden 5 ay önce hamile kaldı diyo nasıl bi yer öyle hiç bakmiyorlar flan neyseki 10 günüm var doktora gitmeye
Saol canım hiç bi bilgim yoktu vallacanım erken donemde ellerindeki aletle duyamıyorlar kalp atışını sağlık ocaklarında o yuzden 18. hafta ve sonrasında ne zaman ıstersen gıdıp dınleyebılırsın.. ama gerek kalmıyor cunku hareketlerı hıssetmeye baslıyorsun o donemde gitmeye gerek kalmıyor :)
Ayy inşallah canım benimAminn canım, hepimize ve yavrularımıza inşallah.. 16sında görünce, rahatlayacaksın Allahın izniyle..
kadın doğum dr u erkek
radyoloji uzmanı kız dedi canım
bizde bilemedik
yok canım ayrı alıyorsun yani o zamanlar öyleydi değişti mi bilmiyorum
Amin cnm.evet en mantikli boyle.ins park yataklarda dayaniklidir
Bende gri yada açık kahve tonları..Hmmm iyi cnmm haberlesirzz bakalm gorursen bi seyler at foto renk olarak ne dusunuyosn.bn kirmizi veya yeşill
Ay çok güzeller özellikle mavi tonlarda olana bittim canım fiyat ne kadar pekiBende gri yada açık kahve tonları.. Eki Görüntüle 2076371 Eki Görüntüle 2076372 Eki Görüntüle 2076373
Ben oğlumda kullandım ve cok memnun kaldım. İkinciyede kesinlikle alıcam. Çok rahat oluyo. Onun üzerinde sallayıp uyutuyordum. Benimki fisher price’tı. Tekrar ondan alırım herhalde...Kizlar ev tipi anakucagi sizce gereklimj islenirken ozellikle ???
Bende gri yada açık kahve tonları.. Eki Görüntüle 2076371 Eki Görüntüle 2076372 Eki Görüntüle 2076373
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?