2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben bugün aile Hekimliğine gittim tsh için kan vermeye. Hemşire kayıtlara baktı tetenoz aşımı eksik olmusum önceki gebelikte. 5 doz iken 2 doz olmuşum. Doğumdan sonrada devam ediyomuş aşılar. Aile Hekimliği arayıp çağarmadı ki ben nerden bilicem. Hemşire doktorunla konuş gidince dedi. İkinciye hamile olanlar hepiniz oldunuzmu 5 doz aşınızı ?

benım tansıyon 21 falan oldu hastanede olculdu 15-9 baslattılar benım daha onceden tansıyonun oldugunu dusunduler

2 doz oldum büyük ihtimal ama doğumdan sonra aşı olmadım...

Kızlar merhaba öncelikle bugün wc de az kalsın yere düşücektim bacaklarım ikiye ayrıldı korkuyorum baya kötü bi şekilde oldu ve ben musluğu tuttum ayakta kaldım nolur bsy söyleyin bsy olur mu

Ben kullanıyorum canım,sabahları aç bir tane

Ayy ne güzel gelmiş kavuşma vakti,hadi güzel haberlerle gel inşallah :) benim de az kaldı perşembe gidecem
çok şükür 2li tarama sonucumuz temiz çıktı kızlar bencilim çok iyi çok şükür ama cinsiyet konusun da hala bişey demedi. Ve ben erkek erkek diye söyleniyodum ama galiba kız olacak benim 2. Kızım geliyo sanırım. Bana göre doktor görüyo ama yanlış bilgi olmasın diye söylemiyo kız olduğunu söylese ilerleyen zaman da yanılma olur diye heveslendirmek istemiyor diye düşündüm. Sizce de öyle midir

Ben hiç olmadım canım ilk hamileliğimde bunda da bilmiyorum doktorumla konuşmadım henüz ama olmam herhalde.

gecmiş olsun cnm kaydınmı dıkkat et allah korur ıns yat uzan takıp et endını

Allah'ın izniyle birşey olmaz bi kerede ben arabada ayakta gidrrken ani fren yaptı araba birisinin üstüne düştüm

Canım oda bişey mi ben bildiğin düştüm banyoda bişey olmaz içini ferah tut

Allah'ın izniyle birşey olmaz bi kerede ben arabada ayakta gidrrken ani fren yaptı araba birisinin üstüne düştüm
bırsey sorcam cnm uyurken ben cok tedırgınım nasıl yatacagımı sasırdım geceler kabus oldu yan yatıyorum acaba ustunemı yatıyorum dıye hep tedırgınım bırde kalkerken yataktan yan donup kalkmak gerekmiş yatamadıgımdan sabahta sırtım ve belım bı sure agrıyor

sola yatman en uygunu . bende sola yatıp birazcık yüzüstü ceviriyorum kendimi yoksa uyuyamıyorum birşey olmaz cnm Allah'im bebeklerimizi koruyor ❣ sırt ve bel agrısı gayet
normal cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…