2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Genelde bos olunca safra cikiyor canim. Sari renkte. Cok acikiyoruz ama mide bulandigi icin farkedemiyoruz ve kusuyoruz sanirim. Esim bana o yuzden 1saat arayla agzina birsey ay diyor. Zaten midem agzimda ama yine de atmaya calismak gerek

Bugun kontrole gittim 13 haftalik hamileyim ve bebek hic heraket etmiyordu kalp atisini dinledim ama niye hareket etmedigini sordum bebegin gayet iy dedi doktor baskada bise solemedi simdi icim icimi yiyor
Benimkini de doktor cok zor uyandirdi ama sonra cok haraketli bir bebek yerinde durmuyor dedi. Ama ugrasti baya. Eminim ugrassa uyandirirdi canim. O yuzden canini uzme

Bu aralar tansiyonumla birlikte yerlerde sürünüyoruz oğlum oynayalım diye başımda bekliyo kolum kalmıyo gözlerimi açamıyorum ne zormuş düşüklüğü de yüksekliği de

Bugun kontrole gittim 13 haftalik hamileyim ve bebek hic heraket etmiyordu kalp atisini dinledim ama niye hareket etmedigini sordum bebegin gayet iy dedi doktor baskada bise solemedi simdi icim icimi yiyor

Bende geçen haftalar da 2 li test için gittim, bebek yatıyor kıpırdamıyordu hiç. Dr. ultrason cihazı ile dürtüyor göbeğimi, yan yatırıyor felan yok yani yapamadılar bir türlü testi, sonra kalktım 20 dk dolandım çikolata felan yedim tekrar geldim, biraz kıpırdamış dedi Yani moralinizi bozmayın hemen daha minicik bir şey o ne kadar hareketli olabilir ki, her bebekte bir değil. Hatta biz sonra kime anlattıysak herkes annesi babası gibi tembel olacak bu bebekte dediler Tembelliklerimizle meşhuruzda biraaz :)

Şu an tam 15+0 olman gerekiyor. Aramızda 1 gün varya ordan biliyorum:)
Bende bugün gidiyorum dayanamadım perşembeydi dün biraz kabızlık yaşadım ve zorlandım ufacık bir leke vardi nereden oldu kafama takıldı bidada olmadi ağrımda olmadi ama en iyisi bugün gideyim dedim 11+2 yiz ölçüm yapilirmi acaba dr 3 hafta sonra demişti 3 perşembe olucak ama

Balıkesir hastanesi yenilendi belki de sartları iyilesmiştir. özeller de pahalı ben sezaryen olduğum için devlet hastanesi düşünmüyorum ki burda devlet hastanesi çok yetersiz. hakkımızda hayırlısı olsun

Benim 11+5te yapti canim ama bakmadan once bir deneyelim olmazsa 1haftasonra gelirsin demisti.

Yapar canım farketmez ha perşembe ha şimdi.

ikili testler 14. hafta içerisinde olana kadar yapılabiliniyormuş
geçen hafta gittiğimde doktor biraz bekleyelim dedi çünkü kist olduğundan tarama dogru sonuç vermeyebilirmiş
kistimde küçülme yapmaya başlamış ben 14.hafta başı yaptıracağım

Işten izin almam sorun oluyor özel sektör işte anlayış yok ocak gibi isten ayrilcam evde dinlenip bu dönemimi getircem psikolojimi bozuyorlar halimde yok hiç

Evet canım herkes hergun müsait olamıyor ne zaman uygunda o zaman gidiyor zaten

Merhaba arkadaşlar.
Bende 2017 temmuz annesiyim. Çok uygun fiyata sıfır sepet beşik satıyorum . İlgilenenler için bit pazarında topic mevcut . Hepinize iyi günler sağlıklı doğumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…