2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben de çok korktum canım ama nasıl değişik bir duygu önceden olsa direk başımı korurdum şimdi direk karnımı tuttum
Artık sadece onları düşünüyoruz ben eşime diyorum senin pabucun dama atıldı falan artık seninde düşünmüyorum böyle hayallerim var söyle yapıcam bebeğimle böyle yapıcam oda gülüyor

Yok bizimki kıskanıyor ben öyle deyince trip atıyor

Benim geçen gün birden su geldi sarımtrak bayada çoktu korktum yarın randevum var sorcam artk
benım sürekli oluyor boyle cok degil ama az camasırımı batırıcak kadar bende korkuyorum daha da var doktora gitmeme. bird ebenım kışın böyle olur genelde hamile kalmadanda olurdu ama korkuyorum şimdi işte :/

Ben bir süre yok oluyorum. Fetal dna için görüş almak üzere kadın doğumcuya gitmiştim ikili test yapar belki diye. Bebeğin kesesi küçük, bağırsakta parlaklık var. Yolunda gitmiyor yani. Testi önerdi oda ama testin birşeyi değiştireceğini düşünmüyorum. Tüp bebekte olsa kaderim değişmiyor demekki. Kafamı toparlamaya ihtiyacım var kendinize iyi bakın sağlıklı bir süreç dilerim.

Bende aramızda ishal olan varmı diye soracaktim ben neredeyse 3 haftadır ishal im bisürü test yapıldı hiçbirşey çıkmıyor ilk hamileleigimdede ishal oldun ama 1 haftaydı bu beni çok mahvetti 71 kilodan 66 kilo ya düştüm

Canimm bende de oluyor böyle birden sızıntı gibi geliyor ama genelde sarı yoğun akıntı var
cnm benım özellikle kışın su gibi akıntım olur ama şimdi hamileyim diye korkmaya başladım yani. cok fazlada gelmiyor ama işte :/

Canim insallah her sey yoluna girer dua edelim sen iyi olacaksin ki bebegin de iyi olsun insallah

Çok geçmiş olsun canım rabbim yardımcın olsun ne desek üzüntü hafifletmez rabbim içine ferahlık versin inşallah iyi olacaksınız sende bebişinde

cnm inşAllah birşey olmaz güzel haberlerle gelirsin buraya. Rabb'im bebegini ve seni korusun.AMİNNNN❣

Canım çok geçmiş olsun inşaallah rabbim bebeğini sana bağışlar içini ferah tut inşalalh iyi olacaksınız

cnm benım özellikle kışın su gibi akıntım olur ama şimdi hamileyim diye korkmaya başladım yani. cok fazlada gelmiyor ama işte :/
Ben bi kaç gün sonra ikili test için gidicem eğer unutmasam sorarım doktora bende doktoru görünce herseyi unutuyorum işin ilginç tarafı

Ben bi kaç gün sonra ikili test için gidicem eğer unutmasam sorarım doktora bende doktoru görünce herseyi unutuyorum işin ilginç tarafı
bende sorucam kısmetse gidnce doktorun yanına. iltihapımda var ilaçta kullanıyorum ama hala geliyor

bende sorucam kısmetse gidnce doktorun yanına. iltihapımda var ilaçta kullanıyorum ama hala geliyor
Kızlar birazdan gidicem dr çok panigim yine dua edin lütfen herşey iyi gitsin 3 haftadır icim içimi yedi ıns herşey iyidir testimizde iyi çıkar umarim dr gidince herşeyi unutuyorum sormayi

ben 5 doz olmuştum 10 yıl koruyuculuğu var bunda olmam. ama asm de ki ebenin size haber vermesi gerekirdi bir de ası kartında not alınıyor yapılan tarihler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…