2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bugun kontrole gittim 13 haftalik hamileyim ve bebek hic heraket etmiyordu kalp atisini dinledim ama niye hareket etmedigini sordum bebegin gayet iy dedi doktor baskada bise solemedi simdi icim icimi yiyor
Bende hep uyuduğu anlara denk geldim.. Anacığım, doğunca da uyursun inşallah böyle diyorum.. Doktora da dedim uyanık göremedik diye.. 20 dk da bir uyanırlar dedi..

Ben hiç olmadım canım ilk hamileliğimde bunda da bilmiyorum doktorumla konuşmadım henüz ama olmam herhalde.
Canım birşey soracağım.. Nuray hoca haftaya gel testler var dedi,geçen cuma.. Bende geçtiğimiz Cumartesi günü gittim.. Normal baktı sadece, herşey yolunda dedi.. Bende ense kalınlığı Vs dedim.. Normal dedi.. Burun ölçümü aklıma bile gelmedi.. Neden ölçmedi anlamadım.. Odasında ikili test istiyor musun dedi, bende istemiyorum dedim.. Yine iki hafta sonra gel dedi.. Cumartesi günü 12+2 idim.. Gittiğimde 14+x olacağım.. Yani 15. Hafta.. Sende ölçümleri yapmış mıydı?

Bana iltihap için ilaç vermedi dedin doğru olmaz gönderdi çok değişik bir süreçteyiz ya
benım basından beri vardı geçmedi. ilkinde daha azdı sonra arttı bu sefer antibiyotik verdi günde 3 defa kullanıcaksın birde vajinal fitil verdi

Ben olmadim canim benide cagirmadilar. Bazi aile hekimlikleri daha umarsiz oluyor cagirsaydilar bende olurdum sanirim 5 doz butun omur koruyor emin olmamakla birlikte. Bunda da doktoruna sor dediler.

Canım bende 2 doz oldum hamileyken. Ebe tarihleri yazmıştı doğum sonrası aşı içinde ama fırsat bulup gidemedim yatıramadım.
Ebeyle görüştüm zamanı gelince konuşuruz dedi

Canım ben 2 hafta önce cinsiyet için gittiğimde sordum ense kalınlığını falan ölçtü sorun yok deri burun kemiğini sordum baktı sadece iyi dedi.Bende kan testi yaptırmadım.Detaylı ultrasonda daha net belli olur dedi.Onu da 21. Haftada yaptırmayı düşünüyorum.Senin cinsiyet belli olmadı mı benim 12+3 ye söylemişti.Zaten 3D bakıyor cihazların çoğu bazısı 4D sanırım.

11+3 te, kız soru işareti dedi.. 12+2 de de erkek olabilir dedi, 3 mm lik bir çıkıntı gördüm dedi.. Cihazlar cidden çok iyi, görüntü net.. Demek ölçmüyor bizim hoca.. Hoş, kalp atım hızını da demedi, her gittiğimde sormama rağmen.. Aynen, dediğin gibi detaylıyı mutlaka yapalım dedi.. Zamanında kendi de yaptırmamış ikili testi..
Nasipse, sizin cinsiyetiniz ne annesi?

Bana da erkek dedi.ilki de erkek olunca ben bayağı ısrarla sordum kesin gibi dedi pipi resmi falan verdi hatta.ilkindede aynı gün söylemişti erkek diye o yüzden bende erkeğe alıştırdım kendimi.Sağlıkla hayırlısıyla gelsinler de gerisi önemli değil .

bende şki doz oldum, iki dozun koruyuculuğu 5 yıl diye biliyorum, benim temmuzun 4.ünde 5yıl dolmuş olacak inşallah tekrar yaptır demezler

canım sen kaç haftalıksın bağırsaklar henüz tam karın içine yerleşmiyor ilk üç ayda, doktorun fetal dnayı yaptırman için bahane üretmiş olabilir mi kusura bakma direk o geldi aklıma, baya da pahalı bi test çünkü... sen bozma moralini hemen başka bir doktora görün.

Aynen canım.. İnsan kendi için farklı cinsiyet olsun isteyebiliyor da aynı cinsiyetten kardeşte cidden çok önemli.. Ne kadar kız-erkek birbirine destek olsa da özellikle ilerleyen yaşlarda paylaşamayacakları şeyler olabiliyor.. 3 erkek kardeşim var, birbirlerini giydirirler, gezerler, destek olurlar.. Ben belirli bir yere kadar yanlarındayım, birbirimizi çok sevmemize rağmen.. Herşeyimi de anlatamam.. Hep biri kız olaydı bari derim
Rabbim ikisine de sağlık versin inşallah..

Evet canım doğru söylüyorsun zaten bende en çok bu konu da seviniyorum birbirlerine destek olurlar.Birde oğlum şu an 1,5 yaşında ona iyi bir oyun arkadaşı olucak inşaallah kardeşi

Kızlar mesela yarım saat soluma dönüp yatıyorum ya geri kalkıp sağıma döndüğümde sanırım bebişim sağ tarafa kayıyor, tuhaf bi his oluyor karnımda bi taraftan diğer tarafa çekiliyorum sanki sizde de oluyo mu

Ben hiçbir şey hissetmiyorum yaa :)

Baş ağrısından ölüyorum tatlı yiyince geçiyor anlamadım gitti. Ya da canım bişey istedi diyelim yemeğimde yapışıyor ağrı psikolojik midir nedir. Anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…