- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #12.801
daha var o zaman hissetmemize :)Mi-nick e sormuşsun ama ben de cevaplamak istedim, benim ilk Evet bu bebek dediğim hareketi 17-18 haftalarda oldu, eşim maç izliyordu arkadaşıyla , ben de oturuyordum yanlarında ve bir anda karnımın iç tarafından resmen vücuduma içten değen birşey hissettim, Sanki birşey organlarima değiyor içten gibi, Ay dedim o an sesli sesli :) eşim ve arkadaşı bana baktı, ama ses etmedim o an birdaha oldu, tarif edilemez birşey hissettim ama o an bebeğim olduğunu anladım, süzülüyordu Sanki içimde
Gerçek anlamda hissetmeye var tabi, Bi büyüsünler biraz kuvvetlensinler, Zaten anlaşılacak herşeyden farklı olduğudaha var o zaman hissetmemize :)
inşAllah cnm ❣ büyüyüp kasları güçlensin bebeklerimizin tekmelesinler ❣Gerçek anlamda hissetmeye var tabi, Bi büyüsünler biraz kuvvetlensinler, Zaten anlaşılacak herşeyden farklı olduğu
Canım kese küçük ne demek? Mesela benimde bebeği çevreleyecek kadar kesem.. Önceden daha da büyüktü tabi.. Şimdi bebek büyüdüğü için o anca bebeğin çevresi kadar.. Yani sıkmayın canınızı.. Allah sağlık, sıhhat versin yavrularınıza da sizede..
maşAllahh :)Runkli bende net hatırlıyorum oğlumu... gerçi çok geç hissettim ben 22.haftada
Ama çook net oluyor , hani şu an ki gerilmeler, kasılmalar vs hareketlenmeler bazen bebek hareketi sanılıyorlar ya.
Yoook bu eni konu sana anne ben burdayım diyor
Yemek masasında hissetmiştim ben .
Birden resmen vurdu geçti :)
Mi-nick e sormuşsun ama ben de cevaplamak istedim, benim ilk Evet bu bebek dediğim hareketi 17-18 haftalarda oldu, eşim maç izliyordu arkadaşıyla , ben de oturuyordum yanlarında ve bir anda karnımın iç tarafından resmen vücuduma içten değen birşey hissettim, Sanki birşey organlarima değiyor içten gibi, Ay dedim o an sesli sesli :) eşim ve arkadaşı bana baktı, ama ses etmedim o an birdaha oldu, tarif edilemez birşey hissettim ama o an bebeğim olduğunu anladım, süzülüyordu Sanki içimde
Benim az kaldı o zaman :) tabi bende erken hissedersemGerçek anlamda hissetmeye var tabi, Bi büyüsünler biraz kuvvetlensinler, Zaten anlaşılacak herşeyden farklı olduğu
Bir de doğumun Olacağı günden bir gece öncesini asla unutmam, normal doğum yaptım ne zaman geleceğini bilmiyoruz tabi, Biz daha bir kaç hafta daha var derken o gece yattık, karnimda Sanki savaş var nasıl bir tepinmeye nasıl bir hareket, eşim o geceyi asla unutmam der. Resmen yatağın titredigini biz, sabitken başka birşeyin yatağı oynattigini kendi gözleriyle gördü :) dedik ne yapıyor bu oğlan, meğer keseyi patlatmaya çalışıyormuş zaten gece 4 te suyum geldi yatamaşAllahh :)
Bir de doğumun Olacağı günden bir gece öncesini asla unutmam, normal doğum yaptım ne zaman geleceğini bilmiyoruz tabi, Biz daha bir kaç hafta daha var derken o gece yattık, karnimda Sanki savaş var nasıl bir tepinmeye nasıl bir hareket, eşim o geceyi asla unutmam der. Resmen yatağın titredigini biz, sabitken başka birşeyin yatağı oynattigini kendi gözleriyle gördü :) dedik ne yapıyor bu oğlan, meğer keseyi patlatmaya çalışıyormuş zaten gece 4 te suyum geldi yata
Geldim kızlar 1.90 cıktı ölçüm dedi dr kan testti istedi ikili test ona yarin gtcem herşey iyi dedi iki testle kendisinin yaptığı ölçümü karşılaştırıp ölçecek sonuç söyleyecek gayet hareketiymiş net cinsiyet söylemedi ama erkek ismi ne düşündünüz dedi bizde söyledik güzel isim dedi koyarsınız ozaman bu ismi dedi bilmece gibi konuştu geldik kalp atışına baktı ıyi o sesi duyduk ve ağladım çok güzeldi rabbim sağlık versin bebeklerimizede bizleredeinşAllah iyi cıkar herşey cnm
Saol canım ♡♡♡Gecmis olsun canim hicbisey olmaz merak etme icini rahat tut
Gözün aydın canım benimGeldim kızlar 1.90 cıktı ölçüm dedi dr kan testti istedi ikili test ona yarin gtcem herşey iyi dedi iki testle kendisinin yaptığı ölçümü karşılaştırıp ölçecek sonuç söyleyecek gayet hareketiymiş net cinsiyet söylemedi ama erkek ismi ne düşündünüz dedi bizde söyledik güzel isim dedi koyarsınız ozaman bu ismi dedi bilmece gibi konuştu geldik kalp atışına baktı ıyi o sesi duyduk ve ağladım çok güzeldi rabbim sağlık versin bebeklerimizede bizlerede
Sinir 2.90 dedi dr benim 1.90 cıktı bilemedim söyle yazıyor nt1.90 bpd(mm) 18.23 yazıyor anlayan varmiGözün aydın canım benim
Canım ben hiç anlamıyorum ama burdaki arkadaşlarımız kesin bilirler umarım iyidirSinir 2.90 dedi dr benim 1.90 cıktı bilemedim söyle yazıyor nt1.90 bpd(mm) 18.23 yazıyor anlayan varmi
Bu sonuç kızlar dr ölçüldüğüCanım ben hiç anlamıyorum ama burdaki arkadaşlarımız kesin bilirler umarım iyidir
Bi fikir verirmisiniz kızlarBu sonuç kızlar dr ölçüldüğü
Ben sordum bugün dr kıpırdıyor hissediyorum dedim hissedersin cunki hareket ediyor dedi seğirme gibi olur dedi o birazda aranızdaki bağla ilgili dedi 3 bebek olmasida etkiliyor dediEvet ya olabiliyormus bende kime sorsam 3 aylik bebek kipirdarmi diyo halbuki oynuyolar bile ama insan suphede kaliyor iste
Canim merhaba bugunki ölçüm sonucum fikir alabilirmiyim dr gayet normal dedi ama kan vercem dahaBenim de bu aralar sürekli hafif bi baş ağrım var hiç geçmiyor mide bulantılarımda tekrar başladı hep bayık moddayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?