2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
daha var o zaman hissetmemize :)

iki kese varmış amniyon kesesi bebeğin suyunun olduğu kese, dışta koryon kesesi denen bi kese daha bulunurmuş bunlar 12 haftada artık birleşmiş olması gerikiyormuş. Benimkiler birleşik değil ve doktorum apar topar ikili testi yaptı o yüzden. O düzgün çıkınca da düşebilir dedi. İnsanın başına birkaç defa düşük olayı gelince korkuyor. Doğal olarak bunu öğrenince yine aynı şeyleri yaşayacağım diye korkuyorum. Zaten normal yolla bebeğimiz olmuyor zaman da ilerliyor maalelef. Teşekkürler iyi dilekleriniz için

Runkli bende net hatırlıyorum oğlumu... gerçi çok geç hissettim ben 22.haftada

Ama çook net oluyor , hani şu an ki gerilmeler, kasılmalar vs hareketlenmeler bazen bebek hareketi sanılıyorlar ya.
Yoook bu eni konu sana anne ben burdayım diyor
Yemek masasında hissetmiştim ben .
Birden resmen vurdu geçti :)

maşAllahh :)

Yaa çok güzel bende hissederim inşallah 17. 18 haftada :)

Bir de doğumun Olacağı günden bir gece öncesini asla unutmam, normal doğum yaptım ne zaman geleceğini bilmiyoruz tabi, Biz daha bir kaç hafta daha var derken o gece yattık, karnimda Sanki savaş var nasıl bir tepinmeye nasıl bir hareket, eşim o geceyi asla unutmam der. Resmen yatağın titredigini biz, sabitken başka birşeyin yatağı oynattigini kendi gözleriyle gördü :) dedik ne yapıyor bu oğlan, meğer keseyi patlatmaya çalışıyormuş zaten gece 4 te suyum geldi yata

Ne kadar guzel ya inşalalh bize de nasip olur. Sağ salim

inşAllah iyi cıkar herşey cnm
Geldim kızlar 1.90 cıktı ölçüm dedi dr kan testti istedi ikili test ona yarin gtcem herşey iyi dedi iki testle kendisinin yaptığı ölçümü karşılaştırıp ölçecek sonuç söyleyecek gayet hareketiymiş net cinsiyet söylemedi ama erkek ismi ne düşündünüz dedi bizde söyledik güzel isim dedi koyarsınız ozaman bu ismi dedi bilmece gibi konuştu geldik kalp atışına baktı ıyi o sesi duyduk ve ağladım çok güzeldi rabbim sağlık versin bebeklerimizede bizlerede

Gözün aydın canım benim

Evet ya olabiliyormus bende kime sorsam 3 aylik bebek kipirdarmi diyo halbuki oynuyolar bile ama insan suphede kaliyor iste
Ben sordum bugün dr kıpırdıyor hissediyorum dedim hissedersin cunki hareket ediyor dedi seğirme gibi olur dedi o birazda aranızdaki bağla ilgili dedi 3 bebek olmasida etkiliyor dedi

Benim de bu aralar sürekli hafif bi baş ağrım var hiç geçmiyor mide bulantılarımda tekrar başladı hep bayık moddayım :)
Canim merhaba bugunki ölçüm sonucum fikir alabilirmiyim dr gayet normal dedi ama kan vercem daha

Eklentiler

• 20171212_214130.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…