- 11 Ocak 2017
- 4.517
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #13.601
Hayırlı Akşamlar kızlarBugun hastaneye gittim minnağım bebek görüntüsünü almış çok şükür ikili testi kacırdım maalesef 14+6 yız bi hafta sonra gel üçlü tarama yapalım dedi ama on nasıl pek bilgim yok minicik ayakları vardır yaaa olurum ben ona cnisiyetimiz n belli değil bi hafta sonra söylerim dedi ve ferro sanol verdi bunu biliyorum da kızlar Magosit verdi magnezyum için pek bilgim yok bu hapi kullanan varmı ?
Ense burun ölçümleri normaldı çok şükür canım ama yinede biliyorum yaştan riskli çıkacağını moralimi bozmaya yetti bu test eşime yüklendim zaten senin yüzünden bu testi yaptırdım yaptırmıyacaktım ne güzel kafam pas parlaktı diye cuma günü kendi dr gidecem bakalım ne diyecek
Hepsi yaş yüzünden ve inan ki 2-3yaş küçük olsan hiçbiri çıkmazdı takmaya değmez bence anneme de aynısını yaptılar. Kardesim maşallah zeka küpü bir çocuk.. hicbir sorunu yokBiliyordum ikili testimin bozuk çıkacağını moralim bozuldu yine cinsiyeti dr kesinn erkek dedi test hakkında cok yorum yapmadı perinatoloji uzmanına yönlendirdi eşim kendi dr gideriz ne derse o nu uygularız canını sıkma felan diyo ama elimde degil
Sonuç keserek bu şekilde yükleye bildim kombine risk degeri hangisiydi bilen varmıEki Görüntüle 2080277
Canım ben yaptırmadım ... ense ve burun ölçümü bakıldı .
Çünkü risk çıkacak kesin . Bunu bile bile ne gerek var canımı sıkmaya . Sonuçta bana kesin bir şey sunmuyor bu test .
Ihtimal risk analiz tablosu .
Tutar tutmaz .
Sen lütfen sıkma canını ... yaş riski değerin yüksek çıktı değil mi ? Ayrılıyor hepsi sonuç kağıdında .
Kaldı ki diğer risk oranları yüksek çıkan nice sağlıklı bebek doğdu gözümüz önünde bunca yıl .
Canim gözün aydın çok sevindim çok heyecanliydin :) ilaçlar hakkında pek bi bilgim yok ben kullanmıyorum.
Olsun üçlüyü yatırırsın inşallah öptümmm
Canım değerlerin normal işte
Sadece yaş riski cutt değerin üzerinde ... o da bize diyor ki sana da bana da .... diyor 38.5 her 149 kadından 1 i de down sendrom riski var .
Bu yani .
Diğer değerlerin gayet güzel .
Gözün aydın bence
bu konu tam bana gore
ben hem spor yapıyorum hemde saatlerce yürüyorum hele alışverişe falan gittiğimde kadıköy beşiktaş üsküdar üçlüsünü tavaf ediyorum saatlerce. 11 12 gibi çıkıp gece 9 gibi eve dönüyorum düşün artık...haftada en az 2 kere çıkıyorum.
son 2 3 gündür de oryantal dans başladım bir şarkı ortalama 5 dk 3 4 kere art arda çalıp dans ediyorum
canım eğer rahminde sıkıntı yoksa yada rahim ağzı kısa vs değilse yani tehlike yoksa bebek çok iyi korunuyor.. istediğini yap.. benim annem ağır bahçe işleri yaparak doğurmuş bizleri olsa ben ve kardeşlerim doğmamalıydı.
Hepsi yaş yüzünden ve inan ki 2-3yaş küçük olsan hiçbiri çıkmazdı takmaya değmez bence anneme de aynısını yaptılar. Kardesim maşallah zeka küpü bir çocuk.. hicbir sorunu yok
Çook haklısın ... tabii bu dediklerin ilk 3 aydan sonra bence .
Düşük riskinin giderek azaldığı zamanlarda ...
Önce tedbir sonra tevekkül ....
Bende spor yapıyorum ara ara füzene koyamasam da henüz ..gebelik pilatesi ve yogası ...
Yürüyüş yoruyor .. 15 dk yürüsem 5 dk oturuyorum
Ev işi sormuşlolita555 evi.hemen her gün süpürüyorum .. wc lavobo da ovarım .
Camdı halı kapı koltuktu ..yardımcı çağırıyorum .
Ne bilim cnim ya ben korkuyorum evi felan supurmeye..siz masallah baya aktifsiniz.lavaboyu neyle ovuyosun cnim pekiAusencia
Sonuçlarınız güzel bence hiç kafanıza takmayın yaş düşük o da mantıken öyle olmak zorunda zaten ama diğerleri 1000 üstü gayet iyiSonuç keserek bu şekilde yükleye bildim kombine risk degeri hangisiydi bilen varmıEki Görüntüle 2080277
Sonuçlarınız güzel bence hiç kafanıza takmayın yaş düşük o da mantıken öyle olmak zorunda zaten ama diğerleri 1000 üstü gayet iyi
Cümlemizden inşallah.bende sizin gibi korkuyordum yaş 35 çok şükür sonuçlarım iyi çıktı.inşallah herşey çok güzel olacak Allah’ın iZniyleSağol canım şimdi daha iyiyim moral olarak Allah hepinizden razı olsun
Ben daha öncede atmıştım bir arkadaş için 1.50 ile kızım sağlıklı doğdu yaşım 28 di şimdi 30 yaşına girdim geçen cuma Dr gittiğimde NT.1.4yazmis 2li testi red ettim aynı şeyi yaşayamam bence sıkıntı etme bu bir olasılık ben Dr değiştirdiğinde vana dedi ki biri havaya taş atsa 50 kadın içinden Saba gelme olasılığı nedir demişti sen düşün artık selamlar üzme oğlunu güzel anneSonuç keserek bu şekilde yükleye bildim kombine risk degeri hangisiydi bilen varmıEki Görüntüle 2080277
Ya ben temizlik malzemelerimi de değiştirmedim .
Tani organik ürünler falan almadım gebeyim diye .
Sadece kokusundan kaynaklı çamaşır suyu ile mesafeliyim o kadar
Ay kuzum benim allah razı olsun baya vardı o heycan dogruna kadarda bitmez bence inşalalh sende çok çok güzel haberlerle dönersin doktor sordu engelli olsa aldırıcakmısın hayır tabiki dedim é o zaman ikili pek bsy değiştirmiyor dedi içim rahatladı azcıkCanim gözün aydın çok sevindim çok heyecanliydin :) ilaçlar hakkında pek bi bilgim yok ben kullanmıyorum.
Olsun üçlüyü yatırırsın inşallah öptümmm
İyiyim ama çooook yorgunum ablacim hastane alışveriş falan birde yatılı misafirim var onla ilgilendim yeni oturdum . Tşk ederiz güzel teyzesi abla ya bi görsen ayakları minicikti ah rabbim ne büyüksün resmen içimizde bi muzice var ya dedim.ben hareketleri ne zaman hissederim doktor ilk olduğu için anluyamazsin ama ikinci gebeligin olanlar rahat anlar dedi
Hem de ne mucizeee .İyiyim ama çooook yorgunum ablacim hastane alışveriş falan birde yatılı misafirim var onla ilgilendim yeni oturdum . Tşk ederiz güzel teyzesi abla ya bi görsen ayakları minicikti ah rabbim ne büyüksün resmen içimizde bi muzice var ya dedim.ben hareketleri ne zaman hissederim doktor ilk olduğu için anluyamazsin ama ikinci gebeligin olanlar rahat anlar dediçok güzel bigundu allahım herkese tatirsin bu muhteşem duyguyu aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?