2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Canim gözün aydın çok sevindim çok heyecanliydin :) ilaçlar hakkında pek bi bilgim yok ben kullanmıyorum.
Olsun üçlüyü yatırırsın inşallah öptümmm

Canım ben yaptırmadım ... ense ve burun ölçümü bakıldı .

Çünkü risk çıkacak kesin . Bunu bile bile ne gerek var canımı sıkmaya . Sonuçta bana kesin bir şey sunmuyor bu test .
Ihtimal risk analiz tablosu .
Tutar tutmaz .

Sen lütfen sıkma canını ... yaş riski değerin yüksek çıktı değil mi ? Ayrılıyor hepsi sonuç kağıdında .

Kaldı ki diğer risk oranları yüksek çıkan nice sağlıklı bebek doğdu gözümüz önünde bunca yıl .

Hepsi yaş yüzünden ve inan ki 2-3yaş küçük olsan hiçbiri çıkmazdı takmaya değmez bence anneme de aynısını yaptılar. Kardesim maşallah zeka küpü bir çocuk.. hicbir sorunu yok

Sonuç keserek bu şekilde yükleye bildim kombine risk degeri hangisiydi bilen varmıEki Görüntüle 2080277

Canım değerlerin normal işte

Sadece yaş riski cutt değerin üzerinde ... o da bize diyor ki sana da bana da .... diyor 38.5 her 149 kadından 1 i de down sendrom riski var .

Bu yani .

Diğer değerlerin gayet güzel .

Gözün aydın bence

Haklısın canım en basiti kızımdada yaşadım risk yüksekti fetal dna yaptırdım kafam rahatlamıştı kızımda sonucu aldıgımda aglamadıgım gün yoktu dr dr gezmiştim bunda daha sakiniö sadece bi anda moralim bozuldu işte hormonların etkiside var tabi sağol canım destegin için

Ben anlamadığım için dr risk var diyince karaları bağlamıştım canım unutmuşım test degerlendirmeyi eskilerde atmışım Allah bilir artık Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize

Ooo neler diosun cnm seeeen bukadarda aktif olma kizzz yorulmuyo musun hic ??

Hepsi yaş yüzünden ve inan ki 2-3yaş küçük olsan hiçbiri çıkmazdı takmaya değmez bence anneme de aynısını yaptılar. Kardesim maşallah zeka küpü bir çocuk.. hicbir sorunu yok

Aslında farkındayım bu tesler matamatiksel hesaplama canım işte biraz takıntılı bşraz hormonların verdigi tepkiyle canım sıkıldı şu an daha iyiyim sagol

Ne bilim cnim ya ben korkuyorum evi felan supurmeye..siz masallah baya aktifsiniz.lavaboyu neyle ovuyosun cnim peki Ausencia

Ne bilim cnim ya ben korkuyorum evi felan supurmeye..siz masallah baya aktifsiniz.lavaboyu neyle ovuyosun cnim peki Ausencia

Ya ben temizlik malzemelerimi de değiştirmedim .
Tani organik ürünler falan almadım gebeyim diye .
Sadece kokusundan kaynaklı çamaşır suyu ile mesafeliyim o kadar

Sonuç keserek bu şekilde yükleye bildim kombine risk degeri hangisiydi bilen varmıEki Görüntüle 2080277
Ben daha öncede atmıştım bir arkadaş için 1.50 ile kızım sağlıklı doğdu yaşım 28 di şimdi 30 yaşına girdim geçen cuma Dr gittiğimde NT.1.4yazmis 2li testi red ettim aynı şeyi yaşayamam bence sıkıntı etme bu bir olasılık ben Dr değiştirdiğinde vana dedi ki biri havaya taş atsa 50 kadın içinden Saba gelme olasılığı nedir demişti sen düşün artık selamlar üzme oğlunu güzel anne

Canim gözün aydın çok sevindim çok heyecanliydin :) ilaçlar hakkında pek bi bilgim yok ben kullanmıyorum.
Olsun üçlüyü yatırırsın inşallah öptümmm
Ay kuzum benim allah razı olsun baya vardı o heycan dogruna kadarda bitmez bence inşalalh sende çok çok güzel haberlerle dönersin doktor sordu engelli olsa aldırıcakmısın hayır tabiki dedim é o zaman ikili pek bsy değiştirmiyor dedi içim rahatladı azcık

Naber minik güzel anne

Zermina ya bende hadi gözün aydın dememiştim bu arada
İyiyim ama çooook yorgunum ablacim hastane alışveriş falan birde yatılı misafirim var onla ilgilendim yeni oturdum . Tşk ederiz güzel teyzesi abla ya bi görsen ayakları minicikti ah rabbim ne büyüksün resmen içimizde bi muzice var ya dedim.ben hareketleri ne zaman hissederim doktor ilk olduğu için anluyamazsin ama ikinci gebeligin olanlar rahat anlar dedi çok güzel bigundu allahım herkese tatirsin bu muhteşem duyguyu aminn

Hem de ne mucizeee .
Bende her seferinde Yaradana nasıl şükredeceğimi şaşırıyorum ...hamdolsun .

Canım hissetme çok kişiden kişiye değişiyor ama 4.ayın dolması ile beraber 16..17.haftalardan en erken hissedilecek haftalar ... 20.haftaya kadar yolu var denir de ... ben oğlumu net olarsk 22.de hissetmiştim mesela.
Çook güzel bi duygu hele artık minikler iyice güçlenip dışardan da farkedilecek hareketler yapınca .... izlemeyr doyamıyor insan

Bi tavsiye olarak yazayım ...
Ilk gebeliğimde oğlum için bi günlük tutmuştum ... hislerim ... yaşadıklarım ... tekmeleri ... her ne ise işte o an .. eşimde ara ara yazardı . Bugün gittik seni gördük, şu gr olmuşsun falan diye

Doğumdan sonrada bi müddet devam etmiştim ...

Çok özel bi günlük. Direkt oğluma hitabendi.
Ona vereceğim zaten büyüdüğünde.

Şimdi yine başlıyorum artık oğluma mı yine yoksa kızıma mııı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…