- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #13.781
Hayırlı olsun canım, ne güzel cinsiyet haberleri artmaya başladı :)Teyzeler biz bir Prensesiz
Hayırlı olsun canım,gözün aydın :)Kızlar kontrolden geldim.. oğlumuz oluyor inşalalh@Ausencia
bende bulantılardan dolayı hiç bişey yiyemiyordum maalesef bulantılar geçince bi anda yemeye başlayınca eşimde böyle gidersen ocağıma incir ağacı dikicen diyoBende erken başladım canım iştah patlaması yaşıyorum eşim gülüyor artık halime daha önceleri hep diyet modundaydım adamda şaşkın oldu:)
Masallah cnm yaa Allah anali babali buyutsun❤kızım olacakmış,ÇOK ŞÜKÜR BUDA İLK POZUMUZ
Teşekkür ederim :)Maşallah canım,gözün aydın :)
masallah canm Rabbim anali babali buyutsun bnde merak ettim simdi bnimde kontrole az kaldi:)Kızlar kontrolden geldim.. oğlumuz oluyor inşalalh@Ausencia
Masallah bildigin erkekBuda görüntüsü :))Eki Görüntüle 2081040
Cook guzel masallah yaa balli lokmakızım olacakmış,ÇOK ŞÜKÜR BUDA İLK POZUMUZ
Benim şubatın 6 sına inşallah, yada tr ye geleceğim haftaya cumartesi Allah nasip ederse ,Belki o zaman giderim orda doktora :).aynen yavaş yavaş belli olmaya başladık
kızlar selam, boğaz ağrım hat safada 2 aydır sürünüyorum geçmiyorpastil kullanabiliyor muyuz biliyor musunuz?
Bu arada bir konu da endişeliyim. Hafif enfeksiyon nedeniyle doktor antibiyotik ve ateş düşürücü verdi, kendi kadın doğumcuma gösterdim belirtilerin yoksa kullanma gereksiz dedi, sonra yanma felan olmaya başladı bende dünle bugün kullanmaya karar verdim bugünden sonra içmiycem zaten. Ama günde ikişer taneden 4 tane yanı sıra bir bulantı bir de vitamin alıyorum. Bunlar çok değil mi ? Aslına bakarsanız antibiyotiği felan kullanmayacaktım ama biliyosunuz ki enfeksiyon tedavi edilmezse daha kötü şeylere yol açıyor Allah korusun. Kararsız kaldım
Aynen.. Biz bile bilemiyoruz.. Düşünsene, 2. Trimester'ın ortalarındayız desek, herkesin alacağı mod:Aynen bu daha iyi ama haftadan anlamiyor bizim toplum ayi soyle ayi diyolar bunu soylesem hic anlamazlar :))
Ay canım gözün aydın.. Analı, babalı büyütün inşallah.. Baya merakla bekliyordun ben bile meraklanmıştım senin için..Kızlar kontrolden geldim.. oğlumuz oluyor inşalalh@Ausencia
Erkek bebeklerin çok olduğunu görünce mi geriliyorsunuz, cuma randevunuz olduğu için mi?Kızlar maşallah cinsiyetler belli oluyor teker teker erkek bebeklerde başı çekiyor benim kontrolüm cumaya nasipse inşallah erkeklerin çok olduğunu görünce geriliyorum oğlum var 1 tane
O raporu yazdırmak Paralı değil ki benim Dr um beni yönlendirdi hemen çıkardık raporu o sisteme işleniyor eczacı da sistemde Görüyor o rapor olmassa bir miktar ödemek gerekiyormuş çıkartmazsan boşuna para ödersin ben aylık yazdırıyorum 3 kutu veriyor her kutuda 10 tane var eczacı rapor olduğu için bitmeden 2 hafta önce bile yazdırabilirsin dedi bana diğer ilaçlar bitince alınabiliyor ben 1 kutu kan ilacı kan sulandırıcı hap 1 kutu elevit ve 3 kutu kan sulandırıcı iğneye 23 tl ödedimkızlar ozellıkle kıan sulandırıcı ıgne olanlara sormak ıstıyorum.. bana doktorum 10 gunluk 5 paket ıgne verebılıyor. 10 gun gecınce yazamıyor cunku gıdıp el okutmam gerekıyormus.. doktorum zaten uzak her 10 gunde bır gıdemem direk almaya kalksam cok pahalı ıgneler.
rapor yazdırmam gerekıyormuş ama ben gidip birsuru para vermek ıstemıyorum rapor ıcın.. acaba daha uygun yazan yerler var mıdır? Bilginiz Var mı ?
Arkadasımda da öyle olmustu, nifty temiz cıktı ama sen içini rahat tut.. güzel sonuclanır merak etme.. 10 günde sonuclandı benimki..Anladim tesekkurler tatlim. Benim riskim fazla cikti bende bugun nifty icin kan verdim. Insallah hayirli haberler alirim
Aynen.. Biz bile bilemiyoruz.. Düşünsene, 2. Trimester'ın ortalarındayız desek, herkesin alacağı mod:
Ay canım gözün aydın.. Analı, babalı büyütün inşallah.. Baya merakla bekliyordun ben bile meraklanmıştım senin için..
Erkek bebeklerin çok olduğunu görünce mi geriliyorsunuz, cuma randevunuz olduğu için mi?
Bende kullanıyorum. İlk muayenede doktorum rapor çıkarttı 1 yıllık. Bitince de kutu kutu yazıyorkızlar ozellıkle kıan sulandırıcı ıgne olanlara sormak ıstıyorum.. bana doktorum 10 gunluk 5 paket ıgne verebılıyor. 10 gun gecınce yazamıyor cunku gıdıp el okutmam gerekıyormus.. doktorum zaten uzak her 10 gunde bır gıdemem direk almaya kalksam cok pahalı ıgneler.
rapor yazdırmam gerekıyormuş ama ben gidip birsuru para vermek ıstemıyorum rapor ıcın.. acaba daha uygun yazan yerler var mıdır? Bilginiz Var mı ?
benım doktorumda 1 yıllık cıkarttı dogumdan sonradamı kullanıcaz baya bi süre acaba ?Bende kullanıyorum. İlk muayenede doktorum rapor çıkarttı 1 yıllık. Bitince de kutu kutu yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?