- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.241
Gözünüz aydın olsun canım :)kızlar biz cinsiyetini ögrendik. kısmetse oğlumuz olucak❣Ausencia
Tansiyonun yükseliyor mu yine canım yaa evinde ki durumları da az çok bdv den biliyorum Allah yardımcın olsun dualarımız hep birbirimizle inşallah sağ salim atlatıcaz bu 9 ayıcanım tahlil sonuçlarım hiç öyle demiyor malesef.. aşırı stresliyim.. şimdi ne kadar az stres yapıp tansiyonu düzenlersem o kadar iyi.. ama ben daha zamanım var sanıyordum. çok erken olmaz inşallah.. dua edin bana nolur çok stresliyim
Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıcakla kavuşalım, onu takmıyorum ilk duyduğu gibi huyu bana benzer inşallah dedi gülüyorum artık napimGözünüz aydın olsun canım sağlıcakla doğsun prensesin, görümcene söyleyecek söz bulamıyorum dediğin gibi kendi doğurup koysun millete akıl vermesin.
İnşallah sorunsuz sağ Salim kavuşursun, lütfen sakin olmaya çalış stres herşeyin düşmanı maalesef, bol bol dua et bizde ederizcanım tahlil sonuçlarım hiç öyle demiyor malesef.. aşırı stresliyim.. şimdi ne kadar az stres yapıp tansiyonu düzenlersem o kadar iyi.. ama ben daha zamanım var sanıyordum. çok erken olmaz inşallah.. dua edin bana nolur çok stresliyim
Tansiyonun yükseliyor mu yine canım yaa evinde ki durumları da az çok bdv den biliyorum Allah yardımcın olsun dualarımız hep birbirimizle inşallah sağ salim atlatıcaz bu 9 ayı
20. Hafta civarı devlette nasıl oluyor bilmiyorumKızlar bu ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor.bana devlette verdiler geçen hafta bakıldı birde Şubat'ta verdiler ultrason kagidi.sanirm bu oluyor
Birde bugün mantar sote yapacağım mantar yemek hamileyken zararlı değil değilmi?
HAZİRAN ANNESİ | Yaşı | Yaşadığı İl | SAT tarihi | Tahmini Doğum Tarihi | Cinsiyet | Kaçıncı Çocuk | Bebeğimizin İsmi |
Flower3516 | 27 | Bursa | 29 Ağs | 05 Haziran | Erkek | 2. | ... |
22 yaşındayım ankaradan katılıyorum sat 13 eylül cinsiyet belli değil muhtemel doğum tarihi 20 haziran canm hoş bulduk:))@Leylacigdem canım Allah sana sabrını versin , en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı sıhhatle kucağına alacağın bebeğinin müjdesini duyalım inşallah .
Bak sormuşsun yaşayan onlarca arkadaş var .. tecrübelerinden faydalan ve tekrar sağlıkla gebe kalabileceğine inan .
rukiyemustafa tablodaki tüm bilgilerini bana iletir misin eklemem için ..hoş geldin bu arada
Kızlar bu ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor.bana devlette verdiler geçen hafta bakıldı birde Şubat'ta verdiler ultrason kagidi.sanirm bu oluyor
hoş geldin canım hayırlı olsun bebişinKizlar merhabaaa ben rukiye :))
kızlar benimde bir sorum var eskiden bildiğim ayrıntılı ultrasona radyoloji uzmanları bakıyordu şimdi perinatologlar baksın deniliyor
sizler radyoloji uzmanına mı perinatologa mı baktirmayi düşünüyorsunuz?
ilk gebeligimde radyoloji uzmanı bakmıştı kafam karışık bu konuda
Valla canım benim de çok bilgim yok ama ikisine de yaptıran var sanırım. Ben ilk hamileligimde perinatologa gitmiştim. Bu seferkinde de doktorum hangisine yonlendirirse ona gidecem.
dün sormuştum arada kaynamış galiba bilgisi olan cvp verirse sevinirim hanımlar
Kızlar eğer istanbuldaysaniz ben koç üniversitesine gidiyorum orada 300 liraya detaylı usg cektirmistim perinatolojisi çok iyi[/
bende ilkinde ve şimdi perinatoloğa gittim.radyologa da giden arkadaşım var ama ben 20. Haftadaki ayrıntılıya perinatoloğu tercih ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?