Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım tahlil sonuçlarım hiç öyle demiyor malesef.. aşırı stresliyim.. şimdi ne kadar az stres yapıp tansiyonu düzenlersem o kadar iyi.. ama ben daha zamanım var sanıyordum. çok erken olmaz inşallah.. dua edin bana nolur çok stresliyim
Tansiyonun yükseliyor mu yine canım yaa evinde ki durumları da az çok bdv den biliyorum Allah yardımcın olsun dualarımız hep birbirimizle inşallah sağ salim atlatıcaz bu 9 ayı
Kızlar bu ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor.bana devlette verdiler geçen hafta bakıldı birde Şubat'ta verdiler ultrason kagidi.sanirm bu oluyor
Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıcakla kavuşalım, onu takmıyorum ilk duyduğu gibi huyu bana benzer inşallah dedi gülüyorum artık napim bu arada sen fetal eko çektirmek istiyordun araştırdın mı ben gittiğim Prof ta sordum 900 dedi ekstradan, vazgeçmek zorunda kaldım
canım tahlil sonuçlarım hiç öyle demiyor malesef.. aşırı stresliyim.. şimdi ne kadar az stres yapıp tansiyonu düzenlersem o kadar iyi.. ama ben daha zamanım var sanıyordum. çok erken olmaz inşallah.. dua edin bana nolur çok stresliyim
Tansiyonun yükseliyor mu yine canım yaa evinde ki durumları da az çok bdv den biliyorum Allah yardımcın olsun dualarımız hep birbirimizle inşallah sağ salim atlatıcaz bu 9 ayı
canım sorun da orda sadece hastanede tansiyonum yükseliyor çok heyecanlanıyorum diye.. ama evde ve normal zamanlarda çok iyi 10-6 11-7 hatta dün aksam 8-6 ydı.. anlamıyorum ki neden değişiyor.
Kızlar bu ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor.bana devlette verdiler geçen hafta bakıldı birde Şubat'ta verdiler ultrason kagidi.sanirm bu oluyor
Bu Testleri Mutlaka Yaptırın! Kan Sayımı: Hamilelik sürecinde demir eksikliği yaşanmaması ve gerektiğinde demir takviyesi amacıyla yapılan testtir. TSH: Önceden bilinmeyen ve gebelikte aktif olarak ortaya çıkabilecek tiroid hastalığının tespiti için yapılan testtir. Tiroid hastalığı annenin yanı sıra bebeğin gelişimini de olumsuz yönde etkilediği için çok önemlidir. Kan Grubu: Anne ve babadan kaynaklanabilecek kan uyuşmazlıkları için gerekli önlemlerin alınmasına yönelik yapılan testtir. Torch Tayini: Toksoplazma ve Rubella (Kızamıkçık) gibi hamileliğin sonlandırılmasına neden olabilecek önemli ve aktif enfeksiyonların erken dönemde tespit edilerek tedavi sürecinin başlatılması için yapılır. Seroloji: HIV ve özellikle ülkemizde çok sık görülen Hepatit B testleri gebelik sonrasında da bebeğin sağlığı için çok önemlidir. Tam İdrar Tahlili: Hamilelik sürecinde görülecek gizli idrar yolu enfeksiyonları erken dönem düşüklerin en sık görülen nedenidir. Bu yüzden tam idrar tahlilinin mutlaka yaptırılması gerekir.
hekimler 4. ay desede çatlak kremleri için ..2 . ay itibarıyla çatlaklar için badem yağı kullanmaya başlayabilirsin ... Büyüme ile deride gerilemeler oluşacaktır
11-14 HAFTA 11. Haftadan başlayan 13+6 ya kadar devam süreçte İkili Tarama testi , ense kalınlığı ölçümü , burun kemik ölçümü yapılmaktadır .
Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 20-06-2018
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
@Leylacigdem canım Allah sana sabrını versin , en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı sıhhatle kucağına alacağın bebeğinin müjdesini duyalım inşallah .
Bak sormuşsun yaşayan onlarca arkadaş var .. tecrübelerinden faydalan ve tekrar sağlıkla gebe kalabileceğine inan .
rukiyemustafa
tablodaki tüm bilgilerini bana iletir misin eklemem için ..hoş geldin bu arada
2 gecedir bebişin hareketlerine uyanıyorum gece bugün de çok daha net hissetmeye başladım balık gibi içimde kıpır kıpır ikinci gebelik olunca gerçekten daha erken hissediliyormus
Valla canım benim de çok bilgim yok ama ikisine de yaptıran var sanırım. Ben ilk hamileligimde perinatologa gitmiştim. Bu seferkinde de doktorum hangisine yonlendirirse ona gidecem.
Kızımda radyoloji bakmıştı tıplam balma süresi 2 dak falandı tatmin olmadım ünv has. ayrıntılı ısg bakıldı o da 5 dak sürdü 2015 de 500 tl ayrıntılı vermedim kendi dr ben sana ayrıntılı bakacam zaten 22 haftada kendi dr detaylı bşr şekilde bakmıştı şimdi yine o dr gidecem