2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Bende maksimum 15 kilo ile tamamlamak istiyordum ama bakalım umarım geçmemm :)

Ausencia canim esimin ucuncu gunu ilk iki gun daha zordu ama suan iyi durumda tabi bi de tamponlari cikarma kismi var üç buçuk atıyor şu an nasıl çıkcak diye :))

Diğer konu da çok haklısın bundan sonra kimsenin yanında konuşmycam bu konuları eşime de dedim bi daha bana yardım ettiğini söyleme diye.

Bugün iki çocukluk arkadaşımın da hamile olduğunu öğrendim peş peşe doğurucaz düşündükçe gülesim geliyor benden hemen önce kız kardeşim benden hemen sonra da eltim doğurcak

ne güzel peş peşe müjdeli haberler olmuş .. hepimiz birbirinize destek olursunuz .

aynen , bırak bilmesinler ... ben evimdeki huzura bakarım hep ... sağda solda aman ausun eşi işleri yapıyormuş deseler ne demeseler ne ...

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm dejavu yaşadım aynı haftalarda aynı şeyi yaşamışız araştırmaya gönderdiler mi bebeği? Genelde ilk bebekleri araştırmak istemiyorlar Allah tekrar nasip etsin inşallah korkularını çok iyi anlıyorum aspirin başlamanı tavsiye ederim genelde kan dolaşımı ile ilgili sıkıntılar bebeğin kalbinin durmasına neden olur aspirin de kanı sulandırır. Allah sabır versin cennette şefaatçi eylesin. Yine de canını sıkmamaya çalış ki yumurtlama düzenin etkilenmesin ve inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Merhaba Canlar
Ne güzel çoğu cinsiyetler belli olmuş Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim kanamam başladı yattım kalktım iğneler ilaçlar çok şükür geçti geldim inşallah .. cinsiyetini göstermiyor bağdaş kurup oturuyor bacak arasına kordon alıyor. Olsun çok şükür sağlıklı en önemlisi o
Sizler nasılsınız? Bir sıkıntı yoktur inşallah

Gittim canım 3tane hastaneye ama aynıydı fazla kiloluda degilim zaten şuan göbek altındaymış çok aşagıda diyor doktor oradada kilo olması imkansız bende anlamadım diger çoçuklarımda öyle bişey yaşamadım saol canım bakalım saklanbaç sonucu ne olacak

65 kiloyum canım kalp atışınıda duduk ama çok zor sadece vajinal ultrasyonda net göründü bu hafta ama göbekten bakmıyorki zaten yahlı olsun sezeryan dikişimin biraz altından bakıyo bebek oradaymış çok aşagıda dedi bastıra bastıra

Sen hissedşyormusun canım fazla uzak kalma merak ettiriyorsun bendr dünden beri pıtları hissediyorum hamd olsun

Yok canım ya 3hastaneye gittim aynı bende başka cihazla alakalıdır dedim ama degildi şuan tam 12 haftalık ama işte karından göremiyoruz bnmde canım sıkıldı ama yapcak bişey yok bakalım nasıl olacak ense kalınlıgını bile ölçemedik

Yaa ben ogrenemedim.bi cinsiyeti canm saglikla kavus insAllah kizçene :)

Sen hissedşyormusun canım fazla uzak kalma merak ettiriyorsun bendr dünden beri pıtları hissediyorum hamd olsun

yok canım hissetmiyorum , yani bi hareket var ama gaz , bağırsak hareketleri ile karıştırıyorum gibi geliyor ... böyle bebek gibi değil ... çünkü o çok net oluyor hatırlıyorum oğlumdan ..ahanda kesin bu bebeğim diyorsun

Kizlar carsaba hastaneye gittim 13+2iken ama cinsiyet icin cok erken ne desem degisir dedi kan felan verdim sonuclarla birlikte haftaya gel dedi acaba tekrar ultrasonla bakarmi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…