- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.381
İnşallah canım, 15 gün demişlerdi. Çarsambaya denk geliyor. Bir arkadaşımı 10.günde aradıkları için bugün gözüm telefonda bekledim ama aramadılar.Canım inşallah iyi çıkar sonucun ne zaman çıkacakmış ? Inşallah güzel bi sonuç çıkar sen de derin bi nefes alırsın
Evet hem de cok sevdimaaa öyle mi çok sevindim.
evt bizim gelenek görenek ortamlarımız farklı ve güzeldir.
mutlu oldum beğenmene
geçmişten aklımda kalanlar oldu .. öncemi-nick canım eşine çok geçmiş olsun .... 9. senfoni orkestrasına belki bir çözüm olur diye bizde de gündemde o ameliyat .. eşinle ilgili gelişmeleri eşim için takipteyim
bu arada şu iş , perde mevzularını da okudum .... genel olarak bu tarz bir bakış açısına sahip çevrede iseniz bence mümkün mertebe mesafeli olun ... hatta söylemeyin de ... şu deterjan kokusuna ifrit oluyorum gebelikte ... daha bir kere ben asmadım çamaşır ... bulaşık makine genelde eşim boşalttı bi ara ... ha böyle bir adam mı özündehayır ... çorabını kaldırmaz yerden ... ama şimdi yapıyor ..seve seve de yapıyor ... kimse ile paylaşmıyorum ... cıks cıks cıks , ayyyy bizde gebe idik diyecek seslere
esrakdnz canım sende hareketleri sormuştum galiba ... evet ne mutlu ne güzel hisseden arkadaşlarımız varmış
bende hissetmiyorum 16+4 ile 17. hafta içindeyim .... genel olarakta zaten 17. haftadan sonra tecrübeli anneler hissedebilir deniyor .... daha erken yani 20. haftalara kadar yolumuz var . Bunun için stres olmasın kimse .
Ayrıntılı ultrason haftasını daha öncede yazmıştım , o konuşulmuş ... 19-23 arası denir ama 20-21 idealdir diyorlar .
Ben aldım randevumu 17 Ocakta ... 20+3 ken .. radyoloji uzmanı yapacak ..özelde ... 200 tl ..yaklaşık 15-20 dk sürecekmiş ... Çok güvendiğim ve tanıdığım bir hocamız ...
devlette yaptıracaktım , araştırma hast.de ama önce bizdeki dr a gelmeniz gerek muayene için dediler .
Sırada çoktu , vazgeçtim ...
@kbrglsrn canım kız için cinsiyet haftasını sormuşsun ... ben 12+2 de gittiğimde göremedi ama kıza benziyor dedi ... 16+1 de kız olduğunu çok net gördük .
ve kilolar konuşulmuş yine ...Amazing_Queen 5 kilo için çok demiştir dr evet ..genelde ilk 3 ay hiç ... sonraki aylarda ayda 1-2 kilo öneriyorlar ...
ama öyle olmuyor işte ..
hep yazdım ..oğlumda hiç dikkat etmedim ..tostlar , karbonhidratlara gömüldüm ama sadece 6 kilo aldım (90 la başlamıştım )
şimdi 17 haftada 10 kilo aldım ki , 56 ile başlamıştım ... verebiliyorum o ayrı .. ama şekerdi , tansiyondu problem yaşamamak için istemiyorum çok ... 78 den yukarıyı görmesen yetecek ..
Ausencia canim esimin ucuncu gunu ilk iki gun daha zordu ama suan iyi durumda tabi bi de tamponlari cikarma kismi var üç buçuk atıyor şu an nasıl çıkcak diye :))
Diğer konu da çok haklısın bundan sonra kimsenin yanında konuşmycam bu konuları eşime de dedim bi daha bana yardım ettiğini söyleme diye.
Bugün iki çocukluk arkadaşımın da hamile olduğunu öğrendim peş peşe doğurucaz düşündükçe gülesim geliyor benden hemen önce kız kardeşim benden hemen sonra da eltim doğurcak
Aynenne güzel peş peşe müjdeli haberler olmuş .. hepimiz birbirinize destek olursunuz .
aynen , bırak bilmesinler ... ben evimdeki huzura bakarım hep ... sağda solda aman ausun eşi işleri yapıyormuş deseler ne demeseler ne ...
Ben hala -3 deyim , bulantılarda 6kilo verdim. 16. Haftadayım hala hamile oldugum kiloya gelemedim. Ama şikayetçi değilim :)Kizlar kilo alan var mı? Kac kilo aldiniz
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm dejavu yaşadım aynı haftalarda aynı şeyi yaşamışız araştırmaya gönderdiler mi bebeği? Genelde ilk bebekleri araştırmak istemiyorlar Allah tekrar nasip etsin inşallah korkularını çok iyi anlıyorum aspirin başlamanı tavsiye ederim genelde kan dolaşımı ile ilgili sıkıntılar bebeğin kalbinin durmasına neden olur aspirin de kanı sulandırır. Allah sabır versin cennette şefaatçi eylesin. Yine de canını sıkmamaya çalış ki yumurtlama düzenin etkilenmesin ve inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinkızlar selam ben de fire verdim maalesef ...
geçen hafta bugün, 11 haftalık olması gereken bebegim 10+2 göründüğünden ve kalbi durduğundan kürtajla alındı ancak kendime gelebildim diyebilirm. son kontrolde hareket ediyordu gününden 2 gün önde gidiyor dedi doktor onca olumlu şeye rağmen neden vücut kabul etmedi bilemiyorum, genetiği bozuktur atmıştır dedi doktorum..
ilk bebegim oldugu için de çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın şimdi ikincide de öyle olur mu diye tedirginlik içindeyim,
herkesgibiyim canım sanki senden de böyle bi olay hatırlıyorum ama doğru mudur
benzer durum yaşayan var mı tekrar hamile kalabildiniz mi ne kadar sürede kaldınız bilgi paylaşabilecek olan arkadaşım varsa bekliyorum yorumlarınızı
iki doktora göründüm biri 1 ay korun yeter dedi biri 3 ay sonra dene dedi, çok ara verirsen olması zorlaşır diyen var, kafam karıştı, moralim bozuldu ..
Ausencia beni sil istersen
Internet üzerinden takip edilemiyor sanırım . Üzülme ne olur inşallah Rabbim gönlüne göre verirİnşallah canım, 15 gün demişlerdi. Çarsambaya denk geliyor. Bir arkadaşımı 10.günde aradıkları için bugün gözüm telefonda bekledim ama aramadılar.
Çok ilginç acaba başka hastanelere de gittiniz mi doktor veya cihazdan kaynaklı desem bu kadar ihmalkarlık olacağını sanmıyorum. Kilolu olunca zor gözüküyor diyorlar gerçi ben de kilolu sayılırım ama bilemedim. Kalp atışı ve kan testleriniz vs iyidir inşallah endişe etmeyin belki annesiyle saklanbaç oynuyordur
65 kiloyum canım kalp atışınıda duduk ama çok zor sadece vajinal ultrasyonda net göründü bu hafta ama göbekten bakmıyorki zaten yahlı olsun sezeryan dikişimin biraz altından bakıyo bebek oradaymış çok aşagıda dedi bastıra bastıraHamilelikte akıntı olur diyor ama dr.lar da. Siz bolbol su için. Ben 2,5 litre içmeme rağmen az buldu dr.daha fazla iç dedi enfeksiyon felan olmamak için.
Neden göremiyorlar çok ilginç, başka hastanelere de gittiniz mi, kalp atışını alıyorlar mı peki? Bir kilonuz kaç benim bir arkadaşım çok kilolu olmamasına rağmen dr. çok yağlısın ne bebeği görüyorum ne kalp atışını düzgün alıyorum demişti de
geçmişten aklımda kalanlar oldu .. öncemi-nick canım eşine çok geçmiş olsun .... 9. senfoni orkestrasına belki bir çözüm olur diye bizde de gündemde o ameliyat .. eşinle ilgili gelişmeleri eşim için takipteyim
bu arada şu iş , perde mevzularını da okudum .... genel olarak bu tarz bir bakış açısına sahip çevrede iseniz bence mümkün mertebe mesafeli olun ... hatta söylemeyin de ... şu deterjan kokusuna ifrit oluyorum gebelikte ... daha bir kere ben asmadım çamaşır ... bulaşık makine genelde eşim boşalttı bi ara ... ha böyle bir adam mı özündehayır ... çorabını kaldırmaz yerden ... ama şimdi yapıyor ..seve seve de yapıyor ... kimse ile paylaşmıyorum ... cıks cıks cıks , ayyyy bizde gebe idik diyecek seslere
esrakdnz canım sende hareketleri sormuştum galiba ... evet ne mutlu ne güzel hisseden arkadaşlarımız varmış
bende hissetmiyorum 16+4 ile 17. hafta içindeyim .... genel olarakta zaten 17. haftadan sonra tecrübeli anneler hissedebilir deniyor .... daha erken yani 20. haftalara kadar yolumuz var . Bunun için stres olmasın kimse .
Ayrıntılı ultrason haftasını daha öncede yazmıştım , o konuşulmuş ... 19-23 arası denir ama 20-21 idealdir diyorlar .
Ben aldım randevumu 17 Ocakta ... 20+3 ken .. radyoloji uzmanı yapacak ..özelde ... 200 tl ..yaklaşık 15-20 dk sürecekmiş ... Çok güvendiğim ve tanıdığım bir hocamız ...
devlette yaptıracaktım , araştırma hast.de ama önce bizdeki dr a gelmeniz gerek muayene için dediler .
Sırada çoktu , vazgeçtim ...
@kbrglsrn canım kız için cinsiyet haftasını sormuşsun ... ben 12+2 de gittiğimde göremedi ama kıza benziyor dedi ... 16+1 de kız olduğunu çok net gördük .
ve kilolar konuşulmuş yine ...Amazing_Queen 5 kilo için çok demiştir dr evet ..genelde ilk 3 ay hiç ... sonraki aylarda ayda 1-2 kilo öneriyorlar ...
ama öyle olmuyor işte ..
hep yazdım ..oğlumda hiç dikkat etmedim ..tostlar , karbonhidratlara gömüldüm ama sadece 6 kilo aldım (90 la başlamıştım )
şimdi 17 haftada 10 kilo aldım ki , 56 ile başlamıştım ... verebiliyorum o ayrı .. ama şekerdi , tansiyondu problem yaşamamak için istemiyorum çok ... 78 den yukarıyı görmesen yetecek ..
çok ilginç benim rahmim ters normalde ilk haftalarda gözükmüyor. ama 8. haftadan beri karından muayene oluyorum gözüküyor fakat geçen hafta farklı bi doktora gittim karnımda biraz yağımın olduğunu ve bunun da bebeğin kalp atışlarını zor duymamıza sebep olduğunu söyledi. Aslında çok kilolu değilim ama göbeğim genelde oluyor. Birde artık idrar torbamın boş olması gerektiğini söyledi. belki sıkıntı sizin de böyle bir şeydir, tabi ben riskli gebelik uzmanına gidiyorum onların cihazları normal doktorlara göre daha iyi
Yaa ben ogrenemedim.bi cinsiyetiBu arada en güzel şeyi atladım tekrar kızımız oluyor%3- 4 yanılma payıyla ama sanmıyorum yanılsın bir kızımızı cennete uğurladık rabbim bize tekrar bir kız yolluyor inşallah sağ Salim kavuşturur
Ausencia bizi tabloya ekleyebilirsin kız %97 :))
Sen hissedşyormusun canım fazla uzak kalma merak ettiriyorsun bendr dünden beri pıtları hissediyorum hamd olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?