- 4 Kasım 2017
- 811
- 1.184
- 28
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.541
İnşallah canım benimmKıyamam kuzum inşalalh düzelirde kendine vakit ayırırsin
Çok k geçmiş olsun canım Rabbim sag salim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsinSelam hatunlar.biz taburcu olduk kizim iyi cok sukur.haftaya raporluyum evde dinlenicem agrilarim az az devam ediyor buna sukur.cok korktuk acilma var dediklerinde ama cok sukur baska yerlerdeki doktorlar oyle bisi gormedi
Kizim beni yalniz birakmadi hic varlığını hissettirdi hep tekmeleriyle.ben cok net hissediyorum artk gunun degisik saatlerinde vuruyor ama sirt ustu yattigimda daha cok hareketlendigini hissediyorum.evime geldim cok sukur bi hafta rahatiz kuzucumla
Nolacak bu halimizTüm haziran anneleri öksürmeye başlayacaz artık bebiş kipirdasin diyehemeeeeen oksurdum bile
Bende hafiften öksürdüm de bsy yok gibi yada ben anlamıyorm bi ihtimal daha var babasına çekmiş olabilirNolacak bu halimiz
Bende hafiften öksürdüm de bsy yok gibi yada ben anlamıyorm bi ihtimal daha var babasına çekmiş olabilir
Allah her daim güldürsün canım benim ayy inşallahKız güldürdün beni.Yakında sen de hissedersin hiç merak etme. O zaman zaten birdaha hic durmuyor.
Sagol canim.Etmem mi hic minigime.konuşuyorum yalniz kalabildigim zamanlarda ozellikle kipirdayip kendini hatirlattiginda tadindan yenmiyor sipaa
sagol canimm :)))Haha ne acaip yagerçekten de çok güzel bir duygu. Hadi gözün aydın diyeyim o zaman :)
valla tamamen tesaduf gelisti iyi ki daha onceden kesfetmedim kiprastircam diye kendimi yirtardim kesin
aaaaaa doğru diyorsun .... 2 ay önce falan gittiğimde kıpırdasın diye dr öksür demişti hep ... ben öksürdükçe bıcırık dönmüştü.... dur bende öksürem de gelem
aman abartma bogazim tahris oldu oksurmekten aciyo simdi nasil zorladiysam sevinctenYaa gerçek mi bu.. ben de o zaman her meraklandigimda öksüreyim..
Tabi abartmadan
ikinci canim :) ilki fenaydi bu haftalarda onu pitir pitir hissediyodum bu cok nazli ultrasonda bile suzulerek hareket ediyor, oksurunce rahatsiz oldu muhtemelen, soldaydi saga gecmisti, simdi tekrar sola gecmis huzur vermedim cocuga biilk bebekmi ikimi :)
Tüm haziran anneleri öksürmeye başlayacaz artık bebiş kipirdasin diyehemeeeeen oksurdum bile
sagol canimm :)))
valla tamamen tesaduf gelisti iyi ki daha onceden kesfetmedim kiprastircam diye kendimi yirtardim kesin
aman abartma bogazim tahris oldu oksurmekten aciyo simdi nasil zorladiysam sevincten
ikinci canim :) ilki fenaydi bu haftalarda onu pitir pitir hissediyodum bu cok nazli ultrasonda bile suzulerek hareket ediyor, oksurunce rahatsiz oldu muhtemelen, soldaydi saga gecmisti, simdi tekrar sola gecmis huzur vermedim cocuga bi
Aynenn herkes aynı şeyi söylüyor :))Ilki erkek olduğu için muhtemelen daha hareketliydi. Kızlar gerçekten pek bi nazlı olurmuş
Yaa gerçek mi bu.. ben de o zaman her meraklandigimda öksüreyim..
Tabi abartmadan
Tüm haziran anneleri öksürmeye başlayacaz artık bebiş kipirdasin diyehemeeeeen oksurdum bile
Nolacak bu halimiz
Bende hafiften öksürdüm de bsy yok gibi yada ben anlamıyorm bi ihtimal daha var babasına çekmiş olabilir
sagol canimm :)))
aman abartma bogazim tahris oldu oksurmekten aciyo simdi nasil zorladiysam sevincten
ikinci canim :) ilki fenaydi bu haftalarda onu pitir pitir hissediyodum bu cok nazli ultrasonda bile suzulerek hareket ediyor, oksurunce rahatsiz oldu muhtemelen, soldaydi saga gecmisti, simdi tekrar sola gecmis huzur vermedim cocuga bi
Çok k geçmiş olsun canım Rabbim sag salim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
Canim gecmis olsun simdi okudumm
Rabbim onu sana bagislasinn
Kizlar aranizda kapali hamileler var mi? Sizler ne giyiyorsunuz? Nerden alisveris yapiyorsunuz?
Amin kizlar sağolun.birimize bisey olsa hepimiz uzuluyoruz artik teyzeleriyiz birbirimizin bebislerinin bu cok guzel bisi
Gunaydinlaar cumleten.benim kiz cok hareketli cikti teorilerin aksine hic nazli degil masaallah.sekiz bucukta tuvalete kalktim tekrar uyutmadi bi ordan bi burdan cok tatlı vuruslari var suzulusunu de hissediyorum
Onu takip edeyim derken uykum kacti o uyudu ben kaldim boyle
Kizlar aranizda kapali hamileler var mi? Sizler ne giyiyorsunuz? Nerden alisveris yapiyorsunuz?
Günaydın kizlaaar herkese merhaba.kiz bebiş bekleyenler isim ne düşünüyorlar.???yada kız ismi öneriniz var mı?
Canım kaç haftalıksın ben hiç hissetmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?