2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok k geçmiş olsun canım Rabbim sag salim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin

Haha ne acaip ya gerçekten de çok güzel bir duygu. Hadi gözün aydın diyeyim o zaman :)
sagol canimm :)))

aaaaaa doğru diyorsun .... 2 ay önce falan gittiğimde kıpırdasın diye dr öksür demişti hep ... ben öksürdükçe bıcırık dönmüştü .... dur bende öksürem de gelem
valla tamamen tesaduf gelisti iyi ki daha onceden kesfetmedim kiprastircam diye kendimi yirtardim kesin

Yaa gerçek mi bu.. ben de o zaman her meraklandigimda öksüreyim..
Tabi abartmadan
aman abartma bogazim tahris oldu oksurmekten aciyo simdi nasil zorladiysam sevincten

ilk bebekmi ikimi :)
ikinci canim :) ilki fenaydi bu haftalarda onu pitir pitir hissediyodum bu cok nazli ultrasonda bile suzulerek hareket ediyor, oksurunce rahatsiz oldu muhtemelen, soldaydi saga gecmisti, simdi tekrar sola gecmis huzur vermedim cocuga bi

Tüm haziran anneleri öksürmeye başlayacaz artık bebiş kipirdasin diye hemeeeeen oksurdum bile

Ilki erkek olduğu için muhtemelen daha hareketliydi. Kızlar gerçekten pek bi nazlı olurmuş

Yaa gerçek mi bu.. ben de o zaman her meraklandigimda öksüreyim..
Tabi abartmadan

Tüm haziran anneleri öksürmeye başlayacaz artık bebiş kipirdasin diye hemeeeeen oksurdum bile

Nolacak bu halimiz

Bende hafiften öksürdüm de bsy yok gibi yada ben anlamıyorm bi ihtimal daha var babasına çekmiş olabilir

Öksürük denemeleri sonucum , mafişşşş

Çok k geçmiş olsun canım Rabbim sag salim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin

Canim gecmis olsun simdi okudumm
Rabbim onu sana bagislasinn

Amin kizlar sağolun.birimize bisey olsa hepimiz uzuluyoruz artik teyzeleriyiz birbirimizin bebislerinin bu cok guzel bisi

Gunaydinlaar cumleten.benim kiz cok hareketli cikti teorilerin aksine hic nazli degil masaallah.sekiz bucukta tuvalete kalktim tekrar uyutmadi bi ordan bi burdan cok tatlı vuruslari var suzulusunu de hissediyorum
Onu takip edeyim derken uykum kacti o uyudu ben kaldim boyle

Canım kaç haftalıksın ben hiç hissetmiyorum :)

Kizlar aranizda kapali hamileler var mi? Sizler ne giyiyorsunuz? Nerden alisveris yapiyorsunuz?

henüz eski paltolarımı giyebiliyorum .
pantalon giyerim zaten hep , o da hamile pantalonu ..
üzerimde de tuniklerimden bazıları rahat oluyor hala ...

ocak şubat artık kabanlarım olmaz ... panço kaban alacağım muhtemelen

şu tarz

Günaydın kizlaaar herkese merhaba.kiz bebiş bekleyenler isim ne düşünüyorlar.???yada kız ismi öneriniz var mı?

Elif aklımdaki isim ama net değil ...
Aslıhan .... Zeynep ... Beyza...Azra... Sehle ... sevdiğim isimler

Canım kaç haftalıksın ben hiç hissetmiyorum :)

17yeni bitti 18e gectim canim.ilk gebelik icin erken hissettim sanirim 16nin basinda hafif kipirtilar şeklindeydi gecen hafta bianda tekmelere pitpitlara donustu
Ben bu hareketleri erken hissetmemi ve suan yasadigim agrilarin,bebegin buyurken hissettirdigi acıların sebebini sanirim ayni seye baglicam.gencligimin basindan itibaren spor yapip kas yaptim hosuma gidiyordu karnimin semsert olmasi,kolum da oyle.o sertlik sporu biraksam da kaldi gobegim de yoktu hic.smdi kaslar genislerken ciddi agri cekiyorum benm gibi olan var mi aranizda bilmiyorum ama bilseydim yapmazdim pismanim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…