2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar aranizda kapali hamileler var mi? Sizler ne giyiyorsunuz? Nerden alisveris yapiyorsunuz?

Ben hamile pantolunu aldim iki kumas bi esofman bi kot.tuniklerim zaten bosbol uzun ama bikac tanede bol tunik aldim yeter bana.lc den bulabildim defactoda cook az secenek vardi.h&m magazasi yoktu gittigim yerde.koton mudo gibi yerlerde hamile kiyafeti yok.hamile camasiri aldim pentiden tam istedigim gbi degildi ama...bide külotlu corap pentiden yine

Biz daha 14.haftadayız ve ilk bebiş demek ki daha vaktim var benim :)

Kizlar aranizda kapali hamileler var mi? Sizler ne giyiyorsunuz? Nerden alisveris yapiyorsunuz?
Pantolonlarimi hiç kapatamiyorum mecbur hamile pantolonu alicam. Uzun bol tuniklerim hala oluyor bana ama bir iki takviye alicam onlara. Bir de burası çok soğuk olduğu için bulabilirsem şişme kaban alicam hamileler için uzun tercihim yine tuniklerim hep uzun cunku. Pantolonları beden bulabilirsem lcw kabani h&m de gördüm internette tunikleri de guzeldi

Sehle guzelmis canm degisik geldi kulaga ve hoş:)

Kızlar dün lcw den hamile pantolonu ve hamile tişörtü aldım uzun kollu. İndirim vardı. Kotu 39, tişörtü 9,90 a aldım. İkisi 50 lira çok uygun oldu

Ben de henuz haraketlerini hissedemiyorum minigimin. Ama karnim ve kasiklarim cok agriyor bugunlerde normal oldugunu dusunuyorum. 11inde gidicem doktora ozaman sorarim. Ekstre bir durum olmassa. Simdilik cinsiyette belli degil.

Ben de lcwdan pantolon tayt almayi dusunuyorum. Simdilik pantolonlarim beni idare ediyor. Kazaklarda sorun yasamam herhalde kisin buyuk salas seylerim var.

Senin çok bulantın vardı benim gibi şimdi ne alemdesin geçtiler mi

Ben önceden 46-48 bedendim. Eşimle tanışmadan önce bi dönem diyet yapıp 23 kilo verdim. 42 bedenle evlendim. Eski kıyafetlerim annemin evindeydi. Mağaza olarak orayı kullanıyorum. Bol pantolon kullandım şimdiye kadar, dün lcw dan kot hamile pantolonu aldım. Tuniklerim uzun fena durmuyor. Zaten benim öyle karnım falanda çıkmadı. Tedavi sürecinde kilo aldım. Sırf bebeğe baskı olmasın diye psikolojik koruma şu an benimki

Kizlarr bnim artik afedersinz ic camasirlarimda sıkmaya basladi.Hamileik kilodu almayi dusunuyorm ve yarım atlet:) Siz aldnz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…