- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.561
Kizlar aranizda kapali hamileler var mi? Sizler ne giyiyorsunuz? Nerden alisveris yapiyorsunuz?
17yeni bitti 18e gectim canim.ilk gebelik icin erken hissettim sanirim 16nin basinda hafif kipirtilar şeklindeydi gecen hafta bianda tekmelere pitpitlara donustu
Ben bu hareketleri erken hissetmemi ve suan yasadigim agrilarin,bebegin buyurken hissettirdigi acıların sebebini sanirim ayni seye baglicam.gencligimin basindan itibaren spor yapip kas yaptim hosuma gidiyordu karnimin semsert olmasi,kolum da oyle.o sertlik sporu biraksam da kaldi gobegim de yoktu hic.smdi kaslar genislerken ciddi agri cekiyorum benm gibi olan var mi aranizda bilmiyorum ama bilseydim yapmazdim pismanim:)
Pantolonlarimi hiç kapatamiyorum mecbur hamile pantolonu alicam. Uzun bol tuniklerim hala oluyor bana ama bir iki takviye alicam onlara. Bir de burası çok soğuk olduğu için bulabilirsem şişme kaban alicam hamileler için uzun tercihim yine tuniklerim hep uzun cunku. Pantolonları beden bulabilirsem lcw kabani h&m de gördüm internette tunikleri de guzeldiKizlar aranizda kapali hamileler var mi? Sizler ne giyiyorsunuz? Nerden alisveris yapiyorsunuz?
henüz eski paltolarımı giyebiliyorum .
pantalon giyerim zaten hep , o da hamile pantalonu ..
üzerimde de tuniklerimden bazıları rahat oluyor hala ...
ocak şubat artık kabanlarım olmaz ... panço kaban alacağım muhtemelen
şu tarz
Elif aklımdaki isim ama net değil ...
Aslıhan .... Zeynep ... Beyza...Azra... Sehle ... sevdiğim isimler
Kız güldürdün beni.Yakında sen de hissedersin hiç merak etme. O zaman zaten birdaha hic durmuyor.
Sen baya basladinmi canim hissetmeye
Kızlar dün lcw den hamile pantolonu ve hamile tişörtü aldım uzun kollu. İndirim vardı. Kotu 39, tişörtü 9,90 a aldım. İkisi 50 lira çok uygun olduPantolonlarimi hiç kapatamiyorum mecbur hamile pantolonu alicam. Uzun bol tuniklerim hala oluyor bana ama bir iki takviye alicam onlara. Bir de burası çok soğuk olduğu için bulabilirsem şişme kaban alicam hamileler için uzun tercihim yine tuniklerim hep uzun cunku. Pantolonları beden bulabilirsem lcw kabani h&m de gördüm internette tunikleri de guzeldi
Erkek bebiş bekliyorum ama kizim olsa şu isimler hosuma gdiiyordu :) Zeynep, Elif, Yaren, Pınar, Eylül :)Günaydın kizlaaar herkese merhaba.kiz bebiş bekleyenler isim ne düşünüyorlar.???yada kız ismi öneriniz var mı?
Ben de henuz haraketlerini hissedemiyorum minigimin. Ama karnim ve kasiklarim cok agriyor bugunlerde normal oldugunu dusunuyorum. 11inde gidicem doktora ozaman sorarim. Ekstre bir durum olmassa. Simdilik cinsiyette belli degil.
Ben de lcwdan pantolon tayt almayi dusunuyorum. Simdilik pantolonlarim beni idare ediyor. Kazaklarda sorun yasamam herhalde kisin buyuk salas seylerim var.
Ben önceden 46-48 bedendim. Eşimle tanışmadan önce bi dönem diyet yapıp 23 kilo verdim. 42 bedenle evlendim. Eski kıyafetlerim annemin evindeydi. Mağaza olarak orayı kullanıyorum. Bol pantolon kullandım şimdiye kadar, dün lcw dan kot hamile pantolonu aldım. Tuniklerim uzun fena durmuyor. Zaten benim öyle karnım falanda çıkmadı. Tedavi sürecinde kilo aldım. Sırf bebeğe baskı olmasın diye psikolojik koruma şu an benimkiKizlar aranizda kapali hamileler var mi? Sizler ne giyiyorsunuz? Nerden alisveris yapiyorsunuz?
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun nedenirki
başınız sağolsun çok zor Allah yardımcısı olsun
Allah razı olsun kızlarBaşınız sağolsun canım çok üzücü bir durum Allah sabırlar versin inşallah
Dilimi isirarak soyluyorum 2gunden beri biraz iyiyim. Sali gunu en son kusmustum. Tamamen gecmedi ama canim. Senin nasilSenin çok bulantın vardı benim gibi şimdi ne alemdesin geçtiler mi
Evet canım ben hissedebiliyorum ama akşamları:)
dün aldım ben canımKizlarr bnim artik afedersinzic camasirlarimda sıkmaya basladi.Hamileik kilodu almayi dusunuyorm ve yarım atlet:) Siz aldnz mi
dün aldım ben canım
Baya belli bellimi yoksa dalgalanma seklindemi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?