2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Isim olarak Deniz
Cok hosuma gidiyor kiz erkek farketmez. Ama esim ne Der bilmiyorum. O yorumsuz

bende oğlumun ismini Deniz koyacağım
Her ne kadar eşim unisex isim koymayalım desede büyük oğlum çok istiyor bende doğa isimlerini seviyorum yanina bir isim daha koyacağız galiba ileride sorun olmasın diye

Kizlar aranizda kapali hamileler var mi? Sizler ne giyiyorsunuz? Nerden alisveris yapiyorsunuz?
Ben hamile pantolonu üstüne kazak giyiyorum kısa dışarı çıkarken uzun kabanın var sıkıntı olmuyor heryere öyle gidiyorum ama gobus çıkınca hamile tunigi falan lcw den bulursam alırım zaten hep lcw den alınıyor hamile için uygun ve güzel şeyler var

Kizlarr bnim artik afedersinz ic camasirlarimda sıkmaya basladi.Hamileik kilodu almayi dusunuyorm ve yarım atlet:) Siz aldnz mi

ben hamilelik kilotlarımı sakladım oğlumdan kalan napayım 3-4 ay giymiştim , pahalılar zıkkımlar .

sütyen olarak sporcu sütyenlerden alıyorum ...şimdi beden büyüttüm memnunum

Kizlar selam..bebislere neler almaya basladiniz??yoksa daha erkenmi acab???yatak olarak ne alicaksiniz parkbyatak mi besikmi???

canım ben hem yatak odası takımıyla beşik almayı düşünüyorum hemde bu yuvarlar model beşikler var ya 9-10 ay kullanılıyormuş onlardan almayı düşünüyorum yatak odam için. gün içinde kendi odasında yatar diye düşündüm. birde belki ev tipi ana kucağı alırım uyanıkken yanımda taşırım mutfak oturma odası nereye gidersem gözümün önünde olur diye düşünüyorum

ben hamilelik kilotlarımı sakladım oğlumdan kalan napayım 3-4 ay giymiştim , pahalılar zıkkımlar .

sütyen olarak sporcu sütyenlerden alıyorum ...şimdi beden büyüttüm memnunum
Bende saklamıştım ama beyazlar sararmış 3 yılda. Oğlumun bebeklik kıyafetleri de yatağın altındaydı. Onlar ne alemde acaba?

Kızlar dr hangi ilaçları verdi bana calciday d3 -gyno-tardyferon- decavit
Bana dr ilaç vermiyor ne yaptıysam vermedi. En sonunda bebekteki sorunların vitaminlerden kaynaklanma ihtimali olduğunu bu nedenle herşeyi doğal yoldan almamı söyledi.Ben de öyle yapiyorum. Çok şükür gelişimi 3-4 gün önden gidiyor.

Selam kizlar kan hapi ve d vitamini bana alerji yapti her yerim kabardi ve kizardi kaşıntı başladı moralim çok bozuk sinir bozucu bir durum var mi basina gelen

Kizlar aranizda kapali hamileler var mi? Sizler ne giyiyorsunuz? Nerden alisveris yapiyorsunuz?
Son zamanlarda oversize bluzlar kazaklar moda olunca çok almıştım beli lastikli penye kadife pliseli pantolonlarım da vardı yeni bişey almaya ihtiyacım olmadı o yüzden kıyafet olarak onlar götürür baya. Ama yarım atlet aldım bikaçtane ve kızıma hamileliğimden olan çamaşırlarımı giymeye başladım bile.göğüsler fena

Kizlarr bnim artik afedersinz ic camasirlarimda sıkmaya basladi.Hamileik kilodu almayi dusunuyorm ve yarım atlet:) Siz aldnz mi
Ben dikişsiz camasır almıştım pantolon ve taytlardan izi belli olmasın diye iyi ki almışım lastik olmadığı için hiç bi şekilde sıkmıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…