2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar aranizda kapali hamileler var mi? Sizler ne giyiyorsunuz? Nerden alisveris yapiyorsunuz?
Canim ben pantolon giymiyorum zaten eteklerimde belden lastikli rahatlar şükür oluyor . Elbiseler en rahat aslında hic sıkmıyor belden , göğüsten asagiya bol modelleri insallah kiloyu sadece gobek ten alirsam onlarina giyebilirim. Kışlık elbise alsam iyi olacak, kışlık elbisemi giyiyordum oda önden Düğmeli göbek kısmı aralandi şimdiden
Lcwakikiden hamile tayti aldim elbiselerin eteklerin altına giyiyorum çok rahat evdede rahat rahat giyebiliyom iyi oldu . Yine lcwakiki den 2 tane hamile tişörtu ve ceketi aldim . Giymedim tabi onlari . Tayttan cok memnunum tekrar almayı düşünüyorum simdiden baya giydim yandan ayarida var göbek oldukça genisletirim
Kizlarr bnim artik afedersinz ic camasirlarimda sıkmaya basladi.Hamileik kilodu almayi dusunuyorm ve yarım atlet:) Siz aldnz mi
İlk aydan lcwakiki den yarım atlet aldim, ilk zamanlar çok hassas olunca rahat giymek için, sevdim tekrar aldim . Aslinda emzirme döneminde giyebilecegimiz yarim atlet tarzında emzirme sütyeni varsa o sekilde alıp iki donemdede rahat kullanmak isterim dükkanlara bakmak lazim

kızlar kıyafetleri dar gelenler benim karnım belli değil ve eski kıyafetlerime girebiliyorum.. Tabi çoğunuzda belli olmaya başlamıştır ama çok kilo mu aldınız? Hamile pantolonu aldım 2 tane onun dışında tayt giyiyorum eskileri. Bu arada sanıırm kilo almadım henüz o yüzden eskiler oluyor olabilir ama merak etti bende sıkıntı mı var? Karnımda yok çok. Kız anneleri göbeği geniş olur derler sizde nasıl durumlar

Bebeğini hissetmeler başlamış Bende bugün yvrucağım tek tarafı yamulttu kaldı oğlumda çok yapardı içerde hep bir tarafı yamultur dururdu karnımda. arada bir dalgalanma ve pıt pıt tekmeleri hissedebiliyorum

Yarım atlet kullananlar nasıl oluyor ki ya hani tesettürlüyüm dışarıdan dikkat çeken bir görüntü olur diye çekiniyorum ben

Var canm aslinda o modellerden Haklisin bncede emzirmek icin rahat olanini alalim Bu guzel bnce

Canım valla bende doğru düzgün beslenemediğim için hiç kilo almadım ve kilom verdim bi garibime gidiyor bu halim bebeğe yansımasın da

Canım valla bende doğru düzgün beslenemediğim için hiç kilo almadım ve kilom verdim bi garibime gidiyor bu halim bebeğe yansımasın da

canım benim beslenmemin haddi hesabı yok şu sıralar iştahım öyle açıldı ki her an kilo almaya başlayabilirim hemde ne hızla. yapı olarak açlığa dayanamam yemek yemem lazım duba gibi olurum yakında

Ya iyi maşallah ilk ya hemencecik göbeğim çıksın istiyorum

Yaa insallah bnde denk gelirsem ondan alirim:))
Carrefoursadan almıştım ben kıyafet ve camasırların olduğu bölümde büyükçe bir sepette vardı karışık renk ve bedenlerde varsa ordan bak canım, ben alalı baya oluyor ama hala var sanırım inşallah bulursun ömrümde böyle rahat bişey görmedim :)

bende hiç kilo almadım şaşırıyorum hatta bebek büyüyor karın rahim kan hacmi büyüyor tartıda 1gram bile değişmedi 46.1 kiloyum hala ama karnım büyük yani :) oğlumda 6.aydan sonra belli olmaya başlamıştı sanırım bu kız diye cabuk çıktı :) iştahım da yerinde maşallah :) tuhaf geliyor bu durum :)

Bu kızlar cidden nazlı keyfi gelince pıtpıtlıyor genelde dalgalar

canım 46 ne yaa. Yanımda olsan kapı dışarı ederdim seni

ben 46 olsam 55 olana kadar durmadan yerdim ben çok yiyorum diye strese girmeye başladım ki henüz kilo da almadım 65 ten 60 a kadr düştüm ama 61 e çıksam üzülürüm açıkçası.

Şuana kadar 3,5 kg verdim.göbeğim çıktı hayliyle ikiz gebelik.genelde jean ve pantolonlarım yüksek bel dar olduğu için giyemiyorum.içine giriyorum rahat ama sakıncalı dr da istemiyor zaten.şimdilik tayt eşofman vs.idare ediyorum.ilk gebeliğim daha çok bahar ve yazda geçti.epey kıyafet var fakat mevsimi uygun değil.güzel gördükçe alacağım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…