- 10 Kasım 2017
- 266
- 815
- 18
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.601
Canim ben pantolon giymiyorum zaten eteklerimde belden lastikli rahatlar şükür oluyor . Elbiseler en rahat aslında hic sıkmıyor belden , göğüsten asagiya bol modelleri insallah kiloyu sadece gobek ten alirsam onlarina giyebilirim. Kışlık elbise alsam iyi olacak, kışlık elbisemi giyiyordum oda önden Düğmeli göbek kısmı aralandi şimdidenKizlar aranizda kapali hamileler var mi? Sizler ne giyiyorsunuz? Nerden alisveris yapiyorsunuz?
İlk aydan lcwakiki den yarım atlet aldim, ilk zamanlar çok hassas olunca rahat giymek için, sevdim tekrar aldim . Aslinda emzirme döneminde giyebilecegimiz yarim atlet tarzında emzirme sütyeni varsa o sekilde alıp iki donemdede rahat kullanmak isterim dükkanlara bakmak lazimKizlarr bnim artik afedersinzic camasirlarimda sıkmaya basladi.Hamileik kilodu almayi dusunuyorm ve yarım atlet:) Siz aldnz mi
Canim ben pantolon giymiyorum zaten eteklerimde belden lastikli rahatlar şükür oluyor . Elbiseler en rahat aslında hic sıkmıyor belden , göğüsten asagiya bol modelleri insallah kiloyu sadece gobek ten alirsam onlarina giyebilirim. Kışlık elbise alsam iyi olacak, kışlık elbisemi giyiyordum oda önden Düğmeli göbek kısmı aralandi şimdiden
Lcwakikiden hamile tayti aldim elbiselerin eteklerin altına giyiyorum çok rahat evdede rahat rahat giyebiliyom iyi oldu . Yine lcwakiki den 2 tane hamile tişörtu ve ceketi aldim . Giymedim tabi onlari . Tayttan cok memnunum tekrar almayı düşünüyorum simdiden baya giydim yandan ayarida var göbek oldukça genisletirim
İlk aydan lcwakiki den yarım atlet aldim, ilk zamanlar çok hassas olunca rahat giymek için, sevdim tekrar aldim . Aslinda emzirme döneminde giyebilecegimiz yarim atlet tarzında emzirme sütyeni varsa o sekilde alıp iki donemdede rahat kullanmak isterim dükkanlara bakmak lazim
ben aldım cnm daha kullanmadım :)yıkadım şimdilik kurumasını bekliyorum :)
Bu arada 164 gr 15 cm 1 hafta onde nerdeyse sisko tuana:) tahlillerimi yaptirdim tum vitaminler gayet yerinde dedi dr decaviti 1 haftadir kullanmiyorum gerek yok simdilikKizlar bizimki artik kiz oldugu kesinlesti:)) minnosumun adida "tuana"
ben hamilelik kilotlarımı sakladım oğlumdan kalannapayım 3-4 ay giymiştim , pahalılar zıkkımlar .
sütyen olarak sporcu sütyenlerden alıyorum ...şimdi beden büyüttüm memnunum
Canim ben pantolon giymiyorum zaten eteklerimde belden lastikli rahatlar şükür oluyor . Elbiseler en rahat aslında hic sıkmıyor belden , göğüsten asagiya bol modelleri insallah kiloyu sadece gobek ten alirsam onlarina giyebilirim. Kışlık elbise alsam iyi olacak, kışlık elbisemi giyiyordum oda önden Düğmeli göbek kısmı aralandi şimdiden
Lcwakikiden hamile tayti aldim elbiselerin eteklerin altına giyiyorum çok rahat evdede rahat rahat giyebiliyom iyi oldu . Yine lcwakiki den 2 tane hamile tişörtu ve ceketi aldim . Giymedim tabi onlari . Tayttan cok memnunum tekrar almayı düşünüyorum simdiden baya giydim yandan ayarida var göbek oldukça genisletirim
İlk aydan lcwakiki den yarım atlet aldim, ilk zamanlar çok hassas olunca rahat giymek için, sevdim tekrar aldim . Aslinda emzirme döneminde giyebilecegimiz yarim atlet tarzında emzirme sütyeni varsa o sekilde alıp iki donemdede rahat kullanmak isterim dükkanlara bakmak lazim
Ben dikişsiz camasır almıştım pantolon ve taytlardan izi belli olmasın diye iyi ki almışım lastik olmadığı için hiç bi şekilde sıkmıyor :)
Canım valla bende doğru düzgün beslenemediğim için hiç kilo almadım ve kilom verdim bi garibime gidiyor bu halim bebeğe yansımasın dakızlar kıyafetleri dar gelenler benim karnım belli değil ve eski kıyafetlerime girebiliyorum..Tabi çoğunuzda belli olmaya başlamıştır ama çok kilo mu aldınız? Hamile pantolonu aldım 2 tane onun dışında tayt giyiyorum eskileri. Bu arada sanıırm kilo almadım henüz o yüzden eskiler oluyor olabilir ama merak etti bende sıkıntı mı var? Karnımda yok çok. Kız anneleri göbeği geniş olur derler sizde nasıl durumlar
Bebeğini hissetmeler başlamışBende bugün yvrucağım tek tarafı yamulttu kaldı oğlumda çok yapardı içerde hep bir tarafı yamultur dururdu karnımda. arada bir dalgalanma ve pıt pıt tekmeleri hissedebiliyorum
Canım valla bende doğru düzgün beslenemediğim için hiç kilo almadım ve kilom verdim bi garibime gidiyor bu halim bebeğe yansımasın da
Ya iyi maşallah ilk ya hemencecik göbeğim çıksın istiyorumcanım benim beslenmemin haddi hesabı yok şu sıralar iştahım öyle açıldı ki her an kilo almaya başlayabilirim hemde ne hızla. yapı olarak açlığa dayanamam yemek yemem lazımduba gibi olurum yakında
yok kız içeride kuruyor soguk odada burası yagmurlu :)Ooo kurudu mu barrii:))
Carrefoursadan almıştım ben kıyafet ve camasırların olduğu bölümde büyükçe bir sepette vardı karışık renk ve bedenlerde varsa ordan bak canım, ben alalı baya oluyor ama hala var sanırım inşallah bulursun ömrümde böyle rahat bişey görmedim :)Yaa insallah bnde denk gelirsem ondan alirim:))
bende hiç kilo almadım şaşırıyorum hatta bebek büyüyor karın rahim kan hacmi büyüyor tartıda 1gram bile değişmedi 46.1 kiloyum hala ama karnım büyük yani :) oğlumda 6.aydan sonra belli olmaya başlamıştı sanırım bu kız diye cabuk çıktı :) iştahım da yerinde maşallah :) tuhaf geliyor bu durum :)kızlar kıyafetleri dar gelenler benim karnım belli değil ve eski kıyafetlerime girebiliyorum..Tabi çoğunuzda belli olmaya başlamıştır ama çok kilo mu aldınız? Hamile pantolonu aldım 2 tane onun dışında tayt giyiyorum eskileri. Bu arada sanıırm kilo almadım henüz o yüzden eskiler oluyor olabilir ama merak etti bende sıkıntı mı var? Karnımda yok çok. Kız anneleri göbeği geniş olur derler sizde nasıl durumlar
Bebeğini hissetmeler başlamışBende bugün yvrucağım tek tarafı yamulttu kaldı oğlumda çok yapardı içerde hep bir tarafı yamultur dururdu karnımda. arada bir dalgalanma ve pıt pıt tekmeleri hissedebiliyorum
bende hiç kilo almadım şaşırıyorum hatta bebek büyüyor karın rahim kan hacmi büyüyor tartıda 1gram bile değişmedi 46.1 kiloyum hala ama karnım büyük yani :) oğlumda 6.aydan sonra belli olmaya başlamıştı sanırım bu kız diye cabuk çıktı :) iştahım da yerinde maşallah :) tuhaf geliyor bu durum :)
bende hiç kilo almadım şaşırıyorum hatta bebek büyüyor karın rahim kan hacmi büyüyor tartıda 1gram bile değişmedi 46.1 kiloyum hala ama karnım büyük yani :) oğlumda 6.aydan sonra belli olmaya başlamıştı sanırım bu kız diye cabuk çıktı :) iştahım da yerinde maşallah :) tuhaf geliyor bu durum :)
Ya iyi maşallah ilk ya hemencecik göbeğim çıksın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?