- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.761
Radistanbul da radyologlarmı bakıyor perinatologlarmı biliyor musunuz?
Dün bir arkadaş karnını çekip eklemişti. Maşallah Allah nazardan korusun. Benim hiç yok yahu bildiğin önceki göbeğim zayıf olaydım keşkekızlar dün ilk defa biri bana hamile olduğum için yer verdiHep derdim hamileliğim ilerleyince toplu taşımaya binerim diye ama oğlumda nasip olmamıştı.. Her yere eşimle gidiyordum ama son zamanlarda çok kullanmaya başladım.. Nasıl anladı bilemiyorum ama son birkaç gündür çıktı biraz göbeğim kendimde zayıfım heralde oyle anladı diyorum
ama yinede utandım o kadar kişi içinde.. Dar falanda giymemiştim.. Teyzemlere gidecektim vazgeçtim onlar kesin anlar
kızlar merhaba
kaç kilo aldınız göbeğinin çıktımı acaba?
ben gecn ay doktora gittiğimde hiç kilo almamşsın demişti doktor şimdide çok fazla karnımın çktıgı söylenemz
yemek yiyince bi şişiyo gaz oluyo falan sonra eski haline dönüyo
sizde durumlar ne :)
Ben geldimmmmmmmmmm
Şimdi geçmişe döneceğim , meraktayım kuzulardan yeni haberler var mı
ben dün gece uykudan nefes alamayacak kadar sıkışmış uyandım , kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu ...
tansiyonuma baktı eşim hemen 10-7 gayet iyi ... nabız 10 dk içinde bir 100 oldu bir 70 ... kalbim öyle bir tekledi dedim gidiyorum , eşhedüüüü .... cidden çok korktum ... saat gece 3 ... eşim diyor kalk dr a ... dedim dur sabah ola hele (acilllere Allahım düşürmesin ama hep ertelerim o işleri)
bu gün kardiyolojiden randevu aldım gittim ..hem ekg çekildi , hem ekokardiyo (kalp usg si ) ... Şükür k taş gibi kalp ...
gebeliğin tetiklediği bir durum dedi dr .. nabız kontrolüne devam edin ... bu şekilde iniş çıkışlar çok sık olursa holter takıp takibe alırız dedi .orda da 10-7 çıktı tansiyonum ...
yani aklınızda bulunsun . Allahım yaşatmasın da, ciddi kalp spazmı gibi bir ağrı idi ( ki gerçekten canım kıymetli değildir) ama temiz çıktı kalp geçmişim ...
Kilon da iyi dedi önce .... ama dedim aldığım kilo fazla ... öğrenince evet dedi o da etkilidir .aman dikkat .
yaa kızlar benim bir derdim de saçlarım.. O kadar çok dökülüyor ki çap çap.. banyo yapmak istemiyorum.. uzun tutuncada daha çok dökülüyor.. ben hamilelik sonunda kesin kel kalırım.. Dün duş aldım saçımla işim bittikten sonra taraktakileri atayım dedim anlatamam bildiğiniz 1 yumak saç çıktı avucumu doldurdu..gün içinde yine dökülmeye edevam etti.
geçen hamileliğimde b vitaminine başlayınca durmuştu doktoruma söyleyeceğim versin tekrar.. ciden psikolojim bozuldu
kızlar merhaba
ben gecn ay doktora gittiğimde hiç kilo almamşsın demişti doktor şimdide çok fazla karnımın çktıgı söylenemz
hiç kilo almadım ama karnım acayip büyük sasılacak şey. 63 kıloyum boyum da kısa yemekte her zaman kı gibi yiyorum tatlı yemeyi severdim zaten her gün tatlı adına bişeyler tüketiyorumkızlar merhaba
ya hamilelikte dökülmez aslında ama neden böyle oluyor doktoruna sor mutlaka bir vitamin eksikliği vardır kan tahlili yapar.
Aynen vitamin eksikliği olabilir bir tahlil yaptırın olmazsa troid ve kanda etki ederyaa kızlar benim bir derdim de saçlarım.. O kadar çok dökülüyor ki çap çap.. banyo yapmak istemiyorum.. uzun tutuncada daha çok dökülüyor.. ben hamilelik sonunda kesin kel kalırım.. Dün duş aldım saçımla işim bittikten sonra taraktakileri atayım dedim anlatamam bildiğiniz 1 yumak saç çıktı avucumu doldurdu..gün içinde yine dökülmeye edevam etti.
geçen hamileliğimde b vitaminine başlayınca durmuştu doktoruma söyleyeceğim versin tekrar.. ciden psikolojim bozuldu
Çok kötü kilo aldım resmen verdiğim kiloyu geri aldım canım 85 ile hamile kaldım şuan 97 civarındayım bildiğin top olma yolunda gidiyorum :)kızlar merhaba
Abbov Atıl bey’den mi bahsediyorsun? 900 tl yi normalleştirmiştik bide 750 çıktı oh 1.650 yani tabii ki yavrum için gözümde yok da yine ona harcardım bu parayı.Canım 380 e eko da çekiyorsa çok iyi benim gittiğim Prof ayrıntılı 900 eko da ayrıyetten 750 falan
Bende 85,5 ile kaldım çok kolay kilo alabilen biriyimresmen diyetteymiş gibi yiyorum 91,5 oldum doktor bu ay kilo alma demişti.Çok kötü kilo aldım resmen verdiğim kiloyu geri aldım canım 85 ile hamile kaldım şuan 97 civarındayım bildiğin top olma yolunda gidiyorum :)
Doktorunuz ne zaman kiz demisti ve ne zaman kesinlesti erkek oldugu acaba. Hayirli olsun saglikla gelsin :)Kızlaaaarrrrrdoktora gittik tam 4 aydır kız hissettiğim bir aydır kızım aminem diye sevdiğim yavrum erkek çıktı ben şok asla üzülmedim ama ailem ben kız sanıp bir iki bişey almıştık daha doğrusu doktorumuz kız demişti. Nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum çok şaşkınım
şuana kadar azar işitmedim her an işitebilirim hamile kalmadan önce hergün düzgün spor yapan biriydim onun zararı bana buBende 85,5 ile kaldım çok kolay kilo alabilen biriyimresmen diyetteymiş gibi yiyorum 91,5 oldum doktor bu ay kilo alma demişti.Geçen hafta 90,5 idim hatta eşime dedim keşke dr bu hafta olsaydı. Bugün tartıldım 91,5 1 kilo almışım çok üzüldüm cts dr a gidicem yiycem azarı
valla ne bileyim bana göre çok paralar devlette varken özele gitmek kafamı karıştırdıAbbov Atıl bey’den mi bahsediyorsun? 900 tl yi normalleştirmiştik bide 750 çıktı oh 1.650 yani tabii ki yavrum için gözümde yok da yine ona harcardım bu parayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?