2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Radistanbul da radyologlarmı bakıyor perinatologlarmı biliyor musunuz?

canım radyolog bakıyor cem bilmemne adı.. fiyatı da 250 imiş.. 3 ay gidiliyormuş hem resim veriyormuş her seferinde hemde kalbini beynini tüm organları her ay kontrol ediliyormuş.. Benimki 5 aylık olacak zaten 6 ve 7 de tekrar gideceğim.. 8 9 u görebilir miyim bilmiyorum zaten..

Dün bir arkadaş karnını çekip eklemişti. Maşallah Allah nazardan korusun. Benim hiç yok yahu bildiğin önceki göbeğim zayıf olaydım keşke

kızlar merhaba
kaç kilo aldınız göbeğinin çıktımı acaba?
ben gecn ay doktora gittiğimde hiç kilo almamşsın demişti doktor şimdide çok fazla karnımın çktıgı söylenemz
yemek yiyince bi şişiyo gaz oluyo falan sonra eski haline dönüyo
sizde durumlar ne :)

Geçen ay kontrole gittiğimde 5 kilo aldığım için fırça yemiştim. Dikkat ettim ve bu ay almadım neredeyse hiç. Ama karnım 6 aylık gibi bayağı çıktı yani

Kızlaaaarrrrr doktora gittik tam 4 aydır kız hissettiğim bir aydır kızım aminem diye sevdiğim yavrum erkek çıktı ben şok asla üzülmedim ama ailem ben kız sanıp bir iki bişey almıştık daha doğrusu doktorumuz kız demişti. Nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum çok şaşkınım

yaa kızlar benim bir derdim de saçlarım.. O kadar çok dökülüyor ki çap çap.. banyo yapmak istemiyorum.. uzun tutuncada daha çok dökülüyor.. ben hamilelik sonunda kesin kel kalırım.. Dün duş aldım saçımla işim bittikten sonra taraktakileri atayım dedim anlatamam bildiğiniz 1 yumak saç çıktı avucumu doldurdu.. gün içinde yine dökülmeye edevam etti.

geçen hamileliğimde b vitaminine başlayınca durmuştu doktoruma söyleyeceğim versin tekrar.. ciden psikolojim bozuldu

kızlar benim Selim adında bir oğlum var ikinci oğluşa isim bulamıyorum ailem Yavuz ismini önerdi aslında anlamı çok güzel kulağa da hoş geliyor

geçmiş olsun canım benim de kalp gün içinde bir kaç kez çok hızlı atıyor kulaklarımda, ağzımda hissediyorum atışı ama hamilelikte normal diye bildiğimden hiç doktora da sormadım...bir şey çıkmamasına sevindim.

ya hamilelikte dökülmez aslında ama neden böyle oluyor doktoruna sor mutlaka bir vitamin eksikliği vardır kan tahlili yapar.

canım ben 65 kiloyla hamile kalmıştım.. boyum 68.. kilo vermeye çalışıyordum.. 60 a kadar düştüm bir ara 58 bile gördüm ama hemen değişti.. şu an 60-61 gibiyim.. acayip iştahlıyım.. dünyayı yiyeceğim bu gidşle.. göbeğim çok değil ama biraz farkediliyor.. hatta resim atayım

17+5 ten sevgilerle

Eklentiler

• Screenshot_20180109-105405.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 109
hiç kilo almadım ama karnım acayip büyük sasılacak şey. 63 kıloyum boyum da kısa yemekte her zaman kı gibi yiyorum tatlı yemeyi severdim zaten her gün tatlı adına bişeyler tüketiyorum

ya hamilelikte dökülmez aslında ama neden böyle oluyor doktoruna sor mutlaka bir vitamin eksikliği vardır kan tahlili yapar.

canım rutin testlerde herşey normal çıkıyor ama vitamin ilacı da kullanıyorum aslında bilemedim.. b 12 folat herşey oratalama çıkmıştı ama bilemedim.. başımda saç kalmayacak bu giişle

Aynen vitamin eksikliği olabilir bir tahlil yaptırın olmazsa troid ve kanda etki eder

Çok kötü kilo aldım resmen verdiğim kiloyu geri aldım canım 85 ile hamile kaldım şuan 97 civarındayım bildiğin top olma yolunda gidiyorum :)

Canım 380 e eko da çekiyorsa çok iyi benim gittiğim Prof ayrıntılı 900 eko da ayrıyetten 750 falan
Abbov Atıl bey’den mi bahsediyorsun? 900 tl yi normalleştirmiştik bide 750 çıktı oh 1.650 yani tabii ki yavrum için gözümde yok da yine ona harcardım bu parayı.

Çok kötü kilo aldım resmen verdiğim kiloyu geri aldım canım 85 ile hamile kaldım şuan 97 civarındayım bildiğin top olma yolunda gidiyorum :)
Bende 85,5 ile kaldım çok kolay kilo alabilen biriyimresmen diyetteymiş gibi yiyorum 91,5 oldum doktor bu ay kilo alma demişti. Geçen hafta 90,5 idim hatta eşime dedim keşke dr bu hafta olsaydı. Bugün tartıldım 91,5 1 kilo almışım çok üzüldüm cts dr a gidicem yiycem azarı

Doktorunuz ne zaman kiz demisti ve ne zaman kesinlesti erkek oldugu acaba. Hayirli olsun saglikla gelsin :)

Kızlar geldim doktordan ,çok şükür herşey iyi çıktı. 18 cm,250 Gr olmuşuz. Tüm organları oluşmuş :) yerim ben onun minnak organlarını tetanoz aşısını sordum fpamuk 2 doz olmuştum dedim, bir doz daha yaptır dedi. İdrar tahlili istedi akintim için. Ve en güzel haber ssvd yapabilme ihtimalim var. Yani sezaryen sonrası normal doğum. Ama Mersin'e hastane açılmasını bekleyecez,eğer doğuma kadar Medical park açılırsa normal doğumu bekleyecem :) mutlu ayrıldım doktordan.. darısı hepinize olsun inşallah
Ayrıntılı için bu üç hafta içinde gün al dedi. Akintim vardı fitil verdi ,yine de bir idrar tahlili istedi.. Baskaaa bı de oğluşum el salladı

şuana kadar azar işitmedim her an işitebilirim hamile kalmadan önce hergün düzgün spor yapan biriydim onun zararı bana bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…