2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım o karşındaki insanla alakalı gerçekten
Kuzum nasıl alıştırırsan öyle gider.. bi daha ki sefere ağrım var misafir ağırlayacak durumda değilim filan de kendini onların kalıbına göre şekillendirme yoksa elini versen kolunu kurtaramazsın zaten seninkiler baya cinsmiş

Cat kapı geliyorlar biliyroum napacan bir de sınavım bu hafta sonu hiç ders çalışamadım bunalrın yüzüden..

Ben de TR ye geldiğimden beri rahatım maşallah ne benim ailem ne eşimin ailesi beni yormadi, yedim içtim oturdum sağolsunlar. Zaten çalışıyorum, ki doğuma kadar da çalışacağım bu 20 günlük tatil iyi geldi bana. Cuma günü eve dönüş. Pazartesi iş başı yapıcam hayırlısıyla...kendi evimde zaten gelen gidenim olmuyor.

Ben de aldim.7 kilo diyet yapamazsın cnm ben diyetisyene gidicem

Allahtan uzaktalar bizimkiler yoksa yanmıştım ilk evliligimde baya bi çektim ama başta ettim hepsiyle gücün kalmadi oyuzden uzak daha iyi fazla yüz vermemek gerek ama kocalarda bitiyor iş

Allahtan uzaktalar bizimkiler yoksa yanmıştım ilk evliligimde baya bi çektim ama başta ettim hepsiyle gücün kalmadi oyuzden uzak daha iyi fazla yüz vermemek gerek ama kocalarda bitiyor iş
Aynen en baştan mesafeli olcan ne iyi ne kötü olcan o dengeyi ilk zamanlar kurmak biraz zor oluyor ama sonra bi şekilde ayarlanıyor. Dediğin gibi kocanın rolü çok büyük bu durumlarda.

Hamilelikte kesinlikle rejim yapmamalisin. Dikkatli beslenmeye calis meyve sebze yogurt süt bol tüket yürüyüs yap ama kesinlikle rejim yapma

Kizla benim kulağım çok ağrıyordu. Nabzın sesi kulağımdan geliyordu bugün aile hekimine gittim.. enfeksiyon varrmis kulagim da napıcam ben şimdi. Bu ağrıdan ne uyuyabiliyorum ne çalışabiliyorum mahvetti beni...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…