2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Amin inşalalh sağlıkla alırsın. Kacinci haftandasın

Aynen öyle bıktım evlendiğimden beri sağ ol
Canim sende kendini cok yorma ay uy filan yap servis yaparken kendimi iyi hissetmiyorum filan de yalan soylemek iyi degil Allahin gucune gitmesin ama can tasiyorsun sende biraz agir cekim yap karinca gibi vizir vizir dolasma etrafta baksana kanepenin altından eğilip çekirdek topluyorsun sonra ağrim oluyor demissin onların yiyip içmeleriimi daha onemli senin bebisinmi senmi hamilesin onlar mi hamile biraz kendilerine gelsinler canim bak sinavlarinda var tamam misafir ağırlamak guzel hosta bebegini kucagina al biraz toparlan yaparsin hizmetini

Çok haklısın tamda tarif ettiğin gibi yapıyordum.. Bu gece de aynısı oldu tam hadi kalkalım diye ayaklanıyorlar kv durun durun kahve yapsın bide diyo 16 kişiye kahveyi Nasil yapıyım mübarek kız isteme töreni..
Karar aldım sondu gerçekten zaten ayaktayken tansiyonum düşüyor. Yalan söylemiş sayılmam. Birdaha yapmam. Iyiliksiz düşüncesiz insanlar..

Kizlar size bisey sorcam gece lavaboya kalktim cok skısmıstım. Sonra geldim yattim uyku sersemligiyle kasigimin sag tarafinda bi sertlik hissettim cok sertti ama kimildama ya da hareket degildi sol tarafa dokundum orasi yumusakti ama sag taraf baya gerildi ve elime sertlik geldii ben bebegimii hissettim acabaa 17+1 imm

merhaba kızlar 16+4 hamileyim salı günü önceden hiç bi belirtim olmamasına kendimi süper hissetmeme rağmen bir anda kalp çarpıntısı kalbim ağzımdan çıkacak gibi hissedip esimin kollarına düştüm.allahtan yanımdaydı tek e olabilirdim.ambulansla hastaneye kaldırıldım.bebegim kıpır kıpırdı çok şükür. ani tansiyon düşüklüğü olmuş dedi doğum hastanesi deki doktor değerlerinize bakılsın dedi.artik kendi doktorumlada görüşecem aranızda bu durumu yaşayan varmı bebek bundan zarar görürüm şimdiden tşk ederim

Bence cok da degil ben 8 kilo aldim kendime inanamiyorum normalde cok az yiyen bi insandim ne yesem yarar çünkü. Hamilelikte de su icsem yariyo mubarek :)

bazen öyle bir tarafa toplanıp sertlik oluşturuyor evet o hissettiğin bebeğin
geçmiş olsun tansiyonuna dikkat et düşüklüğü değil belki ama yükseklıği çok tehlikeli suan kendimiz ve bebeğimiz için extra kan pompalıyoruz kalp çarpıntıları olabilir kalbimiz daha hızlı atıyor
Bence cok da degil ben 8 kilo aldim kendime inanamiyorum normalde cok az yiyen bi insandim ne yesem yarar çünkü. Hamilelikte de su icsem yariyo mubarek :)
ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım artısı da vardır son zamanlarda daha çok alınıyor. suan hiç kılo almadım ama karnım çıktı pantolon aldım birkaç tane 16 haftada gittiğimde kilo almadığım halde bebeğimin boyunu posunu sormak aklıma bile gelmedi ama bir hafta ileride çıktığından demek ki normal seyrinde gidiyor diye düşünüyorum.

korkma canım sen ne kadar içini ferah bırakırsan o kadar güzel olur herşey ben de 1 dış gebelik bir düşük yaşadım dış gebelikte ölümden kıl payı kurtuldum üstüne çatlatma 2 aşılama 1 tüp bebek derken normal yolla olu verdi işte ne çok yıpratmışım kendimi sende sakin ol

Aynen bende öyleyim inşallah hayırlısıyla geçer bu günler bizde bebeklerimizi kucağımıza alırız

Bende oldum dün bugün işe geldim. Kolumda hiç bir ağrı sızı olmadı ateş felan da olmadı. Gayet iyiyim :)
Yalnız dün akşam çok kötü diş ağrım başladı ve uyutmadı beni mecburen 1 tane parol içtim geçti. Şimdilik bir şey yok umarım tekrarlamaz ya da apse felan yapmaz.

ya bu kadar yapmayın. Benim hamile olduğumu öğrendiklerinden beri evime gelmiyorlar arkadaşlarım akrabalarım onlar yemek hazırlayıp çağırıyorlar. Yatın hastayım deyin. Bebeğiniz onlara yapacağınız kahveden daha önemli. Benim kaynanam böyle bir şey istese anne sen yap ben çok yoruldum derim. Kalır öylece

Benim de bu ilk hamileligim ve galiba brn de 20 yi bulacam gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…