2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
B
Hamilelikte kesinlikle rejim yapmamalisin. Dikkatli beslenmeye calis meyve sebze yogurt süt bol tüket yürüyüs yap ama kesinlikle rejim yapma
bizde 15+5 olduk sukur en baştan beri progesteon iğne on günde bir ilaç günde 3 defa kullanıyoruz dr 17 haftada bıraktırcam dedi şimdide bırakınca birşey olurmu korkusu var içind e düşük riskim yoktu dr düşük demedi hiç ama kafam karıştı birde feerum fort kullanıyorum ben artı vitamin magnezyum verdi i doktor size kızlar

Bende 5 kilo almıştım 3 hafta önce dr.kızdı biraz. Firenlemeye başladım karbonhidratı ve dün tartıldım 1 kilo eksik çıktım. Artık tartımı bozuktu bilemem ama eksik değilse bile en azından almaya devam etmemişim.
Sizde ekmek,börek,makarna çok yiyorsnız kısabilirsiniz bunları.

Teşekkür ederim canım.. Anneme sordum düşmeyen ateşi vardı, gece baya sayıkladı, acile gittik, iğne vurup gönderdiler dedi.. Doktorlarımız işte..

sezeryanın s sini aklıma getirmiyorum. hem bana ters kalıyor o taraflar ben eriklide oturuyorum. kemal e devam edeyim ben :) ama ayrıntılı için kesinlikle Ahmet yılmaza gidicem...
Bende sezeryan hiç istemiyorum ama normal doğuma teşvik eden bir doktorda bulamadım.. Aslında ahmet yılmazın adını baya duydum.. Hayırlısı bakalım..

banada kızdı dr yesem anlıycam hıc yemıyorum bı aserdıgım sutlu kazan dıbı onuda bıraktım hep yaralı seyler yedım ılac ıcıytıorum hormon ılacı ondanmı nedır sısırdı

Ben ailemi arkadaşlarımı bile çağırmıyorum yetişemem diye, hizmet etmektense dinlenirim kitap okurum diye düşünüyorum.
Siz de bir bahaneyle ayaklarını uzaklaştırın evinizden. Aradılarsa akşam işim var diyin, çok kötüyüm tansiyonum düşüyor dr.a gidicem ya da yatıcam diyin. Çat kapı mı geliyorlar napiyorlar. açmayın sonra da uyuyordum duymamışım diyin. Biraz kendinizi ve çocuunuzu düşünün bence artık. Bu zamana kadar yaptıklarınıza saysınlar.

evet bende 16 haftamdayim daha kg almadım.16 haftalık hamile olan arkadaş lar doğumunuz ne zaman gorunuyor

arkadaşlar hepinizin mesajlarına tek tek teşekkür ederim. mi-nick xra221 Ausencia ve adını atladığım arkadaşlar da olabilir. Valla birkaç gündür onlarla tartışmayı bırakıp kendi hallerine bıraktım benim sinirim de böylelikle yatıştı. Bu sabah güzellikle yemek yapmasını istediğimi söylediğim halde yapamam deyip lafı hemen başla yere döndürdü ve dahası doğum olunca hayırlı olsuna gelip ertesi gün döneriz dediler ağız birliği ile. Artık şokları daha kolay atlatmaya başladım tabi şu iki haftadır bu kadar saçma şeyleri bir arada yaşayınca. Üstüne bir yıl iznin var çocuğuna kendin bak dedi, ben de laf arasında ben size mi bakayım çocuğuma mı bakayım işten gelip bir de size yemek hazırlayacak halim yok. Şurda kaç gündür yapıyorum tik savunmasına gireceğim size yemek yapmakla meşgulum. Size baktırmam korkmayın dedim. Hala ordan yemek yapamam diyordu .

eşim yarın geliyor diye mantı açacakmış, vay be dedim sevincine mantılar açıyorsun sanki adam hamile :) neyseki dönüyorlar. eşim de seyehat planını değiştirmiş uzunca bi süre gitmeyecekmiş tekrar gideceğinde yalnız kalmayı planlıyorum her iki tarafa da yalan söyleyerek. Ruh sağlığım için bile böylesi daha iyi. sevgin değişmedi bizim için deselerde ben bu süreçte çok yıprandım, kırıldım. Artık yaşlılıktan böyle olduklarını düşünüp kendimi avutmayı planlıyorum takmamak için.

Ausencia bu arada cinsiyetimiz belli oldu bir kızım olacak, bakalım değişiklik olacak mı?

Ben evdekilere zor yetisiyorum ki eşim uğraşıyor çamaşırdı ev supurmeydi sürekli uyuyorum yada kıyamıyor kimse için kendini yorma

Canım kv yanımda beni hiç aramıyorlar gelicez diye onu arıyorlar o da bana demiyor.. Ben cagiramam zatenn kolumu oynatacak halim yok

Ayy artık benimde canıma tak edecek gibi..

Canım işte dr kaç kilo aldığına bakmıyor ki , kaç aldığına bakıyor
ben oğlumda 90 la hamile kaldım , hiç kilo almıyordum ...hep aferin diyordu dr şimdi 69 ... hep nasihat
AAA OZAMAN YORUM YOK KUZUM
RABBİM SABIRLAR VERSİN KUZUM İNŞALLAH RABBİM BU BEBİŞİNİ HAYIRLISI İLE KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER

kızlar merhaba takip ediyorum sürekli sizi bizim de oğluşumuz kesinleşti ismini de koyduk bile oğuzhan yakup oğuzhan bizim istediğimiz yakupta eşimin babasının adı olacak inşallah bir de ben çok korkuyorum endişeleniyorum daha tam olarak hareketlerini hissedemedim aslında 2. gebelik ama o mu bağırsak hareketi mi bilemiyorum sürekli korkuyorum bişey mi oldu bişey mi oladu diye gece de yatarken karnımın üstüne doğru yan yatıyorum bişey olur mu acabaaa

merhabalar , hoşgeldinnnnnnnnnnn Rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
KOrktuklarından emin kılsın Allahım , hiç öyle kötü şeyler düşünme .

Rahimi hissetmişsin canım , bazen toparlanıp top gibi elimize gelen o

ben de geçen hafta kardiyolojiye gittim .. çarpıntım , kalp sıkışlığım ... normal çıktı her şey .. gebelikte olası imiş. ...
tansiyonum 10 7 normaldi ..
bebeğin güvendedir merak etme

şişlik olmuştu bende, o şişliğe dokununca ağrı oluyordu ..ne güzel olmamış sende.
dişin için çok geçmiş olsun .
benimde artık fırçalarken diş etlerim kanamaya başladı .

Ausencia biz de bebegimize ALLAH izin verirse Eymen ismini koyacagiz :)

Aman Eymen Paşam , ismi ile yaşasın annesi

ekliyorum tabloya ... çok güzel isim

Ausencia canım bizi de listeye ekler misin
Yaş 33 ilk bebek yer Tekirdağ cinsiyetimiz kız .son adet tarihi 17 Eylül
Allah'ım sağlıkla sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin

Merhabalar hoş geldin arya tabloya :)) zaten aramızda idin de

Cinsiyet belli değildi galiba senin değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…