- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.001
Anlami hayırlı demek eşimle ortak ve cok begendik insaALLAH koymak nasip olurBenimde ilk aklımda olan isimdi Eymen çok hoş bir isim. Şimdi hafiften Ali Ayaza kaydım :)
bizde 15+5 olduk sukur en baştan beri progesteon iğne on günde bir ilaç günde 3 defa kullanıyoruz dr 17 haftada bıraktırcam dedi şimdide bırakınca birşey olurmu korkusu var içind e düşük riskim yoktu dr düşük demedi hiç ama kafam karıştı birde feerum fort kullanıyorum ben artı vitamin magnezyum verdi i doktor size kızlarHamilelikte kesinlikle rejim yapmamalisin. Dikkatli beslenmeye calis meyve sebze yogurt süt bol tüket yürüyüs yap ama kesinlikle rejim yapma
Kızlar 60 la hamile kaldım şimdi 65 kilo oldum 5 kilo almışım çok değil mi ya moralim bozuluyor geri verebilir miyim bı kaç ay diyet yapsam hamileyken diyet yapılır mı minigimi etkiler mi burda komşum benimle aynı ayda hamile arkadaşım daha hiç kilo almadı bende mi bir tuhaflık var
sizler kaç kilo aldınız
A aeengineer
aslında çocuk doktoruna gidince onlar ateş diyince hemen infulanza A testi yapıyorlar burundan sümük alınarak test yapılıyor pozitif çıkarsa virüs var demek çoğu insan ya ihmalden ya da farkında olmadan ayakta atlatıyor zaten iyileşme süresi 5-7 gün ; 7 gün sonunda diğer insanara bulaşma riski de yok oluyor
Bende sezeryan hiç istemiyorum ama normal doğuma teşvik eden bir doktorda bulamadım.. Aslında ahmet yılmazın adını baya duydum.. Hayırlısı bakalım..sezeryanın s sini aklıma getirmiyorum. hem bana ters kalıyor o taraflar ben eriklide oturuyorum. kemal e devam edeyim ben :) ama ayrıntılı için kesinlikle Ahmet yılmaza gidicem...
banada kızdı dr yesem anlıycam hıc yemıyorum bı aserdıgım sutlu kazan dıbı onuda bıraktım hep yaralı seyler yedım ılac ıcıytıorum hormon ılacı ondanmı nedır sısırdıBende 5 kilo almıştım 3 hafta önce dr.kızdı biraz. Firenlemeye başladım karbonhidratı ve dün tartıldım 1 kilo eksik çıktım. Artık tartımı bozuktu bilemem ama eksik değilse bile en azından almaya devam etmemişim.
Sizde ekmek,börek,makarna çok yiyorsnız kısabilirsiniz bunları.
Çok haklısın tamda tarif ettiğin gibi yapıyordum.. Bu gece de aynısı oldu tam hadi kalkalım diye ayaklanıyorlar kv durun durun kahve yapsın bide diyo 16 kişiye kahveyi Nasil yapıyım mübarek kız isteme töreni..
Karar aldım sondu gerçekten zaten ayaktayken tansiyonum düşüyor. Yalan söylemiş sayılmam. Birdaha yapmam. Iyiliksiz düşüncesiz insanlar..
evet bende 16 haftamdayim daha kg almadım.16 haftalık hamile olan arkadaş lar doğumunuz ne zaman gorunuyorbazen öyle bir tarafa toplanıp sertlik oluşturuyor evet o hissettiğin bebeğin
geçmiş olsun tansiyonuna dikkat et düşüklüğü değil belki ama yükseklıği çok tehlikeli suan kendimiz ve bebeğimiz için extra kan pompalıyoruz kalp çarpıntıları olabilir kalbimiz daha hızlı atıyor
ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım artısı da vardır son zamanlarda daha çok alınıyor. suan hiç kılo almadım ama karnım çıktı pantolon aldım birkaç tane 16 haftada gittiğimde kilo almadığım halde bebeğimin boyunu posunu sormak aklıma bile gelmedi ama bir hafta ileride çıktığından demek ki normal seyrinde gidiyor diye düşünüyorum.
Ben evdekilere zor yetisiyorum ki eşim uğraşıyor çamaşırdı ev supurmeydi sürekli uyuyorum yada kıyamıyor kimse için kendini yormaBen ailemi arkadaşlarımı bile çağırmıyorum yetişemem diye, hizmet etmektense dinlenirim kitap okurum diye düşünüyorum.
Siz de bir bahaneyle ayaklarını uzaklaştırın evinizden. Aradılarsa akşam işim var diyin, çok kötüyüm tansiyonum düşüyor dr.a gidicem ya da yatıcam diyin. Çat kapı mı geliyorlar napiyorlar. açmayın sonra da uyuyordum duymamışım diyin. Biraz kendinizi ve çocuunuzu düşünün bence artık. Bu zamana kadar yaptıklarınıza saysınlar.
Normal doğum temmuz sezeryan olduğu için haziran sonuevet bende 16 haftamdayim daha kg almadım.16 haftalık hamile olan arkadaş lar doğumunuz ne zaman gorunuyor
Canım kv yanımda beni hiç aramıyorlar gelicez diye onu arıyorlar o da bana demiyor.. Ben cagiramam zatenn kolumu oynatacak halim yokBen ailemi arkadaşlarımı bile çağırmıyorum yetişemem diye, hizmet etmektense dinlenirim kitap okurum diye düşünüyorum.
Siz de bir bahaneyle ayaklarını uzaklaştırın evinizden. Aradılarsa akşam işim var diyin, çok kötüyüm tansiyonum düşüyor dr.a gidicem ya da yatıcam diyin. Çat kapı mı geliyorlar napiyorlar. açmayın sonra da uyuyordum duymamışım diyin. Biraz kendinizi ve çocuunuzu düşünün bence artık. Bu zamana kadar yaptıklarınıza saysınlar.
ya bu kadar yapmayın. Benim hamile olduğumu öğrendiklerinden beri evime gelmiyorlar arkadaşlarım akrabalarım onlar yemek hazırlayıp çağırıyorlar. Yatın hastayım deyin. Bebeğiniz onlara yapacağınız kahveden daha önemli. Benim kaynanam böyle bir şey istese anne sen yap ben çok yoruldum derim.Kalır öylece
Maşallah canim16 haftalık olduk Allah ın izniyle
AAA OZAMAN YORUM YOK KUZUMCanım işte dr kaç kilo aldığına bakmıyor ki , kaç aldığına bakıyor
ben oğlumda 90 la hamile kaldım , hiç kilo almıyordum ...hep aferin diyordu drşimdi 69 ... hep nasihat
RABBİM SABIRLAR VERSİN KUZUM İNŞALLAH RABBİM BU BEBİŞİNİ HAYIRLISI İLE KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDERSelam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Benim 4 tane düşüğüm oldu şimdi ise çok endişeliyim 3günde bir doktordayız bir şey oldu mu korkusuyla hayırlısıyla inşallah kucağımıza alırız bebişlerimizi
Amin inşallah canımAAA OZAMAN YORUM YOK KUZUM
RABBİM SABIRLAR VERSİN KUZUM İNŞALLAH RABBİM BU BEBİŞİNİ HAYIRLISI İLE KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Benim 4 tane düşüğüm oldu şimdi ise çok endişeliyim 3günde bir doktordayız bir şey oldu mu korkusuyla hayırlısıyla inşallah kucağımıza alırız bebişlerimizi
Kizlar size bisey sorcam gece lavaboya kalktim cok skısmıstım. Sonra geldim yattim uyku sersemligiyle kasigimin sag tarafinda bi sertlik hissettim cok sertti ama kimildama ya da hareket degildi sol tarafa dokundum orasi yumusakti ama sag taraf baya gerildi ve elime sertlik geldii ben bebegimii hissettim acabaa 17+1 imm
merhaba kızlar 16+4 hamileyim salı günü önceden hiç bi belirtim olmamasına kendimi süper hissetmeme rağmen bir anda kalp çarpıntısı kalbim ağzımdan çıkacak gibi hissedip esimin kollarına düştüm.allahtan yanımdaydı tek e olabilirdim.ambulansla hastaneye kaldırıldım.bebegim kıpır kıpırdı çok şükür. ani tansiyon düşüklüğü olmuş dedi doğum hastanesi deki doktor değerlerinize bakılsın dedi.artik kendi doktorumlada görüşecem aranızda bu durumu yaşayan varmı bebek bundan zarar görürüm şimdiden tşk ederim
Bende oldum dün bugün işe geldim. Kolumda hiç bir ağrı sızı olmadı ateş felan da olmadı. Gayet iyiyim :)
Yalnız dün akşam çok kötü diş ağrım başladı ve uyutmadı beni mecburen 1 tane parol içtim geçti. Şimdilik bir şey yok umarım tekrarlamaz ya da apse felan yapmaz.
Ausencia biz de bebegimize ALLAH izin verirse Eymen ismini koyacagiz :)
Ausencia canım bizi de listeye ekler misin
Yaş 33 ilk bebek yer Tekirdağ cinsiyetimiz kız .son adet tarihi 17 Eylül
Allah'ım sağlıkla sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?