- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.021
arkadaşlar hepinizin mesajlarına tek tek teşekkür ederim.mi-nick @xra221 Ausencia ve adını atladığım arkadaşlar da olabilir. Valla birkaç gündür onlarla tartışmayı bırakıp kendi hallerine bıraktım benim sinirim de böylelikle yatıştı. Bu sabah güzellikle yemek yapmasını istediğimi söylediğim halde yapamam deyip lafı hemen başla yere döndürdü ve dahası doğum olunca hayırlı olsuna gelip ertesi gün döneriz dediler ağız birliği ile. Artık şokları daha kolay atlatmaya başladım tabi şu iki haftadır bu kadar saçma şeyleri bir arada yaşayınca. Üstüne bir yıl iznin var çocuğuna kendin bak dedi, ben de laf arasında ben size mi bakayım çocuğuma mı bakayım işten gelip bir de size yemek hazırlayacak halim yok. Şurda kaç gündür yapıyorum tik savunmasına gireceğim size yemek yapmakla meşgulum. Size baktırmam korkmayın dedim. Hala ordan yemek yapamam diyordu .
eşim yarın geliyor diye mantı açacakmış, vay be dedim sevincine mantılar açıyorsun sanki adam hamile :) neyseki dönüyorlar. eşim de seyehat planını değiştirmiş uzunca bi süre gitmeyecekmiş tekrar gideceğinde yalnız kalmayı planlıyorum her iki tarafa da yalan söyleyerek. Ruh sağlığım için bile böylesi daha iyi. sevgin değişmedi bizim için deselerde ben bu süreçte çok yıprandım, kırıldım. Artık yaşlılıktan böyle olduklarını düşünüp kendimi avutmayı planlıyorum takmamak için.
Ausencia bu arada cinsiyetimiz belli oldu bir kızım olacak, bakalım değişiklik olacak mı?
kızlar merhaba takip ediyorum sürekli sizi bizim de oğluşumuz kesinleşti ismini de koyduk bile oğuzhan yakup oğuzhan bizim istediğimiz yakupta eşimin babasının adı olacak inşallah bir de ben çok korkuyorum endişeleniyorum daha tam olarak hareketlerini hissedemedim aslında 2. gebelik ama o mu bağırsak hareketi mi bilemiyorum sürekli korkuyorum bişey mi oldu bişey mi oladu diye gece de yatarken karnımın üstüne doğru yan yatıyorum bişey olur mu acabaaa
merhabalar , hoşgeldinnnnnnnnnnnRabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
KOrktuklarından emin kılsın Allahım , hiç öyle kötü şeyler düşünme .
Rahimi hissetmişsin canım , bazen toparlanıp top gibi elimize gelen o
ben de geçen hafta kardiyolojiye gittim .. çarpıntım , kalp sıkışlığım ... normal çıktı her şey .. gebelikte olası imiş. ...
tansiyonum 10 7 normaldi ..
bebeğin güvendedir merak etme
şişlik olmuştu bende, o şişliğe dokununca ağrı oluyordu ..ne güzel olmamış sende.
dişin için çok geçmiş olsun .
benimde artık fırçalarken diş etlerim kanamaya başladı .
Aman Eymen Paşam , ismi ile yaşasın annesi
ekliyorum tabloya ... çok güzel isim
Merhabalar hoş geldin arya tabloya :)) zaten aramızda idin de
Cinsiyet belli değildi galiba senin değil mi ?
Evet canım belli değildi ikilide biz sormamistik cinsiyeti doktorda söylemedo sormadan .16+4 hafta kız dedi .hayırlısı ile gelsin bebisler hepsi başımızın tacimerhabalar , hoşgeldinnnnnnnnnnnRabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ben de geçen hafta kardiyolojiye gittim .. çarpıntım , kalp sıkışlığım ... normal çıktı her şey .. gebelikte olası imiş. ...
şişlik olmuştu bende, o şişliğe dokununca ağrı oluyordu ..ne güzel olmamış sende.
Canım memlektlerde yakın sat ta yaşlarımızda aynı bende Lüleburgaz’da oturuyorum benimde kızım olacak inşallah, sağ Salim kavuştursun rabbimAusencia canım bizi de listeye ekler misin
Yaş 33 ilk bebek yer Tekirdağ cinsiyetimiz kız .son adet tarihi 17 Eylül
Allah'ım sağlıkla sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin
Bende 16+1 im bugün muhtemel Doğum tarihi 27 28 Haziran ama benim sezeryan olacağı için daha erkenevet bende 16 haftamdayim daha kg almadım.16 haftalık hamile olan arkadaş lar doğumunuz ne zaman gorunuyor
İnşallah canım.ben de aslen Lüleburgaz liyim aslında .tam hemseriyizCanım memlektlerde yakın sat ta yaşlarımızda aynı bende Lüleburgaz’da oturuyorum benimde kızım olacak inşallah, sağ Salim kavuştursun rabbim
Canım acayip kola istiyor ama içmeye korkuyorum ilk defa geçen içtim ve acayip kasılma oldu koladan mı bilmiyorum ama korktum baya hamilelikte niye zararlı şeyler ister insanın canı ya normalde içemem bile
Soğuk soğuk demi valla benimde cnm istiyor dondurma ile idare ediyorum artıkCanım acayip kola istiyor ama içmeye korkuyorum ilk defa geçen içtim ve acayip kasılma oldu koladan mı bilmiyorum ama korktum baya hamilelikte niye zararlı şeyler ister insanın canı ya normalde içemem bile
. Benim için de cok büyük problem. Cok seviyorum kolayı. Dışarda yemek yediğimiz zaman eşimin kolasından içiyorum çaktırmadanCanım acayip kola istiyor ama içmeye korkuyorum ilk defa geçen içtim ve acayip kasılma oldu koladan mı bilmiyorum ama korktum baya hamilelikte niye zararlı şeyler ister insanın canı ya normalde içemem bile
Amin insaALLAH cok tesekkur ederiz canim benimmmerhabalar , hoşgeldinnnnnnnnnnnRabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ha haGaliba erkek annelerinde bu duygu oluyor bende aynen oyleyim kız dedi ama emin olamadı bende hep erkek hissettim kafam karıştı
Canım benimde ilk günden beri düşük tehlikem var ama hiç ilaç kullanmadım sadece elevit kullaniyorum bide folik kullanmıştım ilk 3 ayB
bizde 15+5 olduk sukur en baştan beri progesteon iğne on günde bir ilaç günde 3 defa kullanıyoruz dr 17 haftada bıraktırcam dedi şimdide bırakınca birşey olurmu korkusu var içind e düşük riskim yoktu dr düşük demedi hiç ama kafam karıştı birde feerum fort kullanıyorum ben artı vitamin magnezyum verdi i doktor size kızlar
Bende 5 kilo vermistim şimdi ikisini geri aldım ama hala hamile kaldığım kilodan 3 kilo eksiğim bu durumda kilo almamismi oluyorum bilmiyorum benim doğum kismetse 25 haziran gozukuyo bakalimevet bende 16 haftamdayim daha kg almadım.16 haftalık hamile olan arkadaş lar doğumunuz ne zaman gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?