2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

hadi bakalım prensesi geliyor annesinin demek Hayırlı olsun canım ...

Eşinin geliyor olmasına da sevindim çok . doğru da karar almışsın canım , azıcık aşın ağrısız başın ..... kendi yağınla kavrul canım psikolojik , manevi destekte bizden

Canım Oğuzhan Yakup paşan ismi ile yaşasın , Rabbim sağlıklı ömürler versin benimde 2. gebeliğim ve daha 2 haftadır net hissetmeye başladım .. 18. haftayı tamamlayınca ancak yanii .. 20. haftaya da kadar yolu var ..endişelenme

A Arya92 canım cinsiyeti değil ismi soracaktım

Evet canım belli değildi ikilide biz sormamistik cinsiyeti doktorda söylemedo sormadan .16+4 hafta kız dedi .hayırlısı ile gelsin bebisler hepsi başımızın taci
Ay tamam canım sorun değil yok henüz belli degil

Ausencia canım bizi de listeye ekler misin
Yaş 33 ilk bebek yer Tekirdağ cinsiyetimiz kız .son adet tarihi 17 Eylül
Allah'ım sağlıkla sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin
Canım memlektlerde yakın sat ta yaşlarımızda aynı bende Lüleburgaz’da oturuyorum benimde kızım olacak inşallah, sağ Salim kavuştursun rabbim

Slm bayanlar ben üçlü test için gittim doktora kan verdim.cinsiyeti tam göstermiyor ama kıza benziyor dedi devlet hastanesi doktorları niye böyle kesin bişey demiyor guveneyimmi yarın özele gidecegim artik

Ay kızlar ne tatlı telâşlarınız var 2017 haziran annesiyim bende..7 aylık olduk.
Bir bakayım dedim..
Zalim zaman çabuk geçiyor
Hemen hemen cinsiyet öğrenme zamanlariniz.
Hamilelik baştan aşağı mucize ama onu kucağına aldığında bambaşka bir mucize..
Annelik mükemmel bisey
Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Yavrularuniz Hayırlısıyla sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin mevlam..

Canım acayip kola istiyor ama içmeye korkuyorum ilk defa geçen içtim ve acayip kasılma oldu koladan mı bilmiyorum ama korktum baya hamilelikte niye zararlı şeyler ister insanın canı ya normalde içemem bile

Bende geçenlerde ilk defa biraz içtim çok fena gazım, gaz sancım oldu. Daha da içmem dedim yani.

Canım acayip kola istiyor ama içmeye korkuyorum ilk defa geçen içtim ve acayip kasılma oldu koladan mı bilmiyorum ama korktum baya hamilelikte niye zararlı şeyler ister insanın canı ya normalde içemem bile
Soğuk soğuk demi valla benimde cnm istiyor dondurma ile idare ediyorum artık

. Benim için de cok büyük problem. Cok seviyorum kolayı. Dışarda yemek yediğimiz zaman eşimin kolasından içiyorum çaktırmadan

Amin insaALLAH cok tesekkur ederiz canim benimm

Canım benimde ilk günden beri düşük tehlikem var ama hiç ilaç kullanmadım sadece elevit kullaniyorum bide folik kullanmıştım ilk 3 ay

evet bende 16 haftamdayim daha kg almadım.16 haftalık hamile olan arkadaş lar doğumunuz ne zaman gorunuyor
Bende 5 kilo vermistim şimdi ikisini geri aldım ama hala hamile kaldığım kilodan 3 kilo eksiğim bu durumda kilo almamismi oluyorum bilmiyorum benim doğum kismetse 25 haziran gozukuyo bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…