- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.041
Valla bende dayanmadım bir kaç defa içtim bide birkaç paket cips yedimCanım acayip kola istiyor ama içmeye korkuyorum ilk defa geçen içtim ve acayip kasılma oldu koladan mı bilmiyorum ama korktum baya hamilelikte niye zararlı şeyler ister insanın canı ya normalde içemem bile
Benim içinde en büyk problem kola 15 günde 1 1 bardak içiyorum. Eskiden günde 3 bardak içerdim hamilelikte beni en çok zorlayan ikinci konu biri de tabii ki sigara.. Benim için de cok büyük problem. Cok seviyorum kolayı. Dışarda yemek yediğimiz zaman eşimin kolasından içiyorum çaktırmadan
dondurmayı bi ara çok abartmıştım sonra hasta olupta toparlayamayınca bıraktım :))Soğuk soğuk demi valla benimde cnm istiyor dondurma ile idare ediyorum artık
bende eşimin kolasında bi iki fırt çekiyodum en son kesmedi bi bardağı içtim çok rahatsız etti ama yine istiyor canım :). Benim için de cok büyük problem. Cok seviyorum kolayı. Dışarda yemek yediğimiz zaman eşimin kolasından içiyorum çaktırmadan
benim de ilk oğlan şimdi kız fikri tuhaf geliyor bilmiyorum aslında çok sevindim ama oğlum yalnız kalır mı kız kardeşle nasıl olur diye düşünmekten bazen kendi kendime karışıyorum :)Ha hademe o zaman ben yanlız değilim gariplik bende galiba diyodum ama hakikaten erkek annesi olunca kız fikri gerçekten garip geliyo
cipsi abartmadan tadımlık yiyorum bazen benim bulantılarım hala tam geçmiş sayılmaz ama iştahım hep yerindeydi maşallah az mı tıkınmaya kalktım geceleriValla bende dayanmadım bir kaç defa içtim bide birkaç paket cips yedimilk hamileliğim de bunlardan tiksinmistim bundada canım çok istiyor ya ne yapicam bilmiyorum tabi ben iki haftadır yemek yemeye başladım daha yeni yeni bulantılarim geçiyor buda çok iştahımı açtı durumlar felan yani
Kızlar 60 la hamile kaldım şimdi 65 kilo oldum 5 kilo almışım çok değil mi ya moralim bozuluyor geri verebilir miyim bı kaç ay diyet yapsam hamileyken diyet yapılır mı minigimi etkiler mi burda komşum benimle aynı ayda hamile arkadaşım daha hiç kilo almadı bende mi bir tuhaflık var
sizler kaç kilo aldınız
Yolun düşerse beklerim o zamanİnşallah canım.ben de aslen Lüleburgaz liyim aslında .tam hemseriyiz
Bende kola değil ama fanta sprite eşimden bi yudum tatıyorum sadece bir kere füme eti abarttımdondurmayı bi ara çok abartmıştım sonra hasta olupta toparlayamayınca bıraktım :))
bende eşimin kolasında bi iki fırt çekiyodum en son kesmedi bi bardağı içtim çok rahatsız etti ama yine istiyor canım :)
benim de ilk oğlan şimdi kız fikri tuhaf geliyor bilmiyorum aslında çok sevindim ama oğlum yalnız kalır mı kız kardeşle nasıl olur diye düşünmekten bazen kendi kendime karışıyorum :)
cipsi abartmadan tadımlık yiyorum bazen benim bulantılarım hala tam geçmiş sayılmaz ama iştahım hep yerindeydi maşallah az mı tıkınmaya kalktım geceleri
Kizlar benim tansiyon cok fena oldu bugün zaten bas agrim vardi biraz yatim dedim iki saat kadar yattim ama hala gecmedi uyanincada bembeyazdi suratim affedersiniz cikarmaya zor yetistim ama bu hamilelik bulantilarindan cok farkliydi tansiyona baktim 16/12 cikti. Yavas yavas normale dönüyo ama basim hala fena
Canım çok yükselmiş mutlaka doktora görünmelisin Allah korusun tansiyon sıkıntıKizlar benim tansiyon cok fena oldu bugün zaten bas agrim vardi biraz yatim dedim iki saat kadar yattim ama hala gecmedi uyanincada bembeyazdi suratim affedersiniz cikarmaya zor yetistim ama bu hamilelik bulantilarindan cok farkliydi tansiyona baktim 16/12 cikti. Yavas yavas normale dönüyo ama basim hala fena
canım tansıyon ısı cok onemli ihmal etme hemen doktora git nedeni bulunsun..
canım benim gecen hamileliğimde tansiyondan gözlerim ve bobreklerim cok zarar gormustu.. bugun tekrar gittim goz doktoruna aradan 6 ay gecmesıne ragmen damarlarım hala dolgunmuş.. neler olmuş gözüne öyle dedi hatta.. allahtan gorusumde sıkıntı yok.. bobreklerımde daha yeni eski haline dönüyor..
Siz nasıl anladınız tansiyonunuzun yüksek olduğunu? Eşimin arkadaşının bebekleri 6 aylık doğdu tansiyon yüzünden. Benim tansiyonum yüksek olduğu için ilaç kullanıyorum fakat buna rağmen 14 ten aşağı iniyor bu hafta kardiyologuma gideceğim en iyi o bilir ne yapacağını. Eşim de arkadaşının bebeği yüzünden beni korkutuyor bizimde öyle olur diye
yay gibi gerginim bugün .
Hiç moralini bozma derim bende ilk hamileliğimde ünlü bir Prof a gittim ayrıntılıya kalbinde bi kaç tane parlaklık gördü donen sendromu riski falan filan bi ton şey Söledi .inan 3 gün 3 gece öldüm dirildim ilk hamileliğim zor tuttu ,kanama ,başka yüz tane sıkıntı ,ölüyorum sandım sonra kendi duruma gittim 2 dr muayene etti amniuosenteze gerek bile YÖK devamlı karşılaşıyoruz dedi.oğlum gayet normalgerçi biraz deli dolu ama :)) napalımkızlar yine ben
bugün perinatoloji ye gittim devlette. malum şu beyazlıktan dolayı.. artmış dediler amniyosentez istediler.. bende kendi özel doktoruma gittim durumu anlattım baktı öyle birşey yok dedi.. ben ne yapsam şimdi başka özel bir doktordan randevu mu alsam acaba?..
Bu arada bebişim 200 gr olmuş1 haftada 40 gr almış.. böbreklerim de hemen hemen normale dönmüş artık protein kaçağım sınırda.. 2 3 haftaya hiçbir şey kalmaz umarım tansiyonum idare ediyor doktorda çıkıyor sadece..
yaaa inşallah şöyle 10 hafta içinde gittiğimde doktorlar geçmişime bakıp ne kadar karışık bir hastadişerlerinden daha önemli demek yerine bu kızı çocuk bile doğurtur derler Valla bıktım artık her yeni doktorun ağzını bir karış açmasından..güle söyleye çıkmak istiyorum doktordan.. kötü haberlerle değil..OFFFF
Benimde karnım yay gibi patladı paylıcakyay gibi gerginim bugün .
canım ben hiç anlayamıyorum malesef..vücudum hiç tepki vermiyor.. 3 4 gün hiç düşmeden 18 ve üzeri olursa o zaman sırtım midem ve gözlerime vuruyor anca öyle.. o yüzden sürekli ölçüyorum..
canım tuzu vs kestin mi güzelce.. hangi aktivitelerde genelde tansiyonun düşük oluyor mesela.. ben açken yüksek oluypr genelde mesela yada sabah ,lk kalktığımda.. dene kendini biraz.. yaşam şeklini değiştir baktın hiç birşey değişmiyor mecburen ilacı artırır doktorun.. sende sanırım gebelik hipertansiyonu var.. 20. haftadan sonra gözlere bobreklere dikkat et sen hemde doktorunu sıkıstır.. bende 20. haftadan sonra çıkmıştı gebelik zehirlenmesinden 30 haftada doğum yaptım benimki tansiyon değildi.. nedenlerden biriydi diyelim.. sende en kötü olacak şey belki bebeğin biraz küçük doğar çünkü yüksek tansiyonda çok beslenemeyebilir ama belkide tam kilosunda doğar.. erken doğar diye korkma.. iyi doktorun varsa allahın izniyle zamanında alırsın bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?