- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.061
canım tansıyon ısı cok onemli ihmal etme hemen doktora git nedeni bulunsun..
canım benim gecen hamileliğimde tansiyondan gözlerim ve bobreklerim cok zarar gormustu.. bugun tekrar gittim goz doktoruna aradan 6 ay gecmesıne ragmen damarlarım hala dolgunmuş.. neler olmuş gözüne öyle dedi hatta.. allahtan gorusumde sıkıntı yok.. bobreklerımde daha yeni eski haline dönüyor..
Canım çok yükselmiş mutlaka doktora görünmelisin Allah korusun tansiyon sıkıntı
Evet ya kız fikri gerçekten garip geliyo benim bulantı kusma hicbirsey yedirmiyodu yeni yeni azaldı işte ama çok kilo almam lazım dikkatli gitmem gerek zaten şişmanım 74 keza sende aus gibi gece yiyenlerdensin yanı o 13 kilo aldı sen kaç kilo aldın cnmdondurmayı bi ara çok abartmıştım sonra hasta olupta toparlayamayınca bıraktım :))
bende eşimin kolasında bi iki fırt çekiyodum en son kesmedi bi bardağı içtim çok rahatsız etti ama yine istiyor canım :)
benim de ilk oğlan şimdi kız fikri tuhaf geliyor bilmiyorum aslında çok sevindim ama oğlum yalnız kalır mı kız kardeşle nasıl olur diye düşünmekten bazen kendi kendime karışıyorum :)
cipsi abartmadan tadımlık yiyorum bazen benim bulantılarım hala tam geçmiş sayılmaz ama iştahım hep yerindeydi maşallah az mı tıkınmaya kalktım geceleri
Canım sıkma canını dilerim herşey çok iyi çıkar ve sende buradaki herkeste sağlıcakla alıriz kucağımiza bebisleri insallah ben ilk hamileliğim de hiç bişey mi bilmiyodum gule oynaya gecmisti doktoruma cok guveniyodum cahillik guzel seymis onu farkettim simdi bu gebeligimi cokmu abarttım yada herseyin farkindayim ondanmidir bilmiyorum hergunum hastanede gecti usg tahlil derken burnumdan geldi bu gebeligimkızlar yine ben
bugün perinatoloji ye gittim devlette. malum şu beyazlıktan dolayı.. artmış dediler amniyosentez istediler.. bende kendi özel doktoruma gittim durumu anlattım baktı öyle birşey yok dedi.. ben ne yapsam şimdi başka özel bir doktordan randevu mu alsam acaba?..
Bu arada bebişim 200 gr olmuş1 haftada 40 gr almış.. böbreklerim de hemen hemen normale dönmüş artık protein kaçağım sınırda.. 2 3 haftaya hiçbir şey kalmaz umarım tansiyonum idare ediyor doktorda çıkıyor sadece..
yaaa inşallah şöyle 10 hafta içinde gittiğimde doktorlar geçmişime bakıp ne kadar karışık bir hastadişerlerinden daha önemli demek yerine bu kızı çocuk bile doğurtur derler Valla bıktım artık her yeni doktorun ağzını bir karış açmasından..güle söyleye çıkmak istiyorum doktordan.. kötü haberlerle değil..OFFFF
Geçmiş olsun cnm yüksek tansiyon çok önemli aman çok dikkat et benimde günlerce süren baş ağrılarım oluyo hiç olcmuyorum aceba benimde tansiyonum mu varki halamı doğumda yüksek tansiyondan kaybettik bizde genetik aslındaKizlar benim tansiyon cok fena oldu bugün zaten bas agrim vardi biraz yatim dedim iki saat kadar yattim ama hala gecmedi uyanincada bembeyazdi suratim affedersiniz cikarmaya zor yetistim ama bu hamilelik bulantilarindan cok farkliydi tansiyona baktim 16/12 cikti. Yavas yavas normale dönüyo ama basim hala fena
Hayırdır inşallah tatlim bebekle alakalimiyay gibi gerginim bugün .
Aman canım hayırdıryay gibi gerginim bugün .
Ben hiç almadım canım -1 gidiyorum yediğim içtiğim nereye gidiyor anlamadım iştahlı olunca sevinmiştim biraz kilo alıcam diye ama yok bünyem kabul etmiyor 46 kiloyum ve bebek büyüdükçe ben zorlanmaya başlıyorumEvet ya kız fikri gerçekten garip geliyo benim bulantı kusma hicbirsey yedirmiyodu yeni yeni azaldı işte ama çok kilo almam lazım dikkatli gitmem gerek zaten şişmanım 74 keza sende aus gibi gece yiyenlerdensin yanı o 13 kilo aldı sen kaç kilo aldın cnm
Hiç moralini bozma derim bende ilk hamileliğimde ünlü bir Prof a gittim ayrıntılıya kalbinde bi kaç tane parlaklık gördü donen sendromu riski falan filan bi ton şey Söledi .inan 3 gün 3 gece öldüm dirildim ilk hamileliğim zor tuttu ,kanama ,başka yüz tane sıkıntı ,ölüyorum sandım sonra kendi duruma gittim 2 dr muayene etti amniuosenteze gerek bile YÖK devamlı karşılaşıyoruz dedi.oğlum gayet normalgerçi biraz deli dolu ama :)) napalım
Hayır benim yüksek tansiyonum 4 yıl önce başladı. Tuz tuketmiyorum genelde yediklerime dikkat ederim hamur işi falan etkiliyor. Hiç belli olmuyor ne zaman yükseldiği normal 14 zaten, 12 olursa başım bi acayip oluyor bir de genelde stres çok arttırıyor sakin yaşamam lazım ama zor benim için. Haftaya soracağım bakalım arttıracak mi yoksa kadın dogumcular çok dikkat etmiyor düşük tansiyon istemiyoruz diyor da bizimki de yüksek
sanirim sen hellp syndroma yakalanmistin dimi? Allah sabir versin. Su anda tekrar baktim sag bilekte 14/10 sol bilekte 13/9
Simdi hastaneye gitsem mi gitmesem mi bilemedim
Yüksek seyrederse git canım evde düşürmeye çalış limon varsa suyunu filan iç iyi geliyor benim tansiyonum genelde düşük ama biraz önce baş ağrısıyla kalkıp ölçtüm 11-8 çıktı 9-6/10-7 den yükseldi mi sinyal veriyor benim bünyem küçük bi limonu yedim rahatladımsanirim sen hellp syndroma yakalanmistin dimi? Allah sabir versin. Su anda tekrar baktim sag bilekte 14/10 sol bilekte 13/9
Simdi hastaneye gitsem mi gitmesem mi bilemedim
Hayır olsun canım önemli birşey değildir inşallahyay gibi gerginim bugün .
Geçmiş olsun cnm yüksek tansiyon çok önemli aman çok dikkat et benimde günlerce süren baş ağrılarım oluyo hiç olcmuyorum aceba benimde tansiyonum mu varki halamı doğumda yüksek tansiyondan kaybettik bizde genetik aslında
inşallah canım ya benimki zaten zor gözüküyor siyah olması gereken kısım koyu gri ama işte özeldeki doktorum hiç görmedi.. bende amniyodan vazgeçtim zaten istemiyordum.
canım hamilelikte düşük tansiyon çok iyi asıl yüksek olmamalı.. ne çektim lanet tansiyondan.. ama senin hamilelikten oncede olduğu için çok farkettireceğini sanmıyorum..
canım su an stresten mi yüksek yoksa yediklerin falan mı etkiledi.. çünkü duruma göre önemsenmiyor duruma göre 13 9 bile tehlikeli olabiliyor.. doktorunu ara sor bence gel derse de git belki tansiyon ilacı verir.. bu arada evde isen limon sık suyun içine iç birde istersen sarımsak ye.. ellerini ayaklarını ve kafanı soğuk suyla yıka bunlar tansiyonu düşürmede çok etkilidir..
Canım sıkma canını dilerim herşey çok iyi çıkar ve sende buradaki herkeste sağlıcakla alıriz kucağımiza bebisleri insallah ben ilk hamileliğim de hiç bişey mi bilmiyodum gule oynaya gecmisti doktoruma cok guveniyodum cahillik guzel seymis onu farkettim simdi bu gebeligimi cokmu abarttım yada herseyin farkindayim ondanmidir bilmiyorum hergunum hastanede gecti usg tahlil derken burnumdan geldi bu gebeligim
Gerçekten çok güzel bişey aslında Allah her iki evlat duygusunu da yaşatacak ve kız evlat bambaşka ama insanoğlu işte alışmak zaman alıyor.bide benim rus çin ne kadar takvim varsa hepsi erkek çıkmıştı ondan da biraz beklentim oldu galibaHa hademe o zaman ben yanlız değilim gariplik bende galiba diyodum ama hakikaten erkek annesi olunca kız fikri gerçekten garip geliyo
Gerçekten çok güzel bişey aslında Allah her iki evlat duygusunu da yaşatacak ve kız evlat bambaşka ama insanoğlu işte alışmak zaman alıyor.bide benim rus çin ne kadar takvim varsa hepsi erkek çıkmıştı ondan da biraz beklentim oldu galibaHa hademe o zaman ben yanlız değilim gariplik bende galiba diyodum ama hakikaten erkek annesi olunca kız fikri gerçekten garip geliyo
Bizde de genetik malesef.
Yarin hemen aricam.doktoru
Bugün kosusturdum biraz, birazda stresse girdim isleri yetistircem diye, bayada aciktim bu sürede, havada bi sicak bi soguk geldi bana. Umarim sadece bundandir. Baska bi sebeb yoktur.
Limonlu su ictim sarimsak aklima geldi ama oda mideme cok dokunuyo bu sefer ondan fenalasacam diye korktum.
canım bendede stres çok etki ediyor moralim biraz bozulsun hemen çıkar.. dirseklerinden aşagısını ayaklarını soğuk suyla yıka bakalım limonu da ye bakalım inşallah düşer diğerinde ekleme yapmıştım zaten hastane konusunda
Konu dışı olacak ama çok sevdiğim ve abla yerine koyduğum arkadaşım şuan hastanede hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen ona da dua edin 2 çocuğu var Allahım kimseyi annesiz birakmasin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?