2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

sanirim sen hellp syndroma yakalanmistin dimi? Allah sabir versin. Su anda tekrar baktim sag bilekte 14/10 sol bilekte 13/9

Canım çok yükselmiş mutlaka doktora görünmelisin Allah korusun tansiyon sıkıntı

Simdi hastaneye gitsem mi gitmesem mi bilemedim

Evet ya kız fikri gerçekten garip geliyo benim bulantı kusma hicbirsey yedirmiyodu yeni yeni azaldı işte ama çok kilo almam lazım dikkatli gitmem gerek zaten şişmanım 74 keza sende aus gibi gece yiyenlerdensin yanı o 13 kilo aldı sen kaç kilo aldın cnm

Canım sıkma canını dilerim herşey çok iyi çıkar ve sende buradaki herkeste sağlıcakla alıriz kucağımiza bebisleri insallah ben ilk hamileliğim de hiç bişey mi bilmiyodum gule oynaya gecmisti doktoruma cok guveniyodum cahillik guzel seymis onu farkettim simdi bu gebeligimi cokmu abarttım yada herseyin farkindayim ondanmidir bilmiyorum hergunum hastanede gecti usg tahlil derken burnumdan geldi bu gebeligim

Geçmiş olsun cnm yüksek tansiyon çok önemli aman çok dikkat et benimde günlerce süren baş ağrılarım oluyo hiç olcmuyorum aceba benimde tansiyonum mu varki halamı doğumda yüksek tansiyondan kaybettik bizde genetik aslında

Ben hiç almadım canım -1 gidiyorum yediğim içtiğim nereye gidiyor anlamadım iştahlı olunca sevinmiştim biraz kilo alıcam diye ama yok bünyem kabul etmiyor 46 kiloyum ve bebek büyüdükçe ben zorlanmaya başlıyorum

inşallah canım ya benimki zaten zor gözüküyor siyah olması gereken kısım koyu gri ama işte özeldeki doktorum hiç görmedi.. bende amniyodan vazgeçtim zaten istemiyordum.

canım hamilelikte düşük tansiyon çok iyi asıl yüksek olmamalı.. ne çektim lanet tansiyondan.. ama senin hamilelikten oncede olduğu için çok farkettireceğini sanmıyorum..

sanirim sen hellp syndroma yakalanmistin dimi? Allah sabir versin. Su anda tekrar baktim sag bilekte 14/10 sol bilekte 13/9

canım su an stresten mi yüksek yoksa yediklerin falan mı etkiledi.. çünkü duruma göre önemsenmiyor duruma göre 13 9 bile tehlikeli olabiliyor.. doktorunu ara sor bence gel derse de git belki tansiyon ilacı verir.. bu arada evde isen limon sık suyun içine iç birde istersen sarımsak ye.. ellerini ayaklarını ve kafanı soğuk suyla yıka bunlar tansiyonu düşürmede çok etkilidir..

ha birde buyuk hastane varsa illa gitmek istersen araştırmaya git.. orada her akşam 5 kadın dogum uzmanı nobetcı olur.. yani emin ellerde olursun.. özel varsa ben acil konularda güvenmiyorum onlara

Yüksek seyrederse git canım evde düşürmeye çalış limon varsa suyunu filan iç iyi geliyor benim tansiyonum genelde düşük ama biraz önce baş ağrısıyla kalkıp ölçtüm 11-8 çıktı 9-6/10-7 den yükseldi mi sinyal veriyor benim bünyem küçük bi limonu yedim rahatladım

Bizde de genetik malesef.
Yarin hemen aricam.doktoru

Bugün kosusturdum biraz, birazda stresse girdim isleri yetistircem diye, bayada aciktim bu sürede, havada bi sicak bi soguk geldi bana. Umarim sadece bundandir. Baska bi sebeb yoktur.

Limonlu su ictim sarimsak aklima geldi ama oda mideme cok dokunuyo bu sefer ondan fenalasacam diye korktum.

ayy canım bende bilmiyordum ama keşke bilseydim de doktora innmasaydım.. bebeğim şimdi 6 ayını geçmiş olacaktı..bu hamileliğim kötü geçmişten dolayı daha sıkıntılı ama allahtan doktorlar en ufak ayrıntıyı göz önüne alıyorlar. hemen yapılması gerekeni yapıyorlar.. inşallah bu sefer alırım.. umarım topiğimizde bırak bebek kaybını olumsuz haber bile olmaz

Ha ha deme o zaman ben yanlız değilim gariplik bende galiba diyodum ama hakikaten erkek annesi olunca kız fikri gerçekten garip geliyo
Gerçekten çok güzel bişey aslında Allah her iki evlat duygusunu da yaşatacak ve kız evlat bambaşka ama insanoğlu işte alışmak zaman alıyor.bide benim rus çin ne kadar takvim varsa hepsi erkek çıkmıştı ondan da biraz beklentim oldu galiba

Ha ha deme o zaman ben yanlız değilim gariplik bende galiba diyodum ama hakikaten erkek annesi olunca kız fikri gerçekten garip geliyo
Gerçekten çok güzel bişey aslında Allah her iki evlat duygusunu da yaşatacak ve kız evlat bambaşka ama insanoğlu işte alışmak zaman alıyor.bide benim rus çin ne kadar takvim varsa hepsi erkek çıkmıştı ondan da biraz beklentim oldu galiba

canım bendede stres çok etki ediyor moralim biraz bozulsun hemen çıkar.. dirseklerinden aşagısını ayaklarını soğuk suyla yıka bakalım limonu da ye bakalım inşallah düşer diğerinde ekleme yapmıştım zaten hastane konusunda

Limonlu su ictim bir bardaga limonu sikti esim ictim. Ensemi kollarimi soguk suyla yikadim. Uzaniyorum. Umarim cabuk gecer. Tek derdim bide migrän basladi su tansiyonla beraber. Belkide ondan. Umarim yarina gecer ama sabah hemen aricam doktorumu

Kızlar herkese merhabalar uzun süredir burayı takip ediyordum üye olup yazmak bugüne kısmetmiş. Buradaki herkesin hikayelerini okuduğumdan artık çoğunuzu yakın arkadaşlarım gibi hissediyorum tanımasam da Burası aile gibi ve aranızda olmak çok güzel
Ben de sizler gibi haziran annesi olacağım inşallah Allah hepimize sağlıklı mutlu bir hamilelik süreci ve kolay doğumlar nasip etsin.
Sevgili Ausencia tabloya beni de eklersen çok sevinirim yaş 31, il Ankara, sat tarihi 2 Eylül, tahmini doğum 9 haziran, cinsiyet erkek, ilk çocuk, ismi de Deniz Efe olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…