- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.081
hayırdır canım nedeni var mı yoksa hormonlar mı saldırdı ?
Hayırdır inşallah tatlim bebekle alakalimi
Aman canım hayırdır
Hayır olsun canım önemli birşey değildir inşallah
Kızlar herkese merhabalaruzun süredir burayı takip ediyordum üye olup yazmak bugüne kısmetmiş. Buradaki herkesin hikayelerini okuduğumdan artık çoğunuzu yakın arkadaşlarım gibi hissediyorum tanımasam da Burası aile gibi ve aranızda olmak çok güzel
Ben de sizler gibi haziran annesi olacağım inşallah Allah hepimize sağlıklı mutlu bir hamilelik süreci ve kolay doğumlar nasip etsin.
SevgiliAusencia tabloya beni de eklersen çok sevinirim yaş 31, il Ankara, sat tarihi 2 Eylül, tahmini doğum 9 haziran, cinsiyet erkek, ilk çocuk, ismi de Deniz Efe olacak inşallah
Konu dışı olacak ama çok sevdiğim ve abla yerine koyduğum arkadaşım şuan hastanede hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen ona da dua edin 2 çocuğu var Allahım kimseyi annesiz birakmasin inşallah.
Kızlar benim yüzümdeki kılcal damarlar çok belli olmaya başladı bacaklarımda da var ama yuzumu farketmemistim damarlarım çok belirgin..yüzümü esim farketmisti.. Çok kafama taktım kalıcı değildir inşallah
Bencede canim 16 kisilik kahve ne yahu yazik gunah hic insaf yok mu aynen canim sende agirdan al hakikaten yalan sayilmaz 2 adim atiyoruz nefes nefeseyiz zaten azicikta kendi kiymetini bilmeye çalış insalara ne yaparsan yap yaranamazsin Allah anneleri bebislri korusunÇok haklısın tamda tarif ettiğin gibi yapıyordum.. Bu gece de aynısı oldu tam hadi kalkalım diye ayaklanıyorlar kv durun durun kahve yapsın bide diyo 16 kişiye kahveyi Nasil yapıyım mübarek kız isteme töreni..
Karar aldım sondu gerçekten zaten ayaktayken tansiyonum düşüyor. Yalan söylemiş sayılmam. Birdaha yapmam. Iyiliksiz düşüncesiz insanlar..
Insalalh benimde geçer yaaacanım kılcal damarı bilmiyorum ama oğlumda yüzümde gözümd eneler çıktı , boynum et benleri doldu ..yüzüm lekeden geçilmedi ... hepsi doğumla beraber yok oldu .
Aynen öyle aminn hepimizi..Bencede canim 16 kisilik kahve ne yahu yazik gunah hic insaf yok mu aynen canim sende agirdan al hakikaten yalan sayilmaz 2 adim atiyoruz nefes nefeseyiz zaten azicikta kendi kiymetini bilmeye çalış insalara ne yaparsan yap yaranamazsin Allah anneleri bebislri korusun
İnşallah canımInsalalh benimde geçer yaaa
İnşallah canım
uyku yook bu gece , dolanmaca orda burda
Benim her gece var o durum 4 te uyuyorum birde kulağımda enf. Cıktı. O yüzden uyutmuyor beni
Biraz akıttı bugün ama yine de zonkluyor çok kötü bir durum.. inşalalh geçer kısa zamanda bütün gün kulağımda ses hiç hoş değil gerçektencanım ya okumuştum onu unuttum yazmayıgeçmiş olsun çok .
damla yaramadı hiç işe ?
Biraz akıttı bugün ama yine de zonkluyor çok kötü bir durum.. inşalalh geçer kısa zamanda bütün gün kulağımda ses hiç hoş değil gerçekten
Hadi inşallah yaageçer canım , bi yaz benim çok kötü olmuştu ... duyamıyordum resmen , ağrısı da cabası ... 2-3 gün de ancak toparladı damla ile
Bende de çıkmış malesef dün farkettim hiç hoş görünmüyorlarKızlar benim yüzümdeki kılcal damarlar çok belli olmaya başladı bacaklarımda da var ama yuzumu farketmemistim damarlarım çok belirgin..yüzümü esim farketmisti.. Çok kafama taktım kalıcı değildir inşallah
Bende de çıkmış malesef dün farkettim hiç hoş görünmüyorlardoktora danışmak lazım ama benim randevum 2 hafta sonra
hadibeyaaa takibi ihmal etme tansiyonda .. dr da git mutlaka ... geçmiş olsun canım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?