2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Hoş geldinnnnnnnnnnnnnnn

seninle beraber Deniz Efe paşamız da hoş gelmiş hemen ekleyeyim canım tabloya

Kızlar benim yüzümdeki kılcal damarlar çok belli olmaya başladı bacaklarımda da var ama yuzumu farketmemistim damarlarım çok belirgin..yüzümü esim farketmisti.. Çok kafama taktım kalıcı değildir inşallah

canım kılcal damarı bilmiyorum ama oğlumda yüzümde gözümd eneler çıktı , boynum et benleri doldu ..yüzüm lekeden geçilmedi ... hepsi doğumla beraber yok oldu .

Peki karnınızdaki o kahverengi çizgi çıktı mı ? ya da çıkmaya başladı mı ? bende bir gölge gibi şu an sadece ...

Bencede canim 16 kisilik kahve ne yahu yazik gunah hic insaf yok mu aynen canim sende agirdan al hakikaten yalan sayilmaz 2 adim atiyoruz nefes nefeseyiz zaten azicikta kendi kiymetini bilmeye çalış insalara ne yaparsan yap yaranamazsin Allah anneleri bebislri korusun

Aynen öyle aminn hepimizi..

Biraz akıttı bugün ama yine de zonkluyor çok kötü bir durum.. inşalalh geçer kısa zamanda bütün gün kulağımda ses hiç hoş değil gerçekten

geçer canım , bi yaz benim çok kötü olmuştu ... duyamıyordum resmen , ağrısı da cabası ... 2-3 gün de ancak toparladı damla ile

Bende de çıkmış malesef dün farkettim hiç hoş görünmüyorlar doktora danışmak lazım ama benim randevum 2 hafta sonra

hadibeyaaa takibi ihmal etme tansiyonda .. dr da git mutlaka ... geçmiş olsun canım çok

Yok gidicem almanyada saat 8 de aciliyor doktorlar hemen aricam kizi okula biraktikdan sonrada hemen gidicem.
Hala 14/11 tansiyon umarim benim o bilekten ölcdügüm aletde sorun vardir. Umarim gercekden tansiyon problemiyle ugrasmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…