2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ailende kırmızı yanaklı insanlar var mı ? Varsa genetik olabilir hatta korkutmak istemem ama rosacea diye bir cilt hastalığı bile olabilir. Ama eğer yoksa ve hamilelikle oluştuysa muhtemelen gebeliktendir ve geçicidir.

Yok gidicem almanyada saat 8 de aciliyor doktorlar hemen aricam kizi okula biraktikdan sonrada hemen gidicem.
Hala 14/11 tansiyon umarim benim o bilekten ölcdügüm aletde sorun vardir. Umarim gercekden tansiyon problemiyle ugrasmam.

Olabilir canım ve inşallah öyledir
Çok güvenli değil o aletler . Bir de bi yerde okumuştum..o çıkardıkları seste arttırıyormuş o an bi tık yukarı heyecanla .

Ben yıllardır klasik kulaklıklı kullanıyorum. Çok kolay ölçüm ve doğru .

Kizlar ben duzenli olarak garnierin jelini kullaniyodum yuzume siyah noktalar icin. Ama hamile kalinca biraktim ne olur ne olmaz diye. Lorealin kirmizi ve siyah maskesi de vardi ama biraktm kullanan varmi boyle tonik jel vs. Sakinca varmi acaba yuzumde surekli sivilce falan oluyo surekli putur putur

Tam da onu soracaktım benim yüzüm de felaket bişeyler kullanmam şart oldu

Tam da onu soracaktım benim yüzüm de felaket bişeyler kullanmam şart oldu
Doktor bana dun nopigden diye bi yuz nemlendiricisi onerdi hemde gunes kremine benziyor nemlendirici. Ama dolu yuz yikama jelim var faydasini da goruyordum. Buna da baslarim tabi ama ne bileyim digerlerini de kullanabilmeyi iaterdim yuzum puruzlu hep. Sıkmak zorunda kaliyorum kizariyorum.

Benim doğum kontrol hapından dolayı çıktı kılcal damarlarım ve kaldı doktor hamile kalınca da artabilir istersen ondan sonra lazer yaparız demişti. Şimdi çok hafif arttı gibi bakalım...

Kendi kendini mi ölcüyorsun? Bende alim diye düsündüm ama kendimi nasil ölcerim bilemedim

Arkadaşlar belirtileriniz azaldı mı bebek hareketlerini hissedene kadar böyle devam edicek galiba bende hala belirti arıyorum göğüslerimdeki sızı azaldı ama dolgunluk var sizde öyle mi

Ay yok cnm ya kullanabilirsin..ben günlük temizliğimi sürekli yapıyorum oje de sürüyorum makyaj da yapıyorum..bir zararı yok

Arkadaşlar belirtileriniz azaldı mı bebek hareketlerini hissedene kadar böyle devam edicek galiba bende hala belirti arıyorum göğüslerimdeki sızı azaldı ama dolgunluk var sizde öyle mi
Azalması derken mesela bende de biraz göğüs hassasiyeti vardı geçti.artık daha enerjik daha az yorulan bir gebeyim.hani belim ayaklarım yeteeer diye bağırmasa yada göbeğim gözüme batmassahamile olduğumu unutucam o derece belirti yok

Kızlar selam,

Doktorumuz önce kız dedi şimdi erkek resimde pipisi de gayet belirgin aslında ama ben yine de emin olmak istiyorum anlayan varsa bakar mısınız? Oğluşum mu olacak şimdi benim kız erkek farketmez ama sabırsızlanıyorum işte

Eklentiler

• IMG-20180109-WA0000-1.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 98
Bayanlar ben birazdan hamile pantolon almaya çıkacağım.38 bedenim sizce kaç beden alayım su an 62 kilo oldum
Canim 1 hatta 2 beden bile büyük alabilirsin ben öyle yaptım gobeklerimiz hızlı buyucek kilo alcaz bundan sonra sıkıp da tekrar pantolon alma derdi olmasın diye ben 2 beden büyük aldım. Hafif bol ama olsun içini doldurucaz sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…