- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.121
Teşekkür ederim kızlar kanser tüm vücuda yayılmış inşallah yanlış haberdir kendimi unuttum ağlamaktan ve duadan başka bir şey gelmiyor elden.
Kendi kendini mi ölcüyorsun? Bende alim diye düsündüm ama kendimi nasil ölcerim bilemedim
Bayanlar hamile pantolonu alacağım 38 beden giyiyorum normalde sizce kaç beden alayım pantolon
Kızlar selam,
Doktorumuz önce kız dedi şimdi erkek resimde pipisi de gayet belirgin aslında ama ben yine de emin olmak istiyorum anlayan varsa bakar mısınız? Oğluşum mu olacak şimdi benimkız erkek farketmez ama sabırsızlanıyorum işte
Ne diyosun ya 46 kilomu çok zayifmissin 30 kilomu var aramizdaBen hiç almadım canım -1 gidiyorum yediğim içtiğim nereye gidiyor anlamadım iştahlı olunca sevinmiştim biraz kilo alıcam diye ama yok bünyem kabul etmiyor 46 kiloyum ve bebek büyüdükçe ben zorlanmaya başlıyorum
Canm bende 57 kiloyum 17.haftadaym gecen gun ben de aldim normalde 38 gyiyordum 42 aldimBayanlar ben birazdan hamile pantolon almaya çıkacağım.38 bedenim sizce kaç beden alayım su an 62 kilo oldum
Amin canım inşallah sen bebeginimi kaybettin kac haftalikti çok üzüldüm simdi bu duruma insallah bunu sağlıcakla kucağına alırsınayy canım bende bilmiyordum ama keşke bilseydim de doktora innmasaydım.. bebeğim şimdi 6 ayını geçmiş olacaktı..bu hamileliğim kötü geçmişten dolayı daha sıkıntılı ama allahtan doktorlar en ufak ayrıntıyı göz önüne alıyorlar. hemen yapılması gerekeni yapıyorlar.. inşallah bu sefer alırım.. umarım topiğimizde bırak bebek kaybını olumsuz haber bile olmaz
canım yani görünen çok net erkekama kordonu diyorlar bazen ...ödem diyorlar bazen ... bence net erkek ve o da pipi işte :)))
Kızlar selam,
Doktorumuz önce kız dedi şimdi erkek resimde pipisi de gayet belirgin aslında ama ben yine de emin olmak istiyorum anlayan varsa bakar mısınız? Oğluşum mu olacak şimdi benimkız erkek farketmez ama sabırsızlanıyorum işte
Demee ben hiç bakmadım öyle seylere dur bende baksyim ne diyorGerçekten çok güzel bişey aslında Allah her iki evlat duygusunu da yaşatacak ve kız evlat bambaşka ama insanoğlu işte alışmak zaman alıyor.bide benim rus çin ne kadar takvim varsa hepsi erkek çıkmıştı ondan da biraz beklentim oldu galiba
ben kiehls 'ın temizleme jelini kullanıyorum her gün olmasada haftada 3 gün falanKizlar ben duzenli olarak garnierin jelini kullaniyodum yuzume siyah noktalar icin. Ama hamile kalinca biraktim ne olur ne olmaz diye. Lorealin kirmizi ve siyah maskesi de vardi ama biraktm kullanan varmi boyle tonik jel vs. Sakinca varmi acaba yuzumde surekli sivilce falan oluyo surekli putur putur
Arkadaşlar belirtileriniz azaldı mı bebek hareketlerini hissedene kadar böyle devam edicek galiba bende hala belirti arıyorum göğüslerimdeki sızı azaldı ama dolgunluk var sizde öyle mi
Rabbim acil şifalar versin biran önce yavrularına kavuşsun insallahKonu dışı olacak ama çok sevdiğim ve abla yerine koyduğum arkadaşım şuan hastanede hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen ona da dua edin 2 çocuğu var Allahım kimseyi annesiz birakmasin inşallah.
Hoşgeldin cnm aramiza insallah sende sağlıcakla kucağına alırsın bebisiniKızlar herkese merhabalaruzun süredir burayı takip ediyordum üye olup yazmak bugüne kısmetmiş. Buradaki herkesin hikayelerini okuduğumdan artık çoğunuzu yakın arkadaşlarım gibi hissediyorum tanımasam da Burası aile gibi ve aranızda olmak çok güzel
Ben de sizler gibi haziran annesi olacağım inşallah Allah hepimize sağlıklı mutlu bir hamilelik süreci ve kolay doğumlar nasip etsin.
SevgiliAusencia tabloya beni de eklersen çok sevinirim yaş 31, il Ankara, sat tarihi 2 Eylül, tahmini doğum 9 haziran, cinsiyet erkek, ilk çocuk, ismi de Deniz Efe olacak inşallah
Aman öyle olsunda hepimizde var o hey heyler malesef gel gityok arkadaşlar , öyle hormonlar herhalde ..regl öncesi gelen hey heyler gibi :)))
her şey yolunda çok şükür ...
Hosbulduk teşekkür ederim canımHoşgeldin cnm aramiza insallah sende sağlıcakla kucağına alırsın bebisini
Ay çok güzelmiş güle güle giysin prensesYa kızlar ilk hediye elbisemize bakarmısınız
Büyük ihtimal hissettigin bebek canım benim de ilk hamileligim ama 13.haftada hissetmistim ilk kipirtilarini şimdi içerde karate yapıyor resmenBen sanki birşeyler hissediyorum kızlar karnimda.pitirnpitir birşeyler oluyor sanki.normalde çok gaz problemim vardı biraz geçti onunla karıştırıyor olamam herhalde .baya heyecanlanıyorum acaba diyorum.daha da çok küçük ama saskinim.ilk gebeligim acaba doğru mu hissediyorum
Bende kullanmıyorum cnm bıraktım hepsini eğer dışarı cikicaksam biraz makyaj yapıyorum o kadar nede olsa kimyasaldir diyeKizlar ben duzenli olarak garnierin jelini kullaniyodum yuzume siyah noktalar icin. Ama hamile kalinca biraktim ne olur ne olmaz diye. Lorealin kirmizi ve siyah maskesi de vardi ama biraktm kullanan varmi boyle tonik jel vs. Sakinca varmi acaba yuzumde surekli sivilce falan oluyo surekli putur putur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?