2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Teşekkür ederim kızlar kanser tüm vücuda yayılmış inşallah yanlış haberdir kendimi unuttum ağlamaktan ve duadan başka bir şey gelmiyor elden.

Allahımmmmmmm sen şifalar ver ya da doğru teşhis olmasın , evlatlarına bağışlasın

Kendi kendini mi ölcüyorsun? Bende alim diye düsündüm ama kendimi nasil ölcerim bilemedim

evet canım eşim evde ise o ölçer ama tekken de gayet rahat ölçülüyor .

çok net duyuluyor ses zaten

Bayanlar hamile pantolonu alacağım 38 beden giyiyorum normalde sizce kaç beden alayım pantolon

ben 36 idim , 38 aldım rahat rahat giyiyorum , kaldı ben 13 kilo aldım ama bacaklar hemen hemen aynı ..o yüzden gabe pantalonun bel göbek eki yetti bana

canım yani görünen çok net erkek ama kordonu diyorlar bazen ...ödem diyorlar bazen ... bence net erkek ve o da pipi işte :)))

Kızlar selam,

Doktorumuz önce kız dedi şimdi erkek resimde pipisi de gayet belirgin aslında ama ben yine de emin olmak istiyorum anlayan varsa bakar mısınız? Oğluşum mu olacak şimdi benim kız erkek farketmez ama sabırsızlanıyorum işte [/QUOTE]

Zeynep3406 Tatlım evet erkek ben de aynısını gördüm ultrasonda doktor tamam dedi artık tescillendi bu da pipisi hatta fotoğrafını vereyim dedi verdi çıktısını

Son düzenleme:
Ne diyosun ya 46 kilomu çok zayifmissin 30 kilomu var aramizda

Bayanlar ben birazdan hamile pantolon almaya çıkacağım.38 bedenim sizce kaç beden alayım su an 62 kilo oldum
Canm bende 57 kiloyum 17.haftadaym gecen gun ben de aldim normalde 38 gyiyordum 42 aldim
Hani 40 falan da alsam olurdu ama ilerde ne kdar kilo alirm blmiyorm surekli hamile pantolonuna esofmanina para vermek istemedim bir de ben braz rahatima duskunm rahat rahat giyeym istedim cok sikinca rahat edemem

Amin canım inşallah sen bebeginimi kaybettin kac haftalikti çok üzüldüm simdi bu duruma insallah bunu sağlıcakla kucağına alırsın

canım yani görünen çok net erkek ama kordonu diyorlar bazen ...ödem diyorlar bazen ... bence net erkek ve o da pipi işte :)))

Zeynep3406 Tatlım evet erkek ben de aynısını gördüm ultrasonda doktor tamam dedi artık tescillendi bu da pipisi hatta fotoğrafını vereyim dedi verdi çıktısını [/QUOTE]
Ben bu kadar büyük pipi olabileceğini düşünmemiştim teşekkür ederim

Demee ben hiç bakmadım öyle seylere dur bende baksyim ne diyor tabiki ikisinde tatmak çok güzel olsa gerek olunca gorucez kismetse

ben kiehls 'ın temizleme jelini kullanıyorum her gün olmasada haftada 3 gün falan
Arkadaşlar belirtileriniz azaldı mı bebek hareketlerini hissedene kadar böyle devam edicek galiba bende hala belirti arıyorum göğüslerimdeki sızı azaldı ama dolgunluk var sizde öyle mi

benim sadece arada bir kasık agrım oluyor onun dışında iyiyim normal ama bundan sonra hareketlerini hissedeceğiz

Hoşgeldin cnm aramiza insallah sende sağlıcakla kucağına alırsın bebisini

Büyük ihtimal hissettigin bebek canım benim de ilk hamileligim ama 13.haftada hissetmistim ilk kipirtilarini şimdi içerde karate yapıyor resmen

Bende kullanmıyorum cnm bıraktım hepsini eğer dışarı cikicaksam biraz makyaj yapıyorum o kadar nede olsa kimyasaldir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…