2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizede doktor dün kız dedi benzettim dedi pazartesi doktora gideceğim çok merak ediyorum .bir kızım var bird erkek bebeğim olursa dünyalar bizim olur saglikla

Aman öyle olsunda hepimizde var o hey heyler malesef gel git iyi olmana çok sevindim canım

canım kaldırayım da kız yazayım mı şimdi de yoksa boş mu kalsın kesin olana kadar ?

Esim de var canim biliyorum nasil bisey olduğunu. Ama benim ailemde yok hamilelikte birden beliri verdi. Ama bacaklarim da da var.
Kan basincindan dolayimi bilmiyorum ki sorucam pazartesi..

Kızlar ben çarşamba doktora gittim 3lu tarama ve cinsiyeti kesinleştirmek için doktor dediki bebeğin çok asagida kanalın kapalı sıkıntı yok ama yukarda olması lazm dedi neden aşağıdaysa onu merak ediyorum bilginiz warmi. Sali tekrar gidicem 3lunun sonucu için ve cinsiyeti de göremedi sizden sorum neden aşağıda nasıl yukarı çıkar bu sıkıntı mi

Benim doğum kontrol hapından dolayı çıktı kılcal damarlarım ve kaldı doktor hamile kalınca da artabilir istersen ondan sonra lazer yaparız demişti. Şimdi çok hafif arttı gibi bakalım...
Öyle mi ya bende çok taktım ya gecmezse diye sorucam gidince kesin tabi bebebgi gorunce unutmazsammm

Büyük ihtimal hissettigin bebek canım benim de ilk hamileligim ama 13.haftada hissetmistim ilk kipirtilarini şimdi içerde karate yapıyor resmen
Hissediyip yazanlara anlam veremiyordum bekleyenlere ama insan gerçekten heyecanlaniyormus. Elimi.koyup bekliyorum bazen ama ozaman da kipirdamiyor değişik bir duyguymus gerçekten

Esim de var canim biliyorum nasil bisey olduğunu. Ama benim ailemde yok hamilelikte birden beliri verdi. Ama bacaklarim da da var.
Kan basincindan dolayimi bilmiyorum ki sorucam pazartesi..
Biz de genetik sanırım çünkü babamın yüzünde belirgin kılcal damarlari benimde burnumda falan var ve ben de şuan arttığını düşünüyorum.ama benim özellikle yüzümde çok derinin ustundeymis kılcal damarlar bir cilt uzmanı öyle demişti kısa bir süre krem de kullanmıştım ama sonradan çok onemsemedim.gecen bacaklarimda farkettim hatta varis olmasın diye o an korktum.ama çok önemsemedim yine

bende sıkıyorum dayanamıyorum çok kötü oldu yüzüm

erkek canım bende pazartesi net öğrendim doktor bacak arasını gösterdi bomboştu erkek olsaydı bişeyler gözükürdü kesin kız dedi

Ne diyosun ya 46 kilomu çok zayifmissin 30 kilomu var aramizda
Benim boy da kısa 1.58 minyonum biraz o yüzden kilo alamıyorum nickim o yüzden minick
maşallah canım benim kız çok tembel yaw gerçi daha çok küçük ama yine de daha hareketli olabilir

İlk gebeliği sezeryan olan arkadaşlarım benim fena ağrım var ya ikiz olduğu için mi acaba bilemedim..dr normal diyor
benimde ilk sezeryan benim belim çok ağrıyor canım tek gebelik ama mahvediyo beni

Konu dışı olacak ama çok sevdiğim ve abla yerine koyduğum arkadaşım şuan hastanede hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen ona da dua edin 2 çocuğu var Allahım kimseyi annesiz birakmasin inşallah.
rabbim tez zamanda şifa versin kuzum.rabbim kimseyi annesiz bırakmasın

Ya kızlar ilk hediye elbisemize bakarmısınız
maşallah rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

maşallah paşaya kuzum çok net bir şekilde göstermiş kendini

Ben de korkuyorum bacakalrimda varis olma durumundan umarım herşey normal der doktor

Canım acayip kola istiyor ama içmeye korkuyorum ilk defa geçen içtim ve acayip kasılma oldu koladan mı bilmiyorum ama korktum baya hamilelikte niye zararlı şeyler ister insanın canı ya normalde içemem bile

Ilk üç ayy ne kahve ictim ne çay ne zararlı olur diye paketli hiçbirşey yemedim. Taki yigenim gözümün önünde cips yiyene kadar otizmli hemde hiperaktif yigenim var 8 yaşında çok tatli masallah tompikte eşimle çok ugrasiriz sıkıştırz ,sarılır öperiz . Cipstee sevdiğimdendi paketi actı nasıl koktu . Kalabalık aile ortamı var eşime kısık sesle ^^canım cips çekti^^ dedim .Eşimin yanındaydı yiğenim . Eşim cips paketini üstüme attı ^sen ye ben oyalarım^^ dedi. tabi eşim Yiğenimle bogusmaya girdi bana vakit kazandırmak için bende cipsi yedim . bunu iki üç kezzz tekrarlayıp çocuktan çok yedimdi Hamilelik sen nelere kadirsin . Tabi o tadı alıınca 2 ,3 kez aldık sonra devamı geldi yiyince çok pişman oluyorum üzülüyorum ama canım cok istiyor. Eşime alma bir daha dedim ama dün yine alıp yedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…