- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.141
Bizede doktor dün kız dedi benzettim dedi pazartesi doktora gideceğim çok merak ediyorum .bir kızım var bird erkek bebeğim olursa dünyalar bizim olur sagliklaKızlar selam,
Doktorumuz önce kız dedi şimdi erkek resimde pipisi de gayet belirgin aslında ama ben yine de emin olmak istiyorum anlayan varsa bakar mısınız? Oğluşum mu olacak şimdi benimkız erkek farketmez ama sabırsızlanıyorum işte
Canım ben normal bedenimden bir beden büyük aldım kilo alınca ödem başlayınca rahat edeyim diyeBayanlar ben birazdan hamile pantolon almaya çıkacağım.38 bedenim sizce kaç beden alayım su an 62 kilo oldum
Aman öyle olsunda hepimizde var o hey heyler malesef gel gitiyi olmana çok sevindim canım
Ausencia Canım doktorum kız dedi :) kesin değil kıza benziyor dedi. 12 haftalıkken başka bir doktora gitmiştim o doktor %90 erkek demişti Şimdi ilk defa kendi doktorum cinsiyet söyledi ve kız dedi. Sende erkek olarak yazmıştın tabloya istersen kaldır canım
Ailende kırmızı yanaklı insanlar var mı ? Varsa genetik olabilir hatta korkutmak istemem ama rosacea diye bir cilt hastalığı bile olabilir. Ama eğer yoksa ve hamilelikle oluştuysa muhtemelen gebeliktendir ve geçicidir.
Canim kaç haftalikken kız dediKızlar selam,
Doktorumuz önce kız dedi şimdi erkek resimde pipisi de gayet belirgin aslında ama ben yine de emin olmak istiyorum anlayan varsa bakar mısınız? Oğluşum mu olacak şimdi benimkız erkek farketmez ama sabırsızlanıyorum işte
Öyle mi ya bende çok taktım ya gecmezse diye sorucam gidince kesin tabi bebebgi gorunce unutmazsammmBenim doğum kontrol hapından dolayı çıktı kılcal damarlarım ve kaldı doktor hamile kalınca da artabilir istersen ondan sonra lazer yaparız demişti. Şimdi çok hafif arttı gibi bakalım...
Hissediyip yazanlara anlam veremiyordum bekleyenlere ama insan gerçekten heyecanlaniyormus. Elimi.koyup bekliyorum bazen ama ozaman da kipirdamiyor değişik bir duyguymus gerçektenBüyük ihtimal hissettigin bebek canım benim de ilk hamileligim ama 13.haftada hissetmistim ilk kipirtilarini şimdi içerde karate yapıyor resmen
38 al canım yine kalıpla da alakalı dene bakBayanlar ben birazdan hamile pantolon almaya çıkacağım.38 bedenim sizce kaç beden alayım su an 62 kilo oldum
Biz de genetik sanırım çünkü babamın yüzünde belirgin kılcal damarlari benimde burnumda falan var ve ben de şuan arttığını düşünüyorum.ama benim özellikle yüzümde çok derinin ustundeymis kılcal damarlar bir cilt uzmanı öyle demişti kısa bir süre krem de kullanmıştım ama sonradan çok onemsemedim.gecen bacaklarimda farkettim hatta varis olmasın diye o an korktum.ama çok önemsemedim yineEsim de var canim biliyorum nasil bisey olduğunu. Ama benim ailemde yok hamilelikte birden beliri verdi. Ama bacaklarim da da var.
Kan basincindan dolayimi bilmiyorum ki sorucam pazartesi..
bende sıkıyorum dayanamıyorum çok kötü oldu yüzümDoktor bana dun nopigden diye bi yuz nemlendiricisi onerdi hemde gunes kremine benziyor nemlendirici. Ama dolu yuz yikama jelim var faydasini da goruyordum. Buna da baslarim tabi ama ne bileyim digerlerini de kullanabilmeyi iaterdim yuzum puruzlu hep. Sıkmak zorunda kaliyorum kizariyorum.
erkek canım bende pazartesi net öğrendim doktor bacak arasını gösterdi bomboştu erkek olsaydı bişeyler gözükürdü kesin kız dediKızlar selam,
Benim boy da kısa 1.58 minyonum biraz o yüzden kilo alamıyorumNe diyosun ya 46 kilomu çok zayifmissin 30 kilomu var aramizda
maşallah canımya ben artık çok net dışarıdan oynamalı yaşıyorum hareketleri ..... ya kızım bi zeyna gücündeya da sını bilemedim
çok güzel ya
hareket ederken açıp bakıyorum derin denizin dalgaları gibi kabarıp iniyor falan
benimde ilk sezeryan benim belim çok ağrıyor canım tek gebelik ama mahvediyo beniİlk gebeliği sezeryan olan arkadaşlarım benim fena ağrım var ya ikiz olduğu için mi acaba bilemedim..dr normal diyor
rabbim tez zamanda şifa versin kuzum.rabbim kimseyi annesiz bırakmasınKonu dışı olacak ama çok sevdiğim ve abla yerine koyduğum arkadaşım şuan hastanede hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen ona da dua edin 2 çocuğu var Allahım kimseyi annesiz birakmasin inşallah.
maşallah rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsinYa kızlar ilk hediye elbisemize bakarmısınız
maşallah paşaya kuzum çok net bir şekilde göstermiş kendiniKızlar selam,
Ben de korkuyorum bacakalrimda varis olma durumundan umarım herşey normal der doktorBiz de genetik sanırım çünkü babamın yüzünde belirgin kılcal damarlari benimde burnumda falan var ve ben de şuan arttığını düşünüyorum.ama benim özellikle yüzümde çok derinin ustundeymis kılcal damarlar bir cilt uzmanı öyle demişti kısa bir süre krem de kullanmıştım ama sonradan çok onemsemedim.gecen bacaklarimda farkettim hatta varis olmasın diye o an korktum.ama çok önemsemedim yine
Bana 16+4 ye sormadan söyledi doktor.hatta yarın kendi doktoruma gidicem kesinlestitmeye.dun devlete gittim oradaki doktor sormadan söyledi cinsiyeti zaten biliyodursunuz kız bebek dediCanim kaç haftalikken kız dedi
İnşallah canım ben de bacaklarım için biraz korktum sorucam doktora yarınBen de korkuyorum bacakalrimda varis olma durumundan umarım herşey normal der doktor
Haberleşelim canım inşallahİnşallah canım ben de bacaklarım için biraz korktum sorucam doktora yarın
Canım acayip kola istiyor ama içmeye korkuyorum ilk defa geçen içtim ve acayip kasılma oldu koladan mı bilmiyorum ama korktum baya hamilelikte niye zararlı şeyler ister insanın canı ya normalde içemem bile
Ilk üç ayy ne kahve ictim ne çay ne zararlı olur diye paketli hiçbirşey yemedim. Taki yigenim gözümün önünde cips yiyene kadarValla bende dayanmadım bir kaç defa içtim bide birkaç paket cips yedimilk hamileliğim de bunlardan tiksinmistim bundada canım çok istiyor ya ne yapicam bilmiyorum tabi ben iki haftadır yemek yemeye başladım daha yeni yeni bulantılarim geçiyor buda çok iştahımı açtı durumlar felan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?