- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.941
Her öğünde yersen yoğurdu süte ihtiyacın kalmaz zaten hele laktoz alerjin varsa kendi yaptığın yoğurdu almak daha iyiBu arada ben hiç süt içmiyorum hamilelikte başlarda tiksindim.simdide marketlerdekileri icemiyorum açık almıştım yoğurt mayalamak için onu kaynattıktan sonra canım çekti ictimama sadece bir kere.yogurt yiyorum ama bol bol ev yoğurdu.ilk onu da yiyemiyordum bulantilarim fazla iken sonra yemeye başladım.oglen yemekte iş yerindeki kapalı yoğurdu yiyorum.4gibi kendim evden getirdigim 1kase yoğurdu yiyorum akşam da 1kase yiyorum ama sütle aram pek yok.
Gözün aydın canım,şükür bunu da atlatmissin. Benim de yarın ayrıntılı ultrason,çok heyecanlıyım
Gözün aydın canım sevindim iyi olmasina Rabbim hepimizin iyi sonuçlar almasını nasip eder inşallah
Her öğünde yersen yoğurdu süte ihtiyacın kalmaz zaten hele laktoz alerjin varsa kendi yaptığın yoğurdu almak daha iyi[/QUO
Ev yoğurduna alıştım iyice esimde istiyor hem bağırsak florasını da düzenliyor
6 mıKızlar biz 4 gün sonra 6. Aya girmiş oluyoruz ne çabuk geçiyor yaaa
Kızlar biz 4 gün sonra 6. Aya girmiş oluyoruz ne çabuk geçiyor yaaa
Kızlar ben eczaciyla konuştum decavit te de alkol war dedi naturmax omegamax die balık yağı takviyeli vitamin verdi çocuk için çok faydalı dedi onu aldm
Sürekli geçmişi okumak güncelleme yapmak filan cidden zor iş, sohbet etmeye fırsat bulamıyosun. Yönetici olmasan da burda ol, senin bilgilerine her zaman ihtiyacımız var iyi olmanıza da çok sevindim
Ba
Başka grulariniz da varsa işiniz zor cidden ben bile birkaç sayfa olunca offf çok olmuş nekadar konuşmuş kızlar diyorum.takibi çok zordur.burda olun sohbete fırsat buldukça dahil olun güzel olur.
Ausencia canım iyi olmana çok sevindim. Gerçekten çok zor hep sayfa takibi hem güncelleme ,hem editörlük. Dinlen,tadını çıkar. Bizi bırakma gel sohbete
Aynı ben.. Yanlışlıkla elim değdi de,kanı durmadı resmen.. Üstelik normalde de şimdi de Paradontax kullanıyorum..diş eti kanayan var mı? fırçayı daha değdirir değdirmez kan fışkırıyor
Canım 17+0 da 4. Ay bitiyor.. Senin 4. Atın bitmiş, 5. Ayın içerisindesin, 21. Haftaya kadar..17+3üm kaç aylık oluyorum ya ben
Offf evet çok zor gerçekten.dogumdan sonra burdan diyet topigine transfer olurum bende .hamile kalmadan önce diyetisyene gittim 6 kilo verdim.taktileri az çok öğrendim o topicten devam ederim
Offf evet çok zor gerçekten.dogumdan sonra burdan diyet topigine transfer olurum bende .hamile kalmadan önce diyetisyene gittim 6 kilo verdim.taktileri az çok öğrendim o topicten devam ederim
17+3üm kaç aylık oluyorum ya ben
6 mı4 buçuğuz kuzum 5e gireceğiz daha?
4 buçuk degil 5 bucuksun6 mı4 buçuğuz kuzum 5e gireceğiz daha?
5 inci aya yeni girmişsin canim
Bizim 5 bitmiş oluyor 6 cı aya girmiş oluyoruzBiz kaç aylık oluyoruz canım
Anoo o neymis yaa yemeyip icmeyip yaziyorlar mi dicem ama yiyip ictiklerinizi yaziyorsunuz sanirimcokmus ya ben burda uc dort sayfa birikse nasi okucam diye dertleniyorum
Ben tabloya göre değil de kendi kafama göre hesapliyorum4 buçuk degil 5 bucuksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?