2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
4 buçuk degil 5 bucuksun

Ben tabloya göre değil de kendi kafama göre hesapliyorum

Blackbluee1 kız maşallah, 6. Aya giriyorsun demek.. Biz daha 4 buçuk sayılırız.. İlk doğum haberini de senden alacağız gibi inşallah hayırlıca..
Bu arada @ozge_3506 da 5. Ayı bitiriyor daha.. 5buçuk Ay için 23.-24. Haftaya gelmesi lazım.. Arkadaşın hesabı doğru yani, 4buçuğu geçeli 1 hafta oluyor.. en iyisi hafta galiba yaa..

Ben katılıyorum Blackbluee1 yapabilirsin..
Canım sende yaz hep, tecrübelerinize ihtiyacımız oluyor ve merak ediyoruz..

daha çok yazabileceğim emin olun

bu arada bu hafta ay epey değişik .... ben Blackbluee1 den bir gün sonrayım ... 5.5 diyorum bu ara :))) bi müddet daha böyle gider ...

kuzum ya aslında düşündüm ama benim oğlan var ya düzenli olarak pc açıp girmem zor olur düzenli olarak geçmişi de okuyamıyorum yaparım deyip kimsenin hakkına girmeyeyim

yaparsın bence çok bi şey kalmadı zaten .... kimse eklenmez bu saatten sonra ... neredeyse doğuracağız

Aynen canım 4 bucugu biraz geçti o yüzden 5'ler 6'lar korkuttu beni daha kendimi hazirlamamistim

yaparsın bence çok bi şey kalmadı zaten .... kimse eklenmez bu saatten sonra ... neredeyse doğuracağız
Ya ben pc açınca benim pıtırcık rahat bırakmıyor bilgisayarı almaya, çizgi film açmaya filan çalışıyor o yüzden hep telden bakıyorum tablo güncelleme işi telefondan yürütülür mü ki

Hayır ama işte 5 buçuk çok ileri olmuyormu amaaannnn...
çok karışık hiç acmayalim bu konuları en iyisi hafta hesoalamak aya girmemek gerekiyor :)

bu arada bu hafta ay epey değişik .... ben Blackbluee1 den bir gün sonrayım ... 5.5 diyorum bu ara :))) bi müddet daha böyle gider ...

Son düzenleme:
hayırlısıyla ınslalah kızlar

Bende bu ay hesabından anlamıyorum, ısrarla sordukları zaman 4-4.5 deyip geçiyorum

Aynen herkeste kaç aylık diye soruyor.
21 hafta desen yani kaç ay oluyor diyolar bu seferde .. 5 'in içindeyiz diyebilirsin kısa yoldan..
Ben de 5in içindeyiz diyordum. Önümüzdeki hafta itibari ile 6. Ayın içindeyiz diycem

Aynen herkeste kaç aylık diye soruyor.
21 hafta desen yani kaç ay oluyor diyolar bu seferde ..
Ben de 5in içindeyiz diyordu m. Önümüzdeki hafta itibari ile 6. Ayın içindeyiz diycem
Ben biraz gecikmeli söyliycem bu sefer yoksa doğuma bir iki ay kala başlıyo millet aramaya doğurdun mu doğurucan mı diye çıldırtıyolar ogluma hamileyken 36-37. haftada kuzenim aramisti dogum ne zaman diye sancin var mi falan diye sordu bende ara ara oluyor duzenli degil demistim. Bana dedigi; git hastaneye suni sanci iste iki saate kalmaz dogurursun ben iki cocugumda da suni aldim hemencik dogdular, dedi. Ben şok acelem yok bebek ne zaman doğmak isterse o zaman gelir demiştim ama yine de şartellerim atmıştı o gün bugündür o kuzenimle görüşmüyorum.

gözünüz aydın canım darısı bizlere

arkadaşlarım yeni yaptırdı 1 kutu kola içmiş gibi düşün demişler zaten gün içerisinde alıyoruzdur o kadar şeker
Her yerde aynı mı bilmem ama kutu içinde meyveli soda gibiymiş eskisi gibi şekerli limonlu su içmemiş ikiside

Hiç bitmez acelecikleri zaten :) Önce ne zaman evleniyorsun,sonra çocuk düşünmüyor musunuz. Ee doğur artık,sonra ikinciyi düşünmüyor musunuz, onu da doğur olsun bitsin.. sonra bu çocuk doymuyor mama ver sen ona.. Ayyy yazarken içim şişti,bunlarda yorulmak yok :) he deyip geçmek en iyisi.

Doğum sonrası tam bir felaket heerr kafadan bir ses, ilkinde acemiydim bu sefer kimseye pabuç bırakmıycam

Valla bizde daha çok mutlu oluruz canım.
Sağolasın iyi ki açtın bu grubu..

Aynen canım 4 bucugu biraz geçti o yüzden 5'ler 6'lar korkuttu beni daha kendimi hazirlamamistim
Valla Sm'in mesajından sonra bende saydım.. 6 ya giriyorsak, 7-8-9.. Aaa birşey kalmadı dediğim bir an.. Ama sonra baktım ben daha 4.5 teyim.. Yarıdayız Allahın izniyle.. Arkadaşların yavrular bir aylık olacak biz anca doğuracağız resmen..

Ayy çok saçma hem bebek ne kadar dursa o kadar iyi kilo alır. Hemde kendi sancin dururken neden suni sancı isteyelim.. çok acaipmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…