- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.961
4 buçuk degil 5 bucuksun
Ben tabloya göre değil de kendi kafama göre hesapliyorum
Ben katılıyorumBlackbluee1 canım sen buralardasın hep gülüm ..... ilk sayfayı sana devredelim mi ? zaten daha gelen olmaz ... olup olacak cinsiyet eklemek olur
kuzum ya aslında düşündüm ama benim oğlan var ya düzenli olarak pc açıp girmem zor olur düzenli olarak geçmişi de okuyamıyorum yaparım deyip kimsenin hakkına girmeyeyimCanım konu sahibeliğini almayı düşünmez misin :) kimse almamış ...
Ben katılıyorumBlackbluee1 yapabilirsin..
Canım sende yaz hep, tecrübelerinize ihtiyacımız oluyor ve merak ediyoruz..
kuzum ya aslında düşündüm ama benim oğlan var ya düzenli olarak pc açıp girmem zor olur düzenli olarak geçmişi de okuyamıyorum yaparım deyip kimsenin hakkına girmeyeyim
Aynen canım 4 bucugu biraz geçti o yüzden 5'ler 6'lar korkuttu beni daha kendimi hazirlamamistimBlackbluee1 kız maşallah, 6. Aya giriyorsun demek.. Biz daha 4 buçuk sayılırız.. İlk doğum haberini de senden alacağız gibi inşallah hayırlıca..
Bu arada @ozge_3506 da 5. Ayı bitiriyor daha.. 5buçuk Ay için 23.-24. Haftaya gelmesi lazım.. Arkadaşın hesabı doğru yani, 4buçuğu geçeli 1 hafta oluyor..en iyisi hafta galiba yaa..
Ya ben pc açınca benim pıtırcık rahat bırakmıyor bilgisayarı almaya, çizgi film açmaya filan çalışıyor o yüzden hep telden bakıyorum tablo güncelleme işi telefondan yürütülür mü kiyaparsın benceçok bi şey kalmadı zaten .... kimse eklenmez bu saatten sonra ... neredeyse doğuracağız
daha çok yazabileceğim emin olun
bu arada bu hafta ay epey değişik .... benBlackbluee1 den bir gün sonrayım ... 5.5 diyorum bu ara :))) bi müddet daha böyle gider ...
Blackbluee1 canım sen buralardasın hep gülüm ..... ilk sayfayı sana devredelim mi ? zaten daha gelen olmaz ... olup olacak cinsiyet eklemek olur
hayırlısıyla ınslalah kızlarBlackbluee1 kız maşallah, 6. Aya giriyorsun demek.. Biz daha 4 buçuk sayılırız.. İlk doğum haberini de senden alacağız gibi inşallah hayırlıca..
Bu arada @ozge_3506 da 5. Ayı bitiriyor daha.. 5buçuk Ay için 23.-24. Haftaya gelmesi lazım.. Arkadaşın hesabı doğru yani, 4buçuğu geçeli 1 hafta oluyor..en iyisi hafta galiba yaa..
Ben tabloya göre değil de kendi kafama göre hesapliyorum
Bende bu ay hesabından anlamıyorum, ısrarla sordukları zaman 4-4.5 deyip geçiyorumO da iyiymiş
Bende bu ay hesabından anlamıyorum, ısrarla sordukları zaman 4-4.5 deyip geçiyorum
Ben biraz gecikmeli söyliycem bu sefer yoksa doğuma bir iki ay kala başlıyo millet aramaya doğurdun mu doğurucan mı diye çıldırtıyolarAynen herkeste kaç aylık diye soruyor.
21 hafta desen yani kaç ay oluyor diyolar bu seferde ..
Ben de 5in içindeyiz diyordu m. Önümüzdeki hafta itibari ile 6. Ayın içindeyiz diycem
Ben detaylidan ciktimm kizimiz iyi cok sukur yuzunu eliyle kapatiyordu genelde ama gorduk yinede.sorun yok dedi dr muz kadin dogumcu prof 200lira verdik on dk kadar sürdü kisa geldi bana ama adam her seyi olctu yorumunu da yazdı bitirdi.toplamda 15dk surmustur.cd verdiler goruntulerin eve gidince izlicem hemencok sukur bundan da gectik Allah saglikla kavustursun
kızlar şeker yüklemeis ile ilgili bir yazı http://www.haberturk.com/saglik/haber/1055879-hamileyken-seker-yuklemesi-yaptirmali 2 dilim baklava ile aynıymış aslında ben yaptırma kararı aldım. her gün kan alıp şekerime bakmak daha zor olacak
Hiç bitmez acelecikleri zaten :) Önce ne zaman evleniyorsun,sonra çocuk düşünmüyor musunuz. Ee doğur artık,sonra ikinciyi düşünmüyor musunuz, onu da doğur olsun bitsin.. sonra bu çocuk doymuyor mama ver sen ona.. Ayyy yazarken içim şişti,bunlarda yorulmak yok :) he deyip geçmek en iyisi.Ben biraz gecikmeli söyliycem bu sefer yoksa doğuma bir iki ay kala başlıyo millet aramaya doğurdun mu doğurucan mı diye çıldırtıyolarogluma hamileyken 36-37. haftada kuzenim aramisti dogum ne zaman diye sancin var mi falan diye sordu bende ara ara oluyor duzenli degil demistim. Bana dedigi; git hastaneye suni sanci iste iki saate kalmaz dogurursun ben iki cocugumda da suni aldim hemencik dogdular, dedi. Ben şok acelem yok bebek ne zaman doğmak isterse o zaman gelir demiştim ama yine de şartellerim atmıştı o gün bugündür o kuzenimle görüşmüyorum.
Doğum sonrası tam bir felaket heerr kafadan bir ses, ilkinde acemiydim bu sefer kimseye pabuç bırakmıycamHiç bitmez acelecikleri zaten :) Önce ne zaman evleniyorsun,sonra çocuk düşünmüyor musunuz. Ee doğur artık,sonra ikinciyi düşünmüyor musunuz, onu da doğur olsun bitsin.. sonra bu çocuk doymuyor mama ver sen ona.. Ayyy yazarken içim şişti,bunlarda yorulmak yok :) he deyip geçmek en iyisi.
daha çok yazabileceğim emin olun
bu arada bu hafta ay epey değişik .... benBlackbluee1 den bir gün sonrayım ... 5.5 diyorum bu ara :))) bi müddet daha böyle gider ...
Valla Sm'in mesajından sonra bende saydım.. 6 ya giriyorsak, 7-8-9.. Aaa birşey kalmadı dediğim bir an.. Ama sonra baktım ben daha 4.5 teyim.. Yarıdayız Allahın izniyle.. Arkadaşların yavrular bir aylık olacak biz anca doğuracağız resmen..Aynen canım 4 bucugu biraz geçti o yüzden 5'ler 6'lar korkuttu beni daha kendimi hazirlamamistim
Ben biraz gecikmeli söyliycem bu sefer yoksa doğuma bir iki ay kala başlıyo millet aramaya doğurdun mu doğurucan mı diye çıldırtıyolarogluma hamileyken 36-37. haftada kuzenim aramisti dogum ne zaman diye sancin var mi falan diye sordu bende ara ara oluyor duzenli degil demistim. Bana dedigi; git hastaneye suni sanci iste iki saate kalmaz dogurursun ben iki cocugumda da suni aldim hemencik dogdular, dedi. Ben şok acelem yok bebek ne zaman doğmak isterse o zaman gelir demiştim ama yine de şartellerim atmıştı o gün bugündür o kuzenimle görüşmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?